Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ να τον δώσω το μητσάκο Σοφάκι αλλά μη μου τον γυρίσετε πίσω το τζαναμπέτη μου!!!!!

καλέ αποκλείεται!!! πασά θα τον έχουμε!

Να μου βάλει και σε τάξη τη δικιά μου που όπως τη βλέπω θα μας βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα μανουλες!!!

τι κανετε?

εμεις γκρινια απο τις 7,30 και παλευω μαζι της να μην βαζει τα δαχτυλα στο στομα....

βαζω την πιπιλα και την φτυνει!

παλι γκρινιαζει!!!!!!!!!!!

εγώ να τον δώσω το μητσάκο Σοφάκι αλλά μη μου τον γυρίσετε πίσω το τζαναμπέτη μου!!!!!

Μου φαίνεται θέλεις να του κάνεις χαρέμι του μικρου!!!!!!!!!!

χααχαχαχα!

Που σαι Honey?????????????????

τη Ζωίτσα την έχω για το καλό μου το παιδί το Μανού βρε

για το όμορφο το παιδί μου το μητσάκι θέλω να χω επιλογές γιατί δε νομίζω να του κάτσει καμιά έτσι ζόρικος που είναι!

Διαφημίσεις

fairytale, καλημερα!

καταρχην συμφωνω για το θεμα ηρεμιας!!!!!

η κατασταση που περιγραφεις ειναι το δικο μας καθημερινο βραδυνο. λογω οτι τρωει απο τις 6 μεχρι τις 10 με μικρα διαλλειματα, στην αρχη χτυπιοταν και στα 2 λεπτα τραβιοταν.

τι εκανα? τηνβαζω στο ριλαξ να κατσει.

πρωτον για να παρω μια ανασα. δευτερον μπορει να κλαιει απο υπερενταση και το να την πιεζω να φαει δεν την βοηθαω, τα κανω μαλλον χειροτερα.

αλλες παλι φορες, ενω βγαζει την θηλη και χτυπιεται (δυναμη που την βρισκουν τα ατιμα) την κραταω αγκαλια για κανα λεπτο να κλαει και την ξαναβαζω.

μελλισοχορτο τσαι πινω 2-3 φορες την εβδομαδα,δεν ξερω αν κανει δουλεια.

η μπυρα παντως ειτε με αλκοολ ειτε χωρις εμενα μου εκανε.

α, και οπως ειπε και η Αγγελικη, τωρα πλεον το στηθος δεν τουμπανιαζει.

μονο λιγο το πρωι αν αργησει να ξυπνησει.

αφου σταματησα και τα επιθεματα (Στην αρχη κοιμομουν με πετσετες!).

Ελπιζω να πανε ολα καλα.

και τελος, κατι που γραφει και ενα βιβλιο για τον θηλασμο, απο το να καουμε-τρελαθουμε-γινουμε ρακος καλυτερα ειναι να δωσουμε ξενο γαλα. Μου φανηκε παραξενο οταν το διαβασα αλλα καποιες φορες εφτασα στο σημειο να θελω να της δωσω ξενο (ας οψεται που δεν ειχα). Με μια φορα ή μερικες φορες δεν εγινε κατι.

ναι dafy ο Μανού είναι ο μεσαίος.

το καρεκλάκι ένα απλό είναι απ τα τζάμπο τίποτα το ιδιαίτερο ένα φθηνό που το χω όταν με μεταφέρει ο παππούς μας γιατί ο μπαμπάς δουλεύει πολύ και λείπει με το τουτού που έχουμε το κανονικό καρεκλάκι το οποίο και δε βγαίνει.

Μου αρέσει πολύ έτσι όπως τον βλέπω αραχτό και άνετο εκεί μέσα. Είμαστε στο ψάξιμο για νέο κάθισμα αυτοκίνητου γιατί αυτό που έχουμε είναι μέχρι 10 κιλά και ψιλοστενο, οπότε από το νέο έτος θα χρειαστούμε πιο μεγάλο (είμαστε ήδη 6,5kg).

Και εμένα ο γιατρός μου κοντά στο Πασαλιμάνι, στη Σωτήρος ήταν , λες να είναι ο ίδιος?

Εγώ έχω τον Αρματά, αλλά δεν νομίζω να τον έχει κάποια άλλη, στη λίστα με τους γιατρούς μόνο τη γυναίκα του βλέπω.

genuine - Anstef , γειτονάκια είμαστε, αλλά εσείς λιάζεστε στα νησιά και όχι στον εξωτικό Κορυδαλλό :?:)

XwAPp3.png

genuine - Anstef , γειτονάκια είμαστε, αλλά εσείς λιάζεστε στα νησιά και όχι στον εξωτικό Κορυδαλλό :?:)

Οχι για πολυ δυστυχως..του χρόνου πρώτα ο Θεός επιστρεφουμε στο εξωτικό Χαϊδάρι!

(Κορυδαλλο ειναι το πατρικό μου)

τον πρώτο μήνα είχα φτάσει στο όριο της υπερπαραγωγής στο ένα μου στήθος και είδα κι έπαθα μέχρι να το ρυθμίσω γιαυτό τη φοβάμαι!!!

αλλά όπως λες, με μια φορά ίσως να μην συμβεί κάτι...

Οχι μην συγκρινεις το πρωτο μηνα δεν εχει καμια σχεση και εγω με αυτο τον πανικο με γαλα που γινοταν ημουν ετοιμη να τα παρατησω.Τωρα απλα το μονο που μου συμβαινει ειναι να τρεχει λιγο γαλα απο τον αλλο μασττο την ωρα που θηλαζω και που με επιθεματα λυνετε το προβλημα.Εγω παντως δεν πηρα μαγια μπυρας επινα μπυρα χωρις αλκοολ οχι συνεχεια οταν εβλεπα οτ ι δεν του φτανει το γαλα και μετα σταματουσα.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

τι κανετε?

εμεις γκρινια απο τις 7,30 και παλευω μαζι της να μην βαζει τα δαχτυλα στο στομα....

βαζω την πιπιλα και την φτυνει!

παλι γκρινιαζει!!!!!!!!!!!

Πωπω αυτο με τα χερια δεν το αντεχω αλλο...Ολη την ημερα τα βαζειι και εγω τα τραβαω...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλα εμενα ξυπναει 2 φορες το βραδυ στις 2 και στις 5 και το πρωινο του ξυπνημα ειναι στις 7:30!!!!!!!!!!!!

δεν ξαναμιλαω... τουμπεκί!!!! και τι ωρα σου κοιμαται συνηθως?? τη μερα κοιμαται καθολου?

Πωπω αυτο με τα χερια δεν το αντεχω αλλο...Ολη την ημερα τα βαζειι και εγω τα τραβαω...

ουτε εγω ρε κοριτσια! σαλιωνει ολον τον κοσμο! τα χερια του και τα ρουχα του γινονται μουσκεμα. φτυνει την πιπιλα για να βαλει τις χερουκλες! χαχαχα!

Οχι μην συγκρινεις το πρωτο μηνα δεν εχει καμια σχεση και εγω με αυτο τον πανικο με γαλα που γινοταν ημουν ετοιμη να τα παρατησω.Τωρα απλα το μονο που μου συμβαινει ειναι να τρεχει λιγο γαλα απο τον αλλο μασττο την ωρα που θηλαζω και που με επιθεματα λυνετε το προβλημα.Εγω παντως δεν πηρα μαγια μπυρας επινα μπυρα χωρις αλκοολ οχι συνεχεια οταν εβλεπα οτ ι δεν του φτανει το γαλα και μετα σταματουσα.

είχες αποτέλεσμα σύντομα με τη μπύρα χωρίς αλκοόλ???

εμείς ακόμα και πριν μια ώρα είχαμε τα ίδια...την έβαλα να θηλάσει και μάλιστα την έβαλα πριν τη δω οτι πεινάει, γιατί σκέφτηκα οτι αν δεν πεινάει, έστω με το πιπίλισμα κάτι θα γίνει....έκανα λάθος όμως! μας άκουσε η γειτονιά πάλι!

άδειο το στήθος και μετά απο 3 λεπτά χαμός!

την έβαλα στο ριλάξ και άρχισα τα ακροβατικά! της το ξάπλωσα τελείως και πήγα απο πάνω της και της έδωσα το στήθος έτσι!

το ψιλοέπιασε αλλά το οτι έχω μικρό στήθος το έκανε όλο αυτό ακόμα πιο άβολο απ'οτι ήταν! στραβολαιμιάστηκα!!!

ωστόσο είδα οτι σε αυτή τη στάση σα να έπινε πιο έυκολα...

ουφ....θα πρέπει να αρχίσω γιόγκα για να μπορώ να τη θηλάσω στο τέλος!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσια! Ειναι καμμια μεσα? Χτες το απογευμα λειπατε ολες!

Αξιωθηκαμε χτες κ εμεις κ πηγαμε μια βολτα στην παραλια κ κατσαμε κ για ενα καφε... Μια χαρα ο μικρος, μουρμουρησε λιγο, αλλα ολα οκ... Γυρναμε στο σπιτι, κ απο κει αρχισε το μαρτυριο μου.. Μ επιασε κριση με την αλλεργικη ρινιτιδα κ φρικαρα!!! Τα ματια μου ειναι πρισμενα κ η μυτη κ τα χειλη μου συγκαηκαν! Ολο το βραδυ δεν μπορουσα να ηρεμησω, το μωρο να κλαιει κ εγω να τον ταιζω με το ζορι! Ειχα μια πετσετα διπλα μου κ την εβαζα στο προσωπο μου για να αναπνευω κ να φτερνιζομαι, τελος δεν αντεχα αλλο εγω, τον πηρε ο Θοδ κ τον κοιμησε, μετα ηρθε κ πηρε εμενα αγκαλια, μηπως μπορεσω να κοιμηθω καθως μου το ειχε γυρισει σε κριση πανικου (κυριολεκτω!) ε! κ αφου κοιμησε κ εμενα, ηρεμησαμε ολοι.. Σημερα ευτηχως ειμαι καλυτερα, γιατι ειλικρινα, δεν θα το αντεχα αλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...