Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεάνα έχεις χάσει επεισόδια!!!

Η Δασκαλίτσα μας και ο Άρης της το σκάρωσαν το αδερφάκι του Γιώργη!!!!

απίστευτό!!!!!!!!!!!!!! νεκταρία πολλά συγχατηρήρια, άντε με το καλό και το νέο μπεμπακι, και καλό κουράγιο, καλέ πόση διαφορά θα έχουν? πολλή μικρή!

κορίτσια αν δεν μπω στο δημόσιο ή σε πιο σταθερή θέση στον ιδιωτικό τομέα δεύτερο δεν έχει, δεν βγαίνουμε, τέλος, θα έχουμε τα δικά σας για παρεάκι, βέβαια με τις κρητικές υπάρχει ένα ζήτημα αλλά ευκαιρεία να ερχόμαστε πιο συχνά κρήτη για διακοπές

να ρωτήσω και κάτι άσχετο γιατί θα χαζέψω, και νόμιζα ότι εγώ είμαι η άσχετη στην κουζίνα, μας έστειλε χθες η πεθερά μου φάκές, τις έιχαμε παραγγείλει γιατί σήμερα η δίαιτα λέει όσπριο, και μου στέλνει ένα πράσινο πράγμα, φακές με ρίγανη και θανατερά αλμυρές, λογικό λόγω ρίγανης, σαν αφέψημα για τον βήχα ήταν, λέω στον άντρα μου, καλά πάλι πειραματίζονται με την κουζίνα η δική σου, δεν πολυπέτυχε το πείραμα, και τι μου απαντάει και μένω κόκκαλο, όχι πάντα έτσι τις φτιάχνει, καλά εγώ που ζω που νόμιζα ότι άλλα πράγματα βάζουμε στην φακή του είπα κι εγώ ότι δεν τρώγονται και ηρέμησα, ε αμάν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να'μαι και εγώ. Μόλις τέλειωσα και το σαλόνι αλλά τι να το κάνω? Είχα μπει να αλλάξω τα σεντονάκια του μικρού και πιάσανε τα μαυρομάτικα στην κατσαρόλα και μην σας πω ένα θέαμα!

Να δω τι θα σερβίρω πάλι το μεσημέρι γμτ.

ελευθερία πότε προλαβαίνεις, εμένα τώρα κοιμήθηκε, για λίγο μην φανταστείς, γιατί ακόμη δεν έχει φάει το κρεατάκι του, και αφού τον άφησα να γκρινιάξει λίγο στο πάρκο, από το πρωί είμαστε στα χέρια και πάνω κάτω, ούτε λόγος για δουλειές, περίμένω τη μαμά μου να βάλω κανένα πλυντήριο και να σιδερώσω

Δεν ξέρω τι να κάνω κάποια φορά όταν πρωτο έπιασα δουλειά του είχα δ΄ωσει γάλα σκόνη ,τίποτα όμως δεν έγινε!Για να πώ την αλήθεια όση ώρα ο Δημήτρης κάθεται στο pc ο μπέμπης κοιμάται σαν κύριος στην κούνια του .Όταν έρθει στο κρεβάτι μας ο άντρας μου στο 10λεπτο το παιδί έχει ξυπνήσει και μιλάει!!!!Τι να πω τον μυρίζεται???Πραγματικά αυτό που συμβαίνει ακούγεται τρελό ή υπερβολικό αλλα σας λέω αλήθεια μου συμβαίνει!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι να πω βρε παιδιά..εμε΄να ο πόνος του χεριού μου έχει διαλύσει τονευρικό μου σύστηα, νιώθω σκατά και όαλ βουνό μου φαίνονται..Κι εγώ Ντινούλα θα έλεγα πιο αργά και κάτι καλύτερο θα γίνει,με εμάς, αν τον βάλω λίγο πιο αργά για ύπνο, τελικά ξυπνάει στο πεντάωρο,πάλι, για πρώτη φορά , αλλά έχουμε κι εμείς προλάβει, επίσης να κοιμηθούμε λίγο..τώρα που κοιμάται ο μικρός, τον μεταφέρατε ήδη ή όχι..?

Χαρά στο κουράγιο σου Ελέ, που μου ξεπετάς τα δωμάτια συγυρισμένα, εμένα γίνεται ένας πανικός γύρω γύρω..καλέ τι κάθομαι , πρέπει να πάω σούπερ, τώρα που ο μικρός κοιμάται..

κι ο μικρός μόνος? ή θα τον πάρεις μαζί στο καρότσι, κορίτσια εγώ ούτε έξω από την πόρτα δεν βγαίνω, ευτυχ'ως η μαμά βοηθάει και σε αυτό για να πάω για καμιά εξωτερική δουλειά

Διαφημίσεις

εμένα είναι 2-3 βράδια που όλη τη μέρα είναι ξύπνιος, με πολύ λίγο ύπνο, κοιμάται κατά τις 7 ή 8 για απόγευμα, και ξυπνάει 11-12 για να φάει, ε μετά από τις 6 είναι ξύπνιος, ο μπαμπάς μας αυτές τις μέρες ήταν εξορία στον καναπέ λόγω ίωσης και γλίτωσε το λίγο πιο πρωινό ξύπνημα

Τι να πώ εχθές ήταν η πρώτη φορά μετά απο 7 μήνες που αγανάκτησα όχι με το θησαυρό μου αλλά με μένα.Τόσο άχρηστη πιά να μην μπορώ να βρώ το κουμπί του στον ύπνο????Τι κάνω λάθος????Δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ και όταν νυστάζει τον βάζω για ύπνο τι να κάνω???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σήμερα τον άφησα να κοιμήθει λίγο και τώρα τον έχω στην κούνια με ένα σωρό παιχνίδια για να μείνει ξύπνιος.Μετά θα τον πάω βόλτα!

Δεν είναι οτι με ενοχλεί το ξύπνημα ειλικρινά ούτε που το σκέφτομαι αλλά με σκοτώνει να ξυπνάει στις 3 και να κοιμάται στις 5 !!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι να πώ εχθές ήταν η πρώτη φορά μετά απο 7 μήνες που αγανάκτησα όχι με το θησαυρό μου αλλά με μένα.Τόσο άχρηστη πιά να μην μπορώ να βρώ το κουμπί του στον ύπνο????Τι κάνω λάθος????Δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ και όταν νυστάζει τον βάζω για ύπνο τι να κάνω???

κοιμάται πολύ μήπως μέσα στην ημέρα? από τήν άλλη αν το παιδί θέλει να κοιμηθεί τι να κάνεις, μου λένε κάτι περί προγράμματος, πώς μπαίνει σε πρόγραμμα ένα μωράκι, όταν θέλει θα κοιμηθεί, θα φάει, δεν μπορείς να του αρνηθείς

Διαφημίσεις

Σήμερα τον άφησα να κοιμήθει λίγο και τώρα τον έχω στην κούνια με ένα σωρό παιχνίδια για να μείνει ξύπνιος.Μετά θα τον πάω βόλτα!

Δεν είναι οτι με ενοχλεί το ξύπνημα ειλικρινά ούτε που το σκέφτομαι αλλά με σκοτώνει να ξυπνάει στις 3 και να κοιμάται στις 5 !!!!

μετά τη βόλτα όμως θα κοιμηθεί αμέσως, ή όχι? , εμάς γυρνά εξοντωμένος, τρώει και κοιμάτα αλλά όχι για βράδυ, είναι γενικά ξενύχτης, όπως εμείς και έχει περίεργο ωράριο ύπνου, θα ξυπνήσει 8 με 9 και θα ξανακοιμηθεί 11-12

ντινα δεν 8ελω να σε στεναχωρω αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κουμπι! ειναι στο παιδι, απλα δεν ειναι ετοιμος. ο δημητρης μεχρι 14μηνων ξυπναγε για γαλα 4 τα χαραματα μετα ξαφνικα το εκοψε!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...