Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι με τον κουμπάρο μου δεν είναι εδώ.Έχει "φτιάξει" ένα αυτοκίνητο και έπρεπε να πάνε να δούνε τις επιδόσεις του!!!Τρέλα με τα αυτοκίνητα λέμε!!!Δεν είναι φαν της μπάλας πιό πολύ του μηχανοκίνητου αθλητισμού!!!Είναι όμως Παναθηναικός όπως και ο γιός του(λέει).

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξαναρθα..

Λοιπον,λεω στη μάνα μου να μην πουμε τιποτα στο Λ. για το σκηνικο του οδυρμού της μικρής, το εκανα για εκεινη,γιατι ενιωθε τοσο άσχημα κ δεν ηθελε ο Λ. να το πάρει στραβά,τεσπα, δε προλαβαινω να ολοκληρωσω κ χτυπάει το τηλ και μου λεει ο άντρας μου "τι επαθε το παιδι κ εφυγες αρον αρον απο τη Μ???????":shock::shock::shock::shock::shock: Βραχυκυκλώνω για μερικά δεύτερα..

Μετά εκανα τη σύνδεση...

Ο άντρας μου δουλευει με τον άντρα της..οποτε μιλησε εκεινη μαζι του και του ειπε τι εγινε κ εκεινος τα μετεφερε στον δικό μου.....τεσπα

Σοφάκι, καταρχάς με γεια το δοντάκι!!!! Ξεχασα να σου ευχηθω μωρε, η μνημη μου οσο πάει κ τα χάνει..μαλλον πρέπει να τα γράφω κ γω οπως κάνει μια ψυχή...Λοιπον τη μικρη δε την πηγαμε να κανει την εξεταση.

Εχει διπλίτσες στο χεράκι αρκετες κ ο άντρας μου που κοιταξε δε μπορεσε να δει βλέφα.οποτε ειπε οτι για να μην το ταλαιπωρησουμε το μωρό θα το πάμε οταν χρονίσει κ ως τότε θα του συμπεριφερόμαστε σα να έχει ελλειψη του ενζύμου.

Ντινάκι,εσενα δε μπορουνε να σε διωξουνε? ετσι δεν ειναι? μεχρι να χρονίσει το μωρο ή κάνω λάθος?:confused:

Τζινακι τωρα ειδα τις φωτο!Τελεια η μπεμπού!!!!! και μαλλάκι φουλ!!!!Φτου φτου!!!!!!!

Ελευθερία..ασχετο,περα απο το σκηνικο που εκανε η μανα σου..ο πριγκηψ άντεξε τοσες ωρες νηστικος?! καλο δεν ειναι αυτο καλε?

Θα το πάρει πιο χαλαρα οταν πας για δουλεια..και κοιμηθηκε κ χωρις βυζι..

Συμπ σε πηρα πισω αλλά το είχες κατεβασει μαλλον..!

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

Αντριάνα να χαιρεσαι και συ το κομανετσάκι σου!!!!

Τωρα διαβαζα για τη Μαστροκώστα,τρομερο, την 3η ημερα στο μαιευτηριο μολις γεννησε, να της πουνε οτι εχει καρκίνο..μονο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω.Παναγιά μου υγεία να εχουμε όλοι πάντα.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Μ άρεσει μωρέ που είναι όλο το σπίτι στρωμένο αλλά έχω και την τρέλα να τα βγάζω στο μπαλκόνι κάθε λίγο!!!Μόνο του σαλονιού και της τραπεζαρίας δεν βγάζω γιατί είναι τεράστια και πρέπει να κάνω μετακόμιση στα έπιπλα για να βγούν!!!

Στη δουλειά δεν ξέρω τι γίνετε όλο διώχνουν κόσμο(σε μένα δεν έχουν πεί τίποτα ακόμα) αλλά όλη η κατάσταση είναι χάλια!!!Μου αρέσει η δουλειά μου και έχω δώσει και πολλά (κάποτε δούλευα 12ωρά) αλλά αν μπορούσα ειλικρινά θα έμενα σπίτι με το μπεμπάκο μου!!!Μου αρέσει να είμαι μαμά πολύ!!!

Και σε ποιον δεν αρέσει να είναι μαμά?????

Ελπίζω Ντινάκι η κρίση να μην σε πιάσει γιατί κακά τα ψέμματα...Οι εποχές είναι δύσκολες και οι δουλειές πολύτιμες!!!

Όσο για τα χαλιά και εγώ μια από τα ίδια. Σαλόνι και τραπεζαρία τα σηκώνω όσο μπορώ και σκουπίζω-σφουγγαρίζω από κάτω. Τα υπόλοιπα όλα τα βγάζω στο μπαλκόνι. Άντε να τα μαζέψουμε να γλιτώσουμε το ξετίναγμα κάθε τρεις ΄και λίγο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική ξύπνησε και μούγκριζε σαν το θεριό που ψάχνει απεγνωσμένα να κατασπαράξει ό,τι βρει μπροστά του!

Κοιμάται και στο καρότσι αλλά όταν είμαι εγώ προτιμάει εμένα.

Προσπαθώ να το ξεχάσω στο σκηνικό. Έχασε ένα γεύμα το παιδί να φταίει αυτό.

Πάω για νανάρες!!!

Καληνύχτα κορίτσια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι από μένα! δε σας πρόλαβα; πριν καμιά ώρα γυρίσαμε απ το γιατρό, κάναμε εμβόλιο και όλα οκ. κάθε μήνα που πάμε κάνουμε κι ένα τσεκ το δημητρό μας.

της είπα που το μωρό δε θέλει να θηλάζει και μου λέει ότι μερικά μωρά δε θέλουν να θηλάζουν όταν η μαμά είναι έγκυος! ντόινγκ! μπα της λέω δε παίζει αυτό.:cool: (ακόμα)

αυτά ο μανού λίγο πάνω από 7,5 κιλά 69 εκατ. αυτά. μου πε όχι γιαούρτι που του δοκίμασα ακόμη, όχι σιτηρά. μετά μιλήσαμε για τα κινητικά του και του κανε κάτι ασκήσεις και διαπίστωσε ότι όντως είναι αρκετά πίσω, δε κάθεται καθόλου αλλά λέει μες το μήνα θα το κάνει κι αυτό. το σημείωσε να το ξαναελέγξουμε. μου πε κι αυτή ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι το παιδί δεν είναι τελειόμηνο οπότε πρέπει να του δίνουμε αέρα.

αυτά.

πτώμα είμαι αν και πέρασα μια υπέροχη μέρα με τον αδερφό και τη νύφη μου, πήγαμε και βόλτα σε λητώ και μαδερκεαρ (βαριέμαι ν αλλάξω γλώσσα). πήρα μπιμπερό γιατί φυσικά τα 2 που είχα και τα μικρά δεν επαρκούν κι ένα ποτηράκι. θα δείξει.

το μόνο που έχω να πω σα γνώμη μου είναι να μη τα παίρνετε με τις μαμάδες σας! θεωρώ πως είμαστε υποχρεωμένες απέναντί τους γιατί ήδη κάνουν πάρα πολλά! δε ξέρω δε το χω πάθει γιατί πάντα οι δικοί μου κάνουν ότι τους λέω αλλά και λίγες πρωτοβουλίες που έχουν πάρει κατά καιρούς ντρέπομαι να ζητάω το λόγο. απ τη στιγμή που είναι με τα παιδιά θα λειτουργήσουν και μόνες κάποια στιγμή δε γίνεται. (όχι αυτό με το αυγό ήταν κάπως ακραίο δε λέω επίσης και με το παγωμένο φαγητό). πάντως κι εμένα δε μ έχει πάρει τηλ ποτέ όταν λείπω, ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσει μόνη.

αυτά, καληνύχτα σε όσες πήγατε για νανι!

Πήγατε όλες για ύπνο, ε? Εγώ δε νυστάζω... Άσε που δε μπορώ να κοιμηθώ κι όταν λείπει ο Δημήτρης... Ο πεμπάκος θα ξυπνήσει κατά τις 12-12.30 για στήθος και μετά πάλι το πρωί. Ελπίζω κατά τις 8, αν και κοιμήθηκε νωρίς και προβλέπω 6-7. Καληνύχτα σε όσες πάνε για ύπνο! Να έχετε μια ήσυχη και ξεκούραστη νύχτα!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Oύτε εγώ σας πρόλαβα... :lol: Δεν έχω κανένα νέο...μπήκα να διαβάσω τα δικά σας. ΒΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

Βασικά είχα κι εγώ κουβέντα με τον Άρη με αφορμή την πεθερά που με πήρε τηλ. κι άρχισε πάλι τα δικά της...

Στα ίδια... νομίζω ότι αυτά που μας εκνευρίζουν ως νέες μανούλες που νιώθουμε ότι μόνο εμείς κάνουμε και ξέρουμε το καλύτερο για τα μωρά μας είναι 1ον) το "κάνω του κεφαλιού μου" από όσους είναι κοντά στο μωρό και 2ον) η αμφισβήτηση από όσους είναι μακριά. (βλ.πεθερά μου)

Όσο ας πούμε με εκνευρίζει το γεγονός ότι μαλλιάζει η γλώσσα να τα λέω της μάνας μου και στο τέλος να σκέφτομαι ότι πάλι τα δικά της θα κάνει...άλλο τόσο με εκνευρίζει η πεθερά που ρωτάει για τα πάντα! Από το πώς ντύνουμε το μωρό, αν του μιλάμε, αν το παίζουμε, αν μας είπε η γιατρός να του αρχίσουμε τόσο νωρίς τις στερεές ή κάναμε του κεφαλιού μας (!!!) μέχρι το τι του ψωνίζουμε να φάει (μου έμαθε και τα βιολογικά τρομάρα της!!! Μου ήρθε να της πω "στείλε κανένα φράγκο που το βιολογικό κοτοπουλάκι κάνει 24 ευρώ το κιλό!!!) :lol:

Και τώρα που το θυμήθηκα! Με ρώτησε και "τι κάνω"!!! Γιατί της είχε προλάβει ο Άρης τα νέα... Ακούστε διάλογο με εντός παρένθεσης το τι σκεφτόμουν αλλά ευτυχώς κρατιόμουν και δεν ξεστόμιζα!

-Κι εσύ τι κάνεις??

-Καλά είμαι, μια χαρά!

-Μμμ εδά (δλδ τώρα) θα σου πω εγώ!!!

-Τι εννοείτε? (κάργια!!! μη με αφήσεις να χαρώ λίγο αμέσως εκεί! στα αρνητικά!)

-Με τα δυο κοπέλια!

- Μια χαρά θα τα καταφέρουμε. Άλλοι έχουν και δίδυμα και τρίδυμα. Εξάλλου προγραμματισμένο το είχαμε, δεν έτυχε!

-Ναι το κατάλαβα εγώ πώς ήθελες κι άλλο νωρίς-νωρίς!Η μάνα σου βέβαια είναι αυτή που θα φάει την παπάρα!

- (Αν είναι για εσένα παπάρα τα εγγόνια να το ξέρω μωρή να μη στα φέρνω!!!) Η μαμά μου το χαίρεται! Εξάλλου είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια που έχω λίγες ώρες, διακοπές κλπ και θα μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου....

-Ναι έχεις δίκιο... και η Μ. (η εγγονή της) γιαυτό τη διάλεξε. Έχει πολλά καλά.....μπλα μπλα... (σπουδάζει δασκάλα)

-(Ναι θυμάμαι όταν πέρασε δασκάλα πώς μου έλεγες για να με πικάρεις ότι δεν ήθελες δασκαλίτσα κι ότι με τέτοιους βαθμούς θα πέρναγε και δικηγόρος και σε χίλιες δυο καλύτερες κι ΑΝΩΤΕΡΕΣ σχολές...) Την καλύτερη δουλειά έκανε!

-Πάντως κακά τα ψέμματα δυο κοπέλια τόσο μικρή διαφορά θα είναι δύσκολα!

-(Λύσσα κακιάααα!!!) Καλά καθίστε πρώτα να πάνε όλα καλά... Να έρθει με το καλό...

- Ναι, ναι! Να έρθει με το καλό και να έχει και την υγειά του!

Γρουσούζαααα!!!! Απαπα!!!! Τη γλωσσοφαγιά της φοβάμαι!!!

Πωπω κορίτσια πάω γιατί ακούω μουρμουρητά!!!

Διαφημίσεις

άει στο καλό νυχτιάτικα τα πήρα στο κρανίο τώρα!!!!!!!

μα δεν είναι τα διαβάζω εγώ αυτά! λοιπόν μη ξανασηκώσεις το τηλ και να κάνεις ότι λείπεις!!! βρε ουστ από δω!!! έλα κυρά μου να βάλεις κανα χέρι και μάζεψε τη φαρμακόγλωσσα!!!!!!! όοοοοοχι δεν είναι να τα διαβάζω εγώ αυτά!!! θα ξεσηκώσω διαβόλους και τριβόλους που λέει και μια ψυχή....

μα είναι δυνατόν;;;;;

μη ξανασηκώσεις τηλ!!!

οι πεθερές κάνουν κακό στην υγεία!!!!!!!!!!!!

οι πεθερές κάνουν κακό στην υγεία!!!!!!!!!!!!

Xαχαχαχα!!! Δίκιο έχεις βρε Αννούλα! Σαν τα τσιγάρα να γράφουν επάνω "Οι πεθερές βλάπτουν σοβαρά την υγεία!" Ή "Οι πεθερές μπορεί να προκαλέσουν...ότι τέλος πάντων προκαλούν και τα τσιγάρα!" Γιατί έτσι όπως πάνε...και καρδιακά και εγκεφαλικά και τον καρκίνο θα μας βγάλουν στο τέλος!!!

Μωρέ καλά τις λεν θανάσιμες!!! :lol:

Καλημέρα φιλενάδες! Κάπως καλύτερα κοιμηθήκαμε χθες. Του έσταξα λίγο οτριβίν και ούτε που ακούστηκε η ανάσα του. Κλεοπάτρα η Ζωίτσα πώς κοιμήθηκε χθες?? Λογικά θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα. Αχ μωρέ το καημένο τι ταλαιπωρία τράβηξε...

Μπήκε και μια μέλλουσα μανούλα στο Νοέμβριος 2010. Θα της πω ένα γεια αν και εφόσον ακούσουμε καρδιά τη Δευτέρα.

Κι έστειλα μνμ στη φίλη μου στην Αγγλία με τα νέα μου μπλα μπλα....και της έγραψα με τεραστια γράμματα να τη ρωτησω αν ερθει πριν το καλοκαιρι Ελλαδα...κι επειτα παλι με μικρα ότι αν μου απαντήσει έχω κι άλλα νέα να της πω. Και μου απαντάει με τεράστια γράμματα "Πόσων μηνών έγκυος είσαι μωρή τρελή??????" :lol: Πού το κατάλαβε μου λέτε???? :lol:

Καλημέρα σας!!!!!σήμερα ο ήλιος λάμπει!!!!επιτέλους μετά απο τοοοοοσο καιρό ειδαμε το φως το...αληθινο!!!!!!! Λονδίνο έιχαμε καταντήσει......ευκαρια να βγάλω το ζουμεράκι μου βολτιστα!!!!!!!

Βρε Νεκταρία τι πεθερά διαμάντι.....έχεις!!!!!!!με τον καλό λόγο στο...στόμα της......και εσύ...αστο το χαρμόσυνο νέο για αργότερα....τι της το είπατε........????????όταν πλέων θα φαινότανε ....τοτε θα της το ανακοινώνατε!!!!!!!!Κάνε τον σταυρό σου και όλα θα πάνε καλα.......

Εγω πάντως στο θέμα πεθερα ήμουν πολύ τυχερή.....καλύτερα και απο μάνα μου την είχα δυστιχώς όμως ο θεός μου την πήρε......και την ειχα τόση ανάγκη........αν όμως ήταν από τις...θανάσιμες τότε θα ζούσε και θα ....βασίλευε!!!!!!!!καλά λένε πως τους καλους ανθρώπους ο θεος τους παίρνει νωρίς......

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Μαρία μου δεν ήθελα να της το πούμε αλλά πρόκοψε ο άντρας μου! Και τσακωθήκαμε κιόλας επειδή του έλεγα να περιμένει αλλά πατούσε στο ότι το είπα κι εγώ στη μάνα μου. Το ίδιο είναι όμως??? Και καλά τα λες οι θανάσιμες είναι σαν τα κακά σκυλιά! Δεν ψοφάνε με τπτ! Και καλά ας μη ψοφήσει η δικιά μου....αλλά να σκάσει τουλάχιστον γίνεται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...