Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας βρε κορίτσια, με φάγανε οι ρούγες σήμερα..καφέ, φαγητο, επισκέψεις, φιλενάδες, μωρά και νταντέματα, ψώνια , όλα μαζί, το lite way με έβγαλε ασπροπρόσωπη Ελευθερίτσα, τα κατάφερνα αρκετά καλά, δοκίμασέ το πρωτα, με τον πιτσιρικά μέσα, ακριβώς επειδή είναι ελαφρύ, μπορέι κάποιος να το θεωρήσει ίσως

λίγο στενό και "στον αέρα" , θα κρίνεις μόνη σου..

Νεκταρίτσα, συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, όλα θα είναι καλά, θυμάμαι αχνά , στην δική μου περιπτωση, όπου ανακοινώνω στον γιατρο οτι είμαι έγκυος, και πότε να περάσω και με άφησε,να περάσουν λίγο οι ημέρες είπε και έτσι έφτασα όγδοη εβδομάδα και μετά έκανα και την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό , και είδα σάκο καρδούλες και τέτοια..κανένας λόγος ανησυχίας, σε παρακαλώ πίστεψέ το , για να κάνεις και τη ζωή σου ευκολότερη..και εγώ έχω ακούσει αυτό που λέει η συμπεθέρ α με τις καρδιές, προβλέπεται κοριτσάκι φιλενάδα...

Περαστικά Μαράκι, μανίκι περνάς, καλό κουράγιο..

Καλωσήλθες Μαριά με τα 4 παιδάκια ,χαίρομαι που σε έχουμε μαζί μας, οι εμπειρίες σου θα είναι και πολύ χρήσιμες..

Κουράγιο στις μανούλες που περάσαν δύκσολη μέρ ασήμερ,α έυχομαι μαι καλή νύχτα.

Α, σήμερα του έδωσα για πρώτη φορά φαρίν λακτέ βιολογική , της hipp, ρώτησα την παιδίατρο, μου είπε οκ, δen είναι πολύ γλυκιά, εμένα δεν μου άρεσε δηλαδή, ο Λέοντης την κατέβαζε μια χαρά, πολύ λιγότερο νόστιμη , κατ΄εμε, απο το γιαουρτάκι advance..τ αλαχανικά τα παλεύουμε, αλλά δεν τα καταφέρνουμε..Λινάκι, λες να έβαζα ρυζάλευρο μεζί με το κοτόπουλο ή λέω μ@λακίες..?

Καληνύχτες κοριτσάρες, πάω και εγώ για διάβασμα,όπως η Κλοκλό, συμπεθέρα κράτα γερά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Όταν μου είπε ότι είναι 5 εβδ το ήξερα ότι δε θα ακούσουμε καρδιά θυμάμαι κι από την 1η ότι έπρεπε να είναι τουλάχιστον 6 εβδομάδων. Απλά σύμφωνα με την περίοδο κανονικά έπρεπε να είμαι 6κ3. Ακριβώς όπως στο Γιώργη να δείτε θα μου αλλάξει για 1 εβδομάδα μετά την ΤΕΡ.

Μανταλένα ΠΗΤ δε μου έδωσε ακόμα αλλά αν συνεχίσει ο υπέρηχος να δείχνει την ίδια ηλικία, βγαίνει ΤΕΡ 28 Ιανουαρίου οπότε αν προσθέσεις μια εβδομάδα πας στο 4 (είχε και 31 ο μήνας) Γι'αυτό υπολογίζω 4 Νοεμβρίου ΠΗΤ. Θα δούμε από Δευτέρα!

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε πάλι σήμερα. Δεν έχει βρέξει βέβαια ακόμα... Τα καημένα τα παιδιά που έρχονται 5νθήμερες σκέφτομαι. Άσχημο πράγμα, αλλάζει τελείως η εικόνα μιας πόλης αν έχει κακοκαιρία...

Καλημέρα.

Νιώθω χάλια....ζαλάδα, αδυναμία, σα να τρεμουν χέρια κ πόδια. Ελπίζω να μην έω αρπάξει κάτι, και ειμαι καταμόνη ρε γμτ.

Η μπεμπα με γκρίνια ξύπνησε πάλι. Και αφαγία. Να δούμε πως θα μας πάει σήμερα....θελω να τη βγάλω βόλτα αλλά φοβαμαι μη ταβλιαστώ πουθενα κ με μαζεύουν.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα.

Νιώθω χάλια....ζαλάδα, αδυναμία, σα να τρεμουν χέρια κ πόδια. Ελπίζω να μην έω αρπάξει κάτι, και ειμαι καταμόνη ρε γμτ.

Η μπεμπα με γκρίνια ξύπνησε πάλι. Και αφαγία. Να δούμε πως θα μας πάει σήμερα....θελω να τη βγάλω βόλτα αλλά φοβαμαι μη ταβλιαστώ πουθενα κ με μαζεύουν.

Καλημέρα κοριτσάκι! Η κούραση και τα ξενύχτια είναι! Πάρε καμιά βιταμίνη! Και χώσε τον αντρούλη σου καμιά μέρα να αναλάβει τη μπουμπού να κοιμηθείς λίγο παραπάνω...

Ή αν κοιμηθεί μες στη μέρα η μικρή άραξε σε κανένα καναπέ κι άσε τις δουλειές. Αυτά θα μας φάνε! Ας βγάλει κι αράχνες το σπίτι...αν είναι να καταρρεύσουμε...

Δίκιο έχεις Νεκ...

Αλλά ρε γμτ, καλά κοιμάμαι το βράδυ, αυτές τις μέρες δεν έχουμε εγερτήρια, άντε 1 φορά για πιπίλα που σηκώνεται ο άντρας μου μόνο.

Δε μου φτάνει μάλλον!!

Επεξεργάστηκαν by honey

Διαφημίσεις

Ουφ πήρα μια φίλη μου εδώ δίπλα, ψιλοκλάφτηκα και θα έρθει να κάτσουμε παρέα, μπας κ πάμε κ καμια βολτα με το καρότσι, δε μπαίνω σε αμάξι σήμερα. Τουλάχιστο αμα ξεραθω θα σώσει το παιδί!

Ουφ πήρα μια φίλη μου εδώ δίπλα, ψιλοκλάφτηκα και θα έρθει να κάτσουμε παρέα, μπας κ πάμε κ καμια βολτα με το καρότσι, δε μπαίνω σε αμάξι σήμερα. Τουλάχιστο αμα ξεραθω θα σώσει το παιδί!

:lol: :lol: Άντε βρε! Που θα ξεραθείς! Οι μανούλες είναι βιονικές γυναίκες! Εδώ έχω τη φίλη εργαζόμενη με τα 3 παιδιά 5 και 3 ετών και 1 μήνα, χωρίς καμιά βοήθεια ΠΟΤΕ και με έναν άντρα που θέλει και το φαΐ στο πιάτο και δεν τα έχει παίξει ακόμα!!

Παιδιά Άγιος άνθρωπος αυτός που έφτιαξε μια κουδουνίστρα fisher price! Μιλάμε μπορεί να την παίζει και 1 ώρα!!! Κάνω περιγραφή, την έχει και στα Τζάμπο. Είναι ένα λουλούδι με κίτρινο στη μέση (η γύρη και καλά...) και πορτοκαλί πέταλα. Έχει μάτια μύτη και στόμα 3 κατσαρά μπλε κορδελάκια (μαλλιά και καλά) και φοράει και ένα παπιγιόν ας το πούμε πράσινο με άσπρα σχεδιάκια σαν σαλιγκαράκια. Από κάτω είναι το χερούλι που τη βαστάει το μωρό. Όχι και πολύ μακρύ, τελειώνει σε κύκλο (σαν ένα κουλουράκι)

Μιλάμε κάθεται και παίζει με τα δαχτυλάκια του τα κατσαρά κορδελάκια (τα μαλλιά) και προσηλώνεται πολλή ώρα!

:lol: :lol: Άντε βρε! Που θα ξεραθείς! Οι μανούλες είναι βιονικές γυναίκες! Εδώ έχω τη φίλη εργαζόμενη με τα 3 παιδιά 5 και 3 ετών και 1 μήνα, χωρίς καμιά βοήθεια ΠΟΤΕ και με έναν άντρα που θέλει και το φαΐ στο πιάτο και δεν τα έχει παίξει ακόμα!!

Οχι αγάπη μου εγώ θα χα απλά χωρίσει σε τέτοια φάση!!!

Επίσης εγώ έχω ήδη λιποθυμήσει μια φορά με τη μπέμπα αγκαλιά.

Καλημέρα και από εμάς!!! Μαρτύριο η χθεσινή βραδιά. Ξύπνησε στις 12, 12:35, 01:30 και στις 05:20 και ξανακοιμήθηκε 06:20 μέχρι τις 9. Δεν προλάβαινα να κλείσω το μάτι μου ρε γμτ και πλέον δεν πιάνει το μπρούμυτα. Επίσης δεν γκρινιάζει πλέον να με προειδοποιήσει μόνο κλαίει δυνατά αμέσως!!! Αν το συνεχίσει μέχρι να πάω στην δουλειά με βλέπω να καταρρέω.

Κλεοπάτρα χρειάζεσαι μάλλον ξεκούραση αλλά μπορεί να σε περιτριγυρίζει και καμιά ίωση, είναι μόδα τελευταία. Κοίτα να τρως καλά και να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται!

Νεκταρία εγώ 5 εβδομάδων ακριβώς που είχα πάει είδαμε μόνο σάκο και ένα μικρό σποράκι και στις 6 εβδομάδες και 5 μέρες ακούσαμε καρδούλα. Άσε την ΤΕΡ, εφόσον δεν είναι σταθερός ο κύκλος σου. Αλλά και εμένα που ήταν είχα 2 βδομάδες απόκλιση από τον υπέρηχο αν θυμάσαι. Βάση περιόδου πορευόμαστε στην εγκυμοσύνη, θυμάσαι που τα λέγαμε??

Ποια είναι καλέ αυτή η κουδουνίστρα? Μου θυμίζει αυτή που έχουμε εμείς και η Κλοκλό που έχει βεντούζα και κολλάει στο καρεκλάκι του φαγητού. Καλή αλλά την βαρέθηκε και δεν πιάνει πλέον!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Βελουδάκι αν τα καταφέρω θα πάω σήμερα να το πάρω γιατί για το maclaren δεν μπορώ να πείσω τον σύζυγο. Σκάσαμε ένα σωρό λεφτά στο καθισματάκι αυτοκινήτου να πάρουμε και καρότσι 240 Ευρά, εεε είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Αυτό που μου άρεσε στο κίκο είναι ό,τι κλείνει με το ένα χέρι (αν δεν έκανε κανένα κόλπο ο πωλητής!).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα!!!

ειμαι με κατι ματια ναααααα απο το ξρνυχτι!!!!μα τι εχει αυτο το παιδι μου και δεν κοιμαται!!!!

εχθες κοιμηθηκε12 με πολυ κουνιμα στο καροτσι και ξυπνησε 2-4 και εκλαιγε να την παρω αγκαλια!!!! την αφηνα να ουρλιαζει αλλα ρε γμτ μου ξυπναγε τον δημητρη!! δεν μπορω ετσι τι να κανω τι φταιει????θα την αφηνω νυστικια απο τις 6 και μετα μαμ τελος!!!απο τοτε που τρωει δεν μου κοιμαται!! θα σας πω σημερα αν δουλευει!!!!

δασκαλα μου τα παιδια φτασανε και ειναι ηρακλειο, στις 5 θα ερθουν χανια αλλα θα κατσουν πολλες μερες οποτε θα δουνε καμια καλη μερα ελπιζω!!!

βελ βαλε ριζαλευρο ναι, αν θες μπορεις να το αρεωσεις σε λιγο νερο και να το βρασεις μαζι με την σουπα για ενα 3λεπτο! να φανταστειται οταν εφερε η φιλη μου το κοριτσακι της το σκ μου λεει οτι δεν τρωει χορτοσουπα μονο κρεατοσουπα! λεω να δοκιμασουμε απο της δικιας μου να δουμε(ειχα βαλει πατατα,καροτο,μπροκολο, και ριζαλευρο) και το αδειασε το πιατο.

παω εχω δουλεια!!

αα κλεο φαε μια σοκολατα να συνελθεις!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλημέρα κορίτσια :)

Κλοκλό κουράγιο!!!

Χτες ήμασταν πολλές που ξενυχτήσαμε βλέπω...

η μπέμπα κοιμήθηκε στις 230.

μέχρι τότε κλάματα και φωνές και δεν ήθελε τίποτα!

και η μέρα επίσης ήταν δύσκολη, δεν θέλει πια το πάρκο ούτε για τα 10 λεπτά που καθόταν πριν, μόνο να αλλάζει θέσεις και παιχνίδια.

α, τα παιχνίδια πια είναι μόνο τύπου τηλεκοντρόλ!

και επίσης δεν κοιμάται ούτε τη μέρα....

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλημέρα...σέρνομαι επισης..ητανε συνεννοημένα εχθες τα μπεμππονια μας??

Μας ακουσε όλη η γειτονιά για να μην πω μέχρι Τουρκία οτι φτάσανε οι γκαρίδες της.

Ξυπνησε στις 12 κ γυρευε ξερετε τι...

βρε καλη μου βρε χρυση μου, της δινω το χαμομηλι κ εκανε οτι αναγουλιάζει..

κλάμααααααααααααααααααααααααα κ οδυρμός.υπεκυψα.ξανακοιμηθηκε 01,30

Στις 4 πάλι τα ίδια,ουρλιαζε μιλάμε,το μπιμπερο με το χαμομηλι ουτε που το εβαζε στο στομα.υπεκυψα ξανά.ξανακοιμηθηκε 06,00

Δε γινεται ομως ετσι, της εχει γίνει εξάρτηση, στο όρια ειμαι να το κοψω,στα ορια ομως.

Και καθε μεσημερι το ιδιο μυο κάνει, ειτε έχει φάει τη σουπα είτε οχι,αν δε φάει λιγο βυζί δε κοιμάται με τιποτα. Ειναι κατασταση τωρα αυτη????????????????

Κλοκλο πιες καμια πορτοκαλάδα παιδι μου.

Πάω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...