Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι dafy ο Μανού είναι ο μεσαίος.

το καρεκλάκι ένα απλό είναι απ τα τζάμπο τίποτα το ιδιαίτερο ένα φθηνό που το χω όταν με μεταφέρει ο παππούς μας γιατί ο μπαμπάς δουλεύει πολύ και λείπει με το τουτού που έχουμε το κανονικό καρεκλάκι το οποίο και δε βγαίνει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες & μωράκια. Να σας ζήσουν τα κουκλάκια , είναι σουπερ ! Ο γατουλης με τα γκρι είναι δικός σου Άννα ? Τον έχεις σε ωραίο κάθισμα ποιο είναι ? Φαίνεται πολύ άνετος εκεί μέσα βρε παιδί μου. Καλά ο <μαλλιάς> με τα κόκκινα είναι της Μαρίας ( Μαρία για πλάκα τον λέω <μαλλιά> ελπίζω ότι δεν με παρεξηγείς) το άλλο το ζουζούνι δεν ξέρω ποιας είναι αλλά είναι ζουμερουλης.

Και βεβαία τιμημένος ο Πειραιάς ! Εγώ μένω Νίκαια αλλά είμαι γεννημένη Πειραιά. Όποτε κατεβαίνω Πειραιά αλλάζει η ψυχολογία μου, για ψώνια, για καφέ ,ο γυναικολόγος μου είναι Πειραιά και μετά κάθε επίσκεψη πήγαινα Πασαλιμανι (ήταν πολύ κοντά στο ιατρείο του) για βόλτα και καφέ. Το καλλίτερο μου μετά από τον υπέρηχο .

Και εμένα ο γιατρός μου κοντά στο Πασαλιμάνι, στη Σωτήρος ήταν , λες να είναι ο ίδιος?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε? είμαι έτοιμη να ανεβάσω photo απο συνάντηση , αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα να φαίνεσθε και οι μανούλες στις photo..πείτε μου ντε.....

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε? είμαι έτοιμη να ανεβάσω photo απο συνάντηση , αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα να φαίνεσθε και οι μανούλες στις photo..πείτε μου ντε.....

Σου έστειλα πμ! Thanks!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Daffy Γεννήθηκα και μεγάλωσα Κορυδαλλό!!! Είμαστε γειτονάκια λοιπόν!!!

Μαράκι δεν με ανησυχεί το άρθρο για τα μακλάρεν. Απλά όταν ανοιγοκλείνω το καρότσι πρέπει να ελέγχω αν είναι κοντά δαχτυλάκια του παιδιού. Φαντάζομαι ότι οποιοδήποτε καρότσι αν το ανοιγοκλείσεις και πιάσει δάχτυλο παιδιού και να μην το ακρωτηριάσει (που είναι το πιο πιθανό) τουλάχιστον θα το σπάσει.

elizabeth άστα να πάνε. Δεν είναι ότι φοβάμαι μόνο μην μου κολλήσουν τίποτα τη μπέμπα.. Με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν μπορεις να έχεις ιδιωτικές στιγμές. Γιατί πρέπει να ξέρει όλη η Μύκονος ότι σήμερα θα βγω βόλτα, αύριο δεν θα πάω πουθενά, Μεθαύριο θα πάω στη παραλία κτλ..Αυτά δεν έχω συνηθίσει..Και να θες να βγεις ιδιωτίκα όλο και κάποιος γνωστός θα έρθει να κάτσει για λίγο στο τραπέζι σου και τελικά θα παρελάσει το μισό νησί από το τραπέζι..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Βρε μανούλες για βοηθείστε με λίγο.. Εκεί που λέει Welcome genuine γράφει your notifications :1 Ανοίγω λοιπόν να δω τη μια notification αλλά δεν μου βγάζει τιποτα. Λέει κανένα εισερχόμενο μήνυμα. Τι είναι αυτό;;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!

κι εμείς μακλάρεν έχουμε αλλά 3ετίας οπότε ούτε που θυμάμαι πιο μοντέλο είναι. πάντως πρόβλημα δεν έχουμε τόσο καιρό. καλό αποδείχτηκε και πολύ εύχρηστο και ελαφρύ.

Βρε μανούλες για βοηθείστε με λίγο.. Εκεί που λέει Welcome genuine γράφει your notifications :1 Ανοίγω λοιπόν να δω τη μια notification αλλά δεν μου βγάζει τιποτα. Λέει κανένα εισερχόμενο μήνυμα. Τι είναι αυτό;;;

Καλημερα Γιωτάκι μου!!!!!!!!!!

Βρε ας ειμασταν και μεις στη Μυκονο και ας ερχοτανε και ο πελεκάνος στο τραπέζι μας!!!!!!!!!

Εκει που λεει για το notification πάτα πάνω στο "1"!

Μπορει να ειναι και κάνα αιτημα φιλίας που σου εχω στειλει εγω..και δε μου εχεις απαντησει ακομη!!! χαχαχα!!!!!!!!!!

Και μεις απο Κορυδαλλο ετσι μη ξεχνιομαστε!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!! Λοιπόν ο δικός μου εδώ και καμιά εβδομάδα ότι ώρα και να κοιμηθεί ξυπνάει στις 9:30 ρολόι κάθε πρωί. Αλλά επειδή τρώει κι από 2-3 φορές τη νύχτα η μανούλα νυστάαααααααααζει!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?

εγω ξυπνησα πρωι πρωι να παω στη τραπεζα να παρω τα λεφτα απ τη δουλεια αλλα δε τα ειχαν βαλει...περνω τηλ στη δουλεια μου λενε δε ξερουμε τι εχει γινει κανονικα ειστε στη μισθοδοσια αυτου του μηνα να παρετε την υπευθυνη...παιρνω την υπευθυνη εδω και μια ωρα κ μιλαει...ετσικ εχουν κανει καμια μαλακια οι αχρηστοι δε ξερω τι θα γινει...ο αντρας μου δε δουλευει κ ζουμε με το δικο μου μισθο.βοηθανε βεβαια κ οι δικοι μου αλλα μεχρι ποτε??

τεσπα η μικρη μια χαρα ειναι κοιμηθηκε 7 ωρες το βραδυ τωρα την ταισα και καθεται στο ριλαξ και παιζει.

να εχετε μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...