Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοπελιά...δεν ηταν θέμα γεύσης αλλά θεμα υφής να το πω...???

Το περιμένα πιο μαλακο..πιο κέικ...του άντρα μου του άρεσε πάντως,εμενα μου "κακοφάνηκε"!

Στη φώτο μου δίνει την εντυπωση οτι ειναι πισω απο τα αλλα 2 μπεμπονια..και δε φαινεται καλα μωρε!!!!!!

Καλα 2 φωτο βγαλατε ολες και ολες??!!!!!!

Α εντάξει δεν είναι ακριβώς κεϊκ. Πάντως είναι καλό!

Ε όσο χωρούσαμε όλοι εκεί μέσα, τα βάλαμε και αυτά στη σειρά. Θέλαμε και ένα διάδρομο να περνάμε :)

Εγώ ως γνωστό χρυσόψαρο, ξέχασα τη φωτογραφική...η Ανδριάνα τραβούσε βίντεο...δεν ξέρω αν εκτός από την Άννα τράβηξε κάποια από τις άλλες κοπέλες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α εντάξει δεν είναι ακριβώς κεϊκ. Πάντως είναι καλό!

Ε όσο χωρούσαμε όλοι εκεί μέσα, τα βάλαμε και αυτά στη σειρά. Θέλαμε και ένα διάδρομο να περνάμε :)

Εγώ ως γνωστό χρυσόψαρο, ξέχασα τη φωτογραφική...η Ανδριάνα τραβούσε βίντεο...δεν ξέρω αν εκτός από την Άννα τράβηξε κάποια από τις άλλες κοπέλες...

όλα σχετικά ειναι οταν το θέμα ειναι στη γευση..εγω δε το ξαναφτιάχνω πάντως!

Ε,καλα γιατι να μη χωράτε μωρε??!!

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι παλιά γνωστή, μη σας ξενίζει το "Μητερούλα"-Αννούλα 31, εδώ , απο τον τιμημένο(!) Πειραιά, είχα κάποιες δυσκολίες με το προηγούμενο username , αλλά να 'μαι, σας καλησπερίζω και μάλλον καληνυχτίζω ταυτόχρονα..

Εύχομαι να είστε όλες καλά, σας διαβάζω και θα έλεγα οτι μου αρέσει γενικά το καινούριο καφε..ωραία χρώματα, δυνατότητες, μια χαρα..θα τα εξερευνήσω όλα!

Προς το παρόν, μάλλον αργά σας πέτυχα όμως, σας φιλώ και θα τα πούμε σύντομα.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι, έχω και εγώ φωτό-δεν ξέρω αν είναι καλές , μόλις τις φορτώσω στον υπολογιστή και τις δω , θα σας πω..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ε,καλα γιατι να μη χωράτε μωρε??!!

Καλέ , μια χαρά χωρούσαμε...ήταν τέλεια, και το ..παιδομάνι μας(6 μωρά μετ' αποσκευών , αν δεν κάνω λάθος..)είχε αράξει και μας ατένιζε , τα πουλάκια μου, με είχαν συγκινήσει πολύ έτσι όπως ήταν στη σειρά, δεν ξέρω..JimDin, μου έχουν αρχίσει οι βαρείς συναισθηματισμοί , μου φαίνεται!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μαράκι, έχω και εγώ φωτό-δεν ξέρω αν είναι καλές , μόλις τις φορτώσω στον υπολογιστή και τις δω , θα σας πω..

Καλημέρα κοριτσάκι μου όμορφο! Πως είστε;

Περιμένω φώτος :)

kalimera koritsia!!!graftika prosthetwntas to b ap;to basilis pou thanai o mpempakos!Elpizw na eiste oles polu kala!!!Eida ta omorfa mpempakia sas stis photos kai enthousiastika!!Egw dustuxws xathika giati ta exw brei polu duskola!!Eimai moni me ton mpempako kai tin mama mou giati leipei o kalos mou.Exw xekinisei idiaitera apo ton prwto mina simera eimaste 2 minwn kai 3 imerwn!!Mou etuxe kai mia epaggelmatiki apogoiteusi me to kalimera sas kathoti zugos kai o kronos tha mas taraxei!!Se genikes grammes o mpempis einai kala alla xekinise mia duskoiliotita tin proigoumeni bdomada kai klama polu pou i itan kolikoi i apo tin duskoiliotita.Auto pou thelw na sas pw einai oti tou edwsa ena gala biologiko(einai to trito pou allazoume meta to athlio almiron, to ikanopoiitiko guigoze) giati tin proigoumeni bdomada teleiwsame me ton thilasmo,meta apo protropi tis giatrou.Einai to frezy lac tis gnwstis frezyderm.To paidi to trwei olo me mikres apokleiseis twn 10 i 20 ml kai energeitai amesws!!Episis stamatise to entono kai sunexes klama!!Sas to lew an kapoia exei thema na to rwtisei ston giatro tis!!

Kata t'alla emena m'exei piasei mia krisi agxous gia to an tha exw panta tin dunatotita na antapexerxomai stis anages tou alla elpizw na mou perasei!!Sas diabazw kathimerina asxeta an den prolabainw na sas grapsw!

Polu kalimera se oles!!:P:p:p

O40a.jpgO40ap3.png

kalimera koritsia!!!graftika prosthetwntas to b ap;to basilis pou thanai o mpempakos!Elpizw na eiste oles polu kala!!!Eida ta omorfa mpempakia sas stis photos kai enthousiastika!!Egw dustuxws xathika giati ta exw brei polu duskola!!Eimai moni me ton mpempako kai tin mama mou giati leipei o kalos mou.Exw xekinisei idiaitera apo ton prwto mina simera eimaste 2 minwn kai 3 imerwn!!Mou etuxe kai mia epaggelmatiki apogoiteusi me to kalimera sas kathoti zugos kai o kronos tha mas taraxei!!Se genikes grammes o mpempis einai kala alla xekinise mia duskoiliotita tin proigoumeni bdomada kai klama polu pou i itan kolikoi i apo tin duskoiliotita.Auto pou thelw na sas pw einai oti tou edwsa ena gala biologiko(einai to trito pou allazoume meta to athlio almiron, to ikanopoiitiko guigoze) giati tin proigoumeni bdomada teleiwsame me ton thilasmo,meta apo protropi tis giatrou.Einai to frezy lac tis gnwstis frezyderm.To paidi to trwei olo me mikres apokleiseis twn 10 i 20 ml kai energeitai amesws!!Episis stamatise to entono kai sunexes klama!!Sas to lew an kapoia exei thema na to rwtisei ston giatro tis!!

Kata t'alla emena m'exei piasei mia krisi agxous gia to an tha exw panta tin dunatotita na antapexerxomai stis anages tou alla elpizw na mou perasei!!Sas diabazw kathimerina asxeta an den prolabainw na sas grapsw!

Μαριανθάκι! Που είσαι; Σε σκεφτόμουν τις προάλλες αλλά δεν είχα τηλ. :(

Να σου ζήσει ο Βασιλάκος, να είναι πάντα γερός και χαμογελαστός!

Έφυγε πάλι ο μπαμπάς ε; Υπομονή καλή μου και σύντομα θα είναι πάλι κοντά σας.

Γιατί καλή μου σας προέτρεψε η παιδίατρος να σταματήσετε το θηλασμό;

Σε φιλώ πολύ!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?

ωραια τα μωρακια σας να τα χαιρεστε αν βρειτε κ αλλες φωτο βαλτε να δουμε.

μητερουλα κ gemab καλως ηρθατε στο νεο καφε!

gemab θα ρωτησω κ εγω το γιατρο μας για το βιολογικο γαλα.τωρα της δινω almiron το πινει βεβαια αλλα θα προτιμουσα το βιολογικο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Μανουλες!!!

τι κανετε?

εμεις καλα αν και απο τις 5,30 στο ποδι!!!

θα μπω να διαβασω τα νεα σας αργοτερα και να απαντησω!

Se genikes grammes o mpempis einai kala alla xekinise mia duskoiliotita tin proigoumeni bdomada kai klama polu pou i itan kolikoi i apo tin duskoiliotita.Auto pou thelw na sas pw einai oti tou edwsa ena gala biologiko(einai to trito pou allazoume meta to athlio almiron, to ikanopoiitiko guigoze) giati tin proigoumeni bdomada teleiwsame me ton thilasmo,meta apo protropi tis giatrou.

Kata t'alla emena m'exei piasei mia krisi agxous gia to an tha exw panta tin dunatotita na antapexerxomai stis anages tou alla elpizw na mou perasei!!

αυτην την κριση αγχους την περναω και εγω αλλα ως στεναχωρια... Να σου πω ομως, τοσες τα καταφεραν, εμεις γιατι οχι?

Χωρις να ειμαι γιατρος, ηθελα να σου πω οτι οταν θηλαζεις, αυτα που τρωμε επηρεαζουν το μωρο. αρα η δυσκιλιοτητα ή οι κολικοι μπορει να προκαλουνται απο κατι που τρωμε. Η ακομη και απο την αλλαγη θηλασμου με γαλα σε σκονη. Ελπιζω να ειναι περαστικα!!!

απ τα 12 ακουγα metal και rock μεγαλωνοντας ομως ακουγα κ ελληνικα κυριως ιωαννιδη μαλαμα τετοιο στυλ...ο χατζηγιαννης μ αρεσει πολυ γραφει ωραια μουσικη καλες μελωδιες και οι στιχοι του πολλες φορες μ αγγιζουν..

οποτε ξανανεβεις να κανονισουμε να βρεθουμε αν θες να τα πουμε και απο κοντα.

Βεβαιως κ θα τα πουμε... Κ κε τα υπολοιπα κοριτσια θελω, κ ολες μαζι.. Θα το πω εδω, οταν ειναι ν ανεβουμε για βολτιτσα...

Μαριανθη κι εμενα ετσι ξυπνουσε μεχρι πριν να σαραντησουμε.

Ωσπου ενα βραδυ οταν ξυπνησε στις 5 του εβαλα την πιπιλα και κοιμηθηκε.

Σηκωθηκε μετα στις 9.

Εννοειται ομως οτι μου πηρε κανενα μισαωρακι στο νερο.

Εκλαιγε,γκρινιαζε αλλα εγω εκει.Βραχος.

Τελικα τον καταφερα.

Το επομενο βραδυ μου κοιμηθηκε σερι.

Κι απο τοτε το ωραριο μας ειναι 12-8 ή και 9 πολλες φορες.

Ωραιο μου ακουγετε... Θα το επιχειρησω κ βλεπουμε... Αλλωστε απ οτι εχω καταλαβει ειναι στο παιδι

Καλα μαριανθη μαντεψε ποιος ακουει funk και jazz ο Κοσμας ο αντρας μου μεγαλη τρελλα!!!!!Εγω ειμαι λιγο πιο alternative

Δεν λεω οχι κ στο alternative... Με τα σκυλολογια δεν τα παω καλα, αλλα για χαρη της καλης παρεας παω παντου..!!! Παντως Once a rocker, always a Rocker... Αστα εχω λοξαρα με τη μουσικη. Ψιλοτραγουδαω κ ολας, ειναι κ το σοι μου επαγγελματιες μουσικοι.. Μεγαλη τρελα σου λεω! Εγω παρεβρεθει στη Θεσ/νικη στο στουντιο ηχογραφησης του Καζαντζη... τρελεθηκα τοτε...

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι παλιά γνωστή, μη σας ξενίζει το "Μητερούλα"-Αννούλα 31, εδώ , απο τον τιμημένο(!) Πειραιά, είχα κάποιες δυσκολίες με το προηγούμενο username , αλλά να 'μαι, σας καλησπερίζω και μάλλον καληνυχτίζω ταυτόχρονα..

Εύχομαι να είστε όλες καλά, σας διαβάζω και θα έλεγα οτι μου αρέσει γενικά το καινούριο καφε..ωραία χρώματα, δυνατότητες, μια χαρα..θα τα εξερευνήσω όλα!

Προς το παρόν, μάλλον αργά σας πέτυχα όμως, σας φιλώ και θα τα πούμε σύντομα.

Μα ειχα σκοπο να σε αναζητησω σημερα... Τι κανεις βρε Αννουλα??? Ο μπεμπακος καλα ειναι??? Παλεβει ακομη ο Ελβετος με το προγραμμα η μας εχει βαλει τα γυαλια...?

Gemaki-Μαριανθακι μου, καλως μας βρηκες! Να σου ζησει ο Βασιλακης σου! Και μη στεναχωριεσαι... Σιγουρα πρεπει να ειναι δυσκολα κ ουτε γω ξερω πως θα το ειχα παρει αν ελειπε ο Θοδ.. Υπομονη κοριτσακι μου.. Να μπαινεις πιο συχνα να μιλαμε, να σου φτιαχνει κ το κεφι...

Τελος καλημεριζω κ τις υπολοιπες κοπελες κ μωρακια... Απ τις 12 εχω μπει! Περιττο να σας πω, οτι παλι σκαω απ τη ζηλια μου που συναντιθηκατε.. Θελω κ εγωωωωω!!!:cry: ΕΙμαι μοναχουλα εδω περα.. Οι φιλες μου ηρθαν προχθες για λιγο αλλα δεν μπορω να τις επισκευτω ακομη καθως εχουν παιδακια που πανε σε σχολεια, παιδικους κ δυστιχως δεν!!!

Τι κανετε κατα τ αλλα??? Εμεις λεμε σημερα να βγουμε μια βολτα, αλλα που να παμε δεν ξερω.. Λιγες οι επιλογες μας.. Τα κακα της Παρου..!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...