Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια κι απο εδώ..ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ, SUPERWOMAN,Αντριάννα ευχαριστώ πολύ..τα λόγια είναι λιγοστά μπροστά στα μπριζολάκια με barbecue sauce, το κοτόπουλο πανέ, συγχαρητήρια στη μαμά σου για την τούρτα μόκα,σαλάτα τέλεια , η φιλοξενία ζεστή και άνετη, άλλο ένα όμορφο απόγευμ α μαζί σας, άλλη μια όμορφη ανάμνηση..ευχαριστώ πάρα πολύ..καλή δουλειά να έχεις , άξια κοπέλα..

Απο φωτογραφίες , δεν έχω προλάβει να τις φορτώσω, μόλις το κάνω στέλνω ομαδικά στα κορίτσια..

Ο μπέμπης κοιμάται , καλά πήγαμε χθές, μια απο τα ίδια δηλαδή, με τη διαφορά, οτι ο μικρός ξυπνάει, τρώει και ξανακοιμάτια αλλά, εμένα δνε με παίρνει ο ύπνος,αν έχετε το Θεό σας κορίτσια, πρέπει να με έχει επηρεάσει ο ερχομός του παιδιού με ένα τρόπο που δεν τον καταλαβάινω συνειδητά, εκεί που δεν φοβόμουν ποτέ την πτήση με αεροπλάνο, και έχω ταξιδέψει κάμποσο, ξαφνικά τώρα μάλλον επειδή θα πρέπει να ταξιδέψω με τον μπέμπη αεροπορικώς, με έχει πιάσει ο φόβος που φαντάζομαι έχουν όλοι αυτοί που αποφεύγουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, οτι θα πέσει το αεροπλάνο, τι θα κάνουμε, επικίνδυνο, και λοιπά μακάβρια, που δεν θα τα γράψω τώρα εδώ....τι πράγμα κι αυτό..α, επίσης, ο Φ. μου είπε οτι καλύτερα θα ήταν να σταματήσω ,λέει, να υπνοβατώ(!), οτι το βράδυ σηκώνομαι , λέει, ξαφνικά, χωρίς λόγο, πλησιάζω την κούνια, με ρωτάει τι κάνω, του λέω οτι πάω για το μωρό, μου λέει εντάξει, δεν είναι ξύπνιο, είναι καλά, και εγώ συμφωνώ, μετά μου λέει, έλα στο κρεβάτι τώρα, και εγώ πέφτω στο κρεβάτι, λέει..δεν θυμάμαι τίποτα...μυστήρια πράγματα..

Συμπεθέρα, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα που έχει προχωρήσει και η μέρα συνήθως τα πρηξίματα αυτού του είδους είναι πρωινά, μετά απο ύπνο..κουράγιο μωρέ, σκέφτομαι οτι προσπαθείτε να βρείτε και την αστεία πλευρά του θέματος, με φωτό και τέτοια, και αυτό είναι καλό..

Καλά αποτελέσματα στη Νέκ μας, αύριο μάλλον θα μάθουμε νέα..

Όλα τα μωράκια, τα λάτρεψα εχθές.....

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κλοκλο ευχαριστω γιατο link!

Εχω πάθει ΣΟΚ!Πηρα τηλ τη γυναικα του πρώην αφεντικου μου,γεννησε το Νοέμβριο και τα λέμε αραια και που!

Και ειναι 3 μηνων εγκυος! το μωρο της ειναι 4 μηνων!ΟΥΑΟΥ!

Κοντεψε να μου πέσει το ακουστικό απο το χέρι!!!

Εντωμεταξυ εχει κάνει καισαρικη κ της ειπε ο γιατρός οτι θα βγαλει ολη την εγκυμοσυνη στο κρεβατι..

Βελ,περιμένω να ακουσω τα χαϊρια του γιου σου!Εδω περα κατι λεγανε τα κοριτσια..για καράβια κτλ..κάνεις ότι "υπνοβατείς" και στο καφε τάχα μου??!!! χαχαχαχαχα!!!

το πρηξιμο τα ίδια ειναι ρε γαμώτο,απο αυριο θα πέσει είπε ο γιατρός.μιλάμε για τρελό μάγουλο, τύφλα να χει η τουλουμπα μου!!!!!

Καλημερούδια κι απο εδώ..ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ, SUPERWOMAN,Αντριάννα ευχαριστώ πολύ..τα λόγια είναι λιγοστά μπροστά στα μπριζολάκια με barbecue sauce, το κοτόπουλο πανέ, συγχαρητήρια στη μαμά σου για την τούρτα μόκα,σαλάτα τέλεια , η φιλοξενία ζεστή και άνετη, άλλο ένα όμορφο απόγευμ α μαζί σας, άλλη μια όμορφη ανάμνηση..ευχαριστώ πάρα πολύ..καλή δουλειά να έχεις , άξια κοπέλα..

Απο φωτογραφίες , δεν έχω προλάβει να τις φορτώσω, μόλις το κάνω στέλνω ομαδικά στα κορίτσια..

Ο μπέμπης κοιμάται , καλά πήγαμε χθές, μια απο τα ίδια δηλαδή, με τη διαφορά, οτι ο μικρός ξυπνάει, τρώει και ξανακοιμάτια αλλά, εμένα δνε με παίρνει ο ύπνος,αν έχετε το Θεό σας κορίτσια, πρέπει να με έχει επηρεάσει ο ερχομός του παιδιού με ένα τρόπο που δεν τον καταλαβάινω συνειδητά, εκεί που δεν φοβόμουν ποτέ την πτήση με αεροπλάνο, και έχω ταξιδέψει κάμποσο, ξαφνικά τώρα μάλλον επειδή θα πρέπει να ταξιδέψω με τον μπέμπη αεροπορικώς, με έχει πιάσει ο φόβος που φαντάζομαι έχουν όλοι αυτοί που αποφεύγουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, οτι θα πέσει το αεροπλάνο, τι θα κάνουμε, επικίνδυνο, και λοιπά μακάβρια, που δεν θα τα γράψω τώρα εδώ....τι πράγμα κι αυτό..α, επίσης, ο Φ. μου είπε οτι καλύτερα θα ήταν να σταματήσω ,λέει, να υπνοβατώ(!), οτι το βράδυ σηκώνομαι , λέει, ξαφνικά, χωρίς λόγο, πλησιάζω την κούνια, με ρωτάει τι κάνω, του λέω οτι πάω για το μωρό, μου λέει εντάξει, δεν είναι ξύπνιο, είναι καλά, και εγώ συμφωνώ, μετά μου λέει, έλα στο κρεβάτι τώρα, και εγώ πέφτω στο κρεβάτι, λέει..δεν θυμάμαι τίποτα...μυστήρια πράγματα..

Συμπεθέρα, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα που έχει προχωρήσει και η μέρα συνήθως τα πρηξίματα αυτού του είδους είναι πρωινά, μετά απο ύπνο..κουράγιο μωρέ, σκέφτομαι οτι προσπαθείτε να βρείτε και την αστεία πλευρά του θέματος, με φωτό και τέτοια, και αυτό είναι καλό..

Καλά αποτελέσματα στη Νέκ μας, αύριο μάλλον θα μάθουμε νέα..

Όλα τα μωράκια, τα λάτρεψα εχθές.....

Beloudenia mou ksero ti thes....

DIAKOPOULESSSSSS ayto xriazese gia na ertheis sta isia sou...

Den mou ferneis ton Leonti na kanei parea me tin dikia mou kai esis na pate na ksekourastite ena SK???

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Ελα συμπεθέρα, για εχθές ..κάνω το κουνέλι...χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ανδριανούλα, ευχαριστώ για την προσφορά, μακάρι να έρθω στα ίσα μου με τίποτα διακοπές, γιατι πραγματικά, δεν με βλέπω και πολύ ..σόι!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εχτές πρόλαβα και είδα τις φωτό της Κλεο, υπέροχα όπως πάντα τα ζουζουνάκια σας!! και τα αντράκια έχουν ομορφύνει και τα κορίτσια όμως, κούκλες!! να σας ζήσουν!!

Αγγελική υπομονή και θα φύγει το πρήξιμο μέχρι αύριο!! μετά θα τρως παϊδάκια!!

Βελ μη βάζεις τέτοια πράγματα στο μυαλό σου καλέ, μια χαρά θα περάσετε στο ταξιδάκι σας!! δεν είναι τίποτα το αερολπλάνο! θα ενθουσιαστεί και ο Λέοντης σίγουρα!!

Σήμερα φάγαμε τη φρουτόκρεμα, του έβαλα βέβαια 2 κουταλιές κρέμα βανίλια μέσα γι' αυτό!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελα συμπεθέρα, για εχθές ..κάνω το κουνέλι...χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ανδριανούλα, ευχαριστώ για την προσφορά, μακάρι να έρθω στα ίσα μου με τίποτα διακοπές, γιατι πραγματικά, δεν με βλέπω και πολύ ..σόι!!

Tha sineltheissss sto xeri sou einai ayto na to thimase..

bre mipos eisai eroteymenos me ton mikro antra tis zoi sou????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Κατερίνα, Αντριάνα στείλτε μου το μέιλ σας να σας στείλω φωτό κ γω!

Των άλλων το χω.

Η Ελισάβετ που είναι βρε κορίτσια?

Ξέρει καμία κάτι??

Πονάει η κοιλίτσα μου.....

Τη πρώτη δόση μπισκότα οδοντοφ. τα έφαγε ο κάδος, τα καψα.....

Είμαι απελπισία στη κουζίνα.

Τώρα κάνω δεύτερο γύρο, να δούμε.....

Πάντως σα γεύση καλά ήταν, αν βγάλεις το κάρβουνο από πάνω....

Αλλά όχι κ τόσο σκληρά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Των άλλων το χω.

Η Ελισάβετ που είναι βρε κορίτσια?

Ξέρει καμία κάτι??

Πονάει η κοιλίτσα μου.....

Αλλά όχι κ τόσο σκληρά!

Kloklo sou estila to mail mou se PM... anameno photografies.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Των άλλων το χω.

Αλλά όχι κ τόσο σκληρά!

Σου έστειλα πμ. Θα σου στείλω κι εγώ μερικές αν μπορέσω το βράδυ...

Θα δοκιμάσω κι εγώ για τα μπισκότα το βράδυ...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

ναι μαι κι εγώ...... μάθημα, λίγα ψώνια με τη νύφη μου μετά και σπίτι. άφησα τον αδερφό μου να προσέχει τα 2 αγόρια και όλα οκ. μόνο που δε κοιμηθήκε ο δημήτρης για μεσημέρι και φοβάμαι τι με περιμένει μετά.

πάω για μαγείρεμα γιατί θα μείνουμε τελείως νηστικοί μ αυτά και μ αυτά. μόνο το φαί του μικρού έκανα αξημέρωτα πριν φύγω για τη δουλειά.

αυτά.

τις φωτο μου δε πρόλαβα να τιε δω αν αξίζει καμία να στείλω...

Αγγελική συμπονώ κάργα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ αχ αχ όλο αυτό σκέφτομαι! ευτυχώς αντέχεις! εγώ ειμαι πολύ χεσ....ης μ αυτά!

Και η δεύτερη παρτίδα μπισκότα μάπα μου φαίνεται....ξέρω γω?

Τι στο καλό, τόσο άχρηστη?

Καλέ κάντε τα κάποια να μου πείτε, θα σκάσω!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΠΑΩ Σ/Μ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ..

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...