Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ , μια χαρά χωρούσαμε...ήταν τέλεια, και το ..παιδομάνι μας(6 μωρά μετ' αποσκευών , αν δεν κάνω λάθος..)είχε αράξει και μας ατένιζε , τα πουλάκια μου, με είχαν συγκινήσει πολύ έτσι όπως ήταν στη σειρά, δεν ξέρω..JimDin, μου έχουν αρχίσει οι βαρείς συναισθηματισμοί , μου φαίνεται!!

Ναι βρε μιά χαρά χωρούσαμε και η οικοδέσποινα απίστευτη και χρυσοχέρα!!!Όταν σας καλέσω εγώ να δούμε (το melosa να είναι καλά!!!)Αχ κοριτσάκι μου δεν είμαι η μόνη τελικά που έγινα ευαίσθητη μετά την γέννα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αλό!!!

Ακουσα ευαισθησίες κ μπήκα!

Εδώ το καλό κλάμα λέμεεεεε!

Ντίνα κ γω με το μαγείρεμα δε το πολυέχω, κατι φτιάχνω αλλά γλυκά με τίποτα, δε τρώγονται μιλάμε!

Κορίτσια εγώ έχω μανία με τις φωτό, αλλά αυτή τη φορά δεν έβγαλα, πως ξεχάστηκα με τη κουβέντα, τη πάτησα.

Σε επόμενη συνάντηση θα τραβήξω βίντεο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλησπερα κοριτσια!!πως περασατε τη κυριακη σας?

εμενα ηρθε ο πεθερος μου το πρωι και μας εφερε φαγητο..παλι καλα να λεμε γιατι δεν ειχα σκοπο να μαγειρεψω...κ εγω απο μαγειρικη δε πολυσκαμπαζω ασε που δε μ αρεσει καθολου το μαγειρεμα...ζαχαροπλαστικη τα καταφερνω καλυτερα αλλα τωρα με το μωρο που χρονος...

καλο απογευμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τι κανετε?

Εμεις σημερα ειπαμε το πρωι να παμε για καφε αλλα ειχαν ολα τα καφε τοσο κοσμο που τελικα καταληξαμε σπιτι!!!Τι να κανεις!

Gema Καλωςηρθες και παλι και καλο κουραγιο κοπελα μου.Εδω 7 ωρες λειπει ο Κοσμας και τα βλεπω ολα...Τα χριστουγεννα δεν επιστρεφει?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα μανούλες!

Ελπίζω το σ/κ σας να ήταν γεμάτο βόλτες και όμορφες οικογενειακές στιγμές :)

Εμείς βολτάραμε χθες, περάσαμε και μια βόλτα από το Λητώ να πάρουμε ένα ρηλάξ για μια μπεμπούλα που θα γεννηθεί οσονούπω και επί της ευκαιρίας πήραμε και την πιπίλα Nuk που συζητούσαμε...και μας άρεσε :) Μια χαρά την πιάνουμε και κοιμόμαστε...αύριο θα μου φέρει και ο Γιώργης κάνα δυο ακόμα να'χουμε!

Σήμερα πήγαμε στον παππού και στη γιαγιά και περάσαμε όμορφα! Μας είχαν και ένα σωρό δώρα που πήγαμε πρώτη φορά σπίτι τους! :)

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τα μωράκια είναι όλα τα λεφτα!!!κουκλάκια!!!

Σήμερα βγηκαμε για πρώτη φορά βόλτα με το καροτσάκι μας!!( Αξιωθήκαμε και πήραμε τελικά!!το mc laren xlr)Απογοητεύτηκα λίγο... Συνηθισμένη από την Αθήνα θεώρησα ότι θα πάμε μια βολτίτσα με το παιδάκι μας και θα γυρίσουμε.. Helloooooooooooo!!! Μύκονος Here!!!!χωριοοοοοοοο!!! Κάθε μισό μέτρο μας σταματούσαν θειάδες, γνωστοί και συγγενείς και έσκυβαν πάνω από το καροτσάκι και φτου,φτου και σε ποιον μοιάζει κτλ... Ένιωσα ότι κάναμε πασαρέλα και όχι ότι πήγαμε βόλτα..Χαλάστηκα πολύ...Δεν μπορείς να έχεις ιδιωτική ζωή...

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Σήμερα βγηκαμε για πρώτη φορά βόλτα με το καροτσάκι μας!!( Αξιωθήκαμε και πήραμε τελικά!!το mc laren xlr)Απογοητεύτηκα λίγο... Συνηθισμένη από την Αθήνα θεώρησα ότι θα πάμε μια βολτίτσα με το παιδάκι μας και θα γυρίσουμε.. Helloooooooooooo!!! Μύκονος Here!!!!χωριοοοοοοοο!!! Κάθε μισό μέτρο μας σταματούσαν θειάδες, γνωστοί και συγγενείς και έσκυβαν πάνω από το καροτσάκι και φτου,φτου και σε ποιον μοιάζει κτλ... Ένιωσα ότι κάναμε πασαρέλα και όχι ότι πήγαμε βόλτα..Χαλάστηκα πολύ...Δεν μπορείς να έχεις ιδιωτική ζωή...

Καλησπέρα Γιωτούλα! Όλα καλά;

Δεν άκουσες για τα maclaren? Διάβασε εδώ:

http://www.ikypros.com/cgibin/hweb?-A=66506&-V=news

Μωρέ να σε νοιάζει να μην φιλούν/αγγίζουν το παιδί και το κολλήσουν τίποτα, κατά τα άλλα να καμαρώνεις ως περήφανη μάνα :)

Καλωσηρθες στον κοσμο των γνωστων και θειαδων!!!

Απο Θεσσαλονικη ειμαι και μετακομισα σε χωριο.

Οταν βγηκαμε με την μικρη ημουν προετοιμασμενη για ολα!!!

την ειχα ταισει μεχρι σκασμου οποτε κοιμοταν και φυσικα κανεις δεν την ακουμπησε μην την ξυπνησει, χεχεχεχε!!!!

να σε παρηγορησω, ακομη και τωρα με σταματανε αλλα μενω κολλητα στο καροτσι και το πιανουν το υπονοουμενο. Και αν μετα τις πρωτες κουβεντες βλεπω διαθεσεις, αναφερω τυχαια το θεμα της νεας γριπης, ή το εμβολιο που καναμε και τετοια!!!!

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες στον κοσμο των γνωστων και θειαδων!!!

Απο Θεσσαλονικη ειμαι και μετακομισα σε χωριο.

Οταν βγηκαμε με την μικρη ημουν προετοιμασμενη για ολα!!!

την ειχα ταισει μεχρι σκασμου οποτε κοιμοταν και φυσικα κανεις δεν την ακουμπησε μην την ξυπνησει, χεχεχεχε!!!!

να σε παρηγορησω, ακομη και τωρα με σταματανε αλλα μενω κολλητα στο καροτσι και το πιανουν το υπονοουμενο. Και αν μετα τις πρωτες κουβεντες βλεπω διαθεσεις, αναφερω τυχαια το θεμα της νεας γριπης, ή το εμβολιο που καναμε και τετοια!!!!

καλησπερα ελισαβετ!!

μια χαρα το αντιμετωπιζεις βλεπω!εγω εδω αθηνα δεν εχω τετοιο προβλημα ευτυχως.ακομα και σπιτι οταν ερχονται οι συγγενεις ετσι κ κοιμαται το μωρο δε πλησιαζει κανεις κοντα του.μια φορα ηρθε η μανα μου φαγωθηκε σωνει κ καλα να το ξυπνησει να το κανει μπανιο, το ξυπνησε το μωρο εκνευρηστικε και μετα καναμε αμαν να το ξανακοιμησουμε..

καλησπερα μαρια!καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

th_P1010582.jpg

τα μωράκια μας!

Καλησπέρα μανούλες & μωράκια. Να σας ζήσουν τα κουκλάκια , είναι σουπερ ! Ο γατουλης με τα γκρι είναι δικός σου Άννα ? Τον έχεις σε ωραίο κάθισμα ποιο είναι ? Φαίνεται πολύ άνετος εκεί μέσα βρε παιδί μου. Καλά ο <μαλλιάς> με τα κόκκινα είναι της Μαρίας ( Μαρία για πλάκα τον λέω <μαλλιά> ελπίζω ότι δεν με παρεξηγείς) το άλλο το ζουζούνι δεν ξέρω ποιας είναι αλλά είναι ζουμερουλης.

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι παλιά γνωστή, μη σας ξενίζει το "Μητερούλα"-Αννούλα 31, εδώ , απο τον τιμημένο(!) Πειραιά, είχα κάποιες δυσκολίες με το προηγούμενο username , αλλά να 'μαι, σας καλησπερίζω και μάλλον καληνυχτίζω ταυτόχρονα..

Εύχομαι να είστε όλες καλά, σας διαβάζω και θα έλεγα οτι μου αρέσει γενικά το καινούριο καφε..ωραία χρώματα, δυνατότητες, μια χαρα..θα τα εξερευνήσω όλα!

Προς το παρόν, μάλλον αργά σας πέτυχα όμως, σας φιλώ και θα τα πούμε σύντομα.

Και βεβαία τιμημένος ο Πειραιάς ! Εγώ μένω Νίκαια αλλά είμαι γεννημένη Πειραιά. Όποτε κατεβαίνω Πειραιά αλλάζει η ψυχολογία μου, για ψώνια, για καφέ ,ο γυναικολόγος μου είναι Πειραιά και μετά κάθε επίσκεψη πήγαινα Πασαλιμανι (ήταν πολύ κοντά στο ιατρείο του) για βόλτα και καφέ. Το καλλίτερο μου μετά από τον υπέρηχο .

XwAPp3.png

καλησπερα ελισαβετ!!

μια χαρα το αντιμετωπιζεις βλεπω!\

Αν δεν εβρισκα τροπο να το αντιμετωπισω τοτε επρεπε να ειχα φυγει:-) :-)

ακομη (2 χρονια μενω στο χωριο του αντρα μου) με σταματανε ή με κοιτανε απο πανω ως κατω και με ρωταν ποια ειμαι ή ρωτανε σε καποια που μιλαω ποια ειμαι σαν να μην υπαρχω μπροστα τους!!!

Καλησπέρα μανούλες & μωράκια. Να σας ζήσουν τα κουκλάκια , είναι σουπερ ! Ο γατουλης με τα γκρι είναι δικός σου Άννα ? Τον έχεις σε ωραίο κάθισμα ποιο είναι ? Φαίνεται πολύ άνετος εκεί μέσα βρε παιδί μου. Καλά ο <μαλλιάς> με τα κόκκινα είναι της Μαρίας ( Μαρία για πλάκα τον λέω <μαλλιά> ελπίζω ότι δεν με παρεξηγείς) το άλλο το ζουζούνι δεν ξέρω ποιας είναι αλλά είναι ζουμερουλης.

Όχι δεν σε παρεξηγώ :) Ο κούκλος δεξιά είναι της JimDin!

Γεια σας!

Για να λειπετε κανενα διωρο πρεπει να κανετε μπανακι,να ταιζετε και να κοιμιζετε τα παιδακια σας.

Εμεις κανουμε 10.30 μπανιο και ολα τα υπολοιπα.

Σημερα πηγαμε στη γιαγια και στον παππου.Ωραια περασαμε.

Ειχαμε σκοπο να πηγαιναμε στην Περαια (οσες μενουν Θεσ/νικη ξερουν) και να φαμε σε καποια ταβερνουλα και μετα καφεδακι,αλλα μας τα χαλασε ο καιρος.Ειχε συννεφια κι ετσι καταληξαμε στη γιαγια και στον παππου

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...