Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Λιζα νομιζω γεννησε 15/8.

Καιαυριο λεει 9 μποφόρ, καλα ενταξει πάει μονη θα την περάσω την εβδομάδα με την τουλουμπίτσα,δε βλέπω να έρχεται η μάνα μου με τίποτα.το κερατο μου

Ξερω γω ρε Αννουλα ,δε θες να ξεκουραστείς κ συ 2-3 μερες?

Αστα μωρε μη τα τραβολογάς με τα καράβια ,θα ταλαιπωρηθουνε...Ξερω κ γω..οτι σου ρθει θα κάνεις στο τέλος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι τα ίδια σήμερα. Ζει με το βυζί, φαί, κρέμες δεν θέλει. Του έκανα βανίλια δεν...του έκανα πατάτα με καρότο δεν...Άντε να δούμε! Τα νεύρα μου!!!! Κατά τα άλλα μες την τρελή χαρά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Τι λέτε, τι λέτε???

Καλως ήρθες Κλαρα Μαρία.

Δε σου άρεσε το Silver City μου???:(

Εμένα το θαυματάκι μου γεννήθηκε 7/8.

ΝΕΚΤ σύλληψη 15/11 εμείς!!! Στάνταρ!!!!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

καλησπέρα.είμαι χάαααααααααααλια από την κούραση κ τα νεύρα!!!!ο μικρούλης μου όλη μέρα κλάμα μόλις τον άφηνα οπουδήποτε εκτός αγκαλιάς.ευτυχώς έφαγε καλά-100μλ μοσχάρι- κ πριν λίγο κοιμήθηκε.μουδιάζουν τα χέρια μου όλη μέρα αγκαλιά,με ένα χέρι όλες τις δουλειές κ αγκαλιά να τον κάνω μπάνιο καθώς κ να τον κοιμήσω.μάλλον τον έχω παρακακομάθει κ να δούμε πώς θα τον μάθω να κάθεται έστω 5' μόνος του χωρίς να ουρλιάζει.κλεό χρόνια σας πολλά.κ μεις είμαστε 7 αλλά δεν μας θυμηθήκατε,σνιφ σνιφ

7oJVp3.png

τα νεύρα δεν τα έχω φυσικά με το μικρό μου αλλά με τον άντρα μου που όλη μέρα βόλτα κ προ κ το βράδυ ποτάκια με τους φίλους.κ τον έχω παρακαλέσει πόσες φορές μετά τις 8-9 που κοιμάται ο μικρός να είναι σπίτι να περνάμε λίγη ώρα μαζί.αλλά.......

7oJVp3.png

Ελα ρε Μαίρη!

Να ζήσετε να τα χλιάσετε!

Χτες δε μπήκες και προσωπικά δε θυμαμαι τίποτα.

Ο Σόμπολος Αννούλα ξέρει όοοοολες τις ημερομηνίες απέξω!

Διαφημίσεις

ναι βρε αστειεύομαι για τα "γεννέθλια".ευχαριστούμε πολύ πάντως.άσε κ χαλάλι για το παιδί αλλά ο μεγάλος μου έχει σπάσει τα νεύρα.συνέχεια μόνη μου περνάω τα βράδια.κ μετά απορεί που έχω μούτρα!

7oJVp3.png

και δε τις είπα και όλες του καφέ μας! μόνο τις συνεχόμενες! έχουμε και 18/07 και 02/08 και 07/08 και 04/09.....

τώρα τέλειωσα με το μάθημα. πτώμα είμαι. το μεγάλο έχει ξεσαλώσει! δε παλεύεται με τίποτα αυτό το παιδί! έλεος!

στο μανού έδωσα φαί αλεσμένο και για απογευματινό. δε θ ασχοληθώ άλλο με τις κρέμες βαρέθηκα.

Ακρη βασικά δεν έβγαλα σίγουρα. Δερματολόγο δεν εχω πάει ακόμα.

Πάντως από τη μέρα που της έκοψα το πορτοκάλι αυτό το μεγάλο που είχε στο πόδι της σχεδόν εξαφανίστηκε, και τα υπόλοιπα έχουν υποχωρήσει πολύ.

Αρα μάλλον αυτό φταίει....

Της βάζω λίγο bepanthol μόνο κι οκ.

Θα δείξει....

Αύριο θα φάμε μοσχάρι.

Να δούμε, ελπίζω να μην έχουμε άλλα.

Η μερίδα πόση είναι είπαμε σε κρέας??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...