Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι να σκάσω.

εφυγα απο το σπιτι 18,15 να παω στη φιλη μου με το μωρό να τους δω.

19,10 παιρνω να δω τι γινεται σπιτι και ακουω τη μικρη να ουρλιάζει στο κλάμα,λεω στη μανα μου τι εχει? μου λεει δε ξερω μετα αφου εφυγες αρχισε να κλαιει και τωρα δε μπορω να την κανω καλά.φευγω στα καπακια,να οδηγαω σαν τρελη μιλαμε, η πιεση μου ειχε χτυπησει οχι απλα κοκκινο,νομιζα οτι θα σκάσω.

φτανω σπιτι μετα απο 15 λεπτά και τα ουρλιαχτά της ακουγόντουσαν μεχρι την παραλία.

μπαινω μεσα και ητανε κατακοκκινη να κλαιει με αναφιλητα,την παιρνω αγκαλιά,μιλαμε να μη μπορω να τη συνεφέρω,μετα απο καναδυο λεπτά ηρεμησε.

Πρωτη φορα το κάνει αυτο,μαλλον δε θα τα πάνε καλά με τη μάνα μου? τι να πω....

εχω λειψει κ αλλες φορες οταν ηταν εδω η πεθερα μου ,αλλα ητανε μες την καλη χαρα ή απλα τωρα εχει αρχισει να νιωθει την απουσία μου εντονότερα?

Δε ξερω, στενοχωρέθηκα πολυ και η μανα μου εκλαιγε σκεφτείτε αλλά τηλεφωνο δε με πηρε,εγω επρεπε να πάρω.αυτα να μην έκανε.

Επανέρχομαι

Γεια σας βρε κορίτσια.. ευχαριστώ για τις ευχές, ευχαριστώ πολύ που μου το θυμίσατε κιόλας:tongue:, Ανδριανούλα χρονια πολλά στην μπλου μπλου, ανυπομονούμε να σας δουμε, πάντως εγώ σε δίαιτα είμαι ακόμα, και νυν και αεί, μπράβο βρε θηρίο με τα 10 κιλά, φαινόταν πάντως οτι έχεις επιμονή, σε είχα κόψει εγώ..

Ντινούλα, πήρατε τις ρούγες, γουστάρω..εγώ σήμερα βγήκα μόνη, κομμωτήριο, αγορά εμβολίοιυ εξετάσεις αίματος, κάτι βιολογικά, dvd και δώρο για το συμβίο(κορίτσια, αύριο κλείνουμε ένα χρόνο,παντρεμένοι, πότε πέρασε, πέρυσι τέτοιο καιρό με την κοιλια και βουρ στο άγνωστο και φέτος να απλώνω μωρουδιακά, αυτό σκεφτομουν στην απλώστρα σήμερα..)-ο Φ. τον τελευταίο καιρό έχει αρκετή δουλειά , αναλαμβάνω μόνή το παιδί , ε και με τόσα γεύματα όλη την ημέρα την τρώω στιςς κουζινες και για αυτο λείπω κι απο εδω, δεν είναι πια βυζί στο μαξιλάρι και ποντίκι με το άλλο χέρι, άσε που αποσπάται η προσοχή του πολύ εύκολα τώρα και ψιλοδεινοπαθω να τον συγκεντώσω στο θηλασμό, γυρίζει απότομα το κεφάλι του προς την όποια πηγή ήχου και θορύβου..

Διαβάζω οτι κουράζεστε πολύ κάποιες, τι να πω βρε κορίτσια, κουράγιο πολύ, εμάς δεν βλέπω τα δόντια κοντά, άσχετα με αυτά που λέει η παιδίατρος, εγώ πάντως,(και δεν θήλαζα ως μωρό) έβγαλα, μετά τους 13 μήνες, ίσως πήρε απο εμενα το παιδί(ε, να μου πάρει και κάτι, περα απο την ομάδα άιματός μου, δεν μου μοιάζει σε πολλά άλλα..!)-Κλοκλό, κράτα γερά..περαστικά στα αρρωστούλικα μικρούλια, και εμάς , ως τώρα , μας έχει βοηθήσει ο Θέος, και δεν έχει ταλαιπωρηθεί απο αρρωστιούλα...

Πάω κάτω, γιαί ο μπαμπάς μας λέει οτι ο Λεόντης στέκεται μέσα στο πάρκο, και οτι αυτό πρέπει να το δω..

Μάνα-Τουλούμπας, σε έπαιρνα τηλέφωνο, μπες και σε κανά σκάιπ να σε δω ντε..

Κλοεμάκ, ελπίζω να ξαναδιαβάσω νέα σου εδώ μέσα, άντε μην στενοχωριόμαστε με μικροπράγματα, κακό μας κάνει..

Βρε Αγγελική, τώρα είδα τι έπαιξε, έλα ρε αγάπη, μην ανησυχείς , μπορεί το μωρό να άρχισε να έχει το άγχος αποχωρισμού, κι η μανούλα σου σίγουρα στενοχωρήθηκε, το μωρο συνήλθε γρήγορα, τίποτα δεν είχε, μην αγχώνεσαι , θα τα βρείτε όλα, προσπάθησε να μην τα ρίχνεις στη μάνα σου, σκέψου να ήσουν στη θέση της σε καμμιά τριανταριά χρόνια απο τώρα και η τουλούμπα να είναι κρανιωμένη μαζί σου.. ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Εμείς κάναμε μπάνιο, φάγαμε και κοιμηθήκαμε. Ο μπαμπάς μας πάει σε μια εκδήλωση (αυτές οι πίτες για το 2010 δε θα τελειώσουν φέτος!) κι έμεινα μαγκούφα...:|:idea:Να κάνω μανικιούρ?

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Φτου φτου Ελευθερία στο αντράκι σου, θα έχει γερή κράση!

Δεν ξέρω κι ο δικός μου ίσως κολλάει από τις ανηψιές μου που πάνε πρώτη και νήπιο!

Ευτυχώς μύξες και λίγο μπούκωμα προς το παρόν!

Μεγάλες κόρες έχει η αδερφή σου καλέ, έχετε μεγάλη διαφορά ή παντρεύτηκε μικρή?

Εμένα δεν έφαγε την κρέμα σήμερα, περίεργογιατί την έτρωγε σχεδόν όλη!

ίσως τον άρχισε το άλλο δοντάκι, ασπρίζει κι αυτό λίγο!

Οι κόρες της αδερφής μου είναι η μεγάλη 20 χρ. και η μικρή 16. Η ίδια είναι 38 χρ. τώρα, έχουμε 7 χρόνια διαφορά!

Το καλύτερο είναι που η μαμά μου έγινε γιαγιά στα 33!!!

Η αδερφή μου παντρεύτηκε 18 χρ. και η μαμά μου 14!

Εμένα δεν έφαγε καθόλου κρέμα σήμερα έτσι όπως πήγε το πρόγραμμα με το φαγητό.

Δεν ήθελε κρέμα ή δεν του έκανες καθόλου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χρόνια πολλά στο μπεμπάκι σου "μητερούλα"!!! Πώς μεγαλώνουν έτσι? Μ' αρέσει τρελά η φατσούλα της στη φωτό!!!

Καλέ ποια 'φατσούλα της' κοτζάμ Λεοντής?????

Βερράκι η Βελουδένια έχει έναν αγόραρο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Αγγελική καλά έκανε η μαμά σου και δεν σε πήρε τηλ. Προφανώς δεν ήθελε να σε αγχώσει η καημένη και ας ήταν και η ίδια αγχωμένη. Και η δικιά μου δεν με παίρνει ποτέ τηλ και όταν επιστρέψω πάντα μου λέει ό,τι περνάνε μια χαρά και ό,τι ο μικρός είναι ήσυχος. Εκ των υστέρων τα μαθαίνω από άλλους.

Τα μπεμπάκια μεγαλώνουν και πλέον αναγνωρίζουν πολύ καλά την μανούλα τους. Η δικιά σου που δεν έχει μάθει με κόσμο είναι λογικό να έχει προσκολληθεί πάνω σου!

Πάντως εγώ την λυπάμαι την μανούλα σου, πες της κανένα γλυκό λόγο μωρέ...Θα στεναχωρήθηκε και θα αγχώθηκε και αυτή...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τον έκανα μπανάκι ,τον θήλασα ,τον έβαλα στην κούνια και στο 5λεπτο κοιμήθηκε!

Έκλεισα ραντεβού στην παιδίατρο και την Δευτέρα στις 6 θα πάμε για το εμβόλιο.

Σήμερα άδειασα το παρκοκρέβατο απο το στρώμα και το γέμισα με τα παιχνίδια.Σαν να μου φάνηκε πως του άρεσε του μπεμπάκου και τον έβαλα εκεί καθηστό αρκετή ώρα ,βέβαια καθόμουν και εγω απο την έξω μεριά και του μίλαγα!Αυρίο θα πάει ο Δημήτρης στα Jumpo να πάρει τα πιαστράκια.Είχε πλάκα όμως γιατί τα μικρά παιχνιδάκια του τα είχα βάλει σε ένα κουτί και ο κυρίος τα έβγαζε όλα έξω και γελούσε!!!!

Βελ και εμείς απο δοντάκια ακόμα τίποτα αλλά μου είπε η μαμά πως και εγώ 12 μηνών είχα μόνο τα 2 κάτω δόντια!!!!΄

Αγγελική ο μπέμπης μου 2-3 φορέςτώρα τελευταία όταν τον δίνω στην πεθερά μου για να φύγω ψιλογκρινιάζει και φωνάζει "μαμά"!!!΄Πιστεύω πως ξεχωρίζουν προσωπα πιά καθαρά ειδικά της μαμά και του μπαμπά!Φαντάζομαι πως αισθάνθηκε η μανούλα σου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...