Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι λίγο πιο βόρεια......ας ονομάσουμε την πόλη μου.....water city ή για να το κάνουμε ποιο συγκεκριμένο Νιαγαρα city !!!!!!!!!

Καταλαβες?????από που είμαι??????ή οχι????

Έδεσσα έτσι;;; ωραία!!! εμείς μέναμε θεσ.νικη, από κει είναι ο άντρας μου αλλά μετακομίσαμε αθήνα πριν 1,5 χρόνο. μ αρέσει ο βορράς!!! ίσως κάποτε ξαναγυρίσουμε....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!

ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ!!!!!!!!!

ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέραααα! Εσένα καλέ δε σε έχω γνωρίσει ακόμα από κοντά! Κάτσε να σε γνωρίσω πρώτα... Αν είσαι όμως σαν τη μάνα μου, σαν τη θειά μου και σαν τη φίλη μου την Κατερίνα ουίιιιιιι Παναγιά μου!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Τι λέτε, τι λέτε???

Καλως ήρθες Κλαρα Μαρία.

Δε σου άρεσε το Silver City μου???:(

Εμένα το θαυματάκι μου γεννήθηκε 7/8.

ΝΕΚΤ σύλληψη 15/11 εμείς!!! Στάνταρ!!!!!!!

Λίγωση! Με μια-δυο μέρες διαφορά συλλάβαμε κι εσύ έκανες κόρη κι εγώ γιο!

Έχω ελπίδες...

Μανταλένα μου και πρωί που λες να πάω, με τόσο κόσμο μεσημέρι θα ξεμπερδέψω οπότε κάνει το ίδιο!!! :lol:

Λοιπόν καλημέρα και πιο επίσημα! Έχω σκάσει από την αγωνία μου! Έχετε ξαναδεί άνθρωπο να θέλει να έχει πονάκια, ζαλάδες ακόμα και ναυτίες???? Εγώ τα θέεεελωωωω!!! Αλλά πουθενά ρε γμτ...

Χθες πήγαμε για καφέ με το μπέμπη και κάτι φίλους. Καλός ήταν μωρέ... Λίγο γκρίνιαξε προς το τέλος που βαρέθηκε και τον έκανα ένα περίπατο. Κουράστηκε τόσο πολύ μετά, αργήσαμε να γυρίσουμε και να τον κάνουμε μπάνιο, μαμ και νάνι. 10:30 κοιμήθηκε και κοιμάται ακόμη. Λογικά σε λίγο θα τον κόψει η λόρδα και θα ξυπνησει! :lol:

Εν τω μεταξύ παλιόκαιρος! Κόκκινη συννεφιά... Αν βρέξει θα βρέξει λάσπη! Μωρέ καλά κάνω και έχω παρατήσει μπαλκόνια και τζάμια! Έλεγα να τα έκανα το Σουκου....ευτυχώς που δεν πρόκοψα! :lol:

Διαφημίσεις

Νεκ μακρια από μπαλκόνια και λοιπές δουλειές!

Ακούς εκεί!

Koίτα... από το να σηκώνω 6 φορές τη μέρα (για να ξεχέσω) πάνω από τη μπανιέρα έναν μπέμπη 8,5 τουλάχιστον κιλών ο οποίος ταυτόχρονα κλωτσάει και κουνάει από τη χαρά του χέρια πόδια και τσιρίζει....νομίζω ότι θα προτιμήσω τα μπαλκόνια!! :lol:

Koίτα... από το να σηκώνω 6 φορές τη μέρα (για να ξεχέσω) πάνω από τη μπανιέρα έναν μπέμπη 8,5 τουλάχιστον κιλών ο οποίος ταυτόχρονα κλωτσάει και κουνάει από τη χαρά του χέρια πόδια και τσιρίζει....νομίζω ότι θα προτιμήσω τα μπαλκόνια!! :lol:

Χμμμμ λίγη βοήθεια δε θα παίξει??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Χμμμμ λίγη βοήθεια δε θα παίξει??

Στα μπαλκόνια ή στο ξεχε...? Στα μπαλκόνια παίζει να μην κουνήσω το δαχτυλάκι μου. Τα κάνει ο Άρης μια χαρά...

Στο ξεχέ... έλα που τα κάνει και τις 6 φορές από όταν θα ξυπνήσει μέχρι να έρθει ο μπαμπάς από τη δουλειά.

Χάζευα στο γιου τιουμπ το baby tv που έλεγε η Ντίνα. Συμπαθητικό αλλά σε αγγλική βερσιόν.... Ο μπέμπης είδε λίγο και κουζουλάθηκε!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...