Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι 2 δουλειες αλλα ειναι πολυ ωραια στην παραλια!!μουσικουλα σαντουιτσακια μπιριτσα!!!τσσσ μπανια!!ωραια αγορια να σου κανουν καμακι γιατι δεν ξερουν οτι εισαι πατρεμενη(ασε και τα τιπσ)με 2 παιδια!!

Αχ τι ωραία που τα λές φιλενάδα!!!χαχχαχαχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια καλημέρα, πώς περάσατε προχθές?

εγώ σήμερα συνήλθα, μάλλον ίωση ήταν, ήμουνα χάλια, χωρίς άλλο σύμπτωμα, κούραση και ή δέκατα ή υποθερμία, δεν ξέρω, ήταν κουλό, αλλά σερνόμουνα, ευτυχώς κυριακή ήταν ο μπαμπάς μας εδώ και χθες ήρθε νωρίς η μαμά μου για βοήθεια,

σήμερα είμαι εντάξει, αλλά ο καιρός μας τα χαλάει, δεν μου κάνει για έξω, εκτός αν φτιάξει,

εμείς φοράμε μόνο 6-9, εκτός από κάτι παντελόνια πιτζάμας που έχουν ποδαράκι και μας αρέσουν γιατί το βράδυ κρυώνουμε, μέσα στο σπίτι μόνο φορμάκια του φοράω, είναι πιο εύκολα, άσε που τα λερώνει συνέχεια γιατί με το φαγητό βάζει και το δάχτυλο στο στόμα και μετά ακουμπάει παντού πάνω του τα χέρια του, του βάζω μια ολόκληρη πάνα μπροστά λες και πάει στον μπαρμπέρη αλλά δε μας σώζει

και κάτι άσχετο, πόσες φορές κάνουν κακά τους, μόνο ο δικός μας είναι ένας μικρός χέστης, λερώνεται 3 με 4 φορές την ημέρα και τα παράγωγα ποικίλλουν, από λίγα έως και πολλά

όσο για τη φρουτόκρεμα, αν και αγοράκι πλέον την τρώει όλη, και βάζω και λίγο μπισκοτάκι μέσα, μιράντα παπαδοπούλου μας είπε η γιατρός, θέλω όμως να δοκιμάσω και άλλα, της hipp τα βιολογικά, hipp παίρνουμε μωρομάντηλα και ντους, και lu τα έτρωγα κι εγώ μικρή,

το φαγητό μας το τρώει, με προτίμηση στο μοσχάρι που εγώ το βλέπω αλεσμένο και τα παίζω και κρέμα μέρα παρά μέρα αν και προσωπικά πλέον δεν μου αρέσει, άλλαξε λέει η γιώτης τις κρέμες, έβαλε περισσότερη φρουκτόζη και λιγότερο άρωμα, είναι σίγουρα πιο υγιεινές απλά πριν μύριζαν πιο κρέμα μωρουδιακή, εσείς παίρνετε κάποια άλλη γεύση ή όχι ακόμα, η γιώτης έχει μπισκοτόκρεμα, φαρίν λακτέ και 9 δημητριακών, θα ρωτήσω τη ντόκτορα

αυτά τα νέα μας, πάω να βγάλω το μπεμποφαί από το μάτι, τρώμε αργά γιατί μεταξύ φρούτων και φαγητού του αρέσει λίγο γάλα, αυτό μας βοηθάει και στις εξόδους, ]

φιλιά σε όλα τα μπεμπεκια και στις σούπερ μαμάδες, κρίμα που δεν σας είδα, τι να πω ελπίζω στην επόμενη να μη μου κάτσει άλλη στραβή

Μανταλένα 2 παιδιά και 2 δουλειές?

εγώ τις τελευταίες μέρες τα έχω παίξει με ένα παιδί και χωρίς δουλειά.

δεν προλαβαίνω ούτε στο μπάνιο να πάω.

θέλει μόνο κάτω στο πάτωμα να είναι ελεύθερη,

καθόλου πάρκο, καθόλου στο κρεβάτι της, καθόλου στο καρεκλάκι φαγητού.

μόνο να μπουσουλάει στο σπίτι, να πηγαίνει στα καλώδια και να σηκώνεται όρθια.

και βεβαίως να πέφτει και να μην μπορώ να την αφήσω δευτερόλεπτο.

και αν δεν γίνουν αυτά πόλεμος, κλάμα, κακό!

ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ??????

εγώ πάλι καταλαβαίνω ότι πλησιάζει και τρέμω, όταν λετε κάτω, κατευθείαν στο πάτωμα, κορίτσια σιχαίνομαι, πώς θα το καταπολεμήσω χωρίς να τρελαθώ ή να δημιουργήσω ψυχικά τραύματα στο παιδί μου?

Διαφημίσεις

Μακρυμάνικα νομίζω θα χρειαστούν μέχρι τον Μάιο ίσως και Ιούνιο, σκέτα σαν μπλουζάκια!

Και φυσικά κοντομάνικα και ίσως αμάνικα για αργότερα. Ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα πάρει και από τα δυο στην τελευταία μου παραγγελία από μόδερκέαρ, 12-18 τα είχα πάρει όλα. Προχθές του έπλυνα τα κοντομάνικα και έλεγα πως θα πλέει μέσα αλλά είναι απλά και μόνο άνετα.

Αλήθεια το καλοκαίρι θα τους φοράμε μπλουζάκια και ζιπουνάκι από μέσα? Δεν θα σκάσουν αν και είναι εκπαιδευμένα στην ζέστη, τα Αυγουστογεννημένα μας:)

καλέ μόνο μπλουζάκια, και πέρσι που ήταν νεογέννητα μόνο τα ζιπουνάκια τους δε τους φοράγατε, εγώ έφτασα πολύ μέσα στο φθινόπωρο για να βάλω διπλά, έκρινα από εμάς, καλά το καλοκαίρι είναι εύκολα τα ρούχα, και θα φαίνονται και τα μπουτακια με τις δίπλες και θα τρελλαίνονται οι μαμάδες

εγώ πάλι καταλαβαίνω ότι πλησιάζει και τρέμω, όταν λετε κάτω, κατευθείαν στο πάτωμα, κορίτσια σιχαίνομαι, πώς θα το καταπολεμήσω χωρίς να τρελαθώ ή να δημιουργήσω ψυχικά τραύματα στο παιδί μου?

έχω βάλει ένα λεπτό παπλωματάκι στο σαλόνι επάνω στο χαλί

για να είναι πιο καθαρά αλλά και για να χτυπάει λιγότερο,αλλά δεν...

φεύγει σε δευτερόλεπτα.

εγώ της βάζω φόρμα και πλένουμε συχνά χεράκια-ποδαράκια και πρόσωπο.

όσο περνάει ο καιρός συνηθίζω....

pvGHp2.png9TDjp2.png

έχω βάλει ένα λεπτό παπλωματάκι στο σαλόνι επάνω στο χαλί

για να είναι πιο καθαρά αλλά και για να χτυπάει λιγότερο,αλλά δεν...

φεύγει σε δευτερόλεπτα.

εγώ της βάζω φόρμα και πλένουμε συχνά χεράκια-ποδαράκια και πρόσωπο.

όσο περνάει ο καιρός συνηθίζω....

εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό το χαλάκι δραστηριοτήτων,από την άλλη έχεις δίκιο, μπορεί κι ένα απλό παπλωματάκι να κάνει την ίδια δουλειά, με τα παιχνίδια του μαζί και πολλά μαξιλάρια γύρω γύρω για όριο

ντινάκι πήρατε στράτα, εμείς τώρα προσπαθούμε σιγά σιγά να στηριχτούμε στα πόδια μας, η μαμά μου επιμένει ότι παλιά που μεγάλωναν με στράτα τα μωρά μια χαρά ήταν τα πόδια τους, τώρα λένε άλλα, τρέχα γύρευε, πάντως ακούω πολλές περιπτώσεις φίλων που τα παιδιά τους περπάτησαν κατευθείαν χωρίς να μπουσουλήσουν

εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό το χαλάκι δραστηριοτήτων,από την άλλη έχεις δίκιο, μπορεί κι ένα απλό παπλωματάκι να κάνει την ίδια δουλειά, με τα παιχνίδια του μαζί και πολλά μαξιλάρια γύρω γύρω για όριο

δεν υπάρχει όριο.....................

Ελεάνα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ούτε στο χαλάκι θα καθίσει,

ούτε τα μαξιλάρια κάνουν τίποτα...

βέβαια δεν ξέρω, μπορεί το δικό μου το παιδί να είναι έτσι ζωηρό και εσείς να έχετε μια πιο ελεγχόμενη κατάσταση, σας το εύχομαι!!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι χάλια έβγαλε όλη τη χορτόσουπα!Σας είπα ήταν πάρα πολύ!!

Τον άκουσα να βήχει και έτρεξα στην κούνια και είχε γεμίσει εμέτους παντου!!!Τρελάθηκα.Τον έκανα μπάνιο και κοιμήθηκε χωρίς καν να θηλάσει!Τι να κάνω να τον αφήσω?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Είμαι χάλια έβγαλε όλη τη χορτόσουπα!Σας είπα ήταν πάρα πολύ!!

Τον άκουσα να βήχει και έτρεξα στην κούνια και είχε γεμίσει εμέτους παντου!!!Τρελάθηκα.Τον έκανα μπάνιο και κοιμήθηκε χωρίς καν να θηλάσει!Τι να κάνω να τον αφήσω?

ωχ το ζουζουνάκι!!!!

δεν πειράζει, ναι άστον να ηρεμήσει.

όταν ξυπνήσει...

pvGHp2.png9TDjp2.png

Γειαααααααααααα!

Είμαι χαρούμενη, το παιδί μου βρηκε τον εαυτό του, μάλλον είμαστε σε time off μέχρι το επόμενο δόντι.....

Με τη χορτόσουπα κοπέλες έχω προσέξει ότι κ μεις κανουμε πολλά και...ζουμερά κακά μετα.

Μάλλον μεχρι να τη μάθουν τα πειράζει κάπως.

Σιγα σιγά πρεπει, τη 1η φορα 2 κουταλιες. μετα 4, μετα 8, μετα 16, μετα οσο φαει..

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ντίνα μη τον ταϊσεις τώρα, ποτέ μετά απόεμετό, να ηρεμήσει το σταμαχάκι του και μετά θα το ζητήσει.

Δεν είναι τίποτα, πρώτη φορά του πεσε βαρύ το καινούργιο πράμα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

πόσο πολύ έδωσες;;; τη πρώτη φορά 4-5 κουταλάκια και μετά συμπληρώνεις γάλα. σε καμιά βδομάδα ολόκληρη μερίδα. πάντως μη ταράζεσαι για έναν εμετό δεν έγινε και τίποτα έτσι; μη σε πιάσουν οι στεναχώριες, είπαμε δε πειράζει!

τέλειο το προσωπικό σου ταξί!!!! ΤΥΧΕΡΗ!!!! και πιο πολύ ΤΥΧΕΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!!

αλήθεια ο παππούς Λεωνίδας ήταν;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...