Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που θα βρω γλυκάνισο για ρόφημα?

Fairytale απ'οτι μου ειπε εχει στα μεγάλα super market ή σε μαγαζι με βότανα... Να ξέρεις πως ο γλυκάνισος βοηθά να έχεις περισσότερο γάλα ενώ ο δυόσμος ακριβώς το αντίθετο (οπότε μακριά απο το δυόσμο....;))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είδα ότι ρωτούσατε για τα sling (sorry αλλα δεν θυμάμαι ποια...) εγώ πήρα το babasling το οποίο έχει διπλή ασφάλεια... Προσωπικά με αγχωνουν, απο θέμα ασφάλειας, αυτά που είναι με κρίκο. Το έχουμε βολευτεί πολύ και οι δυο... έχει στάσεις για όλες τις ηλικίες. Δείτε εδώ....

http://www.babaslings.com/ και http://www.youtube.com/watch?v=wbe-79UkVfA

όσο για μαρσιππο πήραμε ένα απο mothercare το οποίο έχει και κουκούλα για το χειμώνα! ακόμα δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει... λέω μετά απο 6μηνών που θα μπορεί να στηρίζει το κεφαλάκι του... Στις οδηγίες έχει και ξαπλωτή θέση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νεογέννητο ... αλλά όταν τη δοκιμάσαμε σπίτι δεν μας άρεσε...

Καλημέρα!

καλό ΣΚ να εχουμε και ηρεμο πανω απο όλα. εγώ σημερα ανεβαινω Αθήνα γιατι τηνΔευτερα εχω ραντεβου με το γιατρό και να πω την αληθεια μια ανησυχια την εχω που θα χασει το μωρο τη σειρα του. όπως και να το κανεις θα βρεθει σε ξενο περιβαλλον με άλλον κοσμο. να δουμε. ελπίζω να μην αποσυντονιστει πληρως και γκρινιαζει περισσοτερο απο οτι τωρα :?

προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι και φυσικα μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδάκια μας το αισθάνονται αυτό και αντιδρούν... Η παιδιάτρος στην πρώτη επίσκεψη μου ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρχει ένταση και άγχος θα είναι νευρικό το παιδί... εμείς στο σπίτι δεν αφήνουμε κόσμο να έρχεται εκτός απο 4 ατομα ... συναντάμε όποιον θέλουμε εκτός σπιτιου και εάν δω ότι είναι νευρικός θα φύγω... (μέχρι τώρα δεν έχει τύχει). Βέβαια ο μικρός μου έχει "θέμα" με την κυρία που έρχεται και μας βοηθά στις δουλειές του σπιτιού ... την πρώτη φορά που την είδε έβαλε τα κλάματα ... ε απο τότε όποτε έρχεται κάνει το ίδιο έτσι λοιπόν τον πάω βόλτα και όλα καλά... τα μωρά μας ξέρουν καλύτερα!;)

Σου εύχομαι καλό ΣΚ και όλα να πάνε καλά

προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι και φυσικα μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδάκια μας το αισθάνονται αυτό και αντιδρούν... Η παιδιάτρος στην πρώτη επίσκεψη μου ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρχει ένταση και άγχος θα είναι νευρικό το παιδί... εμείς στο σπίτι δεν αφήνουμε κόσμο να έρχεται εκτός απο 4 ατομα ... συναντάμε όποιον θέλουμε εκτός σπιτιου και εάν δω ότι είναι νευρικός θα φύγω... (μέχρι τώρα δεν έχει τύχει). Βέβαια ο μικρός μου έχει "θέμα" με την κυρία που έρχεται και μας βοηθά στις δουλειές του σπιτιού ... την πρώτη φορά που την είδε έβαλε τα κλάματα ... ε απο τότε όποτε έρχεται κάνει το ίδιο έτσι λοιπόν τον πάω βόλτα και όλα καλά... τα μωρά μας ξέρουν καλύτερα!;)

Σου εύχομαι καλό ΣΚ και όλα να πάνε καλά

ευχαριστώ πολύ και εσυ καλα να περασεις.

ενταξει δεν μπορω να πω οτι αγχωνομαι αλλα μια ανησυχια την εχω. υπάρχει και το θεμα με τους κολικούς που κλαιει το βραδυ.... αυτα σκεφτομαι. εδω ειμαι στον χωρο μου ξερω τι θα κανω πως θα κινηθω. εκει θα ειναι κι αλλοι... δεν ξερω...

Διαφημίσεις

να τους πεις να φύγουν να πάνε αλλού...:P

εντάξει αυτό με τους κολικούς είναι ένα θέμα ... αλλά προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι .... βγείτε έξω να κάνετε βόλτες...εμείς τρελλαινόμαστε για βόλτες! απο που θα μας έρθετε? ευχομαι καλό και ηρεμο ταξιδι!

καλημερα!!

ele nak εγω εχω ενα μαρσιπο της chicco με κουκουλα εμενα με βολεψε.αληθεια ποια η διαφορα μαρσιπου και sling?

makarina erthei καλο σκ και σε σενα!!

οι υπολοιπες δε ξυπνησαν ακομα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ευχαριστώ πολύ και εσυ καλα να περασεις.

ενταξει δεν μπορω να πω οτι αγχωνομαι αλλα μια ανησυχια την εχω. υπάρχει και το θεμα με τους κολικούς που κλαιει το βραδυ.... αυτα σκεφτομαι. εδω ειμαι στον χωρο μου ξερω τι θα κανω πως θα κινηθω. εκει θα ειναι κι αλλοι... δεν ξερω...

Καλημερα σε ολες πως ειστε σημερα? Ο μικρος σημερα κοιμαται τοσο πολυ που αναγκαστηκα να βγαλω γαλα γιατι ενιωθα οτι θα σκασω.

Μακ μου καλο ταξιδι ειναι καλο που θα αλλαξεις λιγο παραστασεις...Οσο για το μωρακι σε καταλαβαινω.γω να φανταστεις αν ερθουν σπιτι μου και κλαιει το μωρο νιωθω αβολα!!!!προσπαθησε να μην σκεφτεσαι τους αλλους και κανε οτι κανεις στο σπιτι σου.Σημασια εχει να νιωθει καλα το μωρακι.Δεν θα σε παρεξηγησουν.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα ζωη και καλο σ/κ!!

εμενα η δικια μου κοιμηθηκε 10 ολοκληρες ωρες σημερα!!χωρις να φαει στο ενδιαμεσο βεβαια αλλα τι να κανω ειχα πεσει ξερη και δε την ξυπνησα οταν επρεπε...ευτυχως εφαγε καλα οταν ξυπνησε και σε μια ωρα θα τη ξαναταισω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

elisabeth καλημερα! Βασικά και τα 2 μάρσιποι είναι ... αλλά για να τα ξεχωρίζεις sling είναι αυτά που είναι σαν πανί περασμένο απο τον ένα ώμο (ή και απο τους 2 καμια φορά - δες τα link που έστειλα παραπάνω)... ενώ ο μάρσιππος είναι σαν καθισματακι....

Διαφημίσεις

καλημερα ζωη και καλο σ/κ!!

εμενα η δικια μου κοιμηθηκε 10 ολοκληρες ωρες σημερα!!χωρις να φαει στο ενδιαμεσο βεβαια αλλα τι να κανω ειχα πεσει ξερη και δε την ξυπνησα οταν επρεπε...ευτυχως εφαγε καλα οταν ξυπνησε και σε μια ωρα θα τη ξαναταισω.

Εμενα το βραδυ κοιμηθηκε 2 4ωρα και τωρα συνεχιζει το 3ο!!!!!Εχει κανει χθες το εμβολιο οποτε μπορει να ειναι απο αυτο.Η γιατρος μου επισης μου ειπε οτι κοιμουναι πολυ τα παιδια οταν ψηλωνουν.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

επιτελους μπορεσα να συνδεθω κι εγω με το κωλοτηλεφωνο. μακμαρακι μου τι εγινε θα μασ ερθετε? εχουμε πολυ καλο καιρο επομενως να κανετε καμια βολτιτσα για να μην γκρινιαζει. εμεις οταν βγανουμε βολτα η με το καροτσι η με το sling ριχνουμε τρελους υπνους και μολις γυριζουμε σπιτι ξυπναμε.

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα κοριτσακιαααα!!!!

Εχω να μπω 2 μερες να μαθω νεα σας γιατι ημασταν ολο στις βολτες.

Μας κανει πολυ καλο καιρο εδω και το εκμεταλλευομαι.

Προχθες πηγαμε στο cosmos κατα τις 2.30 και γυρισαμε 9.30.Τον ταισα μια στο αμαξι οταν φτασαμε και μια στην καφετερια (ναι,εκανα κι εγω για πρωτη φορα δημοσιο θηλασμο!)

Χθες πηγαμε στις γιαγιαδες και στους παππουδες.Φυγαμε απο το σπιτι στις 1.30 και γυρισαμε στις 10.Περασαμε πολυ ωραια.

Σημερα θα παμε μια βολτα στην παραλια και θα χαζεψουμε βιτρινες στην αγορα.

Οταν εχει ετσι καλο καιρο θελω να το εκμεταλευομαι και να σουρτουκευουμε οσο μπορω γιατι οταν αρχισω τη δουλεια,κλαφτα Χαραλαμπε!χιχιχιχι!

Τι εγινε χθες συναντηθηκατε?Καμια φωτο δεν βαλατε να σας χαρουμε

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα μαρια καλημερα ευμορφια!!

εχει ωραια μερα κ εδω σημερα οτι πρεπει για βολτες!!

παω να κανω ενα μπανακι και φυγαμε.

καλα να παερασετε κοριτσια, τα λεμε αργοτερα!φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...