Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΛΕ!

Η μάνα μου μπηκε στο παπόρι!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλα που ειναι οταν ερχονται οι δικοι σου άνθρωποι..θυμαμαι τις προάλλες που ετρεχα να γλυψω 'ολο το σπιτι επειδη καταφτάνανε τα πεθερικά και τωρα τα εχω όλα μες τη μεση κ δε μου καιγεται καρφάκι! Την περιμένουνε και 3 πλυντήρια για σιδερο!

Με το καλό να την δεχτείς κοριτσάκι μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς ξύπνιες και μέσα στο κέφιιιιιιιιιιιιιιι

Ηρθε ο μπαμπάς και ανακάμψαμε. μεσα στο γέλιο, ίσα να φαίνομαι εγώ τρελή!

Επίσης έχει τρελαθεί να χέζει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κι εμένα τώρα που δε πολυτρελαινέται για το άθλημα του θηλασμού πως να το εκλάβω;

με βαρέθηκε;

δε τον "γεμίζω" πια;

δε καλύπτω τις συναισθηματικές του ανάγκες;

δε θέλει να του προσφέρω αυτό που με κόπο κάνω 6,5 μήνες;

μήπως μου δίνει πόρτα;

μήπως λέει άντε να αραιώνουμε σιγά σιγά;;;

θέλει να βρει γκόμενα;;;; τι στο καλό;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα, ο Μανού απλά μπορεί να ήθελε ως εδώ. Παίζει και τέτοιο ενδεχόμενο, το παιδί από μόνο του οδηγεί στον αποθηλασμό πολλές φορές και αυτή είναι και η πιο υγιής κατάληξη λένε οι ειδικοί, όσον αφορά στον θηλασμό. Δηλαδή το παιδί να αποθηλάσει όταν νιώθει έτοιμο είτε είναι 6 μηνών είτε 2 χρονών.

Τώρα Αννούλα, μπορεί να του γυάλισε και κανένα τρελλιάρικο γκομενάκι και να σου δίνει σουτ ευγενικά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική καλώς να την δεχτείς!!! Ελπίζω να μην θέλει να αλωνίσει πάλι όλη την Χίο ε???? Δείξε τις διαθέσεις σου εξαρχής!!

Κλεό μάλλον η μικρή ζορίζεται με τα δοντάκια γι'αυτό και τόσες φορές κακάκια. Όσο για το πείσμα, εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! Θεός να σε φυλάει από γυναίκα πεισματάρα:):):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπέρα!τί κάνετε?χθες δεν μπόρεσα να μπω,ήμουν ψόφια στην κούραση.επίσης δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!τρέεεεεχετε!!!κλάρα-μαρία καλώς ήρθες κ από εμένα κ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.είδα κάπου λέτε για φαί κύπνο.εμείς το βράδυ ανά 2 ώρες ξυπνάμε για γάλα.κ αφού φάει 15' περπάτημα αγκαλιά(λόγω παλινδρόμησης) κ μετά ξανά νάνι.μέσα στην ημέρα τρώει ανά 2-3 ώρες περίπου.

7oJVp3.png

Γεια σας βρε κορίτσια, πως πάτε..? Κλοκλό, βάσανα βλέπω, κουράγιο κοπέλα, δυνατή είσαι, μην το ξεχνάς..

Μόλις κοιμήθηκε, κουραστική ημέρα σήμερα,τρέχαμε και σε κάτι δικηγόρους για ερωτήματα που έχουμε σχετικά με το status του Φ. εδώ, πολλή δουλειά και εγώ αποκλειστικά μωρό , τα γνωστά..

Με γεια το καροτσι, Ελέ. μου φαίνεται καλό μου αρέσει που έχει επένδυση στις ζώνες, και μπροστά πράγμα για να ακουμπάει το μωρό, πιστεύω οτι θα απολαύσεις βόλτες και καμμία σχέση με το πριν, αν το δικό σου καρότσι, το πριν ήταν βαρύ, θα δεις διαφορά και θα το ευχαριστηθείς-Α, Κλάρα, έχουμε ακριβώς το ίδιο καρότσι, στο ίδιο χρώμα, επίσης..

Με το καλό να έρθει η μανούλα σου συμπεθέρα, κοιτά να απλώσεις την αρίδα σου, και να κάνεις ριλάξ, το καλό που σου θέλω..

Ντινάκι, ωραία, έκανες και εσύ το "μερεμετάκι "σου..εγώ πότε ρε παιδιά..??

Νυστάζω κορίτσια, πάω να την πέσω, τώρα που προλαβαίνω..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...