Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάω και γω.....

Νύχτα!

Νεκταρία καληνύχτα στο μεγάλο και το μικρό σποράκι!!!

To ena apo ta dio sigoura mou to piran apo ta jumbo, to allo apo ena paixnidadiko sto Kiato.

To sabbato malon tha pao jumbo tha risko mia matia kai tha sou po an kai sigoura tha exei

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντριανούλι βραδινή σήμερα ε;;;;

σας καληνυχτώ κι εγώ!!!ξεμπέρδεψα με τ αγόρια! ναι κοίμησα και το νίκο στο καναπέ, κλασικά εικονογραφημένα, έκανα ένα μπάνιο και ετοιμάζομαι για ξάπλα και βιβλιαράκι όσο αντέξω.

To ena apo ta dio sigoura mou to piran apo ta jumbo, to allo apo ena paixnidadiko sto Kiato.

To sabbato malon tha pao jumbo tha risko mia matia kai tha sou po an kai sigoura tha exei

Μάλλον θα πάω σήμερα ή αύριο οπότε θα δω κ γω!

Μερσί!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αντριανούλι βραδινή σήμερα ε;;;;

σας καληνυχτώ κι εγώ!!!ξεμπέρδεψα με τ αγόρια! ναι κοίμησα και το νίκο στο καναπέ, κλασικά εικονογραφημένα, έκανα ένα μπάνιο και ετοιμάζομαι για ξάπλα και βιβλιαράκι όσο αντέξω.

Πως αντέχεις βρε Αννούλι τέτοιες ώρες κ βιβλίο μετά???

δεν πήγε και τόσο καλά... μόλις κατάλαβε ότι το μωρό θα κοιμηθεί μόνο του γίναμε μπίλιες... γι'αυτό και γι'άλλα τόσα!

το μωρό όμως δεν έφυγε από την κούνια, άσε που ενώ κανονικά θα είχε ξυπνήσει 2 φορές ως τώρα, σήμερα δεν έκανε κιχ!

άντε καληνύχτα κοριτσάκια! Πάω να μαζέψω την κουζίνα μου...

Γκλουπ!

Βγήκε κάτι καλό όμως εεεεεεε?

Ο Χρηστάρας δε ξύπνησε!!!

Διαφημίσεις

Κλοκλό ξέχασα να σε ρωτήσω!!! Το μπιλιάρδο στο σπίτι το έχεις καλέ???

Μμμμμ ναι....

Ηταν η μοναδική θα έλεγα επιθυμία του άντρα μου όσον αφορά το σπίτι!

Ε να μη του το κανα το χατίρι?

Δεν είναι και κακό εντέλει!

Καλέ καλημέρα!!!!

(βλέπετε τι καλά είμαι όταν έχω κοιμηθεί εεεεεε??)

Αν εξαιρέσουμε ότι ο πόνος της κοιλιάς με ΠΕΘΑΝΕ το βράδυ νωρίς.

Μέχρι τώρα ήταν οκ ρε γμτ....τι παίχτηκε.

Ωραία!!

Καλημέρα Κλοκλο, και σε όλα τα κορίτσια, πως είστε? Εδώ αρχίζει η επιχείρηση-προετοιμασία αποσκευών, ο Φ. έχει αρχίσει και μοιράζει διαταγές αριστερά και δεξιά, για το πως να είναι τα πράγματα, εγώ αρχίζω και τα παίρνω, και ήρθα πάνω, μπας και τελειώσω επιτέλους το ρημαδοσιδερώμα..Κλοκλίτσα, περαστικά βρε κοπελιά..

Απο ύπνο μια απ΄τα ίδια, με λίγο διαφοροποιημένη την αρχή της βραδιάς , όπου ήταν αρκετά γκρινιαρόγατος(μπορεί να έφταιγε και το μελιτζάνες -παπουτσάκι, περιποιημένο, που είχα χλαμπουκώσει λίγο νωρίτερα, δεν ξέρω!)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Kαλημέρα κι από εμένα!!! Άλλα μωράκια φτιάχνουν τον ύπνο τους...εμείς λέμε να τον χαλάσουμε... :lol: Τελικά άμα αλλάξει περιβάλλον το μωρό επηρεάζεται... 2 μέρες στο πατρικό δε βολεύτηκε και ξύπνησε για μια ώρα 3-4 κι έκανε καραούλι...ε χθες στο σπίτι μας το επανέλαβε...

Κι έπειτα ξυπνούσε συνέχεια. Ευτυχώς δεν νιώθω κούραση. Τώρα κοιμάται γιατί ξύπνησε στις 7.

Να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και για τις ευχές και τις συμβουλές σας κοριτσάκια μου! Πολύ με συγκινήσατε! Σας εύχομαι ότι ποθείτε και να είστε πάντα ευτυχισμένες με την οικογένειά σας!

Κλεό σου έχω κι άλλη βοήθεια για τα δόντια μετά τα μπισκότα οδοντοφυΐας.

Ομοιοπαθητικό φάρμακο με κύριο συστατικό το χαμομήλι και είναι λέει πάρα πολύ καλό! Το θέμα είναι πού το βρίσκουμε?????? Όσες παραγγέλνετε φάρμακα από ίντερνετ δώστε τα φώτα σας! Καμιά ιστοσελίδα να δούμε αν το βρούμε! Λέγεται teetha από την εταιρία nelsons (αυτή που βγάζει και το "νάις εντ κλίαρ" για τις ψείρες! :lol: )

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κλοκλο, και σε όλα τα κορίτσια, πως είστε? Εδώ αρχίζει η επιχείρηση-προετοιμασία αποσκευών, ο Φ. έχει αρχίσει και μοιράζει διαταγές αριστερά και δεξιά, για το πως να είναι τα πράγματα, εγώ αρχίζω και τα παίρνω, και ήρθα πάνω, μπας και τελειώσω επιτέλους το ρημαδοσιδερώμα..Κλοκλίτσα, περαστικά βρε κοπελιά..

Απο ύπνο μια απ΄τα ίδια, με λίγο διαφοροποιημένη την αρχή της βραδιάς , όπου ήταν αρκετά γκρινιαρόγατος(μπορεί να έφταιγε και το μελιτζάνες -παπουτσάκι, περιποιημένο, που είχα χλαμπουκώσει λίγο νωρίτερα, δεν ξέρω!)

Kουράγιο κοριτσάκι!!! Η αλήθεια είναι ότι γίνεται πραγματική μετακόμιση...κι εμείς κάθε φορά που πάμε στο Λασίθι τα ξεσηκώνουμε όλα...οπότε εσείς ένα παραπάνω! Σκέψου ότι θα περάσεις τέλεια, θα είναι όλα φανταστικά, θα ξεκουραστείς, ο μικρός θα το λατρέψει.... και οι ετοιμασίες μεμιάς θα γίνουν πιο εύκολες! Στείλε και κανένα ταπεράκι χιόνι!! :lol:

Και μας μετά την εξόρμηση της Κ. Δευτερας μας πέθανε λίγες μέρες.

Ξαναφτιάχνει μετά, να είσαι σταθερή!!

Βελ έχε το στο νου σου κ συ αυτό!

Νεκ με το θέμα βοήθεια τί κανεις???

Αγάπη από ομοιπαθητικά τα χω όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα!

Το έχεις κι αυτό?? Τι λέει, είναι καλό που μου είπαν? Πού το βρήκες? Κυκλοφορεί στα φαρμακεία στα Χανιά άραγε...? (η τελευταία είναι ρητορική ερώτηση) :lol:

Καλημέρα και σε εσένα Νεκ, ε, αν δεν ήξερες εσύ, κυρα-δασκάλα για τα αντιψειρικά, ποιος θα ήξερε...πως είσαι σήμερα? πρωινή , πρωινή κι εσύ..

Κλοκλό, ευτυχώς τα δικά του ρούχα τα αναλαμβάνει αυτός , αλλά εγώ έχω επιφορτιστεί με τα του μωρού(δεν κατέχει πράγμα σχετικά..)και θέλει να είμαστ ε προσεκτικοί γενικά στο πόσα πολλά πράγματα θα πάρουμε μαζί μας...!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...