Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακριβώς τα ίδια μου είπε και η δική μου παιδιατρος για την στράτα, ίσως πάρω κι εγώ..

Κορίτσια , μου έπεσε το μωρό πριν απο λίγο..ντουπ....καρουμπαλάκι διακρίνεται στο κούτελο, βάζω παγοσακούλα και βλέπουμε

Κι εμένα έπεσε ξανά πριν λίγες μέρες από τον καναπέ! Τα γνωστά να παρακολουθείς..όρεξη, εμετό, υπνηλία, αλλά το πιθανότερο να είναι μια χαρά! Η παγοσακούλα θα τον ξενερωσει τον καημένο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθές δεν ήταν καθόλου η μέρα μου.Πάνω στην ταραχή μου το μεσημέρι απο τον εμετό του παιδιού ,στο πλυντήριο που έβαλα με τα μωρουδιακά μαζί με τα σεντόνια του Λεωνίδα έβαλα και ένα PAMPERS!!!!Και το πήρα χαμπάρι αφου έβγαλα στο τέλος τα ρούχα!!!Ένα σας λεώ έβαζα πλυντήρια μέχρι το βράδυ ,λίγα λίγα τα ρούχα για να φύγουν τα χνούδια!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και με τα ισχία τι ακριβώς προκαλεί??

Αν το εχεις πολυ ωρα το μωρο στη στρατα, "παίρνουν κλίση" τα ισχία τους και μενουν ανοιχτά..γιατι ακομη ειναι μαλακά τα κοκκαλάκια.

Δηλαδη οπως οταν το εχεις στη στράτα δεν ειναι ισια τα ποδαράκια, ετσι μπορεί να τους μεινει "κουσουρι" και καλα εσυ εχεις γιο...εγω που έχω κόρη φανταζεσαι??????? να μου γινει στραβοκάνα??????

Αυτα..ειπε η ντοκτορισσα.

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Ο ήλιος λάμπει!!!!!!!!! Τι ομορφη μέρα!!!!!!!!!:D:D

To πρηξιμο εφυγε! Και επιτέλους μπορω να ανοιγω το στομα μου,μπορω να γελάω,μπορω να φιλάω το γλυκάκι μου!Όλε!

Νεκταράκι.....με το καλό το παιδάκι σας!!!!!!!! Πες μας παλμους καλε, να δουμε εαν ειναι αγορι ή κοριτσι..!!!!!!!!!χαχχα!!!!!!!!!όλα τέλεια θα πάνε!!!!!!!!

Το τουλουμπάκι εχθες ξυπνησε στις 05,30..κλαούρισε λίγο την εβαλα στο στηθος και κοιμηθηκε στο μπαμ..τα χαμε κοψει αυτά..αλλά..τεσπα..και μετα στις 07,30..(ωστοσο την πηρε η μανα μου απο την κουνια της κ εγω δεν πηρα χαμπάρι!!!!!! Ξυπνησα στις 9 και εψαχνα το παιδι μου!)

Τι λεγατε για παραλίες εχθες!Πολυ γελιο εριξα..μας φανταζομαι στην παραλία με τα κουτσουβελα να σερβιρουμε καφέδες και καποιες να τα θηλαζουνε ταυτοχρονα σε sling!Μουρλια!!!!!!!

Κλοκλο καλες βόλτες!!!! Hondo ε? ποπο...σα να μου λες "Νέα Υόρκη"!!!!!

Βέρρα πως πηγε το βράδυ σας?

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Τέλεια πήγε ο ύπνος μας!! Ξύπνησε μόνο στις 5 για γαλατάκι όπως πάντα, κι αμέσως μετά νάνι πάλι!

Ο άντρας μου δε μου μιλάει κι εγώ γελάω με την τσαντήλα του... Παραδέχτηκε όμως ότι το μωρό ξύπνησε πιο φρέσκο κι ορεξάτο το πρωί!!!!! Εμ, το ίδιο κοιμάσαι στην τάβλα το ίδιο στα πούπουλα! 170 € έκανε το στρώμα, έλεος... Σα μωρό κάνει κι αυτός! Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι έχω 2 μωρά... και τα 2 λιονταράκια!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Νεκταριάκι μπράβο!!!! χάρηκα πολύ με την καρδούλα σας!!!!

πρόσεχε όσο μπορείς και δεν θα το καταλάβεις για πότε θα γίνει το φασολάκι ένα όμορφο αδερφάκι για το μικιο σου.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Εχθές δεν ήταν καθόλου η μέρα μου.Πάνω στην ταραχή μου το μεσημέρι απο τον εμετό του παιδιού ,στο πλυντήριο που έβαλα με τα μωρουδιακά μαζί με τα σεντόνια του Λεωνίδα έβαλα και ένα PAMPERS!!!!Και το πήρα χαμπάρι αφου έβγαλα στο τέλος τα ρούχα!!!Ένα σας λεώ έβαζα πλυντήρια μέχρι το βράδυ ,λίγα λίγα τα ρούχα για να φύγουν τα χνούδια!!!!

Έχω πεθάνει στα γέλια!!!! Την έχω πατήσει κι εγώ αλλά με σερβιετάκι.... ιιιιχ!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

καλημέρα δεν είπα ε? καλημέρα!!!!

Βελ δεν πειράζει, είναι για να συνηθίζεις....

κι εγώ τρέμω αλλά τσακίζεται συνέχεια.

μόνο αυτά τα βασικά που λέει η Νεκ τσεκάρουμε και οκ.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Τέλεια πήγε ο ύπνος μας!! Ξύπνησε μόνο στις 5 για γαλατάκι όπως πάντα, κι αμέσως μετά νάνι πάλι!

Ο άντρας μου δε μου μιλάει κι εγώ γελάω με την τσαντήλα του... Παραδέχτηκε όμως ότι το μωρό ξύπνησε πιο φρέσκο κι ορεξάτο το πρωί!!!!! Εμ, το ίδιο κοιμάσαι στην τάβλα το ίδιο στα πούπουλα! 170 € έκανε το στρώμα, έλεος... Σα μωρό κάνει κι αυτός! Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι έχω 2 μωρά... και τα 2 λιονταράκια!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρό!!!Εμένα ο Δημήτρης δεν είχε καμία σχέση με μωρά...ούτε καν αδέλφια δεν είχε...και τώρα έχει γίνει υπερπροστατευτικός σε όλα και έχει και άποψη σε ότι έχει να κάνει με το μωρό!!!Εγώ τον λέω Φιλλιπίδη..."παιδί μου ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!":-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...