Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και μας μετά την εξόρμηση της Κ. Δευτερας μας πέθανε λίγες μέρες.

Ξαναφτιάχνει μετά, να είσαι σταθερή!!

Βελ έχε το στο νου σου κ συ αυτό!

Νεκ με το θέμα βοήθεια τί κανεις???

Από τις 3 και μετά που γυρίζει ο Άρης από τη δουλειά δε με αφήνει ούτε να φτερνιστώ! Τα κάνει όλα. Επίσης το πρωί μου σηκώνει τον μπέμπη για να τον αλλάξω όσο ετοιμάζεται για τη δουλειά και μου τον φέρνει στον καναπέ με τα παιχνίδια του. Του κάνω γάλα και τον ταΐζω και μετά παίζει με τα παιχνίδια του. Ωστόσο έρχεται κι η μαμά μου. Ζήτημα να τον σηκώσω 1 βία 2 φορές κι αυτές μόνο αν μέχρι να έρθει η μάνα μου τσατιστεί ο μικρός και τεντώσει κορμί και ξαπλάρει από τα νεύρα και κλαίει, που τον πιάνω από τις μασχάλες να τον κάτσω και πάλι και να του δώσω άλλο παιχνιδάκι ή αν του κάνω εγώ το παιχνιδάκι. Ευτυχώς το πρωί κοιμάται μία ώρα πριν τα φρούτα και άλλη μια ώρα πριν το φαγητό. Οπότε περνάει η ώρα. Αν δεν τα έκανε και 4-5 φορές μέχρι το μεσημέρι δε θα χρειαζόμουν ούτε τη μάνα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια,

Πρώτα πρώτα να πώ της δασκάλας μας "με το καλό η νέα καρδούλα στην οικογενειά σας.Είμαι σίγουρη πως σε 8 μήνες απο τώρα στο σπίτι σας θα έχετε πολλά γέλια ,χαρές και βέβαια κλάματα στερεοφωνικά!!!!!Χαρηκα πολύ Νεκταρίτσα!!!"

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά , δεν θέλω να συζητήσω(και δεν προλαβάινω, τώρα με το σίδερο αναμμένο) για το πως θα γίνει το πρόγραμμά μας, και το τι σκατά ευελιξία θα μου παρέχεται..ένα θα πω..κάθε βράδυ που τρώμε(και κατά τις 9 πάμε κρεβάτι!) συμφωνούμε(μας λένε), για την ακριβή ώρα του πρωινού(τύπου να πούμε αύριο 8:15?).....να δω εγώ, με τη σειρά μου, πως θα πω στον μπέμπη , οτι 8:15 πρέπει να είναι ντυμένος ΚΑΙ βυζοφαγωμένος και έτοιμος να καθίσει γύρω στο τραπέζι...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα και σε εσένα Νεκ, ε, αν δεν ήξερες εσύ, κυρα-δασκάλα για τα αντιψειρικά, ποιος θα ήξερε...πως είσαι σήμερα? πρωινή , πρωινή κι εσύ..

Κλοκλό, ευτυχώς τα δικά του ρούχα τα αναλαμβάνει αυτός , αλλά εγώ έχω επιφορτιστεί με τα του μωρού(δεν κατέχει πράγμα σχετικά..)και θέλει να είμαστ ε προσεκτικοί γενικά στο πόσα πολλά πράγματα θα πάρουμε μαζί μας...!!

7 σηκώθηκε ο μικρός! Τώρα για το πώς είμαι... Είναι πολύ εκνευριστικό που νιώθω μια χαρά και πρέπει να προσέχω! Έχω ακόμα ροζοκόκκινα λίγοστά βέβαια....Από συμπτώματα εγκυμοσύνης μόνο την ατζαμοσύνη (έχω σπάσει 3 ποτήρια μέχρι τώρα κι όλα τα πράγματα μου πέφτουν από τα χέρια! :lol: ) και λίγο αυξήθηκε η όρεξη που προσπαθώ να την τιθασεύσω προβλέπεται να τα εκατοστήσω στην κυριολεξία τα κιλά :lol: Kατά τα άλλα...μια χαρά από ενέργεια. Μου τη σπάει να κάθομαι! Ελπίζω να περάσει! Δε θέλω να είμαι σε όλη την εγκυμοσύνη σαν το μπιμπελό! Έχω και τους άλλους που μου λένε όλο "μη!!!" Αφού έχω υποσχεθεί ότι το "μη" δε θα το ακούσει ο μπέμπης! Τι σπαστικό!!! :lol:

Διαφημίσεις

Ο Λεωνίδας μου ήταν μιά χαρά εχθές!!!Ξύπνησε έφαγε την κρέμα του και δεν είχαμε τα μεσημεριανά πάλι!!!Ξαναβρήκε και τις καλές συνήθειες και ο ύπνος το βράδυ ήταν 10,30 - 7,30 ξύπνημα για μαμ και ξανά ύπνο μέχρι τις 9!!!

Εχθές ΄το απόγευμα κορίτσια κάναμε τόσα γέλια με τον μπόμπιρα μας που νομίζω πως μας άκουσε όλος ο Πειραιάς!!!Τον είχαμε ξαπλωμένο στο κρεβάτι μας και έγω καθόμουν δίπλα του.Προσπάθούμε λοιπόν να με πιάσει να με δαγκώσει ,του έλεγα "μη" και εκείνος ξεκαρδιζόταν ,μιλάμε για πολύ γέλιο το κάναμε αυτό αρκέτες φορές όπουτ στο τέλος "έκανε" πως θα με δάγκωνε με κοιτούσε πονηρά και περίμενε να του πώ "μη".Μου έκανε εντ΄ύπωση γιατί πλέον ξέρουν τα πάντα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά , δεν θέλω να συζητήσω(και δεν προλαβάινω, τώρα με το σίδερο αναμμένο) για το πως θα γίνει το πρόγραμμά μας, και το τι σκατά ευελιξία θα μου παρέχεται..ένα θα πω..κάθε βράδυ που τρώμε(και κατά τις 9 πάμε κρεβάτι!) συμφωνούμε(μας λένε), για την ακριβή ώρα του πρωινού(τύπου να πούμε αύριο 8:15?).....να δω εγώ, με τη σειρά μου, πως θα πω στον μπέμπη , οτι 8:15 πρέπει να είναι ντυμένος ΚΑΙ βυζοφαγωμένος και έτοιμος να καθίσει γύρω στο τραπέζι...

AXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ε ρε γλέντια.

Ε μάλλον δε θα γίνει ακριβώς έτσι!

ΑΝ ομως, ΑΝ καταφέρουν κ σου βάλουν το μπεμπη σε πρόγρμμα??

Λέμε τώρα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Νεκ το συγκεκριμένο όχι, δε το χω, νόμιζα το χω αλλά αυτό που έχω είναι μια άλλη ομοιπαθητική αλοιφή.

Μούφα, όπως κ η Μουντισαλ.

Θα πάω στο ομοιοπαθ. φαρμακείο να ρωτήσω για το άλλο κ θα σου πω!

Μπορώ να έχω μία φωτό απο αυτό????:-D:-D:-D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά ξύπνησε! Δε με λυπάται καθόλου αυτό το παιδί! Έστειλα τη μαμά για εξωτερικές δουλίτσες μιας και κοιμόταν κι αυτό το λυσσασμένο ξύπνησε! Μια χαρά τα κανονίσαμε αλλά ο ξενοδόχος μας κάνει νούμερα Βελουδάκι μου! :lol: Του άνοιξα τα παιχνιδάκια της κούνιας μπας και τον απασχολήσουν... Προς το παρόν δεν παραπονιέται.

Αν τα βρω σκούρα τον βάζω στη στράτα...

Ντινάκι σε ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια!

Φεύγω, σήμερα θα ναι η 1η απόπειρα ταίσματος σε δημόσιο χώρο, το non smoking καφέ του Χόντου......

Η που θα γίνουμε ρόμπα κ δε θα φάει τίποτα ή που.....βλέπουμε!

Ευτυχώς θα χω μια φιλενάδα μαζί!

τσάο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Λεωνίδας μου ήταν μιά χαρά εχθές!!!Ξύπνησε έφαγε την κρέμα του και δεν είχαμε τα μεσημεριανά πάλι!!!Ξαναβρήκε και τις καλές συνήθειες και ο ύπνος το βράδυ ήταν 10,30 - 7,30 ξύπνημα για μαμ και ξανά ύπνο μέχρι τις 9!!!

Εχθές ΄το απόγευμα κορίτσια κάναμε τόσα γέλια με τον μπόμπιρα μας που νομίζω πως μας άκουσε όλος ο Πειραιάς!!!Τον είχαμε ξαπλωμένο στο κρεβάτι μας και έγω καθόμουν δίπλα του.Προσπάθούμε λοιπόν να με πιάσει να με δαγκώσει ,του έλεγα "μη" και εκείνος ξεκαρδιζόταν ,μιλάμε για πολύ γέλιο το κάναμε αυτό αρκέτες φορές όπουτ στο τέλος "έκανε" πως θα με δάγκωνε με κοιτούσε πονηρά και περίμενε να του πώ "μη".Μου έκανε εντ΄ύπωση γιατί πλέον ξέρουν τα πάντα!!!!

Aχ μωρέ!!! Έχει να σου κάνει ο ναζιάρης σου...!!! Γλύκας είναι! Δε σε αδικώ που είσαι τρελαμένη μαμά!!!! ;)

Μπα, πιο πολύ την κόβω να ..ξεκατινιάζεται(όσο πατάει η γάτα, δηλαδή, όχι πολλά πράγματα, ευτυχώς) γύρω απο οτι το παιδί δεν έχει πρόγραμμα, και τι πράγματα είναι αυτά....θα δούμε..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ομοιοπαθητικό φάρμακο με κύριο συστατικό το χαμομήλι και είναι λέει πάρα πολύ καλό! nelsons (αυτή που βγάζει και το "νάις εντ κλίαρ" για τις ψείρες! :lol: )

Επισης η ίδια εταιρεία βγάζει και ενα πολύ ωραιο για τις αιμοροϊδες!!!!χαχαχα!Το θυμομουν που το είχε πάρει η Λίζα οταν ειμασταν με τις κοιλιες τουρλα και παραπονιομασταν κ ψαχναμε γιατροσόφια!!!!!

να δω εγώ, με τη σειρά μου, πως θα πω στον μπέμπη , οτι 8:15 πρέπει να είναι ντυμένος ΚΑΙ βυζοφαγωμένος και έτοιμος να καθίσει γύρω στο τραπέζι...

Δηλαδη...τοσο "ελβετικο ρολόι" θα ειναι το προγραμμα στο πεθεροσπιτο??

OMG!!!!!!!!περαστικά!!!!!! Σας λένε κ τι ωρα να πάτε τουαλέτα καλε??:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...