Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Μαζί σου!!! Για να νιώθεις ότι θέλεις να το κάνεις , βαλτά . Εάν δεν έχει μείνει κάτι να εξετάσεις γιατί όχι, αυτά με το α μπροστά είναι καλά! 

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα βρε σανιτσα δεν παχαίνει. Είμαστε ακόμη 4730...Αλλά δεν γεννηθήκαμε και θηρία!!!Μόνο 2850γρ...

μια χαρα ειστε!!εμεις ειμαστε 3 μηνων κ 4520.γεννηθηκαμε 3080 αλλα βγηκαμε απ το μαιευτηριο 2750, καναμε ενα μηνα να φτασουμε το βαρος της γεννας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ειναι βρε αγαπουλα!εσενα ειναι μοντελο το ειπαμε αυτο!!!φαντασου οι μπεμπες εχουν 2 κιλα διαφορα κ εσενα ειναι κ 2 ποντους πιο ψηλη!!!μοντελο το κοριτσι σου!εμενα ειναι στρουμπουλο!εχει κατι μπουτακια,ολο τα δαγκωνω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Σάνυ μη νομίζεις!!! Κι εγώ όλο χωμένη στα κανάκια της είμαι και τα ρουφάω!!Δεν είναι στρουμπουλά αλλά είναι απαλούτσικα!!

Εγώ πήγα στις 4/09 να γεννησω με ραντεβού γιατί είχαν σπάσει τα νερά και δεν το πήρα χαμπάρι!! Στο τσακ με προλάβανε. Τ%ο μωράκι είχε σχεδόν στεγνώσει και είχε χασει 300γρ την τελευταία εβδομάδα.

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Πως και αργήσατε τόσο να φτάσετε τα κιλά της γέννας; Δεν έτρωγε ή απλά δεν έπαιρνε;;

δεν επαιρνε...καναμε εξετασεις ολα φυσιολογικα απλα δεν επερνε βαρος, ισως ετρωγε κ λιγο δε ξερω τι να πω...η δικια μου μαλλον εχει διαλεξει απο τωρα το επαγγελμα που θ ακολουθησει...μοντελο:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

δεν επαιρνε...καναμε εξετασεις ολα φυσιολογικα απλα δεν επερνε βαρος, ισως ετρωγε κ λιγο δε ξερω τι να πω...η δικια μου μαλλον εχει διαλεξει απο τωρα το επαγγελμα που θ ακολουθησει...μοντελο:P

αχ το καφε μας γεμισε μοντελες!!!!η δικια μου τι θα γινει αραγε?μαγειρισσα?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια σας αφηνω...παω να χαζεψω τιποτε στη τηλεοραση.

φιλια πολλα κ καλο βραδυ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ο γιατρός είπε ότι έσπασαν όταν έκανα μπάνιο και δεν το πήρα χαμπάρι. Είχε 5 μέρες να με δει και έγινε όλο αυτό.Τι να πω;;; Είμαι βλήτο!

Ελιζα να πατε sto next top model!

Δεν μου είπατε τελικά για τη συνάντηση..

Κοριτσάκια πάω να κάνω άντληση γιατί αύριο έχω μάθημα. Καληνύχτα!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ελενάκι μου κάνε υπομόνη και φρόντιζε λίγο και τον εαυτό σου.. Είναι δύσκολο με τρια παιδάκια αλλά ευτυχώς σε βοηθάει και η ηλικία σου. Είσαι μικρούλα κι έχεις ακόμη δύναμη..κουράααααααγιοοοοοο!!!

Καλά βρε ζωούλα εσύ δεν έχεις μπέμπη! Ολόκληρο άντρα έχεις!!!Να τον χαίρεσαι!! Και θεωρούσα εγώ τη μπέμπα ψηλή με τους 63 πόντάκους μας!!!

Λοιπόν, ναι!! Σας παντρευόμαστε γιατί μας αρέσουν οι ψηλοί άντρες!!

Λοιπον εκλεισε γιατι και εμεις εχουμε μια προτιμηση στις ψηλες γυναικες!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...