Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δηλαδη σκέτο το πεπονάκι με κοτοπουλο? αγευστο δε θα ναι καλε?

Αχ πάλι θα αυτοσχεδιάσω..αυτες τις μακακίες κάνω μου φαινεται κ δε τρωει το παιδί μου.

Το κοτοπουλο το βραζω 20 λεπτά μονο του κ μετα αλλα 10 περιπου με τα λαχανικά μαζι, πολλά δεν ειναι? για 50 γρ κοτοπουλο? εσας ποση ωρα σας ειπανε?

Και γω καθε μερα βραζω λαχανικά,σκεφτηκα να βαζω παραπανω για να εχω κ για την επομένη αλλά σιγά τον κόπο μωρε,αφου σπιτι ειμαι ολη μερα ετσι κ αλλιως, για τα μπουμπουκια μας τα καλύτερα θα κάνουμε!

η γιατρός μας είπε 1 1/2 ώρα σε σιγανή φωτιά, όλα μαζί, εγώ μαγειρεύω για δυο μέρες και τα φυλάω σε γυάλινο πυρέξ στο ψυγείο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας βρε κορίτσα..κούραση πολύ και εδώ, χέρι μου πονάει πολύ Ντινα κι εμένα, και κάνω και δουλειές όλο το σπίτι, θα έρθει μαι φίλη και θα μείνει μερικές μέρες, κρατάω και το μικρό εξ'όλοκλήρου, ο Φ. έχει και θα συνεχισει να έχει πολύ δουλειά , μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, είμαι να με κλαίν και οι ρέγγες, πάω να παραπονεθώ λίγο και έχω και το Φ. που είνα ευερέθιστος και αυτος γιατι κουράζεται και πρέπει να σκεφτεί και τέτοια, και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..απο ξυπνήματα το βράδυ, αφήστε τα..απο φαγητό, που δεν έχει μπει καν στο τσουκάλι, επίσης αφήστε τα(πάω Σκλαβενίτη μου φαίνεται ,να πάρω μια απο εκείνες τις σιχαμερές έτοιμες μερίδες φαγητού..τουλάχιστον να φάει ο άντρας..)

Αυτά, ευτυχώς έχουμε και καμμιά χοριακή να παίρνει την ανηφόρα, και μας φτιάχνει λίγο η διάθεση..πάω να ευχηθώ.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Εμένα μου είπε να βράζω χώρια το κοτόπουλο και χώρια τα λαχανικά. Έπειτα τα αναμιγνύω με λίγο ζουμάκι από το κοτόπουλο. Αυτό κάνω κιόλας. Χθες έβρασα το κοτόπουλο στο κατσαρολάκι και τα λαχανικά στον ατμό.

Η νονά του μου είπε ό,τι βράζει το κοτόπουλο και μέσα ρίχνει το αστράκι. Έπειτα βάζει το κοτόπουλο μόνο του στο μπλέντερ και μετά αναμιγνύει με τα ζυμαρικά και λίγο ζουμάκι. Αύριο θα το επιχειρήσω.

Ααα ξέχασα να σου πω. Το μπουκάλι με το κουτάλι που σου έλεγα, θυμάσαι??? Δεν θυμάμαι αν το βρήκες αλλά ρώτησα την κουμπάρα μου και το πήρε από Φαρμακείο.

όλα μαζί νομίζω ότι είναι καλύτερο για να παίρνει λίγο γεύση το κρέας ή το κοτόπουλο από τα λαχανικά και να γίνεται και πιο θρεπτικός ο ζωμός

Γεια σας βρε κορίτσα..κούραση πολύ και εδώ, χέρι μου πονάει πολύ Ντινα κι εμένα, και κάνω και δουλειές όλο το σπίτι, θα έρθει μαι φίλη και θα μείνει μερικές μέρες, κρατάω και το μικρό εξ'όλοκλήρου, ο Φ. έχει και θα συνεχισει να έχει πολύ δουλειά , μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, είμαι να με κλαίν και οι ρέγγες, πάω να παραπονεθώ λίγο και έχω και το Φ. που είνα ευερέθιστος και αυτος γιατι κουράζεται και πρέπει να σκεφτεί και τέτοια, και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..απο ξυπνήματα το βράδυ, αφήστε τα..απο φαγητό, που δεν έχει μπει καν στο τσουκάλι, επίσης αφήστε τα(πάω Σκλαβενίτη μου φαίνεται ,να πάρω μια απο εκείνες τις σιχαμερές έτοιμες μερίδες φαγητού..τουλάχιστον να φάει ο άντρας..)

Αυτά, ευτυχώς έχουμε και καμμιά χοριακή να παίρνει την ανηφόρα, και μας φτιάχνει λίγο η διάθεση..πάω να ευχηθώ.

καλέ τι χοριακή διαβάζω? πάτε για το δεύτερο?

Διαφημίσεις

Να'μαι και εγώ. Μόλις τέλειωσα και το σαλόνι αλλά τι να το κάνω? Είχα μπει να αλλάξω τα σεντονάκια του μικρού και πιάσανε τα μαυρομάτικα στην κατσαρόλα και μην σας πω ένα θέαμα!

Να δω τι θα σερβίρω πάλι το μεσημέρι γμτ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σπίτι είμαι Βελ και τώρα θήλασα τον πιτσιρίκο μου!Σέρνομαι λέμε και εγώ και ο Δημήτρης αλλά σήμερα αλλάζουμε σχέδιο!!!Ύπνος πιο αργά!!!!

Δοκίμασε το αλλά εμείς όσες φορές το εφαρμόσαμε, είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. Όσο πιο αργά κοιμάται τόσο πιο νωρίς ξυπνάει. Τον λόγο ακόμη τον ψάχνω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααα!

τι κάνουμε;

πολλές φορές με ξύπνησαν κι εμένα τα παιδιά, το μικρό πεινάει και κλαίει στάνταρ πια. του αρχίζω και σκόνη μες τη μέρα για να ναι πιο χορτάτος οπότε αρχίζουμε τον αποθηλασμό και παραδόξως το χω πάρει πολύ χαλαρά.

το κρέας το βράζω πολύ! μέχρι να λιώσει σχεδόν, ό,τι κρέας και να ναι. πρώτα μόνο του και μετά με τα λαχανικά και κανα 10λεπτο στο τέλος με ρύζι γλασέ ή τραχανά. ζυμαρικά δεν έχω βάλει ακόμα, ούτε ντομάτα. νομίζω η ντομάτα θα το ξινίσει παιδιά.

σήμερα λέω για γιαουρτάκια. εμένα μου φτύνει τη κρέμα στα μούτρα.

κλοκλο χτες δοκίμασα και τη μιλούπα που μου δωσες....μπαααααα, με τίποτα.

μαγειρεύω κοτόπουλο μανιτάρια αλα κρεμ με νιόκι! συμπεθέρα τα βρήκαμε με το μητσάκι στο σουπερ χτες και σε θυμήθηκα.

νεκ η κάθε εγκυνοσύνη είναι διαφορετική και τις περισσότερες φορές ούτε που τη καταλαβαίνεις. τα δεύτερα είναι "σιωπηλότερα", από δική μου εμπειρία.

ντίνα προτείνω να τον κοιμίζεις λιγότερο το μεσημέρι....μπας και κοιμάται το βράδυ. δοκίμασε να τον πας και στο δωμάτιό του να κοιμηθεί στην αρχή τη μέρα μετά τη νύχτα. μήπως σας βλέπει και ξεσηκώνεται το βράδυ.

Τι να πω βρε παιδιά..εμε΄να ο πόνος του χεριού μου έχει διαλύσει τονευρικό μου σύστηα, νιώθω σκατά και όαλ βουνό μου φαίνονται..Κι εγώ Ντινούλα θα έλεγα πιο αργά και κάτι καλύτερο θα γίνει,με εμάς, αν τον βάλω λίγο πιο αργά για ύπνο, τελικά ξυπνάει στο πεντάωρο,πάλι, για πρώτη φορά , αλλά έχουμε κι εμείς προλάβει, επίσης να κοιμηθούμε λίγο..τώρα που κοιμάται ο μικρός, τον μεταφέρατε ήδη ή όχι..?

Χαρά στο κουράγιο σου Ελέ, που μου ξεπετάς τα δωμάτια συγυρισμένα, εμένα γίνεται ένας πανικός γύρω γύρω..καλέ τι κάθομαι , πρέπει να πάω σούπερ, τώρα που ο μικρός κοιμάται..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...