Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλοκλό μέτρα κι εμένα στις σαλταρισμένες!

θα πάρω τη γιατρό τηλέφωνο τώρα για να την πάμε.

όλα τα συμπτώματα τα δικά σας συν ψιλο-μπούκωμα που μου είπαν οτι ΚΑΙ ΑΥΤΟ

είναι από τα δόντια αλλά θέλω να βεβαιωθώ οτι δεν άρπαξε τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως και μεις το χαμε αυτό όλο το πακέτο πριν το 1ο δόντι + πολύ χέσιμο.

Και λίγα δέκατα, 37,7 37,8

Και τώρα έχουμε τρελαθεί και στο χέσιμο πάλι.

5η φορά σήμερα!

Μάλλον πάμε για το 2ο.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλευθερία καλοτάξιδο το καρότσι σας!!!! Κλείνει σαν ομπρέλα αυτό?

Ναι κλείνει και ανοίγει με το ένα χέρι. Είναι καρότσι περιπάτου αλλά λίγο πιο ενισχυμένο. Μου είπε ό,τα τα καρότσια των 5,5 κιλών δεν κάνουν για μας. Το παιδί είναι βαρύ και όσο μεγαλώνει θα βαραίνει ακόμη περισσότερο και δεν θα μας καλύπτει. Η αλήθεια είναι ό,τι τον έβαλα μέσα σε 2 τέτοια και μου φάνηκε σαν τα καροτσάκια που βάζαμε τις κούκλες μας, τόσο ψευτιά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Eλ εύχομαι με το καινούργιο όχημα να γυρίσετε όλο το Ηράκλειο και όχι μόνο!!!

Να'σαι καλά Ντινάκι. Και που να μας δεις με το τουτούνι! Κάθεται πάνω και βαράει και την κόρνα, κρεμάει το ένα χέρι σαν τον ταξιτζή και στρίβει το τιμόνι λες και το έκανε σε όλη του την ζωή. :)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτά που λέει η Μαρία (kloekmak) περί θηλασμού τα έχω ξαναδιαβάσει και προσωπικά κάπου τα συμμερίζομαι. Διαφωνώ όμως στο σημείο ό,τι αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές για όσα παιδιά θηλάζουν.

Μοναδικοί είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και όχι ο τρόπος και τα μέσα που αναπτύσσεται αυτή η σχέση. Απλά μια μανούλα που θηλάζει λογικό είναι να νιώθει περισσότερο δέσιμο αφού προσφέρει το σώμα της για να μεγαλώσει το μωρό της και πιστεύει ό,τι με το μπουκάλι δεν υπάρχει αυτή η σχέση. Η ίδια μανούλα αν δεν θήλαζε ποτέ, θα ένιωθε την ίδια αγάπη και το μωρό θα εισέπραττε την ίδια στοργή και αφοσίωση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρία υπάρχουν τέτοια μωράκια σαν της φίλης σου?

Παράξενο θα μου φανεί κι εμένα τώρα να δω μωρό τόσο ήσυχο, καλά τα δικά μόνο έχουνε ατροιβόλους??

Τα δοντάκια τα ταλαιπωρούν μωρέ τώρα, γι' αυτό δεν θα ησυχάζει η μικρή Κλεο, Τζίνα εύχομαι να μην είναι κάτι ανησυχητικό το μπουκωματάκι και να περάσει γρήγορα.

Η Μαρία νομίζω ότι αναφέρεται σ' αυτό που έλεγε η Αγελική για την προσκόλληση στο τζιτζί που μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή, δε νομίζω να θέλει να θίξει κάποια κοπέλα που δεν θηλάζει.

Ελευθερία πολύ όμορφο το καινούριο όχημα, καλές τσάρκες!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως και μεις το χαμε αυτό όλο το πακέτο πριν το 1ο δόντι + πολύ χέσιμο.

Και λίγα δέκατα, 37,7 37,8

Και τώρα έχουμε τρελαθεί και στο χέσιμο πάλι.

5η φορά σήμερα!

Μάλλον πάμε για το 2ο.

Το καημενούλη βασανίζεται.....ολα καλά ευχομαι..να βγει και το 2ο να ηρεμισει....

Εμείς ακόμα τίποτα απο δόντι......κοιμούνται μας είπε η παιδίατρος την τελευταία φορά που τον ειδε........

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

ΚΑλέ τι πολυλογία σας έχει πιάσει,λαχανιασα να σας προλάβω κ τα μισα τα ξέχασα!!

Ελέ,με γειες το καρότσι!!!!!!! Καλές βόλτες!!!!!

Κλοκλο...ΥΠΟΜΟΝΗ...τι αλλο μας μένει??!!!

Εφαγε σχεδόν ολη την κοτοσουπα!

Θηλασε στις 5 το ξημέρωμα κ ξανα πριν απο λίγο.

Και να πω κάτι..ακριβως το ίδιο νιωθω οταν τη θηλάζω ακριβως το ιδιο νιωθω και οταν της δινω μπιμπερό..

Την κραταω στην αγκαλιά μου, της χαϊδευω το χεράκι κ εκεινη με κοιταει μες τα μάτια..με οποιο τρόπο κ να την ταϊσω..δεν υπάρχει διαφορά για μένα.

Και συγγνώμη για αυτο που θα πω.Δε θελω να θίξω καμιά απο εσας, ουτε αναφέρομαι σε καμιά απο εσας..απλά λεω τη γνώμη μου.

Οι μητέρες που ταυτίζουν το θηλασμό με την ποιοτητα της αγαπης που προσφέρεται στο παιδί, για μενα ειναι ΚΑΡΑΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ.

Ναι θηλαζω 6,5 μήνες,ναι θελω το παιδι μου να με αγαπάει κ να με νιωθει κοντά του, αλλά δε θα το αφησω να προσκολληθεί τοσο πολύ πάνω μου ωστε να κλαιει για το στήθος.Δεν ειναι αυτη η σχέση που θελω να δημιουργήσω μεταξύ μας.

Ειμαι μαζι της 24 ωρες/ωρο..ποιοτικά και ποσοτικά ,συναισθηματικά και υλικά παιρνει τα πάντα απο μένα.

κι εμένα τώρα που δε πολυτρελαινέται για το άθλημα του θηλασμού πως να το εκλάβω;

με βαρέθηκε;

δε τον "γεμίζω" πια;

δε καλύπτω τις συναισθηματικές του ανάγκες;

δε θέλει να του προσφέρω αυτό που με κόπο κάνω 6,5 μήνες;

μήπως μου δίνει πόρτα;

μήπως λέει άντε να αραιώνουμε σιγά σιγά;;;

θέλει να βρει γκόμενα;;;; τι στο καλό;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κι εμένα τώρα που δε πολυτρελαινέται για το άθλημα του θηλασμού πως να το εκλάβω;

με βαρέθηκε;

δε τον "γεμίζω" πια;

μήπως μου δίνει πόρτα;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσυ λογικά θα έπρπε να εχεις αυτοκτονησει ρε κοπελιά!!!!!!!!!!

με βαρέθηκε;

δε τον "γεμίζω" πια;

μήπως μου δίνει πόρτα;

Να σαι καλά......γέλασα ρε Αννα.......ακου εκεί γκόμενα???????

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Διαφημίσεις

ΚΑλέ τι πολυλογία σας έχει πιάσει,λαχανιασα να σας προλάβω κ τα μισα τα ξέχασα!!

Ελέ,με γειες το καρότσι!!!!!!! Καλές βόλτες!!!!!

Κλοκλο...ΥΠΟΜΟΝΗ...τι αλλο μας μένει??!!!

Εφαγε σχεδόν ολη την κοτοσουπα!

Θηλασε στις 5 το ξημέρωμα κ ξανα πριν απο λίγο.

Και να πω κάτι..ακριβως το ίδιο νιωθω οταν τη θηλάζω ακριβως το ιδιο νιωθω και οταν της δινω μπιμπερό..

Την κραταω στην αγκαλιά μου, της χαϊδευω το χεράκι κ εκεινη με κοιταει μες τα μάτια..με οποιο τρόπο κ να την ταϊσω..δεν υπάρχει διαφορά για μένα.

Και συγγνώμη για αυτο που θα πω.Δε θελω να θίξω καμιά απο εσας, ουτε αναφέρομαι σε καμιά απο εσας..απλά λεω τη γνώμη μου.

Οι μητέρες που ταυτίζουν το θηλασμό με την ποιοτητα της αγαπης που προσφέρεται στο παιδί, για μενα ειναι ΚΑΡΑΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ.

Ναι θηλαζω 6,5 μήνες,ναι θελω το παιδι μου να με αγαπάει κ να με νιωθει κοντά του, αλλά δε θα το αφησω να προσκολληθεί τοσο πολύ πάνω μου ωστε να κλαιει για το στήθος.Δεν ειναι αυτη η σχέση που θελω να δημιουργήσω μεταξύ μας.

Ειμαι μαζι της 24 ωρες/ωρο..ποιοτικά και ποσοτικά ,συναισθηματικά και υλικά παιρνει τα πάντα απο μένα.

Είπες ότι ακριβώς σκεφτόμουν!!!!

Ποτέ δεν είδα το μπιμπερό σαν κάτι κακό που έπρεπε να ξορκίσω!!!!

Ο μπεμπάκος μου έχει πιεί και ξένο και θηλάζει ακόμα και άν δεν αρχίζαμε την φρουτόκρεμα ίσως να έπινε ακόμα!!!Δεν έβαλα ποτέ στάνταρ στη σχέση μου με το παιδί...κάθε βήμα που έκανα ήταν πρωτόγνωρο για μένα...ποτέ δεν είπα πόσο και μέχρι πότε θα θηλάσω απλά έτυχε και αυτό για κανένα λόγο δεν έχει να κάνει με την σχέση μου με το παιδί!!!!

Η αγάπη έχει να κάνει και με την φροντίδα είτε αυτό λέγεται στήθος ή μπιμπερό!!!

Μάλλον το μεγαλύτερο θέμα το έχουμε εμείς οι μαμάδες στο μυαλό μας και όχι τα μπεμπόνια μας!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

με βαρέθηκε;

δε τον "γεμίζω" πια;

μήπως μου δίνει πόρτα;

Καλέ κάνει τέτοιο πράγμα ο Μανού και εσυ ζείς ακόμα????Τσου τσου!!!Κοπέλια μένεις και στο 6ο και βολεύει...κάνε το σάλτο!!!(Πλάκα κάνω ε?)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ΟΛΕ!

Η μάνα μου μπηκε στο παπόρι!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλα που ειναι οταν ερχονται οι δικοι σου άνθρωποι..θυμαμαι τις προάλλες που ετρεχα να γλυψω 'ολο το σπιτι επειδη καταφτάνανε τα πεθερικά και τωρα τα εχω όλα μες τη μεση κ δε μου καιγεται καρφάκι! Την περιμένουνε και 3 πλυντήρια για σιδερο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...