Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Α ώστε Κατερίνα σε λένε Βέρρα, εγώ δεν έχω φατσαμπουκ και δε το ξερα.....

Καλέ αϋπνίες είχες??

Μαρία καλως ήρθες.

Μικρή διαφορά τα παιδάκια σου ε???

15 μήνες?

Πως είναι, εύκολα (!), δύσκολα?????

Κοπέλες θα σας δω αυριοοοοοοοοοοοοοοοοο με το τρελομωρό μου μαζί

Συμπ ο Μητσάκος είναι οκ??

Βεεεεεεεελ σήκωσε το το ρημάδι το skype ντε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!! Είναι καμιά εδώ να με διαφωτίσει?? Δε θυμάμαι....έπαιρνε κάποια utrogestan στην εγκυμοσύνη της??? Έχουμε το εξής θέμα. Έχω ροζ... και μου είπε ο γιατρός ξάπλα (ΧΑΧΑΧΑ!!!) και utrogestan των 100. 1 πρωί, 1 μεσημέρι κι ένα βράδυ. Αλλά έχω ακούσει ένα σωρό παρενέργειες λέει... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ??? ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ????

ελευθεριααααααα με τοσα παραπονα που κανω δεν ειπα χρονια πολλα στο παιδι σου!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!να τον χαιρεσαι τον ομορφο!!!!φιλακια πολλα να του δωσεις αυριο το πρωι που θα ξυπνησει!!!

Αχαχαχα! Το 'αύριο το πρωί που θα ξυπνήσει' μου άρεσε Μανταλενάκι!!! Στις 3 ξύπνησε και τελικά τις 06:30!!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταριάκι εγώ δεν έπαιρνε αλλά το έπαιρνε η κουνιάδα μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το δίνουν πολύ συχνά στην εγκυμοσύνη, αν δεν κάνω λάθος είναι προγεστερόνη!

Ρώτα και στο πάρεντς να σου πουν και ξεκουράσου ντε!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

MARIAEVA καλώς όρισες στην παρέα μας! Εγώ γέννησα 12 Αυγούστου, είμαστε 1 μέρα μικρότεροι:)

Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και θα χαρούμε πολύ να τα λες μαζί μας. Μην ανησυχείς που δεν θα μπορέσεις να διαβάσεις τόσες σελίδες, θα καταλάβεις σύντομα τι τρελοκομείο είμαστε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!Και ναί είναι μία υπέροχη μέρα γιατί το αστέρι μου για 3η βραδιά ,το ξαναλέω για 3η βραδιά κοιμήθηκε 11 παρά μόνος του στην κούνια(κοιμήθηκε πιο αργά γιατί είχε πάρει έναν υπνάκο αργα το απόγευμα) με 7.30 ξύπνησε έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.30!!!!!Τώρα περιμένω τα πεθερικά μου να έρθουν να τον πάρουν για να ξεπατωθώ πάλι στις δουλείες!!!!Η πεθερούλα μου απο Δευτέρα καταθέτει τα χαρτιά της για σύνταξη και χαρήκαμε όλη πάρα πολύ 1ον θα ξεκουραστεί 2ον πρώτα ο θεός δεν θα χρειαστεί να πάει σε παιδικούς ή να τον ΄κρατάει ο μπαμπάς του κάποιες ώρες(σε αυτό είχα ένα φόβο σε ότι έχει σχέση με το φαγητό)!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρία ούτε γω είχα πάρει, αλλά όλος ο ντουνιάς παίρνει ουτροτζεστάν, σαν ασπιρίνη το δίνουν. Μην ανησυχείς βρε, δεν είναι κάτι.

Και γω είχα ροζ, και καφέ και απόλα στην αρχή μέχρι 9η εβδομάδα.

Ολα καλά!

ΑΛΛΑ κάνε αυτά που λέει ο γιατρός.

Ζήτα όση βοήθεια μπορείς να έχεις.

Καλησπέρα και από εμένα...

Με θέλετε στην παρέα σας?

Με λένε Μαρία, μένω Νέα Μάκρη και έχω δύο μικρά αγοράκια, 22 μηνών ο "μεγάλος" και ο μικρός μου 7 μηνών (γεννήθηκε 11 Αυγούστου)

Είμαι τραπεζική υπάλληλος και προς το παρόν έχω άδεια, η οπόια λήγει αυτή την εβδομάδα και από Πέμπτη επιστρέφω στη δουλειά....

Με πολύυυυυ βαριά καρδιά όμως!

Ελπίζω να σας μάθω σιγά - σιγά γιατί η φιλενάδα μου (Anna27) που μου είπε για την "παρέα" σας, λέει ότι τα λέτε 1,5 χρόνο τώρα και οι σελίδες είναι υπερβολικά πολλές για να μπορέσω να τις διαβάσω!

Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και από εδώ και πέρα θα τα λέμε!

Καλώς ήρθες στην παρέας μας!!!

Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα και τρελαμένη μαμά του Λεωνίδα!!!Σας περνάμε 1 μέρα γιατί το φώς της ζωής μου γεννήθηκε 10/08!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Νεκταρία ούτε γω είχα πάρει, αλλά όλος ο ντουνιάς παίρνει ουτροτζεστάν, σαν ασπιρίνη το δίνουν. Μην ανησυχείς βρε, δεν είναι κάτι.

Και γω είχα ροζ, και καφέ και απόλα στην αρχή μέχρι 9η εβδομάδα.

Ολα καλά!

ΑΛΛΑ κάνε αυτά που λέει ο γιατρός.

Ζήτα όση βοήθεια μπορείς να έχεις.

κλεο και ησουν ξαπλα??

Κορίτσια έχει τρελάθει να στένλει φιλιά και έχει πολύ πλάκα!!!Α κάτι άλλο σταμάτησε να κάνει κουπεπε όταν του λέμε το τραγουδάκι και πλέον προσπάθεί να χτυπήσει τα δακτυλάκια του όπως τα κάνουμε όταν χορεύουμε οι μεγάλοι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

κλεο και ησουν ξαπλα??

Οχι εντελώς στο κρεβάτι.

Αλλά πήγαινα από καναπέ σε καναπέ.

Σταμάταγε και ξανάρχιζε πάντως θυμαμαι.

Λίγο ροζάκι δε λεει κάτι.

Μη σκυβεις κ σηκώνεις το μπέμπη από χαμηλά ψηλά με τίποτα.

Καλημέρα!!

Α ώστε Κατερίνα σε λένε Βέρρα, εγώ δεν έχω φατσαμπουκ και δε το ξερα.....

Καλέ αϋπνίες είχες??

Καλημέρα! Eίχαν έρθει κάτι φίλοι για πίτσα και αργήσαμε λίγο... ΄Hθελα να σας διαβάσω και λίγο... Πολύ θέλει? Σήμερα δε βλέπω να τρώμε φρουτόκρεμα... Πριν λίγο τον θήλασα για πρωί! Θα πάμε στη πεθερά μου για φαγητό , οπότε κατευθείαν φαγάκι... Mη χάσουμε και τη σειρά μας!

Σ

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...