Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντινάκι καλή επιτυχία!! Στην αρχή μπορεί να ξινίσει τα μουτράκια του αλλά μην απογοητευτείς. Με τον καιρό θα συνηθίσει αν και ο Λίο τις δέχεται εύκολα τις στέρεες από όσο έχω καταλάβει. Καλός είναι ο Γουίνι? Πόσο τον πήρε ξέρεις, κάπου 30? Τον έχω βάλει στο μάτι. Επίσης πες μου αν έχει μουσικούλα ή και τραγουδάκια γιατί λέω να τον παραγγείλω από Γερμανία!

Καλημέρα Τζίνα!!!

Ααααα χθες του πήρα βιολογικό αβοκάντο και σκέφτομαι που να το βάλω???Στην χορτόσουπα ή στην φρουτόκρεμα???Βράζεται αυτό καλέ??Εγώ μόνο στην σαλάτα το χρησιμοποιώ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω πηρα αβοκάντο κ τα πέταξα!

Καλε σκέτη πικρα ειναι ,α απαπαπ και ασε που εχει τρελές θερμίδες.

Θελουμε να φτιάξουμε κορμί για το καλοκαίρι εμεις,τέλος η τουλουμπίαση!!!!!!χαχαχα

Αγγελική όταν πάω σπίτι θα κοιτάξω την λίστα και θα σου πώ!

Αυτή η γιατρός μου είπε ξεκινάμε με χορτόσουπα 2 κολοκυθάκια 2 καρότα 2 πατάτες (ποσότητα για 2 μέρες) τα βράζω μόνο με νεράκι ,αφου βράσουν τα λιώνω και προσθέτω στο πιάτο 1 κουταλιά λάδι και λίγο λεμόνι.Αλάτι καθόλου.Αν θέλω και κρεμμύδι αλλά χωρίς να το λιώσω μέσα στη σούπα απλά όταν βράζει να το βάλω για γεύση.Σε 1 εβδομάδα για 4 μέρες προσθέτω το κοτόπουλο (100 γραμμάρια στήθος) και μέτα το μοσχάρι (πάλι 100 γραμμάρια).Αυτό γίνεται εναλλάξ 2 μέρες κοτόπουλο ,2 μέρες μοσχάρι και 1 μέρα χορτόσουπα και πάλι απο την αρχή!Τον επόμενο μήνα για να μην του πέσουν βαριά προσθέτουμε και λαχανικά εποχής!!!Η γιατρός μου δεν καλοβλέπει τα βιολογικά πάντως!Εμείς πήραμε εχθές και της είπα πως συνεχίζουμε με αυτά!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινάκι καλή επιτυχία!! Στην αρχή μπορεί να ξινίσει τα μουτράκια του αλλά μην απογοητευτείς. Με τον καιρό θα συνηθίσει αν και ο Λίο τις δέχεται εύκολα τις στέρεες από όσο έχω καταλάβει. Καλός είναι ο Γουίνι? Πόσο τον πήρε ξέρεις, κάπου 30? Τον έχω βάλει στο μάτι. Επίσης πες μου αν έχει μουσικούλα ή και τραγουδάκια γιατί λέω να τον παραγγείλω από Γερμανία!

Καλημέρα Τζίνα!!!

Ααααα χθες του πήρα βιολογικό αβοκάντο και σκέφτομαι που να το βάλω???Στην χορτόσουπα ή στην φρουτόκρεμα???Βράζεται αυτό καλέ??Εγώ μόνο στην σαλάτα το χρησιμοποιώ!!!

Ναι είχε αν δεν κάνω λάθος 29 ευρώ γιατί μαζί με τα πιαστράκια για το παρκοκρέβατο είχαν 35.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σε 1 εβδομάδα για 4 μέρες προσθέτω το κοτόπουλο (100 γραμμάρια στήθος) και μέτα το μοσχάρι (πάλι 100 γραμμάρια).Τον επόμενο μήνα για να μην του πέσουν βαριά προσθέτουμε και λαχανικά εποχής!!!Η γιατρός μου δεν καλοβλέπει τα βιολογικά πάντως!Εμείς πήραμε εχθές και της είπα πως συνεχίζουμε με αυτά!

100γρ στηθος?!

Εμενα μου ειχε πει 40-50!

Μηπως επειδη την ξεκινησα εγω πιο νωρις ? μπορεί...

Κατσε να δω τι θα μου πει την Πέμπτη που θα πάω..

Για μακαρονάκι σου πε τιποτα?αυτα τα πεπονάκια κτλ?

Καλα εγω απο λαχανικά εχω κάνει τις κουτσουκέλες μου,φασολάκια,αρακα,μπροκολο,κουνουπίδι, αυτα προς το παρόν..

Εμενα η μανα μου με εκραξε που δε παιρνω βιολογικά στο παιδι!

Εκοψα κ τα φρουτα κ παιρνω κανονικά,αφου δεν εχουν διαφορά ρε γαμώτο,νιωθω πως με πιάνουν κορόιδο.

Διαφημίσεις

καλημέρες!!! τρελάθηκα στον ύπνο σήμερα! μέχρι τις 10!!! κι ο μανού σερί ως τις 7 γάλα και ξανά στις 10!!!! ακόμα στη κούνια ήσυχος κάθεται!!! φοβερός!!!

βέβαια είχα τα διαλειμματάκια μου ως τις 3.30 με τον μεγάλο που ξύπναγε για να γκρινιάξει!!!

μιλάμε πονάει το σώμα μου απ τη ξάπλα!

πάω για τα φρούτα και μετά βολτίτσα κι εμείς για φανελάκια! τα μάζεψα όλα τα 3-6 ε καιρός ήταν νομίζω! στρινγκ θα του γινόταν του μωρού σε λίγο!

συμβουλή!

αν αγοράσετε φανελάκια πάρτε τα ένα νούμερο μεγαλύτερα τώρα που καλοκαιριάζει για να μη τρίβονται στα χεράκια τους και συγκαίονται με τις ζέστες. αυτά.

σας αγαπώ

κι έφυγα!

(βελ είχα αγωνία σου στειλα μην χτες)

Ελευθερία εμένα μου αρέσει πολύ το αβοκάντο αλλά δεν της έχω δώσει ακόμα.

πρέπει όμως να έχει ωριμάσει καλά, να βγαίνει η φλούδα του εύκολα και να έχει μαλακώσει για να μην είναι πικρό. για το αβοκάντο επειδή είναι πολύ σημαντική τροφή λένε δεν είναι φρούτο ούτε και λαχανικό, είναι αβοκάντο!

πάντως ωμό το τρώω, και δεν έχω ακούσει ποτέ να μαγειρεύεται.

Αγγελική εμένα μου έχει πει ακόμα όχι παντζάρι αλλά αυτά είναι σχετικά.

pvGHp2.png9TDjp2.png

100γρ στηθος?!

Καλα εγω απο λαχανικά εχω κάνει τις κουτσουκέλες μου,φασολάκια,αρακα,μπροκολο,κουνουπίδι, αυτα προς το παρόν..

Εκοψα κ τα φρουτα κ παιρνω κανονικά,αφου δεν εχουν διαφορά ρε γαμώτο,νιωθω πως με πιάνουν κορόιδο.

100 γραμμάρια για ποσότητα 2 ημερών!Α και όχι χύτρα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλός ειναι αυτος ο winnie ρε παιδια?

Τωρα που θα κατεβουμε στην πολη να τον πάρω? αξιζει τον κοπο λετε?

Είναι πολύ ωραίο!!!Ο μπέμπης ξετραλάθηκε μαζί του!Λέει τραγουδάκια και μπουσουλάει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

100γρ στηθος?!

Τώρα που το λές όχι δεν είπε κάτι για μακαρονάκι!!!Θα κοιτάξω την άλλη λίστα και θα σας πώ.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

κι απ τα 2 μάλλον. εγώ έχω μια 3αδα μαδερ με μακρύ και θα πάρω και μια 7δα με κοντό. το μακρύ σε λίγο σα μπλουζάκι θα το φοράει.

ξαναπάω.

ντίνα αν χρειαστείς κανα χεράκι με το βάψιμο να με προτιμήσεις! είμαι γερή μπατανόβουρτσα και κυρίως "αλέκιαστη"!

κι απ τα 2 μάλλον. εγώ έχω μια 3αδα μαδερ με μακρύ και θα πάρω και μια 7δα με κοντό. το μακρύ σε λίγο σα μπλουζάκι θα το φοράει.

ξαναπάω.

ντίνα αν χρειαστείς κανα χεράκι με το βάψιμο να με προτιμήσεις! είμαι γερή μπατανόβουρτσα και κυρίως "αλέκιαστη"!

Αχ κοριτσάκι μου όμορφο!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!Έχει αναλάβει ο πεθερός μου!!!Κάλα δεν θυμάμαι νομίζεις τις υπέροχες ρίγες στο δωμάτιο του Μητσάκου????

Λοιπόν για την Νικαια δεν σε έχω ξεχάσει αλλά τρέχει η πεθερά μου με την σύνταξη και δεν το βλέπω για αυτή την εβδομάδα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...