Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πέρα απο την πλάκα εμάς το καρότσι μας είναι αυτό...

http://www.quinny.com/ot-en/strollers/speedi

φοβερά άνετο,τεράστιο κάθισμα, στρίβει με το ένα χέρι ,ανοίγει και κλείνει εύκολα,έχει μπάρα και ζώνη 5 σημείων με ύφασμα ,πέφτει η πλάτη του ,ανεβοκατεβαίνει το στίριγμα για τα ποδαράκια ,έχει αμορτισέρ για τις λακούβες και οι ρόδες είναι με αέρα που σημαίνει λιγότερους κραδασμούς και πηγαίνει εύκολα εκεί που θέλεις και τέλος όλο το ύφασμα είναι αδιάβροχο που σημαίνει πως καθαρίζεται εύκολα...αλλά πιάνει σχεδόν όλο το χώρο στο αυτοκίνητο και δεν γίνετε τόοοσο μικρό στο κλείσιμο!!!!Είμαι όμως πάρα πολύ ευχαριστημένη απο αυτό και για αυτό και επιμένω στα quinny!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το liteway της chicco το έχεις δει Ντίνα?????139 ευρω και χειμωνιάτικο(έχει κάτι σαν φόρμα εξοδου με κουκούλα και ποδοσακο που ενσωματωνεται στις ζωνες ασφαλείας),και καλοκαιρίνο αφου βγαίνουν όλα,και ναύλον σκέπασμα για την βροχή και κλεινει πολύ ευκολα και πολύ ελαφρύ(στο ένα χερι κατεβάζω απο τις σκαλες το μωρό και στο αλλό το καρότσι παραμάσχαλα.........!!!!).Δες το στο διαφημιστικό στης mother care.......Eγώ αλλό καρότσι δεν πηρα για τον μπέμπη μου αυτό εχω από την αρχή...........

Μαράκι χθες πήγαινα για να πάρω το μακλάρεν ή το liteway αλλά πρώτον δεν έχει μπάρα μπροστά και δεύτερον έχει στενή καμπίνα. Τα συν του είναι ό,τι είναι 7 κιλά και κατεβαίνει η πλάτη τέρμα πίσω για νεογέννητο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Aχ ναι!!! Γιορτάζει το παλικαράκι το όμορφο!!! Χρόνια πολλά Ντινάκι στο γιόκα σου!!! Μα είναι και μικροσκοπικούλι το τικεράκι και δεν το παρατηρείς εύκολα.... :D

Αν είχε και κανένα τεράστιο όσο όλη η σελίδα σίγουρα θα το έβαζα!!!χαχαχαχχα!!!Είμαι μία θεότρελη μαμά και μου αρέσει πολύ!!!!:D:D:D:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι χθες πήγαινα για να πάρω το μακλάρεν ή το liteway αλλά πρώτον δεν έχει μπάρα μπροστά και δεύτερον έχει στενή καμπίνα. Τα συν του είναι ό,τι είναι 7 κιλά και κατεβαίνει η πλάτη τέρμα πίσω για νεογέννητο.

Γιαυτό και εγώ το πήρα επειδή το ήθελα από νεογέννητο...όσο γαι την καμπίνα.....δεν το σύγκρινα με άλλο.Το είχε μια φίλη μου και επειδή αυτή το είχε καταευχαριστηθεί και της βγήκε καλο και μεγαλης αντοχής το παρήγγειλα χωρίς δέυτερη σκέψη......

Και είναι και το άλλο εδω τα μαγαζιά είναι μετρημένα με βρεφικά είδη και η ποικιλία που έχουν σε καρότσια είναι ελάχιστη.....επρεπε δλδ να κατεβω Θες/νίκη...άλλα έχουμε πει ότι πρέπει να υποστιρίζουμε την πόλη μας αφου έτσι και αλλιώς οι τίμες στα επώνυμα προιόντα έιναι παντού ίδιες......

Α!!και κατι άλλο για την μπάρα δεν το ειχα σκεφτει καθόλου γιατί σε κάποιο αλλο παιδί είχα χωρίς μπάρα και δεν μου δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα......θα δειξει στην πορεία......

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Χμ ο δικός μου κρατάει την μπάρα και σηκώνεται και όταν είναι ξαπλωμένος την κλοτσάει και του αρέσει! Επίσης αν δεν υπήρχε η μπάρα θα είχε φάει τα μούτρα του 100 φορές!! Αχαχαχα!

Επίσης ο δικός μου έχει ένα θέμα, δεν χωράει παντού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμας το buzz εχει 2 καθισματα (το ένα για αργότερα,οταν ειναι πιο μεγαλο το μωρο) αλλά και αυτο που εχει τωρα μας ειναι τεράστιο,οποτε προβλέπω να το χουμε για πολύ καιρό.Τωρα το καλοκαίρι ισως ναι να χρειαστούμε κ μεις κάτι πιο ελαφρύ.θα δούμε.

Χρόνια πολλα θησαυρέ της μανούλας!!!!!!!!!!

7 υπεροχοι μηνες!!!!!!!!!!

ΠΟπο πως περνάει ο καιρος!!!!!!!!!!!!

Ελέ,ναι πιανει πιπιλα καλε,στο χω πει καμια 10ρια φορες!!!!χαχαχαχα

Μαλλον απο τον πονο σου που δε πιάνει ο δικος σου το ξεχνάς ε???!!!!

:D :D :D :D :D :D

ΠΑω για φρουτοκρεμα! προσευχηθήτε για μας!!!!!!

Εμας το buzz εχει 2 καθισματα (το ένα για αργότερα,οταν ειναι πιο μεγαλο το μωρο) αλλά και αυτο που εχει τωρα μας ειναι τεράστιο,οποτε προβλέπω να το χουμε για πολύ καιρό.Τωρα το καλοκαίρι ισως ναι να χρειαστούμε κ μεις κάτι πιο ελαφρύ.θα δούμε.

Χρόνια πολλα θησαυρέ της μανούλας!!!!!!!!!!

7 υπεροχοι μηνες!!!!!!!!!!

ΠΟπο πως περνάει ο καιρος!!!!!!!!!!!!

Ελέ,ναι πιανει πιπιλα καλε,στο χω πει καμια 10ρια φορες!!!!χαχαχαχα

Μαλλον απο τον πονο σου που δε πιάνει ο δικος σου το ξεχνάς ε???!!!!

:D :D :D :D :D :D

ΠΑω για φρουτοκρεμα! προσευχηθήτε για μας!!!!!!

Χιώτισα αν ποτέ δείς τον άντρα μου μην του πείς για το buzz γιατί ακόμα επιμένει πως έπρεπε να το πάρουμε!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Έχει λαϊκή 2 στενά παρακάτω και φυσικά σε όλη τη γειτονιά γίνεται τις Πόπης! Κίνηση και φασαρία! Και δε θέλει και πολύ ο μικρός με το μπούκωμα...ξυπνάει συνέχεια! Θα τους σκοτώσω όλους! Άντε να μεσημεριάσει να φύγουν! Τρέμω στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα ξαναέρθει η λαϊκή ακριβώς κάτω από το σπίτι μας!!! Πώς θα κοιμάται τότε???

Νεκταρία υπάρχουν τέτοια μωράκια σαν της φίλης σου?

Παράξενο θα μου φανεί κι εμένα τώρα να δω μωρό τόσο ήσυχο, καλά τα δικά μόνο έχουνε ατροιβόλους??

Τα δοντάκια τα ταλαιπωρούν μωρέ τώρα, γι' αυτό δεν θα ησυχάζει η μικρή Κλεο, Τζίνα εύχομαι να μην είναι κάτι ανησυχητικό το μπουκωματάκι και να περάσει γρήγορα.

Η Μαρία νομίζω ότι αναφέρεται σ' αυτό που έλεγε η Αγελική για την προσκόλληση στο τζιτζί που μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή, δε νομίζω να θέλει να θίξει κάποια κοπέλα που δεν θηλάζει.

Ελευθερία πολύ όμορφο το καινούριο όχημα, καλές τσάρκες!!

Δυστυχώς για μένα μόνο η Σοφία κατάλαβε τι ήθελε να πω και για ποιο λόγο επειδή αναφέρθηκε η Αγγελικη στην προσκολληση με το θηλασμο ηθελα να τη στηριξω σ αυτο. Πολλες φορες εχω πει οτι ο θηλασμος δε σημαινει οτι μια μανα αγαπα ή όχι το παιδί της αλλά μ αρεσει ο θηλασμος και θελω να τον υποστηριζω. ποτε δε θελησα να προσβαλω κανενα εκτος απο το να πω κατι για την προσκολληση που αναρωτηθηκε η Αγγελικη.

Αποχωρω απο το καφε σας. Λυπαμαι πολυ για τους χαρακτηρισμους Αγγελική.

Πηγα να βοηθησω και βγηκα κουρεμενη. Δεν πειραζει.

Εγώ δηλαδή επρεπε να παρεξηγηθω που αλλες κοπελες λενε οτι τα παιδια τους ειναι πιο ανεξαρτητα με τα μπιμπερο? Δεν μπορω να σας καταλαβω νομιζα οτι ο καθενας ειχε ελευθερια να λεει οτι πιστευει κι οχι αυτα που θελει να ακουσει η καθεμια ξεχωριστα απο δω μεσα. Αποχωρω λοιπον γιατι το μονο που δε δεχομαι ειναι αυτες οι τοσο χαμηλου επιπεδου επιθεσεις. Λυπαμαι πολυ.

ΜΑρία, νομιζω οτι ολο το θεμα ηταν μια παρεξηγηση.

Για ποιους χαρακτηρισμους λες καλε???

Δεν ειπα κάτι για σένα..το ξεκαθάρισα νομιζω.

Το τελευταιο που θελω ειναι να παρεξηγηθώ και στενοχωριέμαι που το πηρες στραβα.

Πολλες φορες ο γραπτός λόγος τα δημιουργεί αυτα...

Δεν υπαρχει κανενας λογος να αποχωρησεις απο το καφε, θα προκαλεσεις λύπη σε όλες μας.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Ας ξεχασουμε οτι εγινε, ηταν μια κακιά στιγμή και ας προχωρησουμε παρακάτω...πλιζ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...