Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα , πολύ ησυχία σήμερα στο forum , είχε καλή μέρα και μάλλον όλοι ήμασταν βολτουλα με τα μωράκια μας. Εμείς κάναμε το λάθος και πήγαμε πλατεία Ελευθερίας (κορυδαλλό) γιατί μένουμε κοντά και μετανιώσαμε , πολύς κόσμος όπως πάντα , όλοι με τα αυτοκίνητα γύρο γύρο στη πλατεία με τέρμα μουσική και μια κυρία να ταρακουνά το μωρό μέσα στο καρότσι για να κοιμηθεί. Τα πήρα λέω θα πάω να της πω ότι έτσι δεν νανουρίζεται το μωρό αλλά δεν πρόλαβα το πήρε και έφυγε μόλις με είδε ότι την κοίταζα και έκανα το σταυρό μου με το ανάλογο βλέμμα για αυτό που έβλεπα .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυ συχνα... Τωρα ομως με το μωρο μεχρι να ξεπεταχτει, δεν ξερω ποτε θα ξανανεβουμε....

Καλα απο Μaden...Χατζηγιαννη??? Πως το κανεις αυτο???? Εγω ειμαι του παλιου καλου κλασσικου ροκ, κ πλεον jazz, funky, τετοια, κ εντεχνο κ παλιο λαικο απο ελληνικα. Μη φανταστεις τιποτα σκυλαδικα! Ψοφαω για Μαλαμα. Ειχε ερθει περυσι τετοια εποχη εδω κ ειχα παει να τον δω, αλλα Αθηνα δε μ αφησε ο Θοδ να παω, με την κοιλια με στην τσιγαριλα!!

απ τα 12 ακουγα metal και rock μεγαλωνοντας ομως ακουγα κ ελληνικα κυριως ιωαννιδη μαλαμα τετοιο στυλ...ο χατζηγιαννης μ αρεσει πολυ γραφει ωραια μουσικη καλες μελωδιες και οι στιχοι του πολλες φορες μ αγγιζουν..

οποτε ξανανεβεις να κανονισουμε να βρεθουμε αν θες να τα πουμε και απο κοντα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας!

Καθησα κι εγω με μια ορεξη να διαβασω τα νεα σας και βλεπω οτι οι περισσοτερες λειπαμε.

Εμεις πηγαμε βολτουλα με τον μπαμπα μας στην παραλια και στα μαγαζια.

Ψωνισαμε και ρουχαλακια του Παντελακη απο τα Η&Μ.Εχει πολυ ωραια πραγματακια και φθηνα.Και απο ποιοτητα ειναι πολυ καλα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα.. Μεχρι να σας διαβασω φυγατε ολες???

Ζωιτσα ουτε γω ξερω τι μπορει να ειναι αυτο..

Εμεις εχτες καναμε πολυ ωραιο προγραμματακι.. Ξεκινοντας απ το βραδυνο 10 με πολυ κλαμα, στη 1 ηταν ηρεμος, ξυπνησε 5 κ μετα 9! Αν το συνεχισει λιγο αυτο θα προσπαθησω σιγα σιγα να του κοψω το ενδιαμεσο... για να δουμε. Τωρα ξυπνησε παλι μες τη χαρα κ αφου χαζεψε τα παιχνιδακια τωρα τρωμε...! Τον ζυγισα κι ολας, 200 200 παιρνει καθε φορα.. Οκ λοιπον! Ειναι καμμια σας εδω??

Μαριανθη κι εμενα ετσι ξυπνουσε μεχρι πριν να σαραντησουμε.

Ωσπου ενα βραδυ οταν ξυπνησε στις 5 του εβαλα την πιπιλα και κοιμηθηκε.

Σηκωθηκε μετα στις 9.

Εννοειται ομως οτι μου πηρε κανενα μισαωρακι στο νερο.

Εκλαιγε,γκρινιαζε αλλα εγω εκει.Βραχος.

Τελικα τον καταφερα.

Το επομενο βραδυ μου κοιμηθηκε σερι.

Κι απο τοτε το ωραριο μας ειναι 12-8 ή και 9 πολλες φορες.

το προλαβα. απο την μεση μαλλον και μετα!

το ειδες μηπως?

γυμνα και με λαδακι τα κανουμε μασαζ?

μια φορα την μερα?

Ελισαβετ συγνωμη που σου απανταω τοσο αργα αλλα ημασταν ολο στους δρομους.

Δεν το ειδα κι εγω καλα καλα γιατι ο μικρος εκεινη την ωρα γκρινιαζε.

Εδειξαν 2 ειδων μασαζ.Ενα παιδικο σιατσου κι ενα κλασικο.

Το σιατσου γινεται πανω απο τα ρουχα.

Για το αλλο δεν ξερω αλλα φανταζομαι πως γινεται με λαδακι και γυμνο.

Αν ακουσα καλα κανουμε μασαζ 2 φορες την μερα.

Αν το ειδε καμια ας μας πει.

Διαφημίσεις

Ερωτηση:Πως βγαζω τα αλατα απο τον αποστειρωτη?

Καλησπερα Ευμορφια. Εγω εχω τον αποστειρωτη της Nuk και οταν αρχισει να πιανει αλατα βαζω ξυδι και καυτο νερο, το αφηνω 20 λεπτα, το ξεπλενω πολυ καλα και ειναι σαν καινουργιος.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

με ξύδι.

πέρα ως πέρα αποτελεσματικό. βάζεις μπόλικο να καλυφθει ο πάτος το αφήνεις κάποιες ώρες, όσο περισσότερο τόσο καλύτερα και μετά ξεπλένεις. δε μυρίζει καθόλου.

το ίδιο και τον βραστήρα, αν έχεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα!

σήμερα εκμεταλλευτήκαμε τον καταπληκτικό καιρό και βγήκαμε βολτίτσα!

Πήγαμε στα benetton και πήραμε κάτι καταπληκτικές ροζ φορμίτσες και 2 φουστανάκια!!

Εγώ ρίχνω λευκό ξύδι και το αφηνω κανένα μισάωρο, το ξεπλένω και μετά

βάζω τον αποστειρωτή να δουλέψει μια φορά άδειος.

Πάντως σώθηκα απο τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ απιονισμένο νερό. Πιάνει πολύ λιγότερα άλατα!

Ακομα μια ερωτηση:Πειραζει που αντλω γαλα στο μπουκαλι της medela και μετα το ριχνω στα σακουλακια?

Δε νομίζω οτι πειράζει...απλά προσπάθησε να το βάζεις στα σακουλάκια χωρίς να ταρακουνιέται πολύ...δηλαδή χύνε το σιγά σιγά απο το μπουκαλι στο σακουλάκι.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πολυ συχνα... Τωρα ομως με το μωρο μεχρι να ξεπεταχτει, δεν ξερω ποτε θα ξανανεβουμε....

Καλα απο Μaden...Χατζηγιαννη??? Πως το κανεις αυτο???? Εγω ειμαι του παλιου καλου κλασσικου ροκ, κ πλεον jazz, funky, τετοια, κ εντεχνο κ παλιο λαικο απο ελληνικα. Μη φανταστεις τιποτα σκυλαδικα! Ψοφαω για Μαλαμα. Ειχε ερθει περυσι τετοια εποχη εδω κ ειχα παει να τον δω, αλλα Αθηνα δε μ αφησε ο Θοδ να παω, με την κοιλια με στην τσιγαριλα!!

Καλα μαριανθη μαντεψε ποιος ακουει funk και jazz ο Κοσμας ο αντρας μου μεγαλη τρελλα!!!!!Εγω ειμαι λιγο πιο alternative

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...