Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!!!

Το χρυσοχέρα για την συμπεθέρα μου δεν φτάνει!!!!Ήταν τόσα πολλά τα φαγητά και όλα πραγματικά με τόσο υπέροχη γεύση και εικόνα που μιλάμε δεν ήξερες απο που να ξεκινήσεις(εγώ πάντως τα τίμησα όλα)!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικούλα περαστικά και υπομονή και εμείς δοντοκατάσταση είχαμε χθές το βράδυ σπίτι.Ο Δημήτρης πόναγε πολύ με ένα κ@@@φρονιμίτη που βγήκε ΤΩΡΑ και πιέζει όλα τα δόντια!!!!Σήμερα θα πάει οδοντίατρο να το βγάλει!

Συμπεθέρα το προφιτερόλ δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι μας!!!Το ξέχασα εκεί ή μας έπεσε στο δρόμο!!!!

Α το puk για το κινητό δεν το βρήκα οπότε δεν έχω ακόμα!!!

Νεκταρίτσα περιμένουμε όλες τα νέα σου!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αν θυμάμαι καλά είχε πει η Νεκ ότι θα πήγαινε στη μαμά της σήμερα, μετά γιατρό και αύριο θα γύρναγε να μας πει νέα.

Αγωνία λοιπόν......

Τι έγινε ο Λεω?

Οκ το σερί???

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εχθές αλλάξαμε λίγο γιατί απο την κούραση κοιμήθηκε απο τις 8 και κάτι χωρίς να έχει θηλάσει καλά οπότε Κλεό μου στις 12 ξύπνησε για μαμ το παιδάκι αφου πείναγε!Το καλό είναι οτι κοιμήθηκε χωρίς πολλά πολλά κατευθείαν!!!Δεν παραπονιέμαι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εχω φάει κόλλημα τώρα!!

Καλέ της Ζωοδόχου Πηγής φέτος είναι 2 Μαϊου!

Η μέρα της βάφτισής μας.

Δε το χα πάρει χαμπάρι!

Πωπω, χάρηκα! Σημαδιακό!

Τέλεια!!!Τι ωραία!!!Πράγματι σημαδιακό!!!Κλεό το "Ζωή" είναι απο κάποια γιαγιά?

Έδειξα στην πεθερά μου το προσκλητήριο και συγκινήθηκε "καλέ τόσους μήνες μαζί με αυτά τα κορίτσια εγκυμοσύνες,γέννες και τώρα η βαπτίσεις σας!!!"

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ε το 12 είναι μια χαρα αν μετά το πάει ως το πρωί.

Μπράβο!

Ρε το Λεω πόσο άλλαξε, φτου το μανάρι μου, κουκλάκος σκετος είναι.

Ξάνθηνε κιάλλο!

Το Ζωή κανενός δεν είναι.

Οπως λέει και το προσκλητηριο, θα τη πούμε έτσι απλά επειδή είναι η "ζωή" μας όλη!

Το είχαμε πει απο τη β επιπέδου που μάθαμε ότι είναι κορίτσι.

Ααααααααααααααααααχ

Ε το 12 είναι μια χαρα αν μετά το πάει ως το πρωί.

Μπράβο!

Ρε το Λεω πόσο άλλαξε, φτου το μανάρι μου, κουκλάκος σκετος είναι.

Ξάνθηνε κιάλλο!

Το Ζωή κανενός δεν είναι.

Οπως λέει και το προσκλητηριο, θα τη πούμε έτσι απλά επειδή είναι η "ζωή" μας όλη!

Το είχαμε πει απο τη β επιπέδου που μάθαμε ότι είναι κορίτσι.

Ααααααααααααααααααχ

Ναι πράγματι η "ΖΩΗ" σας!!!!Να την χαίρεστε φιλενάδα την κούκλα!!!Να την δείτε να μεγάλωνει σαν τα ψηλά βουνά και σε καμιά 25-30 χρόνια να μας δώσεις και τα προσκλητήρια του γάμου της!!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Είναι δεν είναι κούκλος φιλενάδα(εμείς θεό τον βλέπουμε) μας έχει πάρει τα μυαλά!!!!Είναι ότι πιό όμορφο έχουμε κάνει στην ζωή μας εγώ και ο Δημήτρης...αυτό το παιδί είναι εγώ και ο Δημήτρης!!!Είναι το αστέρι που φώτισε την ζωή μας και τώρα αυτό μας οδηγεί...το λέω και το πιστεύω...(άντε πρωί πρωί με πιάσαν οι κλαούκες μου)!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ναι πράγματι η "ΖΩΗ" σας!!!!Να την χαίρεστε φιλενάδα την κούκλα!!!Να την δείτε να μεγάλωνει σαν τα ψηλά βουνά και σε καμιά 25-30 χρόνια να μας δώσεις και τα προσκλητήρια του γάμου της!!!!!!

Αχ Ντινάκι αχ Ντινάκι!

Αστο τώρα!

Θα το κάνω μελό πολύ!

Πάω σούπερ να πάρω φρουτόκρεμα σκόνη για τα μπισκότα οδοντοφ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια & μπεμπάκια!!!!

Αχ! Αγγελική νά 'ξερες πόσο σε σκέφτομαι και σε καταλαβαίνω με το εμφύτευμα... Πικρή περίοδος της ζωής μου... Δυστυχώς εγώ είχα κι άλλα, όχι μόνο βγάζω δόντι, περιμένω 4 μήνες, βάζω δόντι... Μου πήγε 1,5 χρόνο η ιστορία... Στο λέω χωρίς λεπτομέρειες... Θα περάσει όμως και θα γίνεις μια κούκλα με το νέο σου δόντι!!! Ρώτα όσες είδαν χθές το δικό μου!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

που ειναι αυτη η συνταγη καλε για τα μπισκότα?

καπου την πετυχα αλλα την εχασα..

Ευχαριστω ρε κοριτσια πολυ για τη συμπαράσταση.

Η μανα μου το παλευει,τωρα ανακάλυψα κατι ξεραμένες φρουτοκρεμες στις καρεκλες της κουζίνας..χμ...τάισμα της μανας μου ειναι αυτο..καταλαβαινετε...αμα δε φοράει τα γυαλιά της δε βλέπει Χριστό.

Kalimera sas,

Ti kanete?

Ego nistazooooooooooo PROTI fora to kamari mou apofasise na ksipnsisei to bradi kai na thelei paixnidia, yposiazome oti o logos itan to kainourio tis paixnidi pou mas efere xthes i Marita :).

Koritsia tha ithela na sas eyxaristiso oles gia ta kala sas logia, den mporite na fatnastite ti xara pou pira pou irthate oles. Berra Kalosorises stin parea mas.

Leo apo edo kai pera na kanonizoume oloimeres sinantiseis giati 5 ores den einai POTE arketes xixixixixixixxixi.

Sas afino pao na doulepso filakia polla

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa bre zouzounes tis photografiew pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa bre zouzounes tis photografiew pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee

Καλημέρα και σ' ευχαριστούμε πάλι για όλα! Ήσουν υπέροχη!

Στείλε μου ένα mail να σου στείλω καμιά φωτό... Θα έχω τον υπολογιστή μέχρι το μεσημέρι...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...