Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι κι εμείς ζόρικα αυτή τη βδομάδα γιατί ο αδεφός μου παρουσιάζει διπλωματική και δε μπορεί να μου τα κρατήσει αυτές τις ώρες που τον χρειάζομαι μιας και όλοι οι υπολοιποι δουλεύουν. δε πειράζει έχουμε χρόνο. παρεπιπτόντως θα περάσω απ τη δουλειά σου σε λίγο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Αγγελική μπράβο στη μπουμπούκα σου! άντε να το κρατήσει το ωράριο αυτό στο βραδινό ύπνο να ξεκουραστεί και η μαμά! Καλή επιτυχία στον αποθηλασμό, σταδιακά θα είναι το καλύτερο και για τις δύο!!

Και ο Μανού κοιμήθηκε σερί? έπεσε νύστα χτες στα μπεμπόνια!!

Εμείς δύο φορές ξυπνήσαμε για μαμ αλλά κοιμηθήκαμε ως τις 10 το πρωί!

Πάλι δε φάγαμε τα φρούτα κι ας έβαλα κρέμα βανίλια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πωπω ένα μεροκάματο έφαγα να κάνω μπαλκόνια, πατζούρια και τζάμια!!!

Και ακόμη δεν έχω μαγειρέψει ούτε του μωρού, ούτε για εμάς!

Να δω πως θα τα προλαβαίνω όλα σε 1 μήνα που θα γυρίσω στην δουλειά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία εμένα μου αρέσει πολύ το αβοκάντο αλλά δεν της έχω δώσει ακόμα.

πρέπει όμως να έχει ωριμάσει καλά, να βγαίνει η φλούδα του εύκολα και να έχει μαλακώσει για να μην είναι πικρό. για το αβοκάντο επειδή είναι πολύ σημαντική τροφή λένε δεν είναι φρούτο ούτε και λαχανικό, είναι αβοκάντο!

πάντως ωμό το τρώω, και δεν έχω ακούσει ποτέ να μαγειρεύεται.

Αγγελική εμένα μου έχει πει ακόμα όχι παντζάρι αλλά αυτά είναι σχετικά.

Ομώς πως?Χμ μάλλον στα σκουπίδια θα καταλήξει και αυτό. Θα το δοκιμάσω μια καλή ώρα να δούμε μπας φάει κάτι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ζιπουνάκια θέλει και ο δικός μου όπωσδήποτε.Τι να πάρω μακρυμάνικα ή κοντομάνικα?

Μακρυμάνικα νομίζω θα χρειαστούν μέχρι τον Μάιο ίσως και Ιούνιο, σκέτα σαν μπλουζάκια!

Και φυσικά κοντομάνικα και ίσως αμάνικα για αργότερα. Ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα πάρει και από τα δυο στην τελευταία μου παραγγελία από μόδερκέαρ, 12-18 τα είχα πάρει όλα. Προχθές του έπλυνα τα κοντομάνικα και έλεγα πως θα πλέει μέσα αλλά είναι απλά και μόνο άνετα.

Αλήθεια το καλοκαίρι θα τους φοράμε μπλουζάκια και ζιπουνάκι από μέσα? Δεν θα σκάσουν αν και είναι εκπαιδευμένα στην ζέστη, τα Αυγουστογεννημένα μας:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία και εμένα μια θα φάει φρούτα μια με το ζόρι. Προχθές έφαγε 170μλ με όρεξη και σήμερα 120μλ σπρωχτός! Με τις μέρες τους είναι.

Από το πρωί στις 7 παρά που τον θήλασα δεν τον έχω θηλάσει ξανά! Τον έχει η μαμά μου δίπλα!!! Παρηγοριά για μένα γιατί αγχώνομαι τι θα γίνει όταν πάω στην δουλειά και αποζητάει το βυζάκι του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω ένα μεροκάματο έφαγα να κάνω μπαλκόνια, πατζούρια και τζάμια!!!

Και ακόμη δεν έχω μαγειρέψει ούτε του μωρού, ούτε για εμάς!

Να δω πως θα τα προλαβαίνω όλα σε 1 μήνα που θα γυρίσω στην δουλειά!

Τα προλαβαίνεις παιδί μου εσύ, δε σε φοβάμαι!

Πωπω κι εγώ πρέπει να τα κάνω, Σαβ/ αν βλέπει λίγο ο Άρης το μωρό, θα έρθει πάλι και το πεθερικό μάλλον το επόμενο Π/Σ/Κ...και πρέπει να συμμαζέψω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αμάν αυτό το πεθερικό βρε Σοφάκι, μόνο να σε αγχώνει είναι!!!

Γενικά είμαι σπίρτο, αλλιώς θα είχαμε βρωμίσει εδώ μέσα αλλά αγχώνομαι και αυτό είναι το κακό!

Αααα στην φρουτόκρεμα νομίζω καλύτερα να βάζεις τα μπισκοτάκια νουτρίτσια αν τα βρεις παρά κρέμα βανίλια. Όχι πολλές σκόνες βρε παιδί μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφία και εμένα μια θα φάει φρούτα μια με το ζόρι. Προχθές έφαγε 170μλ με όρεξη και σήμερα 120μλ σπρωχτός! Με τις μέρες τους είναι.

Από το πρωί στις 7 παρά που τον θήλασα δεν τον έχω θηλάσει ξανά! Τον έχει η μαμά μου δίπλα!!! Παρηγοριά για μένα γιατί αγχώνομαι τι θα γίνει όταν πάω στην δουλειά και αποζητάει το βυζάκι του.

Μπα εμένα έφαγε 10 κουταλάκια κι αυτά σπρωχτός!

Και πεινούσε κιόλας, από τις 6.30 που τον τάισα, τα φρούτα τα φάγαμε 11!

Κι εγώ θα του ξαναδώσω σε λίγο που θα ξυπνήσει γάλα, εσείς θα έχετε και το φαγητό, ή πιο μετά θα φάει φαγάκι?

Θα συνηθίσει γρήγορα πιστεύω εσένα με τη δουλειά, οι πρώτες μέρες θα του φανούν κάπως αλλά μετά θα το τρώει όλο το φαγάκι του και το απόγευμα πάλι θα θηλάζει όσο θέλει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αμάν αυτό το πεθερικό βρε Σοφάκι, μόνο να σε αγχώνει είναι!!!

Γενικά είμαι σπίρτο, αλλιώς θα είχαμε βρωμίσει εδώ μέσα αλλά αγχώνομαι και αυτό είναι το κακό!

Αααα στην φρουτόκρεμα νομίζω καλύτερα να βάζεις τα μπισκοτάκια νουτρίτσια αν τα βρεις παρά κρέμα βανίλια. Όχι πολλές σκόνες βρε παιδί μου!

Έχουν μνημόσυνο της γιαγιάς τώρα πάλι και πρέπει να έρθουν, μια το ένα μια το άλλο βέβαια κάθε τρεις βδομάδες είναι εδώ!!

Να μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν σιγά σιγά! είναι και η μαμά και στον κρατάει όποτε χρειαστείς κάτι, πολύ καλό αυτό!!

Θα κοιτάξω να τα βρω να του τα δοκιμάσω κι αυτά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...