Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η παιδιατρος ειπε οτι ειναι ιωση και κολλαει!μαλλον ο μεγαλος.

καλα τι παθανε τα μωρακια σας!!!μηπως βρε τα μπουκωνετε???μηπως δινετε γαλα μετα το γευμα? να προσεχετε και με το κρυο που εβαλε αποτομα παλι να τα ντυνετε καλα!

σαν γιαγια ακουγομαι εεε

βερρα εμενα απο 40 ημερων μου αρρωσταινει συνεχεια!!τι εχει περασει δεν λεγετε και θελω να τα ξεχασω ολα!!!το μονο που λεω καθε φορα ειναι περαστικα να ειναι και ας την κανει πιο δυνατη!!τι να πω προσπαθω να τα δω θετικα!

δεν μπορω ομως να σταματησω τον δημητρη απο σταθμο γιατι δεν μου τα κρατανε και τα δυο. εκτος κ αν σταματησω την δουλεια μου και μεινουμε με την πεθερα(ποποποπο) γιατι χρηματα για νοικι γιοκ!

βελ τι εγινε? καλα ειναι ο λεοντης?

νεκ περιμενω νεα σου πως κ πως

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας βρε κορίτσια..πριν απο λίγο κοιμήθηκε επιτέλους ο μικρός..τι να πω, ταράχτηκα λίγο σήμερα, τι πράγμα κι αυτό με τους εμετούς όλες βρε παιδιά..το αποδίδω στην καινούρια πραγματικότητα του φαγητού..τέσπα, ας είναι περαστικά..περαστικά πολλά και στην αγαπημένη Λίνα,που την κόβω να την περνάει ξάγρυπνη δίπλα στη μικρούλα, κουράγιο φιλενάδα..

Απο γιατρό γυρίσαμε, εμβόλιο πάλι απο Ιούνη μας είπε(καλό αυτό, να ανασάνουμε και λίγο, καλά εγώ θα τον πάω και ενδιάμεσα, αλλά για "κουνουπάκι" μόνο τότε), απο πόντους καβατζάραμε τους 70(70,5 για την ακρίβεια) και κιλά , λίγα γράψαμε, νομίζω οτι έπαιξε ρόλο και η σημερινή ..αφυδατωσούλα, μιλάμε οτι έβγαζε κορίτσια, τώρα το ξαναθυμάμαι απο τη μύτη και το στόμα μαζι εμετο-νερό, πω πω πω..γενικά καλά, στην πτήση μας είπε οτι απογείωση-προσγείωση, πρέεπι να μασάει κάτιι(αυτο θα είναι το βυζί της μαμάς, ως ότι πιο πρόχειρο..)-Εύχομαι καλά αποτελέσματα στη Νέκ, θέλω και εγώ να φτιάξω αυτά τα μπισκότα, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φωτό Κλεό, απο εμένα, ανέβασε ότι θέλεις, Βέρρα, ας μπορείς εγώ είμαι [email protected],καλή επιτυχία και στ α δικά σου μπισκότα, συμπεθέρα βάστα γερά, Ντινα , στις ομορφιές σου ακούγεσαι, μπράβο κοριτσάρα..(καλά κορίτσια, ο Λεώ,δεν υπάρχει μιλάμε, για όσες δεν είδανε, φτου φτου, πανώριο, ψηλό, σοβαρό αγόρι, έκανε χαρές στη μανούλα του, τέλειες εικόνες), Σοφάκι, πως είσαι εσύ?, Ελέ.πολλές δουλειές?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ουφ, τι ήταν αυτό πάλι σήμερα! Από τις 09:30 καταφέραμε να τον κοιμίσουμε 10:30 και 10:40 παίρνει ένας φίλος του Στεφ. τηλ στο σταθερό και τον ξυπνά!

Γκρρρρρρρρ

Που παίρνεις χριστιανέ 11 παρά????Έχουν μωρό σπίτι ντε!!!!!Ο συγκεκριμένος το συνηθίζει και παίρνει αργά. Όσο ήμουν έγκυος έπαιρνε πάντα μετά τις 11 πολλές φορές και 12!!!Άπειρες φορές έχω πει στον άντρα μου να του κάνει την παρατήρηση ευγενικά και δεν το κάνει!!!!

Κορίτσια πολύ σας ζηλεύω που μπορείτε και συναντιέστε μωρέ. Μακάρι να τα καταφέρουμε μια φορά να βρεθούμε όλες, μαζί και εμείς οι ακριτικοπούλες:)

Ντινάκι με γειες, με γειες!!!Λίγο πριν το Πάσχα λέω να πάω και εγώ να βαφτώ, θα το ανοίξω και εγώ αλλά όχι τόσο. Ο Λίο μια χαρούλα, μπράβο στο παλικάρι μας.

Λινάκι περαστικά στην μικρή. Η ωτίτιδα πονάει νομίζω ε? Και ανεβάζει πυρετό???Αχ αυτό το κοριτσάκι πολύ έχει ταλαιπωρηθεί.

Βελουδάκι πόση ώρα είναι η πτήση?Κανένα 3ωρο-4ωρο? Ελπίζω ο Λεοντής να κοιμηθεί και να ξυπνήσει στην Ελβετία. Δεν θα τολμούσα να σκεφτώ να μπω σε αεροπλάνο με τον Πριγκηπάκο μου. Θα ξεσήκωνε όλο τον κόσμο.

Κορίτσια έχει ζωηρέψει πάρα πάρα πολύ! Δεν τον κάνουμε καλά πια!!! Κάνει απίστευτα πράγματα! Σήμερα τον είχα στο ποδηλατάκι, του έδινα παιχνίδια τα έριχνε κάτω. Στην αρχή δεν στρόφαρα και λέω του πέφτουν. Μετά που κατάλαβα πως μόλις του τα έδινα τα έριχνε επιτόπου, συνηδητοποίησα ό,τι το έκανε για να με έχει να σκύβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλο το απόγευμα έκανε ξεκαρδιστικά γέλια!!! Αφού βγήκε η νοικάρα από κάτω με το κοριτσάκι της στην σκάλα, τον άκουγαν και γελούσαν!!!Εργαλείο χωρίς ανταλακτικό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια έχει ζωηρέψει πάρα πάρα πολύ! Δεν τον κάνουμε καλά πια!!! Κάνει απίστευτα πράγματα! Σήμερα τον είχα στο ποδηλατάκι, του έδινα παιχνίδια τα έριχνε κάτω. Στην αρχή δεν στρόφαρα και λέω του πέφτουν. Μετά που κατάλαβα πως μόλις του τα έδινα τα έριχνε επιτόπου, συνηδητοποίησα ό,τι το έκανε για να με έχει να σκύβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάτι μου θυμίζει - κάτι μου θυμίζει.... Τον έχω στο καρεκλάκι του φαγητού για να κάνω καμιά δουλειά στην κουζίνα και μπορεί να ρίξει το ίδιο πράγμα και 20 φορές... μόλις βγώ από το δωμάτιο ως δια μαγείας τίποτα δεν πέφτει μέχρι να γυρίσω... Γκρρρρ! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

Αλλά μας αρέσειιιιιι....!!!!!!!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Μια χαρά είμαστε Βελ εμείς! κοιμήθηκε κι εμένα τα αντράκι μου το μικρό και τρώω τηγανίτες που έφτιαξε ο άντρας μου, χρυσοχέρης δε μπορώ να πω!!

Πολύ καλός ο μικρός σου! ψήλωσε κι αυτός! πότε ταξιδεύετε καλέ?

Ελευθερία ζωήρεψε ο πρίγκηπας ε? ναι διάβαζα σε ένα περιοδικό πριν ότι τα παιχνίδια τα ρίχνουν για να δουν τι θα γίνει μετά, θα τους το δώσουμε ή όχι?

Όλη μέρα κι εμείς αυτή τη δουλειά κάνουμε, έχει πάρει αντισώματα πολλά ο δικός μου, συνέχεια τα παιχνίδια κάτω μας πέφτουν!! Εσύ πότε τον πας γιατρό το μικρό?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα εμένα αν με χάσει από το οπτικό του πεδίο γίνεται χαμός! Θέλει να με βλέπει! μια φίλη μου ρώτησε την γιατρό της, γιατί και το δικό της μωράκι το ίδιο κάνει, και της είπε ό,τι είναι φυσιολογικό γιατί νιώθουν ανασφάλεια!!!!

Όσο για τα παιχνίδια σίγουρα μας δουλεύουν!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερίνα εμένα αν με χάσει από το οπτικό του πεδίο γίνεται χαμός! Θέλει να με βλέπει! μια φίλη μου ρώτησε την γιατρό της, γιατί και το δικό της μωράκι το ίδιο κάνει, και της είπε ό,τι είναι φυσιολογικό γιατί νιώθουν ανασφάλεια!!!!

Όσο για τα παιχνίδια σίγουρα μας δουλεύουν!!!!!!!

Κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είμαστε 2 κι όχι 1 όπως νόμιζαν (αν κάνω σωστή μεταφορά)... Μάλλον είχε δίκιο, γι' αυτό κι οι ανασφάλειες...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι εμείς στις 20 θα πάμε γιατρό.

Τέλος βδομάδας ε? θα έχει μεγαλώσει το αντράκι σου τώρα πολύ!

Καλό βράδυ κορίτσια!

Πάω να σκουντήξω τον άντρα μου γιατί ροχαλίζει και θα μου ξυπνήσει το παιδί!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσάκια καληνύχτα απο εδώ..η πτήση Ελέ, κρατάει 2,5 ώρες περίπου, ως Ζυρίχη και μετά μια ώρα με τρένο..δεν λέω οτι θα είναι εύκολα τα πράγματα(και χωρίς πιπίλα ή μπιμπερό) αλλά τι να κάνω, τα συμπεθέρια δεν τον έχουν δει..τα Χριστούγεννα τη γλίτωσα, λόγω γρίπης, τώρα δεν μπορώ , στριμώχτηκα..βρε αν ήταν στο χέρι μου, ρούπι δεν κούναγα, έχε χάρη..

Σας φιλώ, πάω να απλώσω κανά πλυντήριο, έχω αρχίσει την προετοιμασία και μετά ύπνο..

Καλή σας νύχτα

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?

Εγω ακομη προσπαθω να πιστεψω αυτο που μου συνεβη εχθες.....η τουλουμπίτσα κοιμηθηκε σερί μεχρι τις 07,30!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!

Εγω βεβαια ξυπνουσα κάθε τοσο και την κοιταγα και ελεγα "να τωρα θα ξυπνησει"

Πάντα τέτοια καλο μου κορίτσι!!!!!!!!

Το πρηξιμο υποχωρησε λιγο αλλά εξακολουθεί να φαινεται ενα τεράστιο χείλος-μάγουλο, τι να κάνω υπομονη,σημερα θα βγω έξω εχει ωραια μέρα, δεν την παλευω αλλο μεσα στο σπιτι,θα πάμε βόλτα στην πολη να ξεσκασει κ λιγο η μανα μου.

Λινακι,πας καλα βρε? γαλα μετα τη χορτοσουπα? οχι βεβαια! Σου λεω εμενα την εφαγε στις 14,30 και την εβγαλε στις 8!

Α..επισης..απο σημερα μπαινω σε διαδικασία αποθηλασμου..θα θηλαζω ολο κ λιγοτερο μεχρι να σταματησει απο μονο του, δε θελω να πάρω χάπια γιατι μετα ξέρω οτι δεν υπαρχει γυρισμος,ενω έτσι ακομη κ εαν ζητησει ανα πάσα ώρα κ στιγμή μπορω να της δωσω.

Καλημέρα - Καλημέρα!!!

Ελπίζω τα μικρούλια σας να είναι καλύτερα σήμερα!!!!

Εμένα ο άντρας μου τον βρήκε γονατιστό και πιασμένο από το χείλος του παρκοκρέββατου να με κοιτάει που κοιμόμουνα! :eek: (Δεν έχω κατεβάσει ακόμα το επίπεδο στο πάρκο...) Πάλι καλά που δεν έκανε κανένα απότομο να σηκωθεί ατα πόδια του... Από σήμερα τέλος... κατεβάζουμε το στρώμα... Ωχ! η μεσούλα μου!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...