Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να σου κάνει η χοριακή?? Αν δεν δεις σποράκι... Οπότε στην αναμονή!

Δίκιο έχεις. Δεν σε αδικώ γιατί και εγώ μια χαρά χοριακή είχα.

Αλλά έχεις και άλλο λόγο να περιμένεις εσύ. Με τέτοια χοριακή μπορεί να είναι δυο οι κόρες:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μέχρι η μικρή να γίνει 2 δεν θα έχεις συμπληρώσει 8 μήνες εργασίας??? κάτι δεν κατάλαβα μάλλον ε????

Βρε δε κατάλαβες ότι εγώ έλεγα να ΜΗ ΓΥΡΙΣΩΩΩΩΩΩ στη δουλειά!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις. Δεν σε αδικώ γιατί και εγώ μια χαρά χοριακή είχα.

Αλλά έχεις και άλλο λόγο να περιμένεις εσύ. Με τέτοια χοριακή μπορεί να είναι δυο οι κόρες:)

Δεν είναι μεγάλη αν σκεφτείς ότι είχα καθυστέρηση 13 μέρες. (Αν φυσικά υποθέσουμε ότι θα είχα κύκλο 28 ημερών)

Καλά εσύ να είσαι προετοιμασμένη ό,τι σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα για 2η φορά και άσε την μικρή και μεγάλη χοριακή! Όλα μια χαρά θα πάνε και πολλές κοπέλες δεν είχαν κανένα σύμπτωμα και όλα πήγαν τέλεια!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρία χαλάρωσε κοπέλα μου, καταλαβαίνουμε όλες το άγχος μη νομίζεις, εγώ πράγματι θα χα σαλταρει δε το αρνούμαι.

Αλλά τώρα στην απέξω που είμαι βλέπω ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν αλλά δεν έχεις κανένα λόγο να σκέφτεσαι αρνητικά. Και στον Γιώργη έτσι σκεφτόσουν?

Πώς δεν το σκεφτόμουν. Μέχρι τη 12η εβδομάδα, αποβολή και παλλινδρόμηση και μετά ενδομήτριο όταν μια μέρα είχα πάει στο νοσοκομείο και είδα live σκηνικό με μια κοπέλα που τι έχασε 32 εβδομάδα...

Νεκταρία χαλάρωσε κοπέλα μου, καταλαβαίνουμε όλες το άγχος μη νομίζεις, εγώ πράγματι θα χα σαλταρει δε το αρνούμαι.

Αλλά τώρα στην απέξω που είμαι βλέπω ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!!!

:lol: Υπομονή λίγες ώρες και θα ξέρουμε...

Πώς δεν το σκεφτόμουν. Μέχρι τη 12η εβδομάδα, αποβολή και παλλινδρόμηση και μετά ενδομήτριο όταν μια μέρα είχα πάει στο νοσοκομείο και είδα live σκηνικό με μια κοπέλα που τι έχασε 32 εβδομάδα...

Το άγχος δεν τελιώνει ποτέ. Έτσι ήμουν και εγώ την πρώτη φορά. Αφού μόλις έκανα το τεστ με έπιασε κατάθλιψη. Δεν πολυήθελα κιόλας, ήταν και ο πρώτος μήνας προσπαθειών και μου ήρθε ξαφνικό αλλά από την αρχή είχα κακή ψυχολογία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν πρόλαβα καθόλου να μπω Σαβ/κο, είχαμε τον πεθερό πάλι εδώ, και όλη μέρα ήταν σπίτι, είχα και κόσμο κάθε μέρα, και τραπέζι το Σάββατο και γινότανε ένας χαμός!

Εμείς τρώμε φρούτο, το μήλο σκέτο δεν του άρεσε καθόλου, με το αχλάδι μαζί τα τρώει μπορώ να πω καλύτερα! του πέσανε λίγο βαριά όμως μάλλον και δεν έκανε κι εμένα κακά 2 μέρες, μόνο αεριζότανε το καμάρι μου συνέχεια! Ελπίζω να τα συνηθίσει σιγά σιγά!

Τι νέα έχουμε?

Βλέπω η Νεκταρία θα πάει σήμερα γιατρό?

Τα καλύτερα εύχομαι να σας πει ο ντόκτορ Νεκταρίτσα και να ακούσετε και την καρδούλα δυνατά δυνατά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...