Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρια καλως ηρθες στην παρεα μας! θα χαρουμε πολυ να εχουμε μια εμπειρη μανουλα ανμεσα μας! θελω ομως μια χαρη! αν θελεις να μας γραψεις λιγα πραγματα για σενα για να σε γνωρισουμε οπως ποσο χρονων εισαι με τι ασχολεισαι και στην συνεχεια θα γνωριστουμε καλυτερα.

ουφ εμενα ο μικρος κοιμηθηκε αλλα το σκατο το μικρο με τιποτα!!

χαλια ο καιρος,ολο βρεχει!!

η αδερφη μου παει χανια αυριο 7ημερη!!!!ποσο ζηλευωωωωω

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ να δεις πόσο ζηλεύω!

το ένα ξάπλα στο καναπέ και το άλλο ουρλιάζει στο κρεβάτι γιατί θέλει να κοιμηθεί στο καναπέ! μ αυτά και μ αυτά άυπνα μείνανε, πέρασε 4! ωραία θα περάσω το βράδυ! σε καμιά ώρα έχω μάθημα....

Λοιπών με λένε Μαρία και είμαι 37 ετών...Εχω 4 παιδιά τα 10χρονα δίδυμά μου(αγόρι κορίτσι),την 8χρονη κόρη μου και τον 6 μηνων και κάτι ζουμερούλη μου που τον βαπτίζουμε την δεύτερη μερα του Πάσχα δλδ 2 αγόρια και 2 κορίτσια.

Μένω σε μία μικρή επάρχιακή πόλη στην Κεντρική Μακεδονία και είμαι διορισμένη στο ΙΚΑ αλλά στην Αθήνα!!!!!!Τώρα είμαι σπίτι με 9 μηνο και έχω συνολικά 1 χρόνο ακόμα άδεια ελπίζοντας να μπορέσω να πάρω την πολυπόθητη μετάθεση και να μην χρειαστεί να ξανακατέβω Αθήνα αφήνοντας πίσω πάλι τα παιδιά μου.......

Ειμαι μία τρελαμένη μανούλα όπως και όλες σας και η ζωή μου όλη είναι η οικογένειά μου.......κάνοντας τα πάντα γιαυτήν.......

΄Τι άλλο να σας πω????Είμαι μελαχρινή με ύψος 1,72 και βάρος 76 κιλά (λες και ΄θα πάρω μέρος σε...καλεστία!!!!!!)και έχω λίγα παραπανίσια κιλά από την τελευταία μου εγκυμοσύνη που παλέυω να τα χάσω μέχρι την βάπτιση για να στρώνει λίγο καλύτερα το φόρεμα που αγόρασα......(6 κιλά μείνανε και δεν λένε να φύγουν με τίποτα.....).

Μπορώ να πω ότι έχω αρκετή πείρα από μωρά γιατί τα δίδυμά μου από την τρίτη μου έχουν ακριβώς 2 χρόνια διαφορά και υπήρξε μία περίοδος της ζωής μου που την πέρασα με 3 μωρά να ουρλιαζουν συνχρώνος, να θέλουν να φάνε μαζί, να θέλουν άλαγμα πάνας μαζί.......να θέλουν αγκαλίτσα όλα μαζί.......να θέλουν να ποιάσουν όλα το χέρι μου.....(έλα όμως που εγώ έχω μόνο δύο?????) αχ!!!!!δύσκολα χρόνια......οι φίλες μου με φωνάζουν σουπερ μαμά..!!!!!!!

Αυτά σιγά σιγά θα γνωριστούμε καλύτερα....Εσύ madalena στο εξωτερικό μένεις?????

Πρέπει σιγα-σιγά να διαβάσω και τις προηγούμενες σελίδες του τοπικ για να σας γνωρίσω καλύτερα......αλλά δεν είναι και λίγες....366...να τις χιλιάσουμε......

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

26 ιούνη. εκτός απροόπτου βέβαια.

μόνη σου θα τα φτιάξεις; εύγε! πες καμιά ιδέα! τα άλλα 2 παιδιά τι είναι; και τι ηλικίες έχουν; άντε βάλε κανα τικερ

Βρε Αννα τι είναι το...τικερ με την τεχνολογία δεν είμαι και τοσο φίλη.....Ενημέρωσέ με please.....

Tα προσκλητήρια όπως και τις μπομπονιέρες τις παράγγειλα από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ απλώς γραφω τα όνοματα στους φακελους για τους καλεσμένους.....

Επεξεργάστηκαν by κλάρα

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

:lol: :lol: :lol: Γεια σου Μαρία! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Εγώ είμαι η Νεκταρία από τα Χανιά! Γέλασα πολύ με την ερώτησή σου προς τη Μανταλένα μας...αν μένει στο εξωτερικό και μπήκα να σου απαντήσω ότι πολλές λολές κυκλοφορούν στην παρέα μας. Έτσι θα δει το Ληξούρι της Κεφαλλονιάς να γίνεται lixourembourg, τη Χίο Mastiha island και την Αργυρούπολη Silver city! :lol:

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol: Γεια σου Μαρία! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Εγώ είμαι η Νεκταρία από τα Χανιά! Γέλασα πολύ με την ερώτησή σου προς τη Μανταλένα μας...αν μένει στο εξωτερικό και μπήκα να σου απαντήσω ότι πολλές λολές κυκλοφορούν στην παρέα μας. Έτσι θα δει το Ληξούρι της Κεφαλλονιάς να γίνεται lixourembourg, τη Χίο Mastiha island και την Αργυρούπολη Silver city! :lol:

χα,χα το mastixa island το καταλαβα το silver city απλως το προσπέρασα.... αλλά για το ληξούρι......έμεινα άφωνη.........τωρα που το κοιτάω καλύτερα έχεις δίκιο....καλά είμαι....για γέλια.......η παρατηρητικότητά μου είναι.....πάτος.....IQ ραδικιού!!!!!!!!!!!!!Για να ψάξω και εγώ να βρω κάτι για την πόλη μου......θα το σκεφτώ λίγο και θα επανέλθω....

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

κατάλαβα δύσκολα τα πράγματα! εδώ οι περισσότερες είναι με ένα παιδάκι, εκτός από εμένα και τη μανταλένα που έχουμε 2, τη μαρίτα με δίδυμα και το μικιό μας που έχει 1,5!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αύριο θα το βάλεις το τίκερ έτσι;

τικερ είναι η υπογραφή που μετράει την ηλικία των παιδιών. πάτα πάνω σε ένα απ τα δικά μας και θα σε βγάλει στη σελίδα για να φτιάξεις το δικό σου.

αύριο θα το βάλεις το τίκερ έτσι;

τικερ είναι η υπογραφή που μετράει την ηλικία των παιδιών. πάτα πάνω σε ένα απ τα δικά μας και θα σε βγάλει στη σελίδα για να φτιάξεις το δικό σου.

Επειδή το ξαναλέω...IQ ραδικιου...πάτησα εκει που μου είπες και ζητάει username κτλ θα χρησιμοποιήσω αυτό που έχω στο cafe ή θέλει αλλό?????

Η φωτό πως μπαίνει???'εχει χαλάσει και ο εκτυπωτής -σαρωτής μου....τα παιδιά μου τον....τερμάτισαν...

Δώσε εντολές....

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Καλησπέρα,

Καλέ τι κρύο εχει βάλει ξαφνικα??????ξυρίζει έξω.

Μαρία καλως ήρθες!

Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου! 4 βρε θηρίο!!! Μπράβο σας!!!!!!!!

Μας πηρε ο κουνιάδος μου τηλ να μας πει για τα εισιτήρια που εκλεισε για να έρθει μαζι με τον κουμπάρο μας το Πάσχα και με αφορμή αυτο γυρίζει ο άντρας μου κ λέει "αααα ξεχασα να σου πω, βγηκανε οι υπηρεσίες..Κυριακή του Πάσχα είμαι μέσα"

ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.:twisted::evil::twisted::evil::twisted::evil:

Τι βριδισι εριξα δε λεγεται,μας εχουνε ξεκάνει 1 μηνα τωρα επρεπε κ Πάσχα να μην κάνουμε εμεις λες και ειμαστε μωαμεθανοί.ΕΛΕΟΣ.

Μαλλον θα πάμε οικογενειακώς στη μονάδα, ετσι κ αλλιως θα σουβλίσουνε κ εκει ,αλλά δε γουστάρω καθολου.:cry::cry::cry::cry::cry:

Νεκ, πρωί δε μπορεις να πας? δε μας σκέφτεσαι καθολου ετσι??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...