Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Πως ειστε??

Εγω μονη..το τουλουμπάκι κοιμαται κ ο άντρας μου εφυγε για τη δουλειά..

Εχει βάλει πολύ αέρα,ελπιζω να μην έχει κάνα απαγορευτικό και μεινει η μάνα μου στην Αθηνα θα μουρλαθώ.Σε αεροπλάνο δε μπαινει μονη της φοβάται!

Ναι Λινα ,εχει facebook!

Βερρα, για εξηγησε μου αυτο το "βιολογικη φρουτοκρεμα" απο που την παιρνεις και μάρκα? ισως ειναι καλη ιδέα για οταν ειμαστε έξω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!

Βερρα, για εξηγησε μου αυτο το "βιολογικη φρουτοκρεμα" απο που την παιρνεις και μάρκα? ισως ειναι καλη ιδέα για οταν ειμαστε έξω.

Είναι σε υάλινα βαζάκια των 130 gr της babynat και λίγο μεγαλύτερα της holle. Της babynat νομίζω είναι στον ατμό και τα περιεχόμενα που έγραφε ήταν πιο ξεκάθαρα (πχ μήλο 85% μπανάνα 15% -βιολογικής γεωργίας- χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, μη μεταλαγμένο)

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Μανταλενίτσα εδώ είμαι!!! Γιούχου!!! :lol: Πήγα στο πατρικό μου τελικά που ήταν και η γιαγιάκα μου εκεί να δει και τον μπέμπη που είχε να τον δει κάμποσο καιρό!

Από ότι βλέπω φαΐ και ύπνος είναι το θέμα που μας προβληματίζει όλες μας. Δεν ξέρω αν τα λέω σωστά αλλά νομίζω ότι όλα τελικά είναι θέμα συνήθειας!!!!!!!!!

Εδώ και κάποιες μέρες τον κοιμίζουμε πλέον στο κρεβάτι του και το παρκοκρέβατο πήγε στο πατρικό μου για να κοιμάται όταν πηγαίνουμε εκεί.

Ε τόσους μήνες κοιμόταν εκεί μια χαρά! Χθες με τίποτα!!! Όλο στριφογύριζε! Και ξέρετε γιατί όπως υποψιάστηκα?? Το στρώμα στο κρεβάτι είναι σκληρό και στο παρκοκρέβατο μαλακό. Ε συνήθισε το σκληρό και δεν βολευόταν με τπτ!!!

Πιστεύω ότι αλλάζει μια συνήθεια σε μερικές μέρες. Και το ίδιο και με το φαγητό. Θέλουν λίγο χρόνο να συνηθίσουν.

Αγγελικούλα κι εμένα με τα φρούτα μου κάνει πολλές φορές νούμερα. Κάνω 45 λεπτά μες στο νερό πολλές φορές να τον ταΐσω. Άκου λοιπόν τι κάνω. Μπας και βγάλει άκρη...

Βάζω μισό μήλο κόκκινο και καλά ώριμο, μισό αχλάδι κρυστάλι (πολύ νόστιμη, μυρωδάτη και γλυκιά ποικιλία) λίγο χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι (πάντα το δοκιμάζω να είναι γλυκό, βέβαια εμείς έχουμε πορτοκάλια και στην ανάγκη στύβω 2-3 για να βρω το πιο γλυκό.) και μετά μισή μπανάνα στο μπλέντερ. Φροντίζω να μην είναι πολύ ζουμερά ώστε να μη γίνει χυμός αλλά πολτός. Μετά πολτοποιώ με πιρούνι (για να νιώθει και κάτι στο στόμα του...) την άλλη μισή μπανάνα και τη βάζω στην κρέμα. Δεν την τρώει όλη γιατί βγαίνει παραπάνω με όλη την μπανάνα αλλά όση μείνει την τρώω εγώ. Φρουτάκια είναι εξάλλου...

Έχω που λες παρατηρήσει ότι τη θέλει γλυκιά, όχι εντελώς λιωμένη και πολύ ζουμερη (το μήλο να λιώσει καλά βέβαια για να μην πνιγεί το κοπέλι :lol: ) Η μπανάνα με το πιρούνι είναι που τον κάνει να την τρώει. Για δοκίμασε.

Το ίδιο κάνω και με λίγη πατάτα στο μεσημεριανό. Τη λιώνω με το πιρούνι και την προσθέτω στη χορτόκρεμα. Μασάνε με τα ούλα τους! ;) Αν φοβάσαι βέβαια μην το δοκιμάσεις...

Ελευθερία για πες εντυπώσεις από το τραπέζωμα του σογιού.... :lol:

Έλα βρε Νεκταρίτσα. Όλα καλά???

Όλα θέμα συνήθειας είναι αλλά το θέμα είναι πως αλλάζει μια συνήθεια όταν δεν είναι καλή ή σωστή!! Λοιπόν τώρα που είπες για στρώμα, μου είπε χθες η κουνιάδα μου πως της είπε ο γιατρός κάθε μήνα να αλλάζει θέση στο στρώμα. Δηλαδή να το φέρνει τούμπα. Το ξέρατε αυτό? Αν κατάλαβα καλά (γιατί δεν ήξερε ακριβώς να μου πεις) είναι μάλλον για τα ακάραια και για να μην τύχει και ενοχλεί κάτι το μωρό.

Πείτε μου τώρα πώς θα τον μάθω να κοιμάται στην κούνια του ε???????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το τραπέζωμα ε? Να σου πω...πήρε τηλ στις 7 ο γαμπρός του Στέφανου και του είπε ό,τι θα έρθουν αυτός με την κουνιάδα μου. Τον έστειλα και πήγε σούπερ μάρκετ και πήρε μπριζόλες, ψωμί κτλ. Τελικά από τα 2 άτομα ήρθαν 5!!!!!

Ο κουνιάδος μου ήταν χθες η 2η φορά που ήρθε σπίτι μας!!!!!

Ε έκανα μπριζόλες στο τεπανγιάκι, πατάτες τηγανιτές, σαλάτα και διάφορα ψιλολοίδια. Δεν προλάβαινα και για κάτι άλλο.

Ο μικρός κοιμήθηκε 8 παρά και δεν θα ξαναξυπνούσε. Αυτοί ήρθαν στις 9 και 9:30 αναγκάστικα να τον ξυπνήσω να τον δουν. Ευτυχώς τον κοίμισε η πεθερά μου στην αγκαλιά της πιο μετά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αλόοοοοοοοοοοο

Εδωσα τη μπεμπού στη μάνα μου κ είμαι φρι για λίγο ααααααααααχ

Πήρα webcam κ κατεβάζω το skype!!!

Ποιες έχετε πείτε μου να τα λέμε κ να σας βλέπωωωωω χαίρομαι πάαααααρα πολύ μιλάμε!

Καλέ μη τρελαίνεστε πορωμένες όλες, του μπογιατζή μια σταγονα μπογιά ΑΝ του πεσε, όλα καλά, καθαρές δουλειές! Παπαπαπα που να σκουπίζουμε τώρα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημέρα φιλενάδες και μωράκια!!!

έχω ξεπατωθεί στις δουλειές κι εγώ, αλλά και με τα 2 τα βλαστάρια αγκαζέ, τυχερή ντίναααααα.

όλη νύχτα άυπνη μια το ένα μια το άλλο ε βαρέθηκα να ξαπλώνω κι έβαζα πλυντήρια. η τρελή της πολυκατοικίας!

παραταύτα δε νυστάζω.

κάνω και μακαρόνια με κιμά. πήρα κάτι ωραία για το μητσάκο, σχήμα αυτοκινητάκια με γεύση καρότου!

για το μανού σήμερα πρώτη μέρα αρνάκι με λαχανικά και λίγα ζυμαρικά μέσα.

για να δούμε!

άνοιξα θέμα στα της βάπτισης, μήπως βοηθηθώ στο ψάξιμο....

Διαφημίσεις

Ουφ!!!Κάνω ένα διαλημματάκι!!!Βελ πάλι το σπίτι μύρισε χλωρίνη(άρχισα τα κομπλεξικά της μάνας μου "αν το σπίτι δεν μυρίσει χλωρίνη δεν είναι καθαρό!!!)Όμως ο μπέμπης και μπαμπάς λείπουν και θα ανοίξω λίγο οπότε είμαστε οκ!!!

Λοιπόν με πήρε η πεθερά μου, ο μπέμπης πήγε στις κούνιες και έκανε κιόλας(ένα σόκ το έπαθα και άρχισα τα τρελά μου για τα μικρόβια αλλά συνήλθα αμέσως.Παιδί είναι δεν θα πάει στις κούνιες?!!!)Μάλιστα όταν προσπάθησαν να τον βγάλουν έβαλε λέει τα κλάματα!!!Τρελάθηκε με τα παιδάκια που τους φωναζε συνέχεια "ντα ντά"(καλό τώρα και αυτό???)

Έκανα και μια πλάκα στο Δημήτρη που ψόφισα στο γέλιο!!!Ψάχνει το παιδί στην κούνια ο μπέμπης πουθένα!!!Είχα αφήσει το παράθυρο στο 2ο υπνοδωμάτιο ανοιχτό και εγώ ήμουν στο μπροστά μπαλκόνι και άπλωνα.Κοιτάει στο παρκοκρέβατο τίποτα έρχεται λοιπόν έξω και με ρωτάει

"Το παιδί?"

"Μέσα δεν το είδε?"

Ετοιμός να βάλει τις φωνές και έτοιμός να πάσει απο το μπαλκόνι λέει

"Το παιδί δεν είναι πουθενα και έχει αφήσει το παράθυρό πίσω ανοιχτό????

"Α!πάλι το έσκασε απο το παράθυρο να πάει για καφε "του λέω και σκάω στα γέλια!!!

Καλά πήγε να πάθει εγκεφαλικό και να τον χάσω!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βέρρα καλημέρα! Σε αυτό που ρωτάς...αν ο κόσμος είναι σπίτι μας δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί γιατί καταλαβαίνει ό,τι μέσα γίνεται πάρτυ και εμείς προσπαθούμε να τον κοιμήσουμε!!!!!

Αν είμαστε εκτός, συνήθως κουράζεται και πέφτει ξερός στο αμάξι, στην αγκαλιά μου με θηλασμό.

Ντινάκι τελικά χθες ξύπνησε 3-5 ο γαλανομάτης μας?

Ελευθερίτσα το έχω γράψει παραπάνω...

Λοιπόν εχθές το πρόγραμμά του Δημήτρη μάλλον έπιασε τόπο.

Το ζουζούνι μας κατα τις 9 άρχισε την γκρίνια για νάνι αφου εκείνη την ώρα κανονικα τον έχει πάρει ο ύπνος κάναμε λοιπόν τα καραγκιοζάκια με το άντρα μου μέχρι τις 9.30 που ξεκίνησα να τον ετοιμάζω για ύπνο.Στις δέκα και κάτι το είχα ετοιμάσει και θηλάσει αλλά για ύπνο δεν τον έβλεπα και πολύ πρόθυμο.Το βάζουμε λοιπόν στην κούνια ,του βάζουμε μουσικούλα και του δίνουμε ένα γαιδαράκο που του έχει φέρει ο Δημήτρης και πολύ το αγαπάει ΄και φυσικά φεύγουμε απο το δωμάτιο και οι δύο.Στις 10.30 ενώ μέχρι εκείνη την ώρα μίλαγε και γέλαγε ξαφνικά τίποτα!Και ναι κοιμήθηκε μόνος του μέχρι τις 2(Ελευθερία είναι συνήθως η ώρα που ξυπνάει για πές μου τι διάβασες)που τον θήλασα σχεδόν κοιμισμένο.Στις 8 παρα 20 ξυπνήσαμε αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που τουλάχιστον κοιμήθηκε το βράδυ.Τυχαίο?Θα δείξει!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Παώ να κάνω σαλόνι-κουζίνα και έχω και s/m!!!Έλεγα να κάνω και το μπροστά μπαλκόνι αλλά δεν το βλέπω!!!Ε΄χω βγάλει έξω το χάλι της κουζίνας μου έφυγε η μέση!!!Εδώ γύρω θα είμαι τα ξαναλέμε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Όλα καλά από το μέτωπο! Ανησυχητικά καλά θα έλεγα! :lol: Πράμα δε νιώθω και όλο ξεχνώ ότι μπορεί να έχω και σποράκι! Το καημένο! Ακόμα δεν το "πιάσαμε" και το παραμελούμε!

Να χαρώ εγώ κουνιάδο φιλενάδα! Αλλά τι να πεις...μου τα΄χεις ξαναπεί κιόλας τα απίστευτα τα δικά σας... Μωρέ να κάνεις την κόρη αλλά κι ένα Φιλίππαρο για το γμτ! :lol:

Aυτό με το στρώμα ισχύει όχι μόνο για τα μωρά αλλά και για εμάς. Δεν είναι για τα ακάρεα αλλά για το γεγονός ότι "πατιέται" μόνο από τη μία μεριά και χάνει το σχήμα του με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον ανατομικό κλπ. Το γυρίζεις τούμπα και μετά το πάνω κάτω και μετά ξανάτούμπα ανά διαστήματα. Αλλιώς αν μένει μόνο από τη μια μεριά σιγά-σιγά κάνει βαθούλωμα στη μέση.

Ουφ!!!Κάνω ένα διαλημματάκι!!!Βελ πάλι το σπίτι μύρισε χλωρίνη(άρχισα τα κομπλεξικά της μάνας μου "αν το σπίτι δεν μυρίσει χλωρίνη δεν είναι καθαρό!!!)Όμως ο μπέμπης και μπαμπάς λείπουν και θα ανοίξω λίγο οπότε είμαστε οκ!!!

Λοιπόν με πήρε η πεθερά μου, ο μπέμπης πήγε στις κούνιες και έκανε κιόλας(ένα σόκ το έπαθα και άρχισα τα τρελά μου για τα μικρόβια αλλά συνήλθα αμέσως.Παιδί είναι δεν θα πάει στις κούνιες?!!!)Μάλιστα όταν προσπάθησαν να τον βγάλουν έβαλε λέει τα κλάματα!!!Τρελάθηκε με τα παιδάκια που τους φωναζε συνέχεια "ντα ντά"(καλό τώρα και αυτό???)

Έκανα και μια πλάκα στο Δημήτρη που ψόφισα στο γέλιο!!!Ψάχνει το παιδί στην κούνια ο μπέμπης πουθένα!!!Είχα αφήσει το παράθυρο στο 2ο υπνοδωμάτιο ανοιχτό και εγώ ήμουν στο μπροστά μπαλκόνι και άπλωνα.Κοιτάει στο παρκοκρέβατο τίποτα έρχεται λοιπόν έξω και με ρωτάει

"Το παιδί?"

"Μέσα δεν το είδε?"

Ετοιμός να βάλει τις φωνές και έτοιμός να πάσει απο το μπαλκόνι λέει

"Το παιδί δεν είναι πουθενα και έχει αφήσει το παράθυρό πίσω ανοιχτό????

"Α!πάλι το έσκασε απο το παράθυρο να πάει για καφε "του λέω και σκάω στα γέλια!!!

Καλά πήγε να πάθει εγκεφαλικό και να τον χάσω!!!!

Χαχαχα!!!Τι του έκανες καλέ του δόλιου πατέρα!!! Πέθανα στο γέλιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...