Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε  ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..

Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...

Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..

Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης Κλεό μου είναι και το άλλο...Ο θηλασμός...Δεν δένεται μόνο το παιδί με την μαμά αλλά και η μαμά με το παιδί...Έχω και άλλο άγχος γιατί ο δικός μου ζητάει στήθος κάθε που νυστάζει και θα περάσει δύσκολες ώρες μακριά μου...

Άτιμη κενωνία!!!!

Ωχ..με αυτο το θεμα τι θα κάνεις?

Οντως θα ναι προβλημα για το μικρό...

Μηπως να ξεκιναγες σιγα σιγα να τον "προπονεις?

μη του πέσουν ολα μαζεμένα..και συ να λειπεις τόσες ώρες και βυζί άφαντο..θα μου πεις μαζί πάνε αυτα

Καλησπέρα κιολας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα Ελευθερία, μέχρι να πας θα ναι σε μια ηλικία, που οκ, δε πειράζει, θα μάθει σιγά σιγά να ξεσυνδέει τον ύπνο με το βυζι.

Εσύ θα περάσεις δύσκολα αναμφισβήτητα ψυχολογικά και ετοιμάσου για νεύρα από το πουθενά, στο λέω. Αλλά θα συνηθίσεις όπως όλοι καποια στιγμή!

Τώρα για το δέσιμο τι να σου πω, δε ξέρω, δε καταλαβαίνω προσωπικά διαφορά, πεθαίνω και που σκέφτομαι ότι θα την αφήσω έστω μια ώρα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Μου λείπει και όταν κοιμάται ακόμα. Δε μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο δέσιμο. Πρέπει όμως για το καλό το δικό της και το δικό μου.

Οσο για τη φαση με τον άντρα σου, και δω τα ίδια.....

Από 15 ημερών όλη μέρα έλειπε. Εννοείται δε το νιώθει όπως εγώ που είμαστε αυτοκόλλητες, ένας άνθρωπος. Και πολλές φορές θυμώνω και πραγματικά δε μπορώ να διανοηθώ πως είναι δυνατό να το αντέχει κάποιος αυτό.

Οι περισσότεροι έτσι ζουν όμως....

Ετσι και μεις....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μαράκι μου...πατριωτάκι μου...σχετικά με το μήνυμά σου, εγώ τουλάχιστον, κατάλαβα ό,τι μετέφερες την γνώμη κάποιου άλλου και όπως και άλλες κοπέλες εδώ, σχολιάσαμε αυτή την γνώμη...Καμιά νομίζω δεν είχε την πρόθεση να σε προσβάλλει ή να σε κάνει να νιώσεις άσχημα και όπως και άλλα κορίτσια ανέφεραν ο γραπτός λόγος υστερεί σε σχέση με τον προσωπικό γιατί δεν έχεις την ικανότητα να δεις την γλώσσα του σώματος για να καταλάβεις τις προθέσεις του άλλου.

Ο θηλασμός είναι κομμάτι ευαίσθητο από μόνο του...μην επαναλαμβάνω όσα είπαν οι άλλες κοπέλες..Σε θέλουμε στην παρέα μας, είσαι ένα κομμάτι του παζλ, είσαι μέλος της ομάδας μας και ζητάμε να βάλεις Χ και να παραμείνεις...

Προσωπικά σε περιμένω και ανυπομονώ να γνωρίσω επιτέλους μια από εσάς.

Και για να γελάσουμε και λίγο...'βρε ολόκληρο καρότσι πήρα γιατί μου έταξες βόλτες και τώρα με αφήνεις στα κρύα του λουτρού???'

Άντε μην χαλιέσαι για κάτι που δεν έγινε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ωχ..με αυτο το θεμα τι θα κάνεις?

Οντως θα ναι προβλημα για το μικρό...

Μηπως να ξεκιναγες σιγα σιγα να τον "προπονεις?

μη του πέσουν ολα μαζεμένα..και συ να λειπεις τόσες ώρες και βυζί άφαντο..θα μου πεις μαζί πάνε αυτα

Καλησπέρα κιολας!

Καλησπέρα Αγγελικούλα. Καλώς τα δέχτηκες κοπέλα μου. Και με το μαλακό την μανούλα μωρέ. Να σκέφτομαι καμιά φορά πως θα είναι να μου μιλάει άσχημα το σκατούλι μου άμα μεγαλώσει και μαλακώνω και με την δικιά μου μάνα που ώρες ώρες μα βγάζει εκτός εαυτού!

Και για να καταλάβεις ένα θα σου πω...'facebook'! Σήμερα μου ανακοίνωσε πως άνοιξε λογαριασμό. Θεεεεεέ μου!

Το είχε κόψει αυτό το χούι με το βυζί και τώρα τελευταία το ξανάρχισε οπότε ελπίζω να το κόψει πάλι. Εξάλλου άμα λείπω έχει άλλη συμπεριφορά αλλά 8-8:30 ώρες χωρίς βυζί οπωσδήποτε θα οτυ στοιχίσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κλεό ο Πρίγκηψ τώρα τελευταία είναι όλο νεύρα! Ακόμη δεν βγήκε από το αυγό και κάνει κάτι μουγκρητά λες και τον έχουν δεμένο με αλυσίδες!! Αχαχα!

Πάντως ομολογώ πως με τις περιγραφές σου έχω τρομάξει!

Όσο για το δέσιμο δεν υπάρχει διαφορά. Απλά ο μικρός άμα θέλει βυζί μπορώ να του το δώσω μόνο εγώ και κανείς άλλος!

Το θετικό είναι ό,τι κάνει με την μαμά μου και με όλους εδώ. Αν δεν ήταν ο θηλασμός δεν θα είχε πρόβλημα αποχωρισμού δηλαδή όπως ίσως έχει η δικιά σου που είστε 24 ώρες μαζί εξ αρχής!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δε ξέρω κατά πόσο έχει (ακόμα, αργότερα στάνταρ θα χει) θέμα αποχωρισμού...ίσως τώρα κατι έχει αρχίσει να βγαίνει.

Γενικά τα πάει καλά με το κόσμο, και τις (πολύ λίγες) φορές που την έχει κρατήσει η μάνα μου, ο νονός της, η καλή μου γειτόνισσα, τα πάνε περίφημα.

Βέβαια εφόσον τη μούρη μου βλέπει όλη μέρα, εγώ μόνο τη ταίζω, αλλάζω, πλένω, ντύνω, παίζω, βολτάρω, κλπ κλπ, ε λογικό το βλέπω να φρικάρει και αυτή....

Οσο για τις περιγραφές μου....δεν υπερβάλλω.

Αυτές τις τελευταίες μέρες είναι φοβερό το κλάμα και η γκρίνια.

Και φρικάρω γιατί πραγματικά κανένα άλλο μωρό δε κάνει έτσι και ανησυχώ.

Κάνω κάτι πολύ λάθος μάλλον. Πιθανότατα.

Η το δικό μου το μωρό είναι το μόνο που υποφέρει τόσο.

Η το δικό μου το μωρό είναι ηδη παράξενο και κακομαθημένο.

Μαμάδες και μπεμπάκια θα συνηθίσουμε την νέα πραγματικότητα. Εμένα με παρηγορεί ό,τι από Οκτώβρη-Νοέμβρη θα κάνουμε πάλι αγκαλίτσες όλη μέρα! Με αγχώνει από τώρα ο επόμενος Απρίλης γιατί νομίζω ό,τι πάλι αυτό το πρόβλημα θα έχω!

Αλλά ρε γμτ το έχω πάρει λες και δεν θα τον ξαναδώ...Αχ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τωρα πάω να ξαπλώσω, τέλος.

Μιλάμε έχω καταντήσει να αγχώνομαι όταν αρχίζει και ξυπνάει το πρωί, τι με περιμένει, και αυτή τι την περιμένει, και όλη την ώρα είμαι αγχωμένη, σκέφτομαι τώρα θα αρχίσει, τωρα θα αρχισει.

Αντε να δούμε....αυριο όλα θα ξαναγίνουν νορμάλ!

Αμήν!

Ποια να πρωτοπαρηγορήσω τώρα??

Κλεό δόντια είναι κοπέλα μου έχω την περιγραφή της θείας μου για τον ξάδερφο άγγελο που μεταμορφώθηκε σε τέρας όταν έβγαζε δόντια. Απλά είναι κάποια μωρά που τα περνάνε πιο δύσκολα. Και επειδή ο πόνος φέρνει κι αϋπνία και κακοφαγία τα προβλήματα διογκώνονται και μαζί με αυτά και η γκρίνια. Στο τέλος σαλτάρεις κι εσύ και δεν έχεις την υπομονή και περνάνε τα νεύρα και στο μωρό. Το έχω παρατηρήσει και με εμένα...

Ελευθερία μου το πραγματικά παρήγορο στην περίπτωσή σου είναι ότι ο μπέμπης σου θα έχει πολλά αγαπημένα πρόσωπα να τον φροντίζουν όσο θα λείπεις. Και όπως μου είπε η μαμά μου όταν γυρίζεις στη δουλειά, στην αρχή είναι δύσκολο αλλά τελικά είναι καλύτερο και για τη μαμά και για το μωρό. Η μαμά αλλάζει παραστάσεις και ξεφεύγει λίγο και το μωρό ανεξαρτητοποιείται! Και τέλος όταν ξαναβλέπεστε είναι άλλο πράμα! Έχετε ψιλολείψει ο ένας στον άλλο και έχετε άλλη όρεξη! Το βλέπω με τον Άρη όταν λείπει κι όταν έχει και βάρδιες και κάνει και μιάμιση μέρα να δει το μωρό. Ο μπέμπης τρελαίνεται από τη χαρά του, ενώ εμένα που με βλέπει όλη μέρα σε λίγο θα με έχει χεσμένη! Σόρυ κιόλας! :lol:

Διαφημίσεις

Δεν την πρόλαβα την Κλεό! Ριάκι θα πάω κι εγώ γιατί ο μικρός με το μπούκωμα θα ξυπνάει συνέχεια. Με βουλωμένη μύτη φτύνει την πιπίλα...μετά την ξαναθέλει και κλαούρίζει στον ύπνο του....

Μου λέει ο Άρης ότι μου κάνει προπόνηση για τα δόντια.... Κάτσε να του διαβάσω τι περνάει το Κλεοπατράκι μας...

Καληνύχτα!!! Πολλά φιλιά και τα λέμε αύριο!

Τωρα πάω να ξαπλώσω, τέλος.

Μιλάμε έχω καταντήσει να αγχώνομαι όταν αρχίζει και ξυπνάει το πρωί, τι με περιμένει, και αυτή τι την περιμένει, και όλη την ώρα είμαι αγχωμένη, σκέφτομαι τώρα θα αρχίσει, τωρα θα αρχισει.

Αντε να δούμε....αυριο όλα θα ξαναγίνουν νορμάλ!

Αμήν!

Ελπίζω αύριο η Ζωίτσα να είναι ένα ευτυχισμένο και χαρούμενο κοριτσάκι και να μην κλάψει ούτε μια σταλιά!

Καλό βράδυ και όχι άγχος! Μπορεί να της το μεταφέρεις και να τσαντίζεται!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γκαστρούλα μου στο μυαλό μου σε είχα!!! Λέω τι κάνει αυτό το κορίτσι!

Σωστά όσο λες αλλά πειράζει που εγώ θέλω να με έχει χεσμένη και δεν θέλω να μου ψιλολείπει????

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου. Περαστικά στον Γιώργη μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι τώρα σκεφτόμουν ό,τι δεν έχει βγάλει κανένα αγοράκι δόντια, ενώ οι τσούπρες είναι μπροστά...Γυναίκες...μας έβαλαν πάλι τα γυαλιά:)

Μπράβο στον Γιαννάκη!!! Δεν είχε γκρίνια καλέ?? Τρέμω όταν θα αρχίσει να βγάζει δόντια. Αν είναι ΄στρίγγλος' (Κλεό χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό σου, μην παρεξηγηθώ) σαν την Ζωίτσα τι θα γίνω?????

Ναι τα κορίτσια μας είναι πολύ μπροστά καλέ!!

Όχι δεν είχε πολύ γκρίνια, σάλια και χέρια στο στόμα είχε μόνιμα εδώ και 2-3 μήνες βέβαια, φαγητό έτρωγε κανονικά και τα ούλα του ήταν ελαφρώς πρησμένα, αυτά μόνο! Μια χαρά προς το παρόν!

Άντε και στα δικά σας τώρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...