Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

Του άρεσε μιά χαρα και μαλιστα τρώει κρέμα με 200 ml νερό αλλά ήταν ρυζαύλευρο- βανίλια αυτή που πήρα τώρα είναι Βανίλια με ρυζαύλερο και νομίζω έχει διαφορά ή κάνω λάθος? Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πάρα πολύ!

Χμ έλα ντε! Ούτε εγώ έχω καταλάβει τη διαφορά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ρυζαλευρο ρε κοριτσια απο ρυζι δεν ειναι?

γιατι δε βαζουμε ρυζι κανονικο? αυτο θα χει κ ενα σωρο συντηρητικά προφανως..και στουμπώνει κιολας απο οτι λεγανε τα κορίτσια..

Δεν βάζουμε ακόμα ρύζι εμείς.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρία πάλι τα ίδια? Όλα καλά παιδί μου θα πάνε! γιατί έχεις αγχωθεί τόσο!!

Άντε και του χρόνου θα γίνει χαμός στη βάφτιση των μπεμπακιών σου!!

Κρατάω πισινή καλέ! Ακόμα να με μάθετε?? :lol:

Όσο για τη βάφτιση εννοείται ότι ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ!!! Κανονίσετε από τώρα! Του χρόνου το καλοκαίρι έχει τουρ στην Κρήτη! :lol:

Διαφημίσεις

Όχι απ' όταν ξύπνησε! σήμερα δεν του έδωσα φρούτα όμως να ηρεμήσει λίγο η κοιλίτσα του.

Μήπως να τον θήλαζες μόνο σήμερα για να ηρεμούσε λίγο.Πάρε όμως οπωσδήποτε το γιατρό σου.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δεν βάζουμε ακόμα ρύζι εμείς.

Αφου το ρυζαλευρο απο ρύζι ειναι!!!

Ειναι σα τρως λάδι αλλά να σου πουνε οτι ελιά δε κάνει να φας!

(οπως στη νηστεία που λενε "σημερα νηστευω κ το λάδι" αλλά ελιες τρωει! ποτε δε το καταλαβα!!!!!!!!!!!!!!!)

Αφου το ρυζαλευρο απο ρύζι ειναι!!!

Ειναι σα τρως λάδι αλλά να σου πουνε οτι ελιά δε κάνει να φας!

(οπως στη νηστεία που λενε "σημερα νηστευω κ το λάδι" αλλά ελιες τρωει! ποτε δε το καταλαβα!!!!!!!!!!!!!!!)

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ χρόνια.....

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Γειααααααα.

Ηρθα, καλός ο Χόντος, μου το φαγαν το παιδί, αχουτο και αχουτο, αι σιχτίρ.

Εφαγε τη φρουτόκρεμα στο καταπληκτικό πανάκριβο ειδικό-βαζάκι που ψώνισα απτο cosy, όντως τη διατήρησε θαύμα για ένα 2ωρο, εν ριπή οφθαλμού τη κατέβασε η κυρία.

Τωρα στο πάρκο μασουλάει ένα από αυτά τα φρικαλέα μπισκότα.

Χαμός θα γίνει Κατερίνα και δω όταν της το πάρω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

τα χω φτύσει;;; έχω πεθάνει;;; και λίγα λέω! κι ακόμα μόνο τις 2 μπαλκονόπορτες και κουφώματα έκανα και το μισό καναπέ τράβηξα! ωχ Παναγία μου! ανοιξιάτικη καθαριότητα. βέβαια προηγήθηκε κι όλο το μπαλκόνι γι αυτό προφανώς.

κι εμένα μου πε η γιατρέσσα ρυζάλευρο στο φαί αλλά δε του βάζω. μόνο μακαρονάκι και τραχανά, σπάνια λίγο ρύζι κανονικό. ρυζάλευρο αυτό το σινλακ του βάζω ακόμα στο γάλα το βράδυ. κι αυτό μέχρι να τελειώσει.

Σοφία άλλαξε κάτι στη διατροφή σας; μπορεί να μην είνα και τίποτα. καλύτερα που δε του δωσες φρούτα. με το ρυζάλευρο και κανα τσαγάκι κιντερτε μπορεί να ηρεμήσει.

ξαναπάω!

ααααα Νεκταρία κάτσε φρόνιμα!!!! ακούει το μπεμπικό σου και δε θα του αρέσει!!! μη κακομελετάς και κυρίως μη κακοσκέφτεσαι!!! ΔΕ ΚΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα κοριτσάκι τι κάνετε??? Εμείς είχαμε πάει επίσκεψη με τον μικρό στο σπίτι μιας συναδέρφου και στην επιστροφή έπεσε ξερός!

Φρικτή νύχτα η χθεσινή. Ξυπνήματα ανά 2 ώρες, 4 στο σύνολο και τελικό εγερτήριο στις 7 το πρωί!!!! Είμαι ψιλοκομμάτια αλλά 'αθα την βγάλω' και σήμερα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία πολλά ξυπνήματα ο πριγκιπάκος σου, τι έπαθε?

Κι εγώ ήθελα να τον πάω βόλτα σήμερα το πρωί που είχε καλό καιρό αλλά μείναμε σπίτι γιατί κάνει διάρροιες ο καημένος.

Πήρα τη γιατρό και μου είπε να πάω ένα μπεμπιλίνο για καλλιέργεια να δούμε μην έχει κανένα ιό! το απόγευμα θα το πάω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...