Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα ,

Λοιπόν εχθές το πρόγραμμά του Δημήτρη μάλλον έπιασε τόπο.

Το ζουζούνι μας κατα τις 9 άρχισε την γκρίνια για νάνι αφου εκείνη την ώρα κανονικα τον έχει πάρει ο ύπνος κάναμε λοιπόν τα καραγκιοζάκια με το άντρα μου μέχρι τις 9.30 που ξεκίνησα να τον ετοιμάζω για ύπνο.Στις δέκα και κάτι το είχα ετοιμάσει και θηλάσει αλλά για ύπνο δεν τον έβλεπα και πολύ πρόθυμο.Το βάζουμε λοιπόν στην κούνια ,του βάζουμε μουσικούλα και του δίνουμε ένα γαιδαράκο που του έχει φέρει ο Δημήτρης και πολύ το αγαπάει ΄και φυσικά φεύγουμε απο το δωμάτιο και οι δύο.Στις 10.30 ενώ μέχρι εκείνη την ώρα μίλαγε και γέλαγε ξαφνικά τίποτα!Και ναι κοιμήθηκε μόνος του μέχρι τις 2(Ελευθερία είναι συνήθως η ώρα που ξυπνάει για πές μου τι διάβασες)που τον θήλασα σχεδόν κοιμισμένο.Στις 8 παρα 20 ξυπνήσαμε αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που τουλάχιστον κοιμήθηκε το βράδυ.Τυχαίο?Θα δείξει!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλό εύχομαι το βαψιματάκι να πιάσει τόπο :oops::oops::oops::oops:και να γεμίσει γαλάζιο το δεύτερο δωμάτιο:D:D:D:D:D!!!(όχι οτι το ροζ μας χαλάει βέβαια γιατί αν κρίνω απο το πρώτο δωμάτιο θα είναι τέλειο!!!)Εύγε στον μπογιατζή της Κλοκλό!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

περιμένω την πεθερά να έρθει να πάρει τον άρχοντα μου(έτσι τον λέει ο παππούς του) και εγώ να ξεπατωθώ στις δουλείες!!!!Τόσους μήνες η γυναίκα με βοήθησε πάρα πάρα πάρα πολύ καιρός είναι να κάνει βολτούλες με τον εγγονό της και η μαμά να το παλέψει μόνη της!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα - Καλημέρα! Έχει τέλειο καιρό!!!! Είμαι με 2 ώρες ύπνο μόνο... το ψυχουλάκι μου ξύπνησε και ούρλιαζε, άγνωστο γιατί... Τελικά ψιλοκοιμήθηκε στο sling για καμιά ώρα κι εγώ μαζί του... Το έχω παρατηρήσει όταν βγαίνουμε βόλτα οι δυό μας με το καρότσι κοιμάται κανονικά όπως πάντα... Όταν είμαστε με κόσμο, ενώ είναι συνέχεια μές τα γέλια και τα χάχανα και νάζια και αγκαλιές σε όλους, το βράδυ έχουμε σόου! Λέτε να παθαίνει υπερφόρτωση πληροφοριών? Τα δικά σας πώς αντιδρουν?

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Τώρα τον πήρε η γιαγιά και ο παππούς και είμαι πολύ χαλιά!!!!Μου λείπει απο τώρα το λιονταράκι μου!!!!Αλλά είναι κρίμα να τους ταλαιπωρώ όλους!!!!Πάνε κατευθείαν στις κούνιες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα - Καλημέρα! Έχει τέλειο καιρό!!!! Είμαι με 2 ώρες ύπνο μόνο... το ψυχουλάκι μου ξύπνησε και ούρλιαζε, άγνωστο γιατί... Τελικά ψιλοκοιμήθηκε στο sling για καμιά ώρα κι εγώ μαζί του... Το έχω παρατηρήσει όταν βγαίνουμε βόλτα οι δυό μας με το καρότσι κοιμάται κανονικά όπως πάντα... Όταν είμαστε με κόσμο, ενώ είναι συνέχεια μές τα γέλια και τα χάχανα και νάζια και αγκαλιές σε όλους, το βράδυ έχουμε σόου! Λέτε να παθαίνει υπερφόρτωση πληροφοριών? Τα δικά σας πώς αντιδρουν?

Τι να πώ κοριτσάκι μου και μένα μία απο τα ίδια έκανε μέχρί και προχθές με μονάδική διαφορά οτι δεν κλαίει απλά έχει όρεξη για παρεούλα και κουβέντα!!!!Μάλλον κάνει απολογισμό της μέρας που πέρασε!!!!:-D:-D:-D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα

εγω ντινα εχω ξυπνησει απο τις 6 αλλα μεχρι να τους κανω καλα περασε η ωρα.εχω πολλες δουλειες και βαριεμαι. εδω εχει χαλια καιρο

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλημέρα. Τι κάνουμε?Εγώ χάθηκα χθες αν βρείτε γιατί!

Ήρθε επίσκεψη η κουνιάδα, ο κουνιάδος, ο άντρας της κουνιάδας, η κορούλα τους και η πεθερά μου!!!!

Έκανα και ένα γρήγορο τραπέζι.

Εσείς όλες καλά?

Θα διαβάσω ό,τι προλάβω γιατί έχω συμμάζεμα πάλι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι λέει με 2 λόγια. Αν έχει στάνταρτ ώρα που ξυπνάει, το ξυπνάς μια ώρα νωρίτερα και το ταίζεις. Πχ. αν τρώει στις 3, το σηκώνεις στις 2 για μαμ, δεν το ξυπνάς απλά το βάζεις στο στήθος πχ. Αν τρώει συνήθως 15 λεπτά, το ταίζεις 12-13, την επόμενη μέρα επαναλαμβάνεις και το ταίζεις 10-12 λεπτά κτλ. Δηλαδή το ξυπνάς νωρίτερα κατά μια ώρα (σε κάθε του ξύπνημα) και μειώνεις τον θηλασμό κατά 2-3 λεπτά κάθε μέρα ή κατά 20-30μλ αν δίνεις φόρμουλα.

Δεν ξέρω αν πιάνει. Εμένα δεν έχει στάνταρτ ωράριο που ξυπνάει την νύχτα και δεν μπορώ να το κάνω αυτό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βέρρα καλημέρα! Σε αυτό που ρωτάς...αν ο κόσμος είναι σπίτι μας δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί γιατί καταλαβαίνει ό,τι μέσα γίνεται πάρτυ και εμείς προσπαθούμε να τον κοιμήσουμε!!!!!

Αν είμαστε εκτός, συνήθως κουράζεται και πέφτει ξερός στο αμάξι, στην αγκαλιά μου με θηλασμό.

Ντινάκι τελικά χθες ξύπνησε 3-5 ο γαλανομάτης μας?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kalimera sas,

Ti kanete???

Molis diabase kai ta episima nea gia thn dasakalitsa mas.

Me to kalo kopela mou... na exeis mia omorfi egkimosini.

Emeis eimaste kala, simera epitelous eimai spiti kai apolambano tin mploumplou mou.

Anoula tha se paro tilephonaki gia na kanonisoume na kaneis ton sintonisti gia tin sinantisi mas.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...