Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα και τρέχω για τη φρουτόκρεμα του μπεμπούλη που τώρα ξύπνησε από τον μίνι πρωινό του υπνάκο, εμείς πια γυρνάμε μόνοι μας μπρούμυτα και το κάνει παντού, είναι πια αντάρτης και σκαρφαλώνει και πάνω μας λες κι ανεβαίνει το έβερεστ, τώρα ποιος τον πιάνει, αρχίζει το κυνήγι!!!!

δοντάκι ακόμα όχι αλλά τρελλή ταλαιπωρία, άντε να δούμε, σήμερα τα ξημερώματα κλείνουμε κι εμείς τους 7 μήνες, θυμάμαι τα του μαιευτηρίου και συγκινούμαι, πότε πέρασε έτσι ο καιρός, το σποράκι έγινε αντράκι, και που είμαστε ακόμη,

φιλιά σε όλα τα μωράκια μας

Μην νομίζεις και για μας που το οικονομικό είναι θέμα γιατί καλά είμαστε αλλά δεν μας τρέχουν και απο τα μπατζάκια τα ευρώ πάλι σε ότι έχει σχέση με το μπέμπικο δεν υπολογίζω τα χρήματα!!!Ότι και να μου μπεί στο μυαλό το κάνω!!!

Έτσι είναι. Κατάλαβες πάντως τι ήθελα να πω σε σχέση με το οικονομικό και τα μωρά μας? Είχα κι έντονο ύφος από την τσατίλα μου με την κατάσταση με το mothercare ελπίζω να μην παρανόησες και πειράχτηκες.

Με τις τιμές που λες ότι ίσως να έχουν κατέβει...δεν ξέρω αν είχε να κάνει με τις εκπτώσεις και με τις προσφορές που ακολουθούν. Απλά επειδή έχουν καταλόγους για κάθε εποχή, νομίζω ότι οι τιμές είναι στάνταρ, τουλάχιστον την περίοδο που δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

Διαφημίσεις

Έτσι είναι. Κατάλαβες πάντως τι ήθελα να πω σε σχέση με το οικονομικό και τα μωρά μας? Είχα κι έντονο ύφος από την τσατίλα μου με την κατάσταση με το mothercare ελπίζω να μην παρανόησες και πειράχτηκες.

Με τις τιμές που λες ότι ίσως να έχουν κατέβει...δεν ξέρω αν είχε να κάνει με τις εκπτώσεις και με τις προσφορές που ακολουθούν. Απλά επειδή έχουν καταλόγους για κάθε εποχή, νομίζω ότι οι τιμές είναι στάνταρ, τουλάχιστον την περίοδο που δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

Ναι κοριτσάκι μου!!!Καλέ ηρέμισε στην κατάσταση σου(αχ τι ώραία που ακούγεται)!!!

Είδα διαφορές στην καινούργια παραλαβή!!!Απο τα καινούργια πήρα τα μπλουζάκια του μπέμπικου μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρίτσα δεν με έχεις γνωρίσει για αυτο τα λές αυτά!!!Εγώ δεν τσαντίζομαι με τέτοια(εκτός και αν μου πειράξουν τα μωρά μου μικρό και μεγάλο)!!!!

Ρώτα τις υπόλοιπες φιλενάδες μας να σου πούν τι άνθρωπος είμαι!!!:D:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρίτσα δεν με έχεις γνωρίσει για αυτο τα λές αυτά!!!Εγώ δεν τσαντίζομαι με τέτοια(εκτός και αν μου πειράξουν τα μωρά μου μικρό και μεγάλο)!!!!

Ρώτα τις υπόλοιπες φιλενάδες μας να σου πούν τι άνθρωπος είμαι!!!:D:D:D:D:D

Όχι καλέ! Δε νόμισα ότι τσατίστηκες! :lol: Καλού κακού ειπα να στο πω γιατι κατι γινεται αυτες τις μερες... κανενας αναρδομος Ερμης θα ειναι, να μου το θυμηθείτε!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Αντριάννα να χαίρεσαι τη μπουμπού σου!!

Βελ να σου ζήσει ο Λεόντης!!

Εμείς δεν είμαστε πολύ ορεξάτοι από εχτές, δεν τρώει ούτε τα φρούτα, ούτε την κρέμα, πολύ λίγο μόνο, και λίγο πάλι θηλάζει! κοιμάται πάντως κανονικά!

Καλέ Νεκταρίτσα κουβέντα και φαρμάκι είναι αυτή πεθερά σου!!

Άκου "εδά θα σου πω εγώ με τα δύο παιδιά"!!

Ελεάννα ξεψαρώνουν τα μικιά μας γρήγορα!

Τώρα γυρνάει κι εμένα από ανάσκελα μπρούμυτα και έχει γέλιο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

ελευθερια που εισαι!!!!!! να βριζουμε παρεα!!! πηρα τη μανα μου τηλ και μου λεει η μικρη δεν ηθελε φρουτα! της λεω της εδωσες γαλα? οχι μου λεει γιατι δεν το πινει! της λεω της εφτιαξες κ δεν το ηπιε?οχι μου λεει δεν της εφτιαξα γιατι να παει χαμενο. απο χθες το βραδυ ειναι το παιδι μου νυστικο!!!!και συ παραπονιεσαι για ενα γευμα!!!

κατα ταλλα σκατα!!παλι ξενυχτι!!!10λεπτα υπνο 30 λεπτα κλαμα!!!

καλημερα

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Ελεάνα τι κάνετε?Θα έρθετε στην συνάντηση?

πιστεύω πως ναι, θεού θέλοντος και μπεμπούλη επιτρέποντος!

μιας και λέτε για αγορές, εγώ πια μόνο για τον μπέμπη αγοράζω, για μένα με τα χάλια οικονομικά μας δε δίνω δεκάρα, είναι και τα κιλά που πρέπει να χάσω, είμαι κι όλη μέρα σπίτι, τι να τα κάνω τα λούσα, αλλά για τον μπούκη, τα καλύτερα, τώρα θέλω να του πάρω μία σειρά φορμάκια ακόμη, κάλτσες γιατί δεν του κάνουν αυτές για την ηλικία του που του πήρα, έχουμε μεγάλο ποδαράκι βλέπετε, πιανάκι και χαλάκι δραστηριοτήτων, θα τσοντάρουν κι οι γονείς μου και βλέπουμε

αχ πες μου και μένα τα νεότερα γιατί δεν προκάνω να διαβάσω πίσω, είμαστε πολυλογούδες

Δεν έχω νεότερα ακόμα. Τη Δευτέρα θα πάω πάλι για να δούμε αν θα ακούσουμε καρδιά.

ελευθερια που εισαι!!!!!! να βριζουμε παρεα!!! πηρα τη μανα μου τηλ και μου λεει η μικρη δεν ηθελε φρουτα! της λεω της εδωσες γαλα? οχι μου λεει γιατι δεν το πινει! της λεω της εφτιαξες κ δεν το ηπιε?οχι μου λεει δεν της εφτιαξα γιατι να παει χαμενο. απο χθες το βραδυ ειναι το παιδι μου νυστικο!!!!και συ παραπονιεσαι για ενα γευμα!!!

κατα ταλλα σκατα!!παλι ξενυχτι!!!10λεπτα υπνο 30 λεπτα κλαμα!!!

καλημερα

Αυτό το μην πάει χαμένο κάτι μου θυμίζει!!! Τη μάνα μου που δεν του κάνει 210 αλλά 180 μην πάει χαμένο! Ρε μάνα νερό είναι!!! Τη μια μεζούρα λυπάσαι????!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...