Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

300???????????????????

Αμα φάει η δικια΄μου 150 κάνω πάρτυ!!!!!!!

Ρε Λινα, τη ζυγισες τη Ζιζελ? πρέπει να έχει πάρει αρκετά τοσο που τρωει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!! Φτου φτου μας βγηκε το πιο φαγανούδικο τελικά!!!!

Ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχ

Αστο παιδί να βλέπει να μαθαίνει ρε!!!!!!!

Εμενα με ρωτησε εχθες αυτη η φιλη μου που γεννησε προσφατα εαν το εχω δει και της λεω "2-3 φορες" και επεσε κάτω απο τα γέλια!!!!!

Της λεω μες την εβδομάδα που θα έρθω να σας δω θα το φέρω να δουμε ολοι μαζι με τα παιδιά μας!!!!!!!!χαχαχαχαχααχχα

Εχθες στα φλόκα ειχε κάτι τεραστιες οθονες κ εδειχνε μπάλα..και σκεφτομαι βλακεία τους..εαν δειχνανε το dvd δε θα έπεφτε καρφίτσα!

η μικρη τον τελευταιο μηνα ειχε παρει 1κιλο αλλα ειχε μεινει πολυ πισω σε σχεση με τα δικα σας! δλδ τωρα ειναι 7,8κιλα περιπου! αλλα μου ειπε οτι απο δ κ περα δεν θα παρει και πολλα και οντος σε 15 μερες δεν πιστευω να εχει παρει τιποτα γιατι δεν βλεπω διαφορα. δεν βαζει κ κατω ομως ολο στη στρατα και κοβει βολτες και χτυπιεται!!! η δικια μου αγγελικη δεν πινει καθολου γαλα τη ημερα ισως γιαυτο να πειναει. να πχ σημερα το πρωι ηπιε μονο 120μλ και εφαγε τα φρουτα, μετα θα φαει το μεσιμερι σουπα, το απογευμα γιαουρτι και το βραδυ κρεμα! το πολυ να ζητησει αλλα 80-100μλ γαλα πριν κοιμηθει!

ο δημητρης να μαθει ναι αλλα να μην εξασκειται πανω μου!!!:lol:

παντος ρε κοριτσια πανω που ανακοινωσε τα μετρα ο γιωργακης πεταξανε τη τζουλια!! μα τι λαος ειμαστε παιδι μου πιο πολυ μας ενδιαφερει αν ξεκ@@@@ζεται η τσουλια απο τα οικονομικα μας!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα ειναι η ζιζελ καλέ!Πήρε τα πάνω της!!!!!

Ελέ,παρεξηγηθηκες καλε?????Απλα εμενα μου ειχε πει ο γυν/λος οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Τωρα για να το τσεκάρουμε μπορουμε να βρέξουμε το κεφάλι μας με ουίσκι και αμα δεις τον πριγκηπα να θυμίζει τον Ορέστη Μακρή..χμ...σημαινει οτι περνάει..

Ακυρη η έξοδος..εμ..το περίμενα..πριν λιγο γυρισε και τωρα ριχνει ψιλοβροχο.

Παραγγείλαμε απέξω, δε βαριέσαι..ισως παμε για κανα καφε αργότερα.

καλημέρα κι από μένα. δε κοιμήθηκα καθόλου πάλι.

πεινάει το παιδάκι μου και κλαίει το βράδυ. στις 4.30 έφαγε 300 μλ γάλα με 2 δόσεις σινλακ μέσα. χάνει το απογευματινό γεύμα αφού δε τρώει κρέμα και χθες με το γιαούρτι μου το φτυσε στα μούτρα. θα τον ταίσω περισσότερο μες τη μέρα σήμερα να δούμε.

τον πιέζω και με το στήθος αλλά δεν....γυρίζει το κεφάλι απ την άλλη. 4 μέρες τώρα που δε θηλάζει εν τω μεταξύ καράθισε τελείως το πρόσωπο του απ τις αλλεργίες.

κι εμένα αυτό με τη τζούλια με αφήνει αδιάφορη. με το τρέξιμο δε παρακολουθώ.

αφήστε που η νέα μου μανία ονομάζεται βάπτιση και περνάω χρόνο χαζεύοντας και συζητώντας γι αυτό. ο καθένας με το πόνο του.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί με τον σύζυγο είναι ό,τι άμα του πω εγώ να πάμε κάπου βόλτα με το μωρό, έχει πάντα διάβασμα και δεν μπορεί. Όταν τον πάρει η μάνα του (η οποία δεν ενοχλεί είναι η αλήθεια) ή κάποιος φίλος του να του πει έλα πχ. για μια εξυπηρέτηση, τρέχει τρεχαπετάμενος!! Και έχει τύχει πολλές φορές να του πω εγώ το πρωί πχ. να πάμε βόλτα και να μου πει δεν μπορώ, διαβάζω και σε 1 ώρα να χτυπήσει το τηλ. να του ζητήσει κάποιος κάτι και να πάει επιτόπου.

Όπως λέω συχνά 'μόνο σε μένα ξέρεις να λες όχι...' Μπορεί να είναι και καλό αυτό, τι να πω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

θα βγείτε βολτούλες ακούω, εμείς με το κρύο καλού κακού τον κρατάμε μέσα, μόλις κοιμήθηκε στο πάρκο του, θα πάω εγώ τώρα μια βολτούλα και το απογευματάκι ο μπαμπάς, έτσι για περπάτημα

εγώ του βάζω μισό μπισκοτάκι μιράντα, αυτά τα κλασικά, μου τα συνέστησε και η γιατρός, απλά σκέφτομαι όταν τελειώσουν να δοκιμάσω και κάτι βιολογικά που έχω δει, και φρούτα και λαχανικά όλα bio τα παίρνουμε, ακόμη δε θέλω να του δώσω συμβατικά και δεν ξέρω αν και πότε θα του δώσω

που εμείς βόλτες....τίποτα "ερημιά σα πόλη μεγάλη".

δε τον είδαμε το μπαμπά μας που έφυγε το πρωί και θα γυρίσει μετά τις 8.....κι αυτό κάθε σ/κ.

έχει κι ένα χειμωνιάτικο καιρό σήμερα....

φτιάχνω και πρασοσέλινο και μου χει σπάσει τη μύτη....

Γεία σας κορίτσια....Ειμαι μερικούς μήνες γραμμένη στο άλλο forym και επιτέλους σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ λίγο και να γραφτω και στο cafe για λίγο πιο χαλαρά θέματα...

Το πραγματικό μου όνομα είναι Μαρία(τι προτότυπο!) και εχω 4 παιδάκια που το στερνοπούλι μου είναι γεννημένο στις 21/8/2009...ελπίζω να χωράω και εγω στην παρέα σας.......

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

οκ κλάρα-Μαρία τελικά έχουμε περισσότερα κοινά!!!

γεια σου κι από δω! ο μανού γεννήθηκε 20/08.

καλως ήρθες στη παρέα μας!!!!

Aννα έχουμε μιλήσει...(ας το πούμε και έτσι) στο άλλο forym όντως έχουμε πολλά κοινά ..μαζί κοιλοπονούσαμε.......όλο το καλοκαίρι...ευτυχώς που δεν ήταν και ιδιαίτερα ζεστο!!!!!!!!...καλώς σας βρήκα όλες τις μανούλες Αυγούστου και μη........

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Διαφημίσεις

φιλενάδα το μεγαλύτερο κοινό μας είναι ότι θα θελα να σε φτάσω στα παιδιά ευχαρίστως!!!! μιλάμε για μεγάλη μούρλα! ας όψονται οι καισαρικές που φοβάμαι!

εδώ θα περάσεις καλά είμαστε τρελοκομείο!

φιλενάδα το μεγαλύτερο κοινό μας είναι ότι θα θελα να σε φτάσω στα παιδιά ευχαρίστως!!!! μιλάμε για μεγάλη μούρλα! ας όψονται οι καισαρικές που φοβάμαι!

εδώ θα περάσεις καλά είμαστε τρελοκομείο!

Εγω έχω κανει 3...μια γνωστή μου 4...τιποτα δεν έιναι ακτόρθωτο......΄

Αυτη την στιγμή ο μπέμπης μου κοιμάτε ,τα μεγάλα πήγαν από το πρωι στην μαμά μου και αφού εχω ησυχία είπα να αρχισω να γράφω τα προσκλητήρια για την Βάπτιση....έσυ πότε βαπτίζεις τον μικρό σου?????

zy0Zp2?r=1268054692

eUQOp2?r=1268054693

RtP2p2?r=1268054981

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...