Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλως το!

Τι έγινε πηγατε στο γιατρό για την εξεταση??

Τα ραματα σε 1 εβδομαδα απο σημερα, άστα ρε Σοφάκι,ειναι και πολλά ειναι και μαυρα,ειναι και το μπροστινο φάτσα-κάρτα δόντι και με το που ανοιγω το στομα...μπλιαξ,τρομαζω με τον εαυτό μου.:?:-?:?

Ηθελα να ξερα χαθηκε ένα φουξια ράμα δηλαδη?????ελεος!!!!!!!!

Την Παρασκευή θα πάμε να δώσουμε αίμα το πρωί!!

Ελπίζω να μην πονέσει πολύ το μικιό μου!

Ναι ρε συ, χάθηκε ένα φούξια, ένα λιλά, ένα θαλασσί?? να συνδυάζεται και με τα ρουχαλάκια της τουλούμπας?? να του κάνεις τα παράπονα την επόμενη φορά του γιατρού!!

Θυμάμαι από τον άντρα μου, ήτανε κάπως! έλα σε δυό μέρες θα είσαι κούκλα πάλι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!! πολυλογία πρωινή! αμάν έκανα να διαβάσω.

δουλειές κάνω.

α μανού ξύπνησε στις 4 και ήπιε 9 μεζούρες!!! δε τη καταλαβαίνω τοοοοοοση πείνα.

βελ και στο δικό μου το πεθερόσπιτο τέτοιες τυπικούρες και προγράμματα επικρατούν! και δεν έιναι τόσο βόρεια πια!!!!

γεια σε όλα τα κορίτσιααααααα

ακούμε την αλίκη στη χώρα των ψαριών! το δινε η καθημερινη, είναι το αγαπημένο μου όταν ήμουν μικρό κι εγώ!

Άσχετο εχθές πήρα απο το s/m ρυζάλευρο σκέτο απλό της Γιώτης να του βάλω στην χορτόσουπα και την φρουτόκρεμα (μαμαδίστικο αυτο το τελευταίο) και πήρα και Βανίλια με ρυζάλευρο κρέμα για το απογευμα της nutricia μέχρι τώρα του έδινα ρυζαλευρο - βανίλια της nestle και είπα να το αλλάξω.Πάντως αυτή που του αρέσει πιό πολύ είναι η φαριν λακτέ.

Εγώ πήρα της nutricia φρουτόκρεμα και μπισκοτόκρεμα για να φίάξω τα περίφημα κουλουράκια (που τελικά αφού κρυώσουν γίνονται πολύ σκληρά και ο δικός μου τα ρήμαξε. Κλάμα όταν παπάριασε και του το πήρα γιατί κόπηκε κομμάτι...). Του έδωσα λοιπόν και του Χρηστάκη, να δώ εκτός βιολογικών τρώμε τίποτα άλλο... τις τσάκισε! Μάλιστα σήμερα αφού έφαγε κανονική φρουτόκρεμα της μαμάς και δεν ήθελε άλλη, του έφτιαξα λίγη ζεστή φρουτόκρεμα σκόνη κι ανακάτεψα τα υπόλοιπα φρούτα που άφησε... ε.. δεν έμεινε τίποτα!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Αυτο το ρυζαλευρο μεσα στη χορτοσουπα...αηδία μου κάνει λίγο!!!!!!!!!!

Γιατι το βάζετε αλήθεια??!

Θυμαστε που ειχα πάρει babmusli της Holle, μου ειπε η γιατρινα μετα τον 8ο να τα δώσω...ελεος!

Διαφημίσεις

Κορίτσια δε μου είπε καμία, πότε να αγχωθώ με τη διάρροια- ευκήλια? το πρωί έκανε 3 φορές σε τρεις ώρες!

Αχ ναι...ελα ντε...ειναι οντως διάρροια ή ειναι ιδέα σου?

Παρε το γιατρό καλυτερα ρε Σοφάκι.

7 φορές συνεχόμενες να ανησυχήσεις.

Μάλλον μαζί θα τα βαφτίσουμε πρώτα ο Θεός του χρόνου. Μόνο ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην την αναβάλλουμε άδικα για φέτος που λέγαμε προ σπορακίου...

Ντινάκι γιατί άλλαξες τη Νεστλέ? Δεν άρεσε στο μπέμπη?

Αγγελική υπομονή και γρήγορα θα ξαναγίνεις θεά! Αυτό με τα χρωματιστά ράμματα το έχω πει κι εγώ! :)

Κορίτσια δε μου είπε καμία, πότε να αγχωθώ με τη διάρροια- ευκήλια? το πρωί έκανε 3 φορές σε τρεις ώρες!

έφαγε κάτι καινούριο? σας έδωσε ο παιδίατρος σίδηρο? εμένα μου έκανε διάροια ο σίδηρος σε συνδιασμό με την έναρξη τροφων, και τον αλλάξαμε.

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Αυτο το ρυζαλευρο μεσα στη χορτοσουπα...αηδία μου κάνει λίγο!!!!!!!!!!

Γιατι το βάζετε αλήθεια??!

Θυμαστε που ειχα πάρει babmusli της Holle, μου ειπε η γιατρινα μετα τον 8ο να τα δώσω...ελεος!

Συμβουλή της μαμάς γιατί μου λέει οτι γίνετε πιό θρεπτική!!!Εγώ τα΄λόγια της γιατρέσας τέλος θα κάνω και κάτι παραπάνω!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Έκανε κι εχτές το πρωί νερουλά και το απόγευμα πιο σφιχτά 5-6 φορές συνολικά και σήμερα 3 φορές!

όχι σίδηρο δεν πίνει, εγώ έπινα αλλά έχω να πιω καμιά δεκαριά μέρες!

Θα πάρω και τη γιατρό να δω τι θα μου πει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

7 φορές συνεχόμενες να ανησυχήσεις.

Μάλλον μαζί θα τα βαφτίσουμε πρώτα ο Θεός του χρόνου. Μόνο ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην την αναβάλλουμε άδικα για φέτος που λέγαμε προ σπορακίου...

Ντινάκι γιατί άλλαξες τη Νεστλέ? Δεν άρεσε στο μπέμπη?

Αγγελική υπομονή και γρήγορα θα ξαναγίνεις θεά! Αυτό με τα χρωματιστά ράμματα το έχω πει κι εγώ! :)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

Του άρεσε μιά χαρα και μαλιστα τρώει κρέμα με 200 ml νερό αλλά ήταν ρυζαύλευρο- βανίλια αυτή που πήρα τώρα είναι Βανίλια με ρυζαύλερο και νομίζω έχει διαφορά ή κάνω λάθος? Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πάρα πολύ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το ρυζαλευρο ρε κοριτσια απο ρυζι δεν ειναι?

γιατι δε βαζουμε ρυζι κανονικο? αυτο θα χει κ ενα σωρο συντηρητικά προφανως..και στουμπώνει κιολας απο οτι λεγανε τα κορίτσια..

Έκανε κι εχτές το πρωί νερουλά και το απόγευμα πιο σφιχτά 5-6 φορές συνολικά και σήμερα 3 φορές!

όχι σίδηρο δεν πίνει, εγώ έπινα αλλά έχω να πιω καμιά δεκαριά μέρες!

Θα πάρω και τη γιατρό να δω τι θα μου πει!

Μετά το γευμα της φρουτόκρεμας?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...