Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

6 μήνες μια χαρά κοιμόταν μόνη της.

Τωρα απλά θέλει να μαι σκυμμένη από πάνω μια ώρα.

Στην αρχή 1 λεπτό, μετά 3, μετά 5, μετά 10, τώρα μια ωρα.

Ε δε γίνεται!

Δε την αφηνω να κλαίει μόνη της, απλά δε τη σηκώνω να τη πάρω στο κρεβάτι μου.

Τα παιδιά αλλάζουν συμπεριφορές καθε λίγο.....μέχρι την ηλικία των 2 ετών θα δουν πολλα τα ματάκια σου......από το θέμα του ύπνου,το θέμα του φαγητού,σε όλα....απλα μετά τα 1,5-2 χρόνια μπορείς να εφαρμόσεις τακτικές....

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα παιδιά αλλάζουν συμπεριφορές καθε λίγο.....μέχρι την ηλικία των 2 ετών θα δουν πολλα τα ματάκια σου......από το θέμα του ύπνου,το θέμα του φαγητού,σε όλα....απλα μετά τα 1,5-2 χρόνια μπορείς να εφαρμόσεις τακτικές....

Ναι σύμφωνοι....το ξέρω, όλα τα βιβλία αυτο λένε.

Αλλά δε γίνεται ένα μωρό 7 μηνών να κοιμάται μισή ώρα όλη τη μέρα ενώ είναι πτώμα.

Δεν είναι υγιές από παθολογικής άποψης.

Και στα θέματα υγείας δε τίθεται θεμα "ιδιοσυγκρασίας" αλλά θέμα καλών συνηθειών.

Περισσότερο κακό της κάνει η αυπνία, γίνεται πολύ νευρική, σαν άρρωστη.

Προσπαθώ να τη βοηθήσω να κοιμάται αυτό που έχει ανάγκη όταν τη βλέπω ότι το θέλει, όχι με το ζόρι.

Το είχαμε πετύχει και ηταν άλλο παιδί, ήρεμο.

Μετά χάλασε πάλι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα. Τι κάνετε φιλενάδες μου??

Παραλάβαμε σήμερα τα πραγματάκια μας, τι ωραία!

Πήραμε και καρότσι αλλά όχι τελικά το chicco. Πήραμε ένα άλλο Γερμανικό,λαχανί πολύ trendy το οποίο ήταν πολύ πιο άνετο και στοιβαρό από το κίκο και στα ίδια κιλά. Μετά πήγαμε για καφέ με το νέο μας καρότσι και έριξε και έναν υπνάκο 1 ωρίτσα!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αλλά δε γίνεται ένα μωρό 7 μηνών να κοιμάται μισή ώρα όλη τη μέρα ενώ είναι πτώμα.

Και στα θέματα υγείας δε τίθεται θεμα "ιδιοσυγκρασίας" αλλά θέμα καλών συνηθειών.

Προσπαθώ να τη βοηθήσω να κοιμάται αυτό που έχει ανάγκη όταν τη βλέπω ότι το θέλει, όχι με το ζόρι.

Μετά χάλασε πάλι.

Ακριβώς αυτό.Τα παιδιά που κοιμούντε κανονικά είναι πιο ήρεμα σε συγκριση με αυτά που κοιμούνται ελάχιστα.....Αυτη την στιγμή έχω τον μπέμπη μου στην αγκαλιά μου κοιμήθηκε ακριβώς 3 τέταρτα.....και μέχρι το βράδυ πάιζεται αν ξανακοιμηθει...στην καλύτερη ένα 10λεπτο......Είναι πολύ γκρινιάρης...τρομερά θα έλεγα...αλλά από το να τον ζορίζω να κοιμηθει και να ουρλιάζει προτιμώ να ξαπλώσω μαζί του και τον παιξω λίγο.......μπας και κοιμηθει......

Αλλά το βράδυ μόλις η ώρα πάει 10.....αποσυνδέεται.......

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Ειναι δεδομένο, μου το ειχε πει και η γιατρός οτι οσο περνάει ο καιρός τοσο πιο δυσκολο θα γίνεται.

Το βράδυ εδω και καιρό της δίνω αντλημένο με μπιμπερό,πολλες φορες κοιμάται πριν τελειωσει το γάλα αλλιως αφου το πιει της δινω πιπιλα και κοιμάται.

Εγω δε μπορω ρε Ελευθερία,στενοχωριέμαι που τη βλέπω να κάνει ετσι,σκεψου αργοτερα?

Ειναι σωστο να αφηνουμε να δημιουργούνται στο μωρό εξαρτήσεις?

Εγω δε θελω,προτιμω να την ξεκινησω σκόνη παρα να τραβάει όλο αυτό.

Λοιπον,δε της εδωσα γάλα τωρα, αφου εφαγε στις 5 το πρωι ειπα άστηνα, κατευθείαν φρουτοκρεμα κ εφαγε 150γρ με μεγαλη όρεξη.:-D

Αφού πίνει και αντλημένο σε μπιμπερό η δικιά σου δεν είστε για δω :) Εμένα το μπουκάλι το έχει μόνο για παιχνίδι και όταν το δει κάνει σαν τρελός να το βάλει στο στόμα αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο το έχει φτύσει!!!

Εσύ στεναχωριέσαι που δεν θα πας στην δουλειά άμεσα, εγώ που θα πάω και σκέφτομαι τι θα τραβάει όσο λείπω τι να πω? Από την άλλη έχω μια ελπίδα πως όταν λείπω ίσως μάθει χωρίς αυτό, έστω τις ώρες που δεν θα είμαστε μαζί.

Επίσης δεν ξέρω πόσες φορές θηλάζει η δικιά σου αλλά εμένα εκεί που θήλαζε 5 το 24ωρο τις έχει αυξήσει σε 6-7!!! Είπατε κάτι???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μετά χάλασε πάλι.

:P δε γίνεται λέει;;;;

έλα κατά δω να δεις 2 τέτοια!

ο μανού κοιμόταν όλη μέρα. τώρα ζήτημα μία ώρα και το βράδυ θα ξυπνήσει 2 ή 3 φορές στάνταρ!

αμ το άλλο το παλαβό;;; χτες κοιμήθηκε στις 12!!!!! ναι στις 12!!!! και ήταν στο κρεβάτι απ τις 10.30!

7 το πρωί τον είδα να στέκεται από πάνω μου στο κρεβάτι!

μα δε τους λείπει ύπνος;;;;;

ΟΧΙ!

κάποτε τους έλειπε και τώρα γιατί;

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!

Δείτε το καρότσι μας

http://www.abc-design.de/en/products/buggies/amigo.html

Είναι το δεύτερο χρώμα!

Καλοτάξιδο!!!!!!πολλές και καλές βόλτες σας ευχόμαι και το χρωματάκι .....μούρλια...

Εμείς έχουμε της chicco το liteway στο τιρκουάζ.......το έχω και μέσα στο σπίτι για τις...εσωτερικές μας βόλτες όταν μας πιάνουν οι μεγάλες μας γκρίνιες.....!

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Ναι ΑΛΛΑ η Ζωίτσα όταν είναι ψόφια και αποφασίζει να μη κοιμηθεί κλαίει οοοοοοοοολη μέρα. Και ουρλιάζει, πετάει τα παιχνίδια στο πάτωμα, δε θέλει να παίξει με τίποτα, δε τρώει, βαράει τα κουτάλια ή φτύνει τα μπιμπερό, πετάνε καλέ οι φλέβες της στο κούτελο από τη στριγγλιά.

Αυτό δε το δέχομαι, να έχω ένα υστερικό μωρό.

Μωρό είναι, θα συνηθίσει, αργά ή πολύ αργά.

Ατύχησε γιατί από πείσμα έχω και γω πολύ, από μένα το κληρονόμησε.

Διαφημίσεις

καλά έκανες και την σήκωσες. μη την αφήνεις να κλαίει. μη κάνεις το λάθος που έκανα εγώ με το μητσάκι και έγινε πιο νευρικός απ οτι ήταν.

κι όλα κάπως έτσι αντιδρουν. ο μανού ξεπουπουλιάζεται (γιατι δε το λες μαλλί αυτό που έχει) και ο δημήτρης με χτυπάει!

θα το ξεπεράσει μόνη της η γλυκούλα μου!

Πχ τώρα πλησιάζει η ώρα της κρέμας.

Δε πρόκειται να φάει.

Σε καμιά ωρα θα πέσει λιπόθυμη απο τη κούραση, αφού ουρλιάζει βέβαια καμιά ώρα πριν από την υπερένταση.

Και μετά θα ξυπνήσει λυσσασμένη απο τη πείνα.

Και δε θα τρώει γιατί δε θα χει υπομονή να φάει και θα θέλει μπιμπερό.

Ε σόρι, ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!

Αλλο να τύχει κάποια στιγμή, άλλο να το κάνουμε συστημα.

Και αν την αφήσω έτσι θα γίνει, το χω ξαναδει το έργο.

Οποιος νομίζει ότι τα μωρά δε καταλαβαίνουν γελιέται!

Η δικιά μου είναι πολύ επικοινωνιακή και εκφραστική, και παιδί να μην έχεις, τη βλέπεις και καταλαβαίνεις τι έχει στο μυαλό της εκείνη τη σστιγμή.

Αννα μου το μη την αφήνεις να κλαίει είναι σχετικό.

Γιατί κλαίει όλη μέρα λέμε!

Βασικά γκρινιάζει με το παραμικρό, συνέχεια, και αν δε γίνει το δικό της ΤΩΡΑ κλαίει αμέσως. Και σπαρακτικά όχι γκρινούλα.

Οπότε ή που κάπου κάπου πρέπει να την αφήσω να κλαίει, για να κατουρήσω πχ! ή που πρέπει να προσλάβω 24ωρο ανιματέρ.

Ολα αυτά βεβαια όταν δεν είμαστε βόλτα ή με παρέα.

Αλλιώς.....μια χαρά!!

κλεο μια απο τα ιδια εδω!!!και η δικια μου 6 μηνες αγγελος τωρα...

την αφησα 15λεπτα να χτυπιεται μετα κοιμηθηκε ο μεγαλος και δεν μπορουσα την εβαλα στο καροτσι και με 2βολτες κοιμηθηκε. για ποσο θα δειξει

παντος θα την αφηνω να κλαιει για μερικα λεπτα μπας και το καταλαβει το εχω παρει αποφαση!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...