Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τη μια κομμάρες, την άλλη ζαλάδες, την άλλη πονάει η κοιλιά σου... Μαρή μήπως είσαι έγκυος?????

Κοπελιά δεν είναι κολλητικό μην αγχώνεσαι!!!

Μυγιάγγιχτη σα τη κόρη μου είμαι! Και γκρινιάρα επίσης (και μετά παραπονιέμαι για το μωρό.....)

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παναγιά μου μια κουκλίτσα!!!!!!!! Τζινάκι όλα τα λεφτά η ζουζούνα σου. Ανεπτυγμένο παιδάκι, μπράβο σας!!! Δως της ένα φιλάκι από μένα και τον Πριγκηπάκο!

Ελευθερία!!!! κοκκινίσαμε !!!!!

ευχαριστούμε :P

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Παναγία μου!!!!!! Φτυστή η κόρη μιας φίλης μου!!!!!!!! Δε σου κάνω πλάκα είναι ΙΔΙΑ όταν ήταν μωρό!!!! (τώρα είναι 7 ετών, λίγο πιο ψηλή και με μακριά μαλλιά)

Κι έχετε και πολλά μαλλάκια!!! Θέλω κι εγώ κοτσίδιααααααα!!!! :lol: Τζινάκι μου είναι γλύκα!!! Να τη χαίρεσαι!

Παναγία μου!!!!!! Φτυστή η κόρη μιας φίλης μου!!!!!!!! Δε σου κάνω πλάκα είναι ΙΔΙΑ όταν ήταν μωρό!!!! (τώρα είναι 7 ετών, λίγο πιο ψηλή και με μακριά μαλλιά)

Κι έχετε και πολλά μαλλάκια!!! Θέλω κι εγώ κοτσίδιααααααα!!!! :lol: Τζινάκι μου είναι γλύκα!!! Να τη χαίρεσαι!

ευχαριστούμε πολύ,

έχουμε συγκινηθεί και ξεχάσει τις ιώσεις μας με τα κοπλιμάν σας!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός είναι δίπλα με την γιαγιά του και την προγιαγιά του και η μαμά θα πάει για νανάκια. Αυτός κοιμήθηκε 2 ωρίτσες. Κατάλαβες εκεί? Ξυπνάει από τις 5 και κοιμάται 12-2 το μεσημέρι για να μην με αφήσει ούτε μεσημέρι να κοιμηθώ!!!!

Παρόλαυτά τρελλαίνομαι για πάρτη σου!!!!!!!!!!Του λένε κάνε αγκαλίτσα την μαμά και με πιάνει, με σφίγγει δυνατά και με κάνει και μπααααα!!!

Αααα το χάνω σας λέω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό μάλλον κρύωμα θα είναι, μήπως έκανες τίποτα μπαλκόνια και βράχηκες???

Εγώ έχω δεύτερη μέρα περίοδο και κάθε 40 λεπτά αλλάζω! Τι χάλι είναι αυτό??Τόσο αίμα δεν έχω δει ποτέ μου! Είναι η 3η περίοδος και μάλιστα έρχεται με μαθηματική ακρίβεια!!!

Πάω να ναναριστώ! Καλό μεσημέρι!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πήγαμε πλατεία, σηκώσαμε το βρεφικό του ζαρα και γυρίσαμε... Έφαγε και τα μοσχαρολαχανικά του! να κοιμόμασταν και λιγάκι, ιδανικά θα ήταν... ελπίζω όπου νά 'ναι...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Παιδιά έσκασε το 2ο δόντι!

Το έβλεπα να βγαίνει είναι απίστευτο, βόγγαγε σα να γεννάει η μικρούλα μου, χωρίς υπερβολή.

Μεσα σε 5-10 λεπτά, εκεί που ήταν δέρμα σκληρό τώρα φαίνεται η μύτη, και γρατζουνάει.

Αυτά τα 10 λεπτά τη λυπήθηκε η ψυχή μου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...