Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Ντίνα τι κολοφαρδία είναι αυτή.....τι καλόβολο μωράκι!

Φτου, μπράβο.

Νεκταρία πνίξτη!

Τρέλανέ τη στις μπηχτές!!

Aχ ας όψεται που είμαι καλός άνθρωπος και δε θέλω να στεναχωρώ τον Άρη που μου λέει να μην της δίνω σημασία. Και αν το καλοσκεφτείς...280 χλμ μας χωρίζουν οπότε εγώ έχω το πάνω χέρι... Μέχρι να βάλει καλά στο μυαλό της ότι τα παιδιά είναι πρώτα της μάνας κι άμα λάχει δεν τα ξαναβλέπει κιόλας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ ας όψεται που είμαι καλός άνθρωπος και δε θέλω να στεναχωρώ τον Άρη που μου λέει να μην της δίνω σημασία. Και αν το καλοσκεφτείς...280 χλμ μας χωρίζουν οπότε εγώ έχω το πάνω χέρι... Μέχρι να βάλει καλά στο μυαλό της ότι τα παιδιά είναι πρώτα της μάνας κι άμα λάχει δεν τα ξαναβλέπει κιόλας!

Ναι μωρέ....

Μάλλον το έχει στο μυαλό αυτό που λες...

Αλλά μάλλον υπερνικάει το κόμπλεξ στις πεθερές (φτου μακριά από μενα...)

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αντε ρε Νεκ....με την απαισιοδοξία.

Τελικά Νοέμβρη θα πας ε??

Οχι Οκτώβρη?

Θα δούμε!!!

Πήγαινε και στα δύο, είναι πολύ πρώτες οι μέρες του Νοέμβρη αν ισχύσει αυτή η ημερομηνία τελικά.

Αντε ρε Νεκ....με την απαισιοδοξία.

Τελικά Νοέμβρη θα πας ε??

Οχι Οκτώβρη?

Θα δούμε!!!

Πήγαινε και στα δύο, είναι πολύ πρώτες οι μέρες του Νοέμβρη αν ισχύσει αυτή η ημερομηνία τελικά.

Aφού με είχε βγάλει 5 εβδ και 4 ημ αν γυρίσεις πίσω με το ημερολόγιο πας στις 28 Ιανουρίου (θεωρείται ότι τότε ήταν η ΤΕΡ από όπου ξεκινάει και να μετράει η εγκυμοσύνη) Αν λοιπόν προσθέσεις μια εβδομάδα και μερικούς μήνες πας στις 4 Νοεμβρίου. Όλα αυτά αν δεν αλλάξει κάτι στον υπέρηχο τη Δευτέρα!

Ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα μου είχε αλλάξει και τότε με τον μπέμπη την περίοδο! Ή που κάνω αργά ωορρηξία ή που ο κύκλος μου θα είναι πάντα καθυστερημένος!!! :lol:

Διαφημίσεις

Πού είναι τα μαδερκερ της Αγγλίας τώρα που τα χρειάζομαι????????!!!!! Ξεβράκωτο θα μου μείνει το κοπέλι!!!!

Αααααααααχ και γω θέλω καλοκαιρινάαααααααααααα

Γμτ....

Αυτά με τις ωορρηξίες τα μπερδεύω...

Αν έκανες αργα ωορρηξία γενικά, θα σου ερχοταν και η περίοδος αναλόγως αργά.

Το ΣΤΑΝΤΑΡ είναι ότι 14μερες μετά την ωορρηξία σου έρχεται περίοδος.

Οπότε μόνο εκ των υστερων μπορείς να μάθεις πότε ακριβώς είχες ωορρηξία.

Ax αυτό το μαδερκερ!!!Μπήκα στο σαιτ και είδα τις τιμές και με έπιασε κατάθλιψη!!!!Ελευθερία που είσαι???Μήπως είχαμε κανένα νέο???

Πάνω που φτιάχνουν τα πράματα ξαναχαλάνε! Έστελναν Ρουμανία και είχαν βγάλει το μνμ ότι δε στέλνουν Ελλάδα από τη στήλη με τα τελευταία νέα (το είχαν μόνο στις πληροφορίες με τις αποστολές) και τελικά ξαναγύρισε προχθές το μνμ στα latest news και πάλι δε στέλνουν ούτε Ρουμανία! Αχ κακέ αντιπρόσωπε!

Εγώ προς το παρόν ψώνισα Τζάμπο! Ζιπουνάκια, 1-2 ωραία φορμάκια και καπελάκια! Αν συνεχιστεί η κατάσταση από εκεί θα ψωνίζω! Τόσο λίγο καιρό τα φοράνε...δε θέλω να είμαι το greek κορόιδο! Να είχαν μερικά ευρώ διαφορά, άντε και διπλάσια τιμή που λέει ο λόγος... Αλλά τριπλάσια και βάλε??????!!! Να φαλιρίσουν ρε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!! κι εμείς σχετικά καλές νύχτες έχουμε με 1 ξύπνημα τις περισσότερες φορές για φαί. σήμερα ξύπνησε στις 5.30. του κανα 4 μεζούρες δε του φτάσανε του κάνω άλλες 3 και πάλι γκρίνια και του κάνω και 3 τελευταίες...σύνολο 300 μλ!!!! και στις 12 είχε φάει άλλ 200! 500 μλ απ τις 12 μέχρι εντέλει τώρα στις 10! τα φρούτα με πίεση έφαγε το μισό. αυτά.

εγώ πάλι δε μπορώ να ξυπνήσω! νυστάζωωωωω

οι 2 μεγάλοι άντρες πήγαν εκκλησία να τακτοποιήσουν τα χαρτιά της βάπτισης. για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν! αυτά.

φτιάχνω το κοτόπουλο του μικρού αλλά για μας πάλι προβληματίζομαι....

πάω για συμμάζεμα!

πολύ ωραία! αν ήμουν στη θέση μου όμως δε θ άφηνα ροζ για ροζ! παρεπιπτόντως στα εδώ μαδερκεαρ δε το δα αυτό το σχέδιο. εγώ πήρα μπλουζάκια με μηνύματα για το δημήτρη με 9 ευρώ το ένα. μ αρέσουν γμτ! για το μικρό έχουμε ακόμα....γενικά όσες έχετε και προκείμενες βαπτίσεις να ξέρετε θα γεμίσετε με ρούχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...