Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

zoi δυστυχως δε ξερω καθολου τι μπορει να ειναι...τη θηλαζεις ετσι δεν ειναι?ας περιμενουμε μια πιο εμπειρη μανουλα να μας πει.

δε νομιζω παντως οτι ειναι κατι ανησυχητικο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

zoi δυστυχως δε ξερω καθολου τι μπορει να ειναι...τη θηλαζεις ετσι δεν ειναι?ας περιμενουμε μια πιο εμπειρη μανουλα να μας πει.

δε νομιζω παντως οτι ειναι κατι ανησυχητικο.

Ευχαριστω πολυ elisabeth πηρα και την γιατρο και μου ειπε οτι δεν πρεπει να ειναι κατι ανησυχητικο μπορει καμια μυξουλα αλλα ειναι πολυ κιτρινο και ανησυχω οσο να πεις.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημερα.. Μεχρι να σας διαβασω φυγατε ολες???

Ζωιτσα ουτε γω ξερω τι μπορει να ειναι αυτο..

Εμεις εχτες καναμε πολυ ωραιο προγραμματακι.. Ξεκινοντας απ το βραδυνο 10 με πολυ κλαμα, στη 1 ηταν ηρεμος, ξυπνησε 5 κ μετα 9! Αν το συνεχισει λιγο αυτο θα προσπαθησω σιγα σιγα να του κοψω το ενδιαμεσο... για να δουμε. Τωρα ξυπνησε παλι μες τη χαρα κ αφου χαζεψε τα παιχνιδακια τωρα τρωμε...! Τον ζυγισα κι ολας, 200 200 παιρνει καθε φορα.. Οκ λοιπον! Ειναι καμμια σας εδω??

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα.. Μεχρι να σας διαβασω φυγατε ολες???

Ζωιτσα ουτε γω ξερω τι μπορει να ειναι αυτο..

Εμεις εχτες καναμε πολυ ωραιο προγραμματακι.. Ξεκινοντας απ το βραδυνο 10 με πολυ κλαμα, στη 1 ηταν ηρεμος, ξυπνησε 5 κ μετα 9! Αν το συνεχισει λιγο αυτο θα προσπαθησω σιγα σιγα να του κοψω το ενδιαμεσο... για να δουμε. Τωρα ξυπνησε παλι μες τη χαρα κ αφου χαζεψε τα παιχνιδακια τωρα τρωμε...! Τον ζυγισα κι ολας, 200 200 παιρνει καθε φορα.. Οκ λοιπον! Ειναι καμμια σας εδω??

Εγω μπηκα για λιγο!Εμεις π[αντως που προσπαθησαμε να το κοψουμε το ενδιαμεσο μαριανθη εγινε χαμος...Απο τις 2 μεχρι τις 4 προσπαθουσα να τον κοιμησω και τελικα τον ταισα...

Διαφημίσεις

Ωχ ναι εεε?? Καλα θα το παλεψω κανα μισαωρο μονο κ βλεπουμε..

Εν τω μεταξυ ειναι σ εξαρση το αλλεργικο μου κ εχω τρελαθει στο φταρνισμα κ να σκουπιζω τη μυτη μου.. Μηπως πρεπει τελικα να βαλω καμμια μασκα... Αλλεργια ειναι!!! Μια βδομαδα ειμαι ετσι κ γω τωρα το θυμηθηκα...

Ζωη τι καιρο σας κανει εκει???

Καλημέρα κορίτσια...τι κάνετε??Εγώ εδώ βαριέμαι...η μπουμπου μου κοιμάται...φιου....μου φαίνεται θα δω καμια ταινια....ελπιζω το μεσημερι να παμε βολτα με το μπαμπα μας.

Ωχ ναι εεε?? Καλα θα το παλεψω κανα μισαωρο μονο κ βλεπουμε..

Εν τω μεταξυ ειναι σ εξαρση το αλλεργικο μου κ εχω τρελαθει στο φταρνισμα κ να σκουπιζω τη μυτη μου.. Μηπως πρεπει τελικα να βαλω καμμια μασκα... Αλλεργια ειναι!!! Μια βδομαδα ειμαι ετσι κ γω τωρα το θυμηθηκα...

Ζωη τι καιρο σας κανει εκει???

Εδω εχει ηλιο αλλα πολυ κρυο για βολτες.Δουλευει και ο Κοσμας οποτε δεν προβλεπετε βολτα για σημερα!!1

Εντω μεταξυ σκεφτομαι μηπως χθες που τον πηγαιναμε στον γιατρο το κρυωσα το παλληκαρι μου?Και αυτα τα κιτρινα εινα φλεγματα? Τωρα που τον ξαναταισα δεν εβγαλε καθολου γουλιες οποτε δεν ξερω αν περασε.

Εσεις βγαινετε βολτες Μαριανθη?

Εδω εχει ηλιο αλλα πολυ κρυο για βολτες.Δουλευει και ο Κοσμας οποτε δεν προβλεπετε βολτα για σημερα!!1

Εντω μεταξυ σκεφτομαι μηπως χθες που τον πηγαιναμε στον γιατρο το κρυωσα το παλληκαρι μου?Και αυτα τα κιτρινα εινα φλεγματα? Τωρα που τον ξαναταισα δεν εβγαλε καθολου γουλιες οποτε δεν ξερω αν περασε.

Εσεις βγαινετε βολτες Μαριανθη?

Δε νομιζω πως τον κρυωσες τοσο ευκολα.. Για δες, παρακολουθησε τον λιγο.. Οσο για το κιτρινο, νιμιζω οτι τα πρασσινα φλεματα ειναι ανησυχιτικα. Ουτε μεις βγαινουμε. Μια φορα την προηγ Δευτερα γιατι κ εδω εχει ασχημο καιρο, αλλα αργει κ ο Θοδωρης να σχολασει, οποτε...

Διαφημίσεις

Τι σου λεγα? Τωρα μπηκε ο αντρας μου... Βρε καλα θα ειναι ο μικρουλης σου... Εγω τον καφε τον πρωινο.. Αχ εχει λιγη γκρινια παλι ο μικρος κ εχω κουραστει το περα δωθε. θελω να βγαλω σιδερο κ να κανω κ καμμια δουλεια...!

καλησπερα κοριτσια!!

μολις γυρισα απ τη συναυλια του χατζηγιαννη στο συνταγμα!φοβερος οπως παντα!ειχα να παω σε συναυλια του πανω απο 2 χρονια.πολυ πιτσιρικαρια, ολο κοριτσακια ηταν κ εγω 28 χρονων γαιδουρα να φωναζω μιχαληηηηηηηη:P

εσεις τι κανετε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σου Σοφια!!! Εισαι μαχιμη ε??? Καθε χρονο ερχετε εδω ο Χατζηγιαννης, ουτε μια φορα δεν εχω παει! Φετος ηθελα να παω που ειχε ερθει η Αρβανιτακη με τη Μπαμπαλη αλλα ειμουν στο κρεβατι. Κ οχι γιατι τρελενομαι ιδιαιτερα, επαιζε ενας φιλος κ η συναυλια γινοταν στο Μοναστηρι, πανω στη θαλασσα, γι αυτο ηθελα να παω... Για να δουμε φετος, θα κανω καμμια βολτα Αθηνα να παω πουθενα???

Κατα τ αλλα πως ειστε??

Γεια σου Σοφια!!! Εισαι μαχιμη ε??? Καθε χρονο ερχετε εδω ο Χατζηγιαννης, ουτε μια φορα δεν εχω παει! Φετος ηθελα να παω που ειχε ερθει η Αρβανιτακη με τη Μπαμπαλη αλλα ειμουν στο κρεβατι. Κ οχι γιατι τρελενομαι ιδιαιτερα, επαιζε ενας φιλος κ η συναυλια γινοταν στο Μοναστηρι, πανω στη θαλασσα, γι αυτο ηθελα να παω... Για να δουμε φετος, θα κανω καμμια βολτα Αθηνα να παω πουθενα???

Κατα τ αλλα πως ειστε??

μαχιμη ναι!!πριν μεινω εγκυος δεν ειχα χασει καμια συναυλια του.δεν ακουω ελληνικα, αυτος και ο ιωαννιδης ειναι οι μονοι που μ αρεσουν και πηγαινω οποτε εχω την ευκαιρια στα live τους.

αλλωστε με τον αντρα μου σε συναυλια τα φτιαξαμε(των iron maiden το 2000)

κατα τ αλλα καλα.ειμαι λιγο κουρασμενη πονανε τα ποδια μου(ειχα πολυ καιρο να βγω βολτα ολο με τ αμαξι πηγαιναμε) κ δε νομιζω ν αντεξω μεχρι τις 12 να την ταισω.μαλλον θ αναλαβει ο αντρας μου.

ερχεσαι συχνα αθηνα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Πολυ συχνα... Τωρα ομως με το μωρο μεχρι να ξεπεταχτει, δεν ξερω ποτε θα ξανανεβουμε....

Καλα απο Μaden...Χατζηγιαννη??? Πως το κανεις αυτο???? Εγω ειμαι του παλιου καλου κλασσικου ροκ, κ πλεον jazz, funky, τετοια, κ εντεχνο κ παλιο λαικο απο ελληνικα. Μη φανταστεις τιποτα σκυλαδικα! Ψοφαω για Μαλαμα. Ειχε ερθει περυσι τετοια εποχη εδω κ ειχα παει να τον δω, αλλα Αθηνα δε μ αφησε ο Θοδ να παω, με την κοιλια με στην τσιγαριλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...