Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άρα τα βιολογικά πως τα κάνουν βρε κορίτσια αφου είναι εκτός εποχής?????Αφου δεν βάζουν φυτοφάρμακα και ορμόνες????

Α καλά, δε ξέρω....

Με βιολογικά φάρμακα μήπως??

Δε σας είπα.

Ανακάλυψα τι πείραζε τη Ζωή και έκανε αλλεργίες κ κοκκινίλες που είχε γεμίσει. Τελικά όχι το πορτοκάλι!

Τα αφρολουτρα κ κρέμες Frezyderm.

Είχαν τελειώσει και είχα πάρει Proderm και Fissan.

Και μου λέει ο άντρας μου αυτά δε θα ναι καλά, ξαναπάρε Frezyderm.

Και πήρα και ξαναφούντωσε το παιδί τη μέρα που της τα βαλα.

Τα ξανακοψα και ηρέμησε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ΑΜΗΝ!!

θες να πεις κάτι;;; ε;;; ε;;;; είμαι περίεργη;;;; μήπως;;;;;

τέλεια η φώτο!!!!

δε ξέρω από λίστες! ό,τι θέλω κάνω.

ένα πιάτο δικό μας τρώει κι ο μανού αλλά μετά από ένα μήνα. οκ over dose ο Λίο αλλά δε πειράζει! αφού του άρεσε κιόλας μια χαρά!

να του ζήσει του παππού ο μικρός! φαντάζομαι καμάρι!!! εύγε!

Διαφημίσεις

σέλινο, μαϊντανός κλπ δεν έχουν εποχή.

τώρα τα βιο-κολοκυθάκια πχ είναι εισαγωγής ή θερμοκηπίου.

καλά, ψιλοφάρμακα βάζουν απλώς είναι ελεγχόμενα.

ελπίζω τουλάχιστον γιατί τα πληρώνουμε χρυσά!

pvGHp2.png9TDjp2.png

έχετε και λίστα, εμείς κλασικά κολοκυθάκι, πατάτα, καρότο και το κρεατάκι του μέχρι νεωτέρας, μέχρι δηλ. την επόμενη επίσκεψη της γιατρού, και φρούτα όπως στην αρχή, απλά μέρα παρά μέρα του ρίχνω και λίγο ζουμάκι από μανταρίνι, εσείς βάζετε καθόλου ρυζάλευρο στο φαγητό, εγώ ρίχνω λίγο κυρίως όταν μου έχει πέσει αρκετό ζουμάκι για να πήξει λίγο

Α καλά, δε ξέρω....

Δε σας είπα.

Ανακάλυψα τι πείραζε τη Ζωή και έκανε αλλεργίες κ κοκκινίλες που είχε γεμίσει. Τελικά όχι το πορτοκάλι!

Τα ξανακοψα και ηρέμησε.

σοβαρά μιλάς, και όλοι οι παιδίατροι τα έχουν για πολύ καλά, εγώ είχα πάρει ένα ντους αλλά τελικά δεν το χρησιμοποίησα, παίρνω hipp και Proderm και Fissan έχω για τα πλυσίματα του πωπού, μπορεί βέβαια να είναι ανάλογα με το παιδί

θα πάρετε αντιηλιακό? εγώ προς το τέλος του μήνα, που μου είπε η παιδίατρος για να είναι φετινό, έχετε ακούσει για κάποιο καλό, γιατί μάλλον εκείνη frezyderm θα μου προτείνει, εμένα μου αρέσουν και της weleda τα προιόντα πάντως

μέχρις τώρα έχουμε πάρει μία κρέμα της avene για την ξηροδερμία από τον ήλιο, του κλέβω κι εγώ λίγη κάπου κάπου

εμεις πηγαμε μια βολτα εξω να παρουμε κατι φαρμακα. παγωνια εξω!!!

η μικρη συνεχιζει και δεν τρωει αλλα ελπιζω να ειναι απο τα αυτια της. μονο γιαουρτι θελει, απο τη μια καλο της κανει γιατι παιρνει την αντιβ. αλλα απο κρεμες τιποτα. και γαλα αντε 60μλ με το ζορι.

ουτε γω εχω λιστα για τα λαχανικα κτλ. οτι θελω βαζω. της εχω δωσει και τραχανα και μαλλον θα φτιαξω λιγο τωρα να φαμε ολοι μαζι γιατι δεν εχω τι να ταισω τον δημητρη.

ειμαι καπως σημερα! επικρατει και ενα κλιμα στην δουλεια, περιεργο!θα δειξει! πολλα μουτρα εχει το αφεντικο αλλα δεν ξερω γιατι!(εχει χωρισει και με την δικια του προσφατα)

παω να δω τα παιδια. τα λεμε

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Α καλά, δε ξέρω....

Δε σας είπα.

Τα ξανακοψα και ηρέμησε.

Κλεό εμάς η frezyderm μας έκανε την νινίδα και κάναμε αμάν να φύγει. Αν θυμάσαι είχα μαδήσει το κεφαλάκι του Πριγκηπάκου να είναι αιτία τα μπεμποσαμπουάν και μπεμποαδρόλουτρα της frezyderm!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Μου λείψατε! Ούτε μια μέρα δεν κάνω μακριά σας! Λοιπόν έχω και καλά και μμμμ....κάπως νέα.

Ξεκινάω από τα μμμμ....κάπως. Τελικά τα ροζοκόκκινα οφείλονται σε μια μικρή αποκολλησούλα η οποία βέβαια φαίνεται να πηγαίνει καλά. Δεν θα σηκώνω βάρη (και μπέμπη), και θα ξεχάσω τα μπογιαντίσματα! :lol: Επίσης να συνεχίσω τα χάπια για μερικές μέρες λέει και θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες. Θα με παρακολουθεί πιο συχνά λόγω της κατάστασης.

Όταν βλέπω το ροζοκόκκινο απελπίζομαι...ρε γμτ...Θέλω να πάνε όλα καλά...

Τα ευχάριστα! Η καρδούλα μας χτυπάει!!! Είδα ένα φασολάκι όπου ξεχώριζε κεφαλάκι και σώμα υποτυπώδες....αλλά φαινόταν πεντακάθαρα στη μέση το μικρό κυκλάκι που παλλόταν ρυθμικά!! Η καρδιά! Κολπικός υπέρηχος και φαίνεται τέλεια! Από τη μία χαίρομαι που κάτι βλέπω....από την άλλη έχω την ανησυχία μήπως ο κολπικός υπέρηχος χειροτερεύει την κατάσταση...

Έχω τον Άρη που με ζαλίζει να παίξει στοίχημα και δε μπορώ να γράψω περισσότερα... Διάβασα λίγα από τα νέα σας...αλλά θα σχολιάσω άλλη στιγμή! Πολλά φιλάκια!!!

Κλεό έβαλα και τίκερ!! 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!Σtην επέτειό μας! Πετυχεσσά που λέει και ο Άρης!:lol:

Αχχχχχ καρδούλα!!!!Τι ωραία Νεκταριάκι, ανατρίχιασα, συγκινήθηκα...Θυμήθηκα τα δικά μου!!!

Μπράβο κοπελάρα μου!!! Τα νέα σου είναι σούπερ, χωρίς μμμμμμ!!!

Με προσοχή και ξεκούραση η αποκόλληση θα περάσει, δεν είναι τίποτα σπάνιο και αυτό για τον πρώτο καιρό!!!!

233 days to go εεεεε??????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ήθελα κάτι να σχολιάσω και τα ξέχασα όλα μόλις διάβασα το μηνυματάκι της κυρά Δασκάλας μας!!!!

Αααα για την λίστα που λέτε...εγώ του βάζω: πατάτα, καρότο, μπρόκολο, σέλινο, σπανάκι, ντομάτα και κολοκύθι αλλά μάλλον δεν του αρέσει και το σούταρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...