Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα τη ταϊζει η μανα μου φρουτόκρεμα, εγώ έχω αποσυρθεί στο σαλόνι, και η σκατιάρα τρώει!

Επίτηδες το κάνει!!

Λίγο πριν την άλλαζα πάμπερ και γκρίνιαααααααααα.

Ρε τη μυγιαγγιχτη.

Μη μου πείτε πως και η τσαντίλα την ώρα αλλαγής, ντυσίματος κλπ είναι δόντια!

Την ίδια γκρίνια έχουμε κι εμείς! Μην τον ντύσεις, μην τον γδύσεις, μην τον αλλάξεις, μην τον σκουπίζεις!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταριάκι πρόσεχε τώρα με τις ιώσεις για κανένα μήνα, από τον Απρίλιο στρώνει η κατάσταση.

μια χαρά τα γκαστρωνέα, καλά αποτελέσματα -που σίγουρα είναι μια χαρά.

δευτερότοκη παιδί μου!!!!

στο χαλαρό θα την γεννήσεις!!! ούτε που θα το καταλάβεις!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Περαστικά Τζίνα!

Εσενα Κλοκλίτσα στο λεγανε οι μαίες απο το μαιευτήριο οτι ειναι σπίρτο η μικρή...κάτι ξέρουνε αυτες..τοσα μωρα εχουνε περάσει απο τα χέρια τους!!

Βαριεμαιιιιιιι,ητανε να παω στη φίλη μου το πρωί, αυτη με το νεογέννητο, αλλά δε με εχει πάρει τηλ..μαλλον θα κοιμάται..

Α κατάλαβα Τζίνα, τη παλεύετε ακόμα....

Μωρέ εσένα είναι εμφανές ότι κάτι έχει το μωρό! Αφού είναι καλόβολο.

Η δικιά μου είναι τζόρας εκ γεννετής!

Καλόβολη ναι, αλλά όταν γίνεται το δικό της έτσι?

που γίνεται όλη μέρα....

ειδικά τώρα θέλει να είναι ελεύθερη στο χαλί, να πιάνεται από τον καναπέ για να σηκώνεται, να τρώει τα παιδικά βιβλία που έχω χρυσοπληρώσει, χτες έκοψε μισή σελίδα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μέχρι να δω ότι ήταν στο πάτωμα κόντεψα να τρελαθώ.

παίζει μόνο με τα τηλεκοντρόλ και τα καλώδια και τα πλήκτρα του υπολογιστή.

και babyradio όοοολη μέρα με τη μαμά animater.

άντε να γίνουμε καλά, να φτιάξει και ο καιρός για να την περνάμε όλη μέρα έξω.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Θα την γεννήσεις??

Καλό Τζίνα!!

Μια χαρά είσαι, φτου φτου Νεκταρία, άντε έτσι να συνεχίσεις! με προσοχή όσο μπορείς το μικρό στα σηκώματα! Τις έκανες όλες τις πρώτες εξετάσεις? τοξόπλασμα, ερυθρά, αναιμίες? ή τις κλασικές + το έιτζ?

Καλά αυτοί οι βοηθοί, τους θυμάμαι κι εγώ στο νοσοκομείο, γέλιο είχαν!

Με βοήθησαν πολύ όμως στη γέννα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλόβολη ναι, αλλά όταν γίνεται το δικό της έτσι?

που γίνεται όλη μέρα....

ειδικά τώρα θέλει να είναι ελεύθερη στο χαλί, να πιάνεται από τον καναπέ για να σηκώνεται, να τρώει τα παιδικά βιβλία που έχω χρυσοπληρώσει, χτες έκοψε μισή σελίδα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μέχρι να δω ότι ήταν στο πάτωμα κόντεψα να τρελαθώ.

παίζει μόνο με τα τηλεκοντρόλ και τα καλώδια και τα πλήκτρα του υπολογιστή.

και babyradio όοοολη μέρα με τη μαμά animater.

άντε να γίνουμε καλά, να φτιάξει και ο καιρός για να την περνάμε όλη μέρα έξω.

Πωπω, σηκώνεται δηλαδή μόνη της τώρα? πολύ μακρινό μου ακούγεται εμένα!

Ξεπεταγμένη καλέ η μπουμπούκα σου!

Προσοχή στα καλώδια ε?

Πότε θα μας βάλεις καμία φωτό Τζίνα να τη δούμε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα τι κάνουμε? Κατέβηκα για λίγο κέντρο το πρωί αλλά γύρισα γρήγορα. Χθες είχαμε γλέντι από τις 05:20 το πρωί έως τις 08:00!!!!

Καλημέρα Ελευθερία! σου έστειλα πμ.

Πως κι έτσι ο πριγκηπάκος?

Τι έπαθε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα Ελευθερία! σου έστειλα πμ.

Πως κι έτσι ο πριγκηπάκος?

Τι έπαθε?

Ουσιαστικά εγώ φταίω!! Έφαγε, κοιμήθηκε και βιάστικα να τον βάλω στην κούνια! Μόλις τον άφησα στην κούνια άνοιξε το μάτι να επιθεωρήση τον χώρο και κατάλαβε που βρίσκεται και ξεκίνησε το πρώτο πανηγύρι. Τον παίρνω, πάμε στο σαλόνι...αγκαλίτσα, χαδάκια, βυζάκια ε ξανακοιμήθηκε μετά από μισή ωρίτσα. Τον βάζω στην κούνια περνάει κανένα 10λεπτο και μου έρχεται η φαεινή ιδέα να κλείσω το καντηλάκι. Εεε αυτό ήταν! Ξύπνησε με κλάματα και τον κοίμησε ο πατέρας του στην αγκαλιά του κατά τις 8 το πρωί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν είστε οι μόνες που έχετε θέμα με τις μανούλες..Η δικιά μου έχει βαλθεί να μορφωθεί στα γεράματα και παρακολουθεί μαθήματαν υπολογιστών. Οκ, δεν το κατακρίνω, καλά κάνει αλλά με εκνευρίζει που έχει κολλήσει! Της αφήνω το μωρό και ή θα το βάλει στο παρκοκρέββατο μόνο του ή θα το πασάρει στον πατέρα μου.

Χθες το μεσημέρι είχε κάτσει στο λάπτοπ που έχω μόνιμα στο σαλόνι να δουλέψει λίγο το νετ, ο μικρός στο πάρκο έκλαιγε και χτυπιόταν και εγώ προσπαθούσα να φάω. Και αυτή έκειιιι κολλημένη στο πισί! Της λέω 'θα σηκωθείς να τον πάρεις 5 λεπτά, να πάει η μπουκιά κάτω και θα το πάρω εγώ?' Εεε τότε το κατάλαβε!

Επίσης με το τσιγάρο και η δικιά μου καπνίζει και μόνο αυτή, αλλά βγαίνει πάντα έξω και πλένει χέρια πριν πιάσει το μωρό! Χθες μου ανακοίνωσε ό,τι θα το κόψει αλλά από το μπαλκόνι βγαίνει φουγάρο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νεκταριάκι όλα μια χαρά είναι και καλά αποτελέσματα να έχεις. Το έχουν ξαναναφέρει τα κορίτσια, θα στο πω και εώ μια φορά. Η μήτρα έχει μάθει πλέον, η προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν πολύ πρόσφατη και ο οργανισμός σου ακόμη δεν έχει συνέλθει. Με αποτέλεσμα να μην αντιδράει τόσο πολύ στην εγκυμοσύνη αυτή. Επίσης παίζει να έχεις συμπτώματα αλλά να μην τους δίνεις σημασία επειδή σε απασχολεί ο Γιώργης. Επίσης νομίζω τα συμπτώματα ξεκινάνε λίγο πιο μετά. Μετά την 8η βδομάδα νομίζω...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω, σηκώνεται δηλαδή μόνη της τώρα? πολύ μακρινό μου ακούγεται εμένα!

Ξεπεταγμένη καλέ η μπουμπούκα σου!

Προσοχή στα καλώδια ε?

Πότε θα μας βάλεις καμία φωτό Τζίνα να τη δούμε?

μην νομίζεις, μια μέρα στεκόταν όρθια στη αγκαλιά μας και 2-3 μέρες μετά σηκώθηκε στο κρεβάτι της.

όταν το ανακαλύψουν το κάνουν αμέσως.

φώτο δεν ανεβάζουμε....είναι γνωστά τα κολλήματα μας!

έχεις κανένα email να σου στείλω?

pvGHp2.png9TDjp2.png

Ήθελα και άλλα να πω αλλά τα ξέχασα:(

Α Μαράκι-Κλάρα τον ζούζουνο που αφήνω πίσω τον έχω εγώ καλέ, η Αγγελική έχει μια τουλουμπίτσα όμορφη και ζουμερή. Εγώ είμαι η Ελευθερία! Θα μας μάθεις σιγά σιγά, είμαστε και πολλές τρομάρα μας!

Κλεό προφανώς ή κάτι την ενοχλεί την Ζωίτσα ή αρχίζει να σε χορεύει στο ταψί. Τα ίδια νεύρα έχει και ο δικός μου! Σου σπάει το νευρικό σύστημα να τον ακούς μονίμως να μουρμουράει και να θέλει να αποδράσει από όπου τον βάλεις λες και είναι φυλακισμένος!

Επίσης Τζινάκι το ίδιο θέμα έχουμε και εμείς με τα κομπιούτερ. Θα σου πω ένα πράγμα μόνο! Έπιασε το τηλεκοντρόλ του νόβα και το κλείδωσε! Τώρα 3 βδομάδες δεν έχουμε nova!!! Ο άντρας μου που ασχολείται δεν έχει ιδέα πως κλειδώνει αλλά ούτε πως ξεκλειδώνει! Και ο μικρός Ταλιμπάν το κλείδωσε με ένα πάτημα!!! Αλλά για να μην πιάσει τα δεκάδες τηλεκοντρόλ που κυκλοφορούν εδώ μέσα (είμαστε της τεχνολογίας εμείς) του έχουμε πάρει ένα από το Τζάμπο που δεν το χρησιμοποιούμε! Και πολλές φορές δεν τον ικανοποιεί αυτό, θέλει τα άλλα που απαγορεύονται!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εμένα στάθηκε μια μέρα στο πάρκο και πλέον στέκεται συνέχεια. Αν τον αναγκάσεις να κάτσει γίνεται χαμός! Τεντώνει τα πόδια του για να μην διπλώσει την μέση ώστε να αναγκαστείς να τον αφήσεις όρθιο. Επίσης σηκώνεται στην κούνια και το κάγκελο πλέον είναι ανεβασμένο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εμένα στάθηκε μια μέρα στο πάρκο και πλέον στέκεται συνέχεια. Αν τον αναγκάσεις να κάτσει γίνεται χαμός! Τεντώνει τα πόδια του για να μην διπλώσει την μέση ώστε να αναγκαστείς να τον αφήσεις όρθιο. Επίσης σηκώνεται στην κούνια και το κάγκελο πλέον είναι ανεβασμένο!

είναι που ήθελες να πάρεις και καινούργιο μόμπιλε!!!

ολόκληρος άντρας με το μικρό του δαχτυλάκι θα το κατέβαζε :)

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...