Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης... Κλεό για να παρηγορηθείς... Ένα μωρό σαν το μωρό το χθεσινό έχει κι ο κουμπάρος του Άρη...

Θυμάσαι που έλεγα ότι όταν ήταν 6 μηνών το είχαν φέρει στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, το παράτησαν στη μέση στο σαλόνι κι αυτό ούτε κουνούσε, ούτε λαλούσε????

Χθες μου είπε λοιπόν ο Άρης ότι τον ρωτούσε ο κουμπάρος του, αν κάθεται ο Γιώργης... και τον αντιρώτησε ο Άρης "γιατί, δεν κάθεται ο δικός σας??"

Είπε λοιπόν αυτός ότι κάθεται λίγο αλλά μετά από λίγο τσουπ μπατάρει και πέφτει!

Εμάς αυτό το παθαίνει σπάνια και μόνο αν είναι πολύ μπροστά του ή πολύ πλάι ένα παιχνίδι, δεν το φτάνει και χάσει την ισορροπία του, όχι απλά να πέφτει στα καλά καθούμενα.

Και το μωρό του κουμπάρου του θα κλείσει σε 15 μέρες τους 11 μήνες!!!!!! :shock:

Προτιμώ το ζωηρούλι μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τέλος χθες τον κάναμε μπάνιο κι είχαμε ξεχάσει να ανάψουμε καλοριφέρ...και σήμερα έχει πάλι μύξες ο καημένος! Φουλ της μυξούλας για την ακρίβεια! Πρέπει να πάω να πάρω κανένα κασόνι οτρισαλίν πάλι!!!

Mia grigoti kalimera kai apo emena,

Ayti tin ebdomada den eixa ypologisti kai etsi den sas diabasa katholou....

Daskalitsa ti egine me ton giatro piges ola kala ? Den prolabeno na sas dibaso gia ayto se rotao...

Annoula sintonisti mou, kanonises ta tis sinantisis?????

filakia

Kαλημέρα Ανδριάνα μου! Πήγα τη Δευτέρα, ήμουν 5 εβδ. κ 4 ημ. είδαμε σάκο και σποράκι αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα γιατί ήταν νωρίς οπότε θα ξαναπάω την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαφημίσεις

Eλευθερία μου για πες λεπτομέρειες για το καρότσι! Όνομα, ταυτότητα και λοιπά στοιχεία! Διάβασα στον Άρη ότι ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι και το είδε που έχει μπάρα να ακουμπάει τα χέρια του ο μικρός και μου λέει "Αυτό είναι καρότσι!!" Ότι ομπρέλα είδαμε του ξίνιζε...επειδή δεν έχει να ακουμπάει τα χέρια του και επειδή ήταν πολύ ψευτιές όπως έλεγες κι εσύ.

Αφού μου έλεγε ο Άρης "Ένα φου να κάνει ο Γιώργης έπεσε!" :lol:

Επίσης να σου πω ότι κι ο δικός μας βάζει στο καρότσι όμως, το ένα χέρι στο πλάι να κρέμεται και τον λέει ο Άρης "ταξιτζή"!!!!! :lol: :lol: :lol: Πόσο μοιάζουν τελικά!!!

Καλημέρες!!! Καλή νύχτα είχαμε χθες. 2 ξυπνήματα και 1 τάισα. Σούπερ!!!

Νεκταριάκι το καρότσι είναι Γερμανικό, ABC λέγεται (πολύ γνωστή μάρκα στην Γερμανία) και έκανε 160 Ευρώ. Η μπάρα είναι βασικότατη τουλάχιστον για όσα παιδιά κάθονται. Είδα και ένα με μπάρα της Zippos που ήταν μόλις 5,5 κιλά αλλά έβαλα τον μικρό μέσα και 'κωλόκατσε' που λέμε :) Η πλάτη του γυρίζει σχεδόν μέχρι τέρμα έτσι και να κοιμηθούν είναι μια χαρά ενώ στα περισσότερα μπαστούνια η πλάτη κατεβαίνει μέχρι ένα σημείο, όχι πολύ πίσω. Το χρώμα είναι φανταστικό, αν το δεις από κοντά έχει πολύ ωραίες λεπτομέριες, είναι πολύ trendy. Στο μαγαζί που το είδα είχε αυτό και το μπεζ.

Επίσης είναι πολύ άνετο και έχιε μεγάλη καμπίνα. Σε σχέση με το κίκο που έχεις και εσύ θα δεις μεγάλη διαφορά! Τα χερούλια γυρίζουν, έχει πίσω διπλές ρόδες και κλείνει με ένα χέρι και διπλώνει (αυτό δεν εννοείς αν κλείνει σαν ομπρέλα?Γιατί όσα μου δείξανε με αυτό τον τρόπο κλείνανε. Περισσότερα δεν μπορώ να σου πω τώρα γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για να έχω καλύτερη γνώμη.

Στα μείον σημείωσε το βάρος του, είναι τλεικά 9,5 κιλά και όχι 7,5 που μου είπε η πωλήτρια (λίγο πιο ελαφρύ από το κίκο δηλαδή) και είναι πιο μακρύ. Στο δικό μου αμάξι χωράει μόνο με έναν τρόπο, ενώ το κίκο χωρούσε πιο άνετα. Κάτι πόντους είναι η διαφορά. Οπότε αν έχετε μικρό πορτ μπαγκάζ να το τσεκάρεις οπωσδήποτε αυτό. Επίσης αν θέλεις ένα πολύ ελαφρύ καρότσι δεν σου κάνει αυτό. Εγώ το πήρα σαν δεύτερο καρότσι, να το έχω μόνιμα στο αμάξι. Δηλαδή δεν κάνει για όσους χρησιμοποιούν μέσα μεταφορά πχ.

Αυτά! Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτα με. Αν δεν το βρεις στα Χανιά ή ακόμη και αν το βρεις το είδα και στο σάιτ που παράγγειλα το καθισματάκι αυτοκινήτου με 130 Ευρώ + 16 τα έξοδα αποστολής αλλά δεν έχει το λαχανί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κοριτσάκι! ;) Θα τα δείξω στον άντρα μου. Το βάρος όντως είναι ένα μείον... Αυτός σκεφτόταν για κάτι πιο ελαφρύ. Με το κίκο έχουμε βολευτεί απλά είναι λίγο βαρύ και δυστυχώς επειδή είμαι στον 2ο όροφο κι εγώ, έχω θέμα παρόλο που πλεόν το έχω αφήσει στην είσοδο... Πρέπει να κατεβαίνω 2 φορές... και δυσκολεύομαι να το ανεβάσω στα σκαλιά της εισόδου. Αν δε έχω και τον μπέμπη, ρισκάρω να το αφήσω έξω για να ανεβάσω πάνω τον μπέμπη και να ξανακατέβω να το πάρω. Αλλά στη γειτονιά μου μπορεί να το ψάχνω... Έχουν κλέψει από την αυλή μας μέχρι και μια σακούλα με φρούτα από τη λαϊκή που είχε αφήσει μια φίλη μου για λίγα λεπτά! :lol:

Εμάς αν και είμαστε 4 διαμερίσματα και ανήκουν όλα σε εμάς, έχουμε μόνο 1 νοικάρα, δεν το ρισκάρω να το αφήσω στην είσοδο γιατί μπαινοβγαίνουν τόσα άτομα και δεν είναι σίγουρο ό,τι η πόρτα θα είναι πάντα κλειστή. Άσε που εμείς το χρησιμοποιούμε ανελλιπώς εφόσον εκεί κοιμάται τις περισσότερες φορές την ημέρα.

Η αλήθεια είναι πάντως ό,τι εμένα δεν μου φάνηκε τόσο βαρύ όσο το κίκο. Αυτή μου είπε 7,5 κιλά και είναι πολύ αξιόπιστη γιατί έχω ξαναψωνίσει από εκεί και ό,τι μου έχει πει, μετά από έρευνα είναι σωστό. Στο σάιτ είδα ό,τι γράφει 9,5 κιλά. Θα ξανακοιτάξω το φυλλάδιο να δω αν αναφέρει βάρος. Πάντως ό,τι και να πάρεις να έχει οπωσδήποτε μπάρα. Και αυτό σου μειώνει κατά πολύ τις επιλογές...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα σε όλες σας......μετά απο άλλη μία ήσυχη νύχτα......σήμερα επιτελους ο λόχος μου πήγε σχολείο οπότε ειμαι ..χαλαρη.......θα έρθει και πιο μετά η μαμα μου και θα βγω για ψώνια......

Αχ κορίτσια όντως πρόβλημα το ανεβοκάτεβασμα του καροτσιου!!!!!μια από τα ίδια και στην δικιά μου οικοδομή η οποία μέρχι το ανσανσερ έχει 18 σκαλία..... η πόρτα δεν κλειδώνει και φοβάμε να το αφήσω κατω γιατί την άλλη μέρα ίσως δεν το ξαναβρω!!!!!!

Βρε Νεκταρία την σακούλα με τα φρούτα άρπαξαν.......?Υπάρχει πείνα εκεί έξω!!!!!!!!! Διάβασα ο μικρός σου έχει μιξούλες...εμεις να δεις υπερπαραγωγή........σε λίγο ολο το Αιγαίο θα αδειάσουμε στη μυτη μας με την χρήση του θαλασσινού νερου...άλλα μόνο αυτό μας....ξεβουλώνει.......κάτι σαν το του-μπο-φλο!!!!!!

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια,

Αχ αυτά τα καρότσια!!!Εμάς το καρότσι μας έχει όλα τα + που που μας έγραψες Ελευθερία(η μπάρα είναι πολύ βολική πραγματικά) και το σπίτι μας έχει ασανσέρ αλλά θέλω να πάρω ένα καρότσι τόοοοοσο δα μικρό!!!(ναί ξέρετε ποιό λέω πάλι!!!)Θέλω να το πάρουμε μαζί πχ στις διακοπές μας και να μην χρειάζεται να στείλουμε τις αποσκευές μας με τρένο για να χωρέσει το καρότσι!!!Ξέρω ποιό θέλω απλά με σταματάει το οτι δεν πέφτει η πλάτη!!!!Σε όλα τα άλλα είναι τόσο ωραίο τόοοοοσο μικρό και τόσοοοοο ελαφρύ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Όντως πρόβλημα τα καρότσια... Πού θα πάει δε θα βγάλουν κανένα σούπερ καρότσι που να τα κάνει όλα?? Άμα βγάλουν κανένα να κατεβαίνει μόνο του τις σκάλες δίνω και το βασίλειό μου για να το πάρω!!! :lol:

Mαρία μου άλλη μια φορά φέτος την πάτησε ο μικρός από μυξούλες από δικές μας βλακείες που τον έχουμε κάνει ΟΫΚΑ τον καημένο και παντώς καιρού!

Το καλό είναι ότι δεν ήταν παθολογικές (πχ πράσινες, με πυον κλπ) και έφυγαν σε λίγες μέρες με σπρέυ και ρούφηγμα με τη συσκευή. Η πλάκα είναι ότι μόνο το αριστερό ρουθούνι έχει! Αλλά μιλάμε για τρελή ποσότητα! Σα γουρουνάκι κάνει! Όλο το βράδυ ξυπνούσε κι ήθελα να του τις βγάλω αλλά τον λυπόμουν όπως ήταν από τον ύπνο να τον βάλω σε τέτοια διαδικασία...

Και το καλύτερο δεν σας το είπα...σε ένα Ολλανδικό σαιτ που έβαλε μία κοπέλα στο parents το βρήκα 109 ευρώ αλλά δεν πέφτει πλάτη γ@!!!!ο!!!

Μα καλά δεν τους "κόβει" καθόλου και βγάζουν τέτοια καρότσια???

"Χελόοοου!!!! Τα μωρά κοιμούνται στη βόλταααα!!!!" :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...