Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οι κόρες της αδερφής μου είναι η μεγάλη 20 χρ. και η μικρή 16. Η ίδια είναι 38 χρ. τώρα, έχουμε 7 χρόνια διαφορά!

Το καλύτερο είναι που η μαμά μου έγινε γιαγιά στα 33!!!

Η αδερφή μου παντρεύτηκε 18 χρ. και η μαμά μου 14!

Εμένα δεν έφαγε καθόλου κρέμα σήμερα έτσι όπως πήγε το πρόγραμμα με το φαγητό.

Δεν ήθελε κρέμα ή δεν του έκανες καθόλου?

Γιαγιά στα 33 η μαμά σου ε? Φοβερό!!

Άντε και άμα παντρέψετε και την ανηψιά σου θα γίνει γρήγορα και προγιαγιά!!

Του έκανα κανονικά αλλά δεν ήθελε, λίγο μόνο, την είχε μάθει και την έτρωγε τόσες μέρες όμως, ούτε τα φρούτα τώρα καλοτρώει ούτε γάλα πίνει πολύ, μπορεί να βγάζει και το δεύτερο δοντάκι.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς δεν έχουμε πάει ακόμη στα 210, φοβόμαστε ακόμη και την παλινδρόμηση

νεκταρία, καλή επιτυχία, μια καρδούλα ακόμη, μια ζωούλα, ένα μπεμπάκι ακόμη! να μας το προσέχεις και να προσέχεις και σένα, γράφτους όλους, και κυρίως μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, τα μπεμπάκια σου σε λατρεύουν,

ο ταλιμπάν πάει να μου φύγει

Ουφ! Έφτιαξα φαγητό μπέμπη και δικό μας. Σε λίγο θα γυρίσει κι ο Άρης. Επιτέλους λίγη βοήθεια! Ευχαριστώ πολύ Ελεάνα μου! Το προσέχω το καημένο το σποράκι όσο μπορώ! Με έναν επίσης Ταλιμπάν όσο να΄ναι δεν μπορώ να προσέξω και πολύ... Ελπίζω να έχει γερή κράση... :lol:

Ουφ! Έφτιαξα φαγητό μπέμπη και δικό μας. Σε λίγο θα γυρίσει κι ο Άρης. Επιτέλους λίγη βοήθεια! Ευχαριστώ πολύ Ελεάνα μου! Το προσέχω το καημένο το σποράκι όσο μπορώ! Με έναν επίσης Ταλιμπάν όσο να΄ναι δεν μπορώ να προσέξω και πολύ... Ελπίζω να έχει γερή κράση... :lol:

εγώ τέλειωσα τον αρακά, του μπέμπη είναι έτοιμο, θέλω να τον ταίσω για να τον βγάλω μετά μια βολτούλα γιατί έχει πήξει μέσα, εμένα είναι κρυωμένη η μαμά μου, ο γιάννης γυρνάει μετά τις 8 κι εγώ τρέχω

κορίτσια, τον είχα δίπλα μου στον καναπέ κι έπαιζε... Ξαφνικά έγειρε μπροστά, μου πήρε αγκαλιά το χέρι, έτριψε το μουτράκι του και μού 'ριξε ενα γελάκι! Bιταμ σοφτ μ΄ έκανε...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, τον είχα δίπλα μου στον καναπέ κι έπαιζε... Ξαφνικά έγειρε μπροστά, μου πήρε αγκαλιά το χέρι, έτριψε το μουτράκι του και μού 'ριξε ενα γελάκι! Bιταμ σοφτ μ΄ έκανε...

:lol: :lol: Γλύκας είναι μωρέ!!!!

εγώ τέλειωσα τον αρακά, του μπέμπη είναι έτοιμο, θέλω να τον ταίσω για να τον βγάλω μετά μια βολτούλα γιατί έχει πήξει μέσα, εμένα είναι κρυωμένη η μαμά μου, ο γιάννης γυρνάει μετά τις 8 κι εγώ τρέχω

Υπομονή! Καλή βολτούλα εύχομαι! Εδώ έχει υπέροχο καιρό! Ελπίζω κι εκεί! ;)

Κάτι τέτοια κάνουν τα αστεράκια μας και μας κάνουν χαζομαμάδες!!!όχι ότι δεν μας αρέσει!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά να περάσετε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

κλαψ, ακόμη δε φύγαμε, αυτό το παιδί έχει περίεργο πρόγραμμα, έκλαιγε, είπα να του δώσω γάλα για να μην αργήσουμε και να φάει μετά, το κάνουμε συνήθως σ/κ έτσι, και ενώ έπινε τον πήρε ο ύπνος, άντε να μεγαλώσει η μέρα γιατί δεν είναι καθόλου πρωινός, το πήρα από τη μαμά του φαίνεται

Αλό αλό τι κάνουμε???Εμείς πήγαμε βόλτα στην φίλη μου από Βέροια που έχει ενα κοριτσάκι 1 μήνα μικρότερο και τα παιξε η φίλη μου. Μου λέει τι παιδί έχεις??? Τον βάλαμε στο ριλάξ και γκρέμισε το παιχνίδι που κρεμόταν, τον βάλαμε στο καρότσι και κόντεψε να τον βρούμε ένα με το πλακάκι, τον βάζαμε στον καναπέ και ήθελε να κατεβεί! Η δικιά της σε μια γωνιά το πουλάκι μου παρατηρούσε αποχαυνωμένη!!! Τα βάλαμε δίπλα δίπλα και ο δικός μου της όρμησε να την χαιδέψει και καλά! Της έβγαλε την πιπίλα και της την πέταξε και το άλλο κοιτούσε το καημενούλι.

Δεν είναι παιδί αυτό, καλά τον λέω σκουλικόκωλο!!!

Να σας πω και το άλλο? Από τις 06:30 το πρωί ξέρετε τι ώρα ξανακοιμήθηκε?????14:30 το μεσημέρι και μάλιστα χωρίς να γκρινιάξει ο κύριος, μες την χαρά και την όρεξη ήταν. Οέοοο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ax αυτό το μαδερκερ!!!Μπήκα στο σαιτ και είδα τις τιμές και με έπιασε κατάθλιψη!!!!Ελευθερία που είσαι???Μήπως είχαμε κανένα νέο???

Νο νο!!Μόδερκέαρ forget it!!!

Αν δείτε την λίστα με τις αγορές στο ίντερνετ έχει και άλλα site με ρουχαλάκια, δοκιμασμένα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελευθερια που εισαι!!!!!! να βριζουμε παρεα!!! πηρα τη μανα μου τηλ και μου λεει η μικρη δεν ηθελε φρουτα! της λεω της εδωσες γαλα? οχι μου λεει γιατι δεν το πινει! της λεω της εφτιαξες κ δεν το ηπιε?οχι μου λεει δεν της εφτιαξα γιατι να παει χαμενο. απο χθες το βραδυ ειναι το παιδι μου νυστικο!!!!και συ παραπονιεσαι για ενα γευμα!!!

κατα ταλλα σκατα!!παλι ξενυχτι!!!10λεπτα υπνο 30 λεπτα κλαμα!!!

καλημερα

Εδώ εδώ!!! Παραπονιέμαι για 1 γεύμα γιατί ξυπνούσε όλη νύχτα να το αναπληρώσει!!!!!!!!!Και εγώ σήμερα κουτουλάω από την νύστα!!!

Αλλά είναι και η δικιά σου...Δηλαδή αν πετάξει 200μλ γάλα τι έγινε???Αφού δεν έφαγε φρούτα, δεν ήπιε και γάλα πώς θα χορτάσει το Ζιζελάκι μας????

Ουφ, είναι πολύ χαλαρές και με εκνευρίζει αυτό!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα....

Γύρισα και γω, κάναμε βόλτα Γλυφάδα, ξέρει η Αννούλα μπου, χεχε, ωραία ήταν.

Η μικρή είναι άλλο μωρό σήμερα, όλο γέλιο, πολύ πολύ ζωηρή, τσαχπινιά.

Εννοείται έχουμε γκρίνια βέβαια και κάτι τσιρίδες.

Αλλά το αντέχω.

Φρούτα τα τσάκισε.

Φαγητό όχι τόσο....

Το 2ο ρημαδόδοντο ψιλογρατζουνάει, δόξασοι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...