Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα - Καλημέρα!!!

Ελπίζω τα μικρούλια σας να είναι καλύτερα σήμερα!!!!

Εμένα ο άντρας μου τον βρήκε γονατιστό και πιασμένο από το χείλος του παρκοκρέββατου να με κοιτάει που κοιμόμουνα! :eek: (Δεν έχω κατεβάσει ακόμα το επίπεδο στο πάρκο...) Πάλι καλά που δεν έκανε κανένα απότομο να σηκωθεί ατα πόδια του... Από σήμερα τέλος... κατεβάζουμε το στρώμα... Ωχ! η μεσούλα μου!!!

Kαλημέρα!!!

Κατερινάκι εσένα ο Χρηστός μπουσουλάει κανονικά καλέ!!!Τον είδα στης Αντριάνας!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθές ο Δημήτρης γύρισε 9 το βράδυ απο το μαγαζί!Την προηγούμενη μέρα του έλεγα για το παιχνίδι της μπλουμπλούς που ξετρελάθηκε ο Λεωνίδας.Εχθές λοιπόν τον βλέπω να μπαίνει στο σπίτι και στα χέρια του κρατούσε μία σακούλα απο τα jumbo!!!!Eίχε πάει και είχε πάρει τον Γουίνι που μπουσουλάει για το γιόκα του ,ο Δημήτρης που πρίν΄1 ΄χρόνο δεν ήξερε τι είναι το Jumpo!!!!Kαλά ο μικρός έχει πάθει πλάκα με αυτό να είσαι καλά συμπεθέρα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είμαστε 2 κι όχι 1 όπως νόμιζαν (αν κάνω σωστή μεταφορά)... Μάλλον είχε δίκιο, γι' αυτό κι οι ανασφάλειες...

Ναι Κατερίνα μου. Εγώ το είχα γράψει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στην τουλουμπίτσα!!!Τελικά το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του!!!

Ευχαριστουμε!!!

Καλά μη το δένουμε κιολας! Κατσε να δουμε κ σημερα!

Ο δικος σου το συνεχίζει Ντινάκι?

Σήμερα ξεκινάμε χορτόσουπα!!!Καλή αρχή μας!!!!

Αντε αντε!καλη αρχή!!!!!!!

Ρε κοριτσι,στη λιστα που σου εδωσε ο γιατρος σου εχει παντζάρι?

Θελω να της δωσω αλλά δε ξέρω εαν κάνει (δε ρωταω τη δικια μου γιατι θα με βρισει)

Δε μας είπες τι ειπε ο άντρας σου για την αλλαγη!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Τέλος βδομάδας ε? θα έχει μεγαλώσει το αντράκι σου τώρα πολύ!

Καλό βράδυ κορίτσια!

Πάω να σκουντήξω τον άντρα μου γιατί ροχαλίζει και θα μου ξυπνήσει το παιδί!!

Μου φαίνεται ό,τι δεν έχει πάρει καθόλου τώρα, ούτε σε βάρος ούτε σε ύψος.

Αααα Σοφάκι τις μισές φορές που ξυπνούσε ο μικρός ήταν από το ροχαλητό του συζύγου. Τον πήγα στο δωμάτιό του και ησυχάσαμε όλοι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερίνα ακόμη έχετε το παρκοκρέβατο στο πάνω επίπεδο??Κατέβασέ το καλέ, είναι πολύ επικίνδυνο για τον μικρό. Στο κάτω επίπεδο βέβαια μπορεί να μην του αρέσει γιατί δεν έχει καλό οπτικό πεδίο!

Αγγελική εύχομαι να το κρατήσει η Τουλουμπίτσα αυτό το ωράριο!!!! Εμένα 1 νύχτα κράτησε η χαρά μου αλλά δεν πειράζει. Εξάλλου από την μέρα που πήγε στο δωμάτιο του κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Ξυπνάω μόνο όταν ξυπνάει και όχι κάθε που θα κάνει την παραμικρή κίνηση!

Όσο για τον αποθηλασμό καλύτερα θα είναι να το κάνεις σιγά σιγά για να συνηθίσει και η μικρή. Αν και εφόσον θηλάζει 3 φορές μόνο θα είναι πολύ εύκολο. Κάτι λέει η Πατσούρου για το θέμα αυτό στο βιβλίο αλλά δεν το έχω διαβάσει. Καλή επιτυχία!!!

Εμένα που θηλάζει 6-7 να δω πως θα το κόψει όταν έρθει η ώρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστουμε!!!

Καλά μη το δένουμε κιολας! Κατσε να δουμε κ σημερα!

Ο δικος σου το συνεχίζει Ντινάκι?

Αντε αντε!καλη αρχή!!!!!!!

Ρε κοριτσι,στη λιστα που σου εδωσε ο γιατρος σου εχει παντζάρι?

Θελω να της δωσω αλλά δε ξέρω εαν κάνει (δε ρωταω τη δικια μου γιατι θα με βρισει)

Δε μας είπες τι ειπε ο άντρας σου για την αλλαγη!!!!

Εχθές γενικά είχε μία γκρίνια!!!Το κ@@@εμβόλιο γαμώτο!!!!Ακόμα και για να κοιμηθεί γκρίνιαζε!!!Το πήρε ο Δημήτρης το βράδυ αγκαλιά και μου λέει "ας μην κοιμηθούμε και καθόλου ένα βράδυ αν το παιδί έχει κάτι που το ενοχλεί"!!!Για καλή μας τύχη όμως ο ύπνος του ηταν αρκετά καλός!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ναι Ελευθερία ετσι θα το κάνω, να συνηθισει και η μικρή και γω μαζί..δεν ειναι και το πιο ευκολο..μπαμ κ κάτω δε γίνεται,στοιχίζει συναισθηματικά πολύ.

Καλέ που ειναι η κυραΔασκάλα μας???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...