Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς ήρθες Μαρία! Εμένα ο μπεμπάκος μου γεννήθηκε 19/08/09. Τι ηλικίες είναι τα ζουζούνια σου?

10ετών τα δίδυμά μου (αγορι-κορίτσι) 8 ετών κορίτσι και 6 μηνων και κατι ο ζουμερούλης μου......

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

lilypie.com μπες και θα σε οδηγήσουν τα βήματα, στο browse ανεβαίνουν οι φωτο απ τον υπολογιστή σου.

μαστιχωτό λουκούμι για να καταλάβω ΘΑ ΣΑΙ ΧΙΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ;;;;;;;;;;

Θα το παλέψω αυριο το πρωί που ο λόχος θα πάει σχολείο..τώρα έχω ταίσμα, μπάνιο για 4 παιδια...'ισως το βράδυ μόλις κοιμιθούν να ξαναμπώ......

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Διαφημίσεις

Αχ Αγγελικούλα μου σε καταλαβαίνω! Κι εμένα έχει κάνει Πάσχα μέσα και παραμονή πρωτοχρονιάς και σε γενέθλιά μου... Σκατά να σου αλλάζουν τα σχέδια... Κι εμένα δεν ξέρει ακόμα πότε θα κάνει εκείνες τις μέρες βάρδια...

Όσο για το γιατρό....το πρωί γίνεται της μαυροκακομοίρας! Κανονίζουν και γέννες και τέτοια οπότε ας τα! Θα πάω το απόγευμα στα εξωτερικά ιατρεία. Λίγο πιο χαλαρά ελπίζω... Αυτή την περίοδο άραγε να έχει πολλές γκαστρούλες???? Πότε θα κάνουν κανένα διάλειμμα άραγε? Όταν πήγαινα εγώ... έπεφτε πολύ κοιλιά! Και μετά λένε για υπογεννητικότητα! Την είδαμε!!!

Ωραία ζώδια οι Σκορπιοί??? Εγώ όσους ξέρω τους αντιπαθώ! Κρατάνε κακία, είναι εκδικητικοί, δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ, παρεξηγιούνται πανεύκολα κι αν παρεξηγηθούν άντε να ξεπαρεξηγηθούν μετά... Είναι και σεξουλιάρηδες κι αν κάνω καμιά κόρη θα πρέπει να την κυνηγάω...

Αλλά είπαμε είχε λίγωση... οπότε γιος. :lol:

Mωρέ μακάρι να υπάρχει κάτι εκεί μέσα κι ας είναι ότι θέλει! Μόνο δίδυμα να μην είναι! Θα χάσω που θα χάσω άδεια, μην τη χάσω και εις διπλούν! :lol:

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε! έφαγε και τώρα τον κρατάει ο μπαμπάς του να παίξω κι εγώ λίγο στον υπολογιστή. Θα καθιερώσω τις Κυριακές να μην πηγαίνουμε βόλτες! Και το παιδάκι μου έχω συνέχεια δίπλα μου και με ξεκουράζει κι ο αντρούλης μου... Θα τους κλείσω και τους 2 σε γυάλα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Βρε κορίτσια τώρα που το σκέφτομαι...αν κάποια από εσάς ξέρει με σιγουριά (πχ σημείωνε) την πιθανή ημερομηνία σύλληψης ας την γράψει για να το τσεκάρουμε αν ισχύει. Εγώ με το μπέμπη όπως τα υπολόγισε ο γιατρός τον τσάκωσα όντως σε λίγωση. Αν ξέρετε ημερομηνία γράφτε να το δω!!! ;)

Βρε κορίτσια τώρα που το σκέφτομαι...αν κάποια από εσάς ξέρει με σιγουριά (πχ σημείωνε) την πιθανή ημερομηνία σύλληψης ας την γράψει για να το τσεκάρουμε αν ισχύει. Εγώ με το μπέμπη όπως τα υπολόγισε ο γιατρός τον τσάκωσα όντως σε λίγωση. Αν ξέρετε ημερομηνία γράφτε να το δω!!! ;)

01 - 04/12/2008 και είχα και τον παππού μου στο σπίτι!!! :lol:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...