Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεεερα!! Κορίτσια, το βρεφικό του ζάρα το έχετε δεί? Eμένα μου αρέσει πολύ... Και καλές τιμές έχει.

Tο μπεμπάκι μου εμένα από τον 4ο περίπου είναι ρολόι στον ύπνο... E, χθές ξύπνησε στις 2, που πήγα να κοιμηθώ εγώ, μες τη χαρά!! Eυτυχώς γύρισε ο Δημήτρης εκείνη την ώρα και τον κοίμησε αυτός...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλημέρα!!!!

Σηκωθηκα πρωι πρωι πηγα σουπερ,φαρμακειο,μαναβικο,ζαχαροπλαστείο,γυρισα μαγειρεψα την τάισα την κοιμισα κ τωρα απολαμβάνω το καφεδάκι μου και ένα soft king σοκολάτα..μιαμ μιαμ

Ο άντρας μου έρχεται σημερα!Ολε!Και του λεω,ποπο θα σαι κ ταλαιπωρημένος μωρε, να κανεις μπανακι κ να κοιμηθεις και μου λεει εδω που ημουν κοιμομουν σερί 12-8 μια χαρα ειμαι!Καλα για το μπάνιο δε το συζητω...1 εβδομαδα άπλυτος στο βουνο..καταλαβαινετε ,εχει παίξει πολυ "βαρβατίλα" χαχαχα

Ντίνα μπράβο στο Λίο!!!!!

Νεκ,ωραια πεθερα βρε!!! Δε πιστευω αμα ειναι κόρη να θελει να βγάλει κ το ονομα ο συζυξ ε????????? Αληθεια πρωτα να πανε ολα καλα κ να ναι γερο το νινι σου, αμα ειναι αγορι θα παρει του πατερα σου? και αμα ειναι κορη?

Ελέ,νομιζα οτι η μανα μου ηταν η μοναδική γυναικα (στο περιβάλλον μας) που εγινε μαμα σε τοσο μικρη ηλικία ( με έκανε 15,5!) αλλά να που υπαρχει κ αλλη! Ακου κει 14!!!!!!!! Ποποπο...καμια φορα σκεφτομαι, τιποτα δε ζησανε οι μαναδες μας,απο μικρες στα βασανα....ειδικα η δικιά μου,μαρτύριο με 2 μωρα κ καμια βοήθεια και ο πατέρας μου μονιμως απών σωματικά κ συναισθηματικά..τωρα καταλαβαινω τι εχει περάσει..

Νεκταρία πόσο έχουν τα ζιπουνάκια στο JUMPO?

Στο motercare δεν είναι και τόσο ακριβά αν σκεφτείς πως τα 7 έχουν 32 ευρώ!Δηλαδή κάπου 4,5 ευρώ το ένα αλλά έχει και με 11 ευρώ τα 3.Πήραμε πιτζαμάκι στις εκπτώσεις 9 ευρώ απο εκεί!!!Μου φαίνεται πως έριξαν τις τιμές κορίτσια για δείτε το!!!

Για τα ρούχα του Ζara πεθαίνω πήρα μπουφάν του μπέμπη σούπερ στις εκπτώσεις μόνο 9,90.Γενικά έχει πολύ καλές τιμές και τα προτιμώ απο ρουχαλάκια του Jumpo γιατί έχει πιό πολλά σχέδια.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Η μανούλα μου έγινε μαμά 17 χρονών και στα 20 είχε 3 παιδάκια (3 χρονών , 1 και ένα νεογέννητο)!!!

:shock::shock::shock:

΄Τηλεόραση δεν έπαιζε σπιτι ε???:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Εμενα με εκανε οπως ειπα 15,5 και στα 20 εκανε τον αδελφο μου,μετα δυστυχως αναγκάστηκε να κάνει αρκετες εκτρώσεις γιατι ενω δεν ήθελαν άλλα παιδιά ο πατέρας μου δυστυχως εκανε του κεφαλιου του.

γενικά εχει περάσει πολύ άσχημα,παρα πολύ.τεσπα.

:shock::shock::shock:

΄Τηλεόραση δεν έπαιζε σπιτι ε???:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Εμενα με εκανε οπως ειπα 15,5 και στα 20 εκανε τον αδελφο μου,μετα δυστυχως αναγκάστηκε να κάνει αρκετες εκτρώσεις γιατι ενω δεν ήθελαν άλλα παιδιά ο πατέρας μου δυστυχως εκανε του κεφαλιου του.

γενικά εχει περάσει πολύ άσχημα,παρα πολύ.τεσπα.

Για όλα αυτά Αγγελική μου πρέπει μάλλον να κάνουμε τα στραβά μάτια μωρέ!Δες εσένα και τον αδελφό σου που σας έκανε ολόκληρα παιδιά!!!

Και εγώ τις βάζω πολλές φορές τις φωνές της δικιάς μου της μαμά αλλά μετά το μετανιώνω και την πέρνω τηλ σαν βρεμένη γάτα και ας φταίει!!!Εγώ της έχω απολύτη εμπιστοσύνη στο θέμα μπέμπης σε όλα!!!Άλλα είναι αυτά που με τσαντίζουν αλλά για λίγο μόνο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρία πόσο έχουν τα ζιπουνάκια στο JUMPO?

Στο motercare δεν είναι και τόσο ακριβά αν σκεφτείς πως τα 7 έχουν 32 ευρώ!Δηλαδή κάπου 4,5 ευρώ το ένα αλλά έχει και με 11 ευρώ τα 3.Πήραμε πιτζαμάκι στις εκπτώσεις 9 ευρώ απο εκεί!!!Μου φαίνεται πως έριξαν τις τιμές κορίτσια για δείτε το!!!

Για τα ρούχα του Ζara πεθαίνω πήρα μπουφάν του μπέμπη σούπερ στις εκπτώσεις μόνο 9,90.Γενικά έχει πολύ καλές τιμές και τα προτιμώ απο ρουχαλάκια του Jumpo γιατί έχει πιό πολλά σχέδια.

1,99 ευρώ και είναι μια χαρά Ντίνα μου! Δοκίμασε και θα δεις! Κι εγώ φοβόμουν στην αρχή... αλλά μια χαρά μας βγήκαν! Κι από ποιότητα δεν είναι σαν του mothercare αλλά είναι πολύ καλά. Το μόνο θέμα είναι τα νούμερα. Είναι λίγο μικρά. Τώρα θα του πάρεις 12 μηνών ζιπουνάκι.

Οι τιμές είναι ίδιες, ίσως κάποιο κατάστημα να κάνει προσφορές. Δεν είναι το θέμα η τιμή για μένα! Είναι το πιο φθηνό από όλα τα μαγαζιά στην πόλη μου και ειλικρινά έχω δώσει μια περιουσία για τον μπέμπη και χέ@$@κα μακάρι να μην έχω εγώ ρούχα να βάλω που λέει ο λόγος στον μπέμπη δε θα σκεφτώ το οικονομικό....το οποίο για εμάς τουλάχιστον δεν είναι και πρόβλημα.

Με ενοχλεί η κοροϊδία! Δεν ανέχομαι ο Άγγλος που παίρνει 2πλάσιο μισθό από εμένα να ψωνίζει ΤΑ ΙΔΙΑ πράγματα 3 φορές κάτω! Αυτός ο αντιπρόσωπος που σκυλοπλουτίζει εις βάρος μας πολύ μου τη δίνει!!! Δεν τον κάνω ακόμα πιο πλούσιο!

Διαφημίσεις

Για όλα αυτά Αγγελική μου πρέπει μάλλον να κάνουμε τα στραβά μάτια μωρέ!Δες εσένα και τον αδελφό σου που σας έκανε ολόκληρα παιδιά!!!

Και εγώ τις βάζω πολλές φορές τις φωνές της δικιάς μου της μαμά αλλά μετά το μετανιώνω και την πέρνω τηλ σαν βρεμένη γάτα και ας φταίει!!!Εγώ της έχω απολύτη εμπιστοσύνη στο θέμα μπέμπης σε όλα!!!Άλλα είναι αυτά που με τσαντίζουν αλλά για λίγο μόνο!!!

Εδώ θα συμφωνήσω... Φανταστείτε αυτό που λέει ο σοφός κρητικός λαός. Δεν ξέρω αν το λέτε κι εσείς...

"Μην κλωτσάς τα γονικά σου, θα το βρεις απ'τα παιδιά σου!"

Νεκ,ωραια πεθερα βρε!!! Δε πιστευω αμα ειναι κόρη να θελει να βγάλει κ το ονομα ο συζυξ ε????????? Αληθεια πρωτα να πανε ολα καλα κ να ναι γερο το νινι σου, αμα ειναι αγορι θα παρει του πατερα σου? και αμα ειναι κορη?

Ναι είδες? Ψώνισα από σόι! Όσο για το όνομα θα δώσουμε το Γιώργης σιγά μην ήθελαν κι άλλο. Στο Λασίθι το κορίτσι είναι της μάνας! Εδώ σε κάποια χωρια των Χανίων είναι που ο άντρας δίνει το όνομα και των δυο γονιών. Ακούτε να φρικάρετε περιστατικό!

Φίλη της μαμάς μου κάνει το 1ο κόρη. Δίνουν το όνομα του πατέρα του σε γυναικεία βερσιόν. Αντριάνα.

Κάνουν το 2ο κορίτσι. Δίνουν το όνομα της μάνας του. Μαρία.

Μένει έγκυος στο 3ο. Αν ήταν αγόρι θα έπαιρνε πάλι(!!!) το όνομα του πατέρα του! Δλδ Αντρέας!!! Ευτυχώς ήταν κορίτσι και έβγαλαν το όνομα της μάνας της!

1,99 ευρώ και είναι μια χαρά Ντίνα μου! Δοκίμασε και θα δεις! Κι εγώ φοβόμουν στην αρχή... αλλά μια χαρά μας βγήκαν! Κι από ποιότητα δεν είναι σαν του mothercare αλλά είναι πολύ καλά. Το μόνο θέμα είναι τα νούμερα. Είναι λίγο μικρά. Τώρα θα του πάρεις 12 μηνών ζιπουνάκι.

Οι τιμές είναι ίδιες, ίσως κάποιο κατάστημα να κάνει προσφορές. Δεν είναι το θέμα η τιμή για μένα! Είναι το πιο φθηνό από όλα τα μαγαζιά στην πόλη μου και ειλικρινά έχω δώσει μια περιουσία για τον μπέμπη και χέ@$@κα μακάρι να μην έχω εγώ ρούχα να βάλω που λέει ο λόγος στον μπέμπη δε θα σκεφτώ το οικονομικό....το οποίο για εμάς τουλάχιστον δεν είναι και πρόβλημα.

Με ενοχλεί η κοροϊδία! Δεν ανέχομαι ο Άγγλος που παίρνει 2πλάσιο μισθό από εμένα να ψωνίζει ΤΑ ΙΔΙΑ πράγματα 3 φορές κάτω! Αυτός ο αντιπρόσωπος που σκυλοπλουτίζει εις βάρος μας πολύ μου τη δίνει!!! Δεν τον κάνω ακόμα πιο πλούσιο!

Καλέ μας έχουν φέρει δωράκια απο τα Jumpo και βγήκαν μιά χαρά απλά δεν έχω αγοράσει κάτι σε ρούχο για να ξέρω την τίμη!Και μία φορά που πήγα και έριξα μιά ματιά έπεσα πάνω σε παραλαβή και τα είχαν όλα κάτω στο πάτωμα και ψιλοφρίκαρα!!!

Για να πώ την αλήθεια(το έχω πεί και στα κορίτσια που συναντιόμαστε)μας έχουν κάνει τόσα πολλά δώρα που του μπέμπη σε ρούχα μετά το σάλο που έγινε με το μαδερκερ του έχω ψωνίσει μόνο πιτζαμάκια και το περασμένο Σάββατο που πήγαμε βόλτα Πειραία 2 μπλουζάκια και ένα μπουφάν και καλτσάκια απο το zara!!!Δεν έχουμε χρειάστει κάτι και ίσα που τα μαζεύω αφόρετα οπότε δεν τα πάω καλά με τις τιμές!!!

Απλά μου φάνηκαν καλές η τιμές σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες φορές που είχα πάει για αυτό το είπα!!!

Στο Ζara πάντως έχει πολύ ωραία πράγματα και καλές τίμες!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Α, καλα εγω εχω φιλο στο χωριο μου που εχει 4 παιδια, η γυναικα του ειναι μακρυνη μου ξαδελφη και ειναι 27 ετων παρακαλω!

1ο της μανας του-Αννα

2ο της πεθερας του-Ποπη

3ο του πατερα του-Αντωνία

4ο του πατερα του-Αντώνης

Καλο ε?! Εμ ηθελε το γιο ο άτιμος αλλά δε του καθοτανε απο την αρχη!

Μου λεει θα πηγαινα κ για 5ο αλλά η γυναικα μου είπε οτι θα κάνει στείρωση μονο στην ιδέα!

Μην νομίζεις και για μας που το οικονομικό είναι θέμα γιατί καλά είμαστε αλλά δεν μας τρέχουν και απο τα μπατζάκια τα ευρώ πάλι σε ότι έχει σχέση με το μπέμπικο δεν υπολογίζω τα χρήματα!!!Ότι και να μου μπεί στο μυαλό το κάνω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...