Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα δεν τρώει ακόμα μετά τις 10/03 που θα πάμε στο γιατρό μας.Τον βλέπω όμως οτι τρώει σχετικά ευκολά (μόνο με την φρουτόκρεμα έχουμε ένα μικρό θεματάκι αλλά την τρώει) οπότε νομίζω πως δεν θα έχει πρόβλημα να φάει και την σουπίτσα του!

εμενα απο τοτε που τρωει σουπες δεν πολυθελει τις κρεμες και πολλες φορες της δινω και το βραδυ

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα σημερα για παραδειγμα εφαγε με τα χιλια ζορια 3 κουταλιες φρουτοκρεμα κ καθε φορα που πλησιαζα το κουτάλι ανοιγε το στομα και αναγουλιαζε..σα να μου λεγε ετσι κ το βαλεις μεσα θα στο ξεράσω στη μουρη.

Τι να κανω..υπομονη..τι αλλο??????

Ειστε πολυ τυχερες οσες τρωνε τα μπεμπάκια σας ευκολα..αλήθεια..εμενα μου βγαζει το λάδι τις περισσότερες φορες.Κια στενοχωριέμαι γιατι σκεφτομαι οτι σε λιγες μερες κλεινουμε 1 μηνα που εχουμε μπει στα φρούτα και δεν εχει σημειωσει ΚΑΜΙΑ προοδο.

Αυτο που λενε δηλαδη "σιγα σιγα θα στρωσει,αρχη ειναι ακομη"...ναι το ειδαμε!

Ειναι κ μερες βεβαια που τα τρωει ολα κ σουπα κ φρουτα αλλά ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.

ντινα στιν δουλεια εισαι? ποσο θαθελα να ειμαι βολτουλα με την μπεμπα μου

αγγελικη εγω της δινω! τιποτα δεν εχει παθει! καλα πλεον της δινω απολα αλλα με μετρο στην ποσοτητα!

Ναι Λινάκι!Και εγώ θα ήθελα να πάω βόλτα με το μπεμπικό μετα έχει ωραία μέρα αλλά φυσάει πολύ γαμώτο!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ase giati k gw tin teleftaia fora polu tsantistika kai mou ekane k pireto38 gia 2 meres. kai exei pali stous 8mines!!!giati? egw tou dimitri 8umamia ligotera oxi ka8e mina!!

κι εμενα εκανε πυρετο με τη δευτερη δοση κι εχω πολυ αγωνια, το μεσημερι θα παω.ουφ!

Εμενα σημερα για παραδειγμα εφαγε με τα χιλια ζορια 3 κουταλιες φρουτοκρεμα κ καθε φορα που πλησιαζα το κουτάλι ανοιγε το στομα και αναγουλιαζε..σα να μου λεγε ετσι κ το βαλεις μεσα θα στο ξεράσω στη μουρη.

Τι να κανω..υπομονη..τι αλλο??????

Ειστε πολυ τυχερες οσες τρωνε τα μπεμπάκια σας ευκολα..αλήθεια..εμενα μου βγαζει το λάδι τις περισσότερες φορες.Κια στενοχωριέμαι γιατι σκεφτομαι οτι σε λιγες μερες κλεινουμε 1 μηνα που εχουμε μπει στα φρούτα και δεν εχει σημειωσει ΚΑΜΙΑ προοδο.

Αυτο που λενε δηλαδη "σιγα σιγα θα στρωσει,αρχη ειναι ακομη"...ναι το ειδαμε!

Ειναι κ μερες βεβαια που τα τρωει ολα κ σουπα κ φρουτα αλλά ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.

'Ισως θέλει το χρόνο του το παιδί!Τι να πώ θα σας πώ την εμπειρία μου μετά της 10 του μήνα!!!Αναγούλες δεν μου έχει κάνει ποτέ αλλά μερικές φορές σφραγίζει το στόματάκι-τριαντάφυλλο που λέει και η μανούλα μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Πως τα κανετε με το μεσημεριανο? καθε μερα βραζετε εκ νεου τα λαχανικα, μια φορα πηγα να της δωσω ζεσταμενο και κοντεψε να μου τα φτυσει στα μουτρα...αλλες μου λενε οτι τα κανουνε μια φορα για 2 μερες και ειπα να δοκιμασω, αλλα η αυτου εξοχοτητα δεν τα θελει .. τι να κανω, ισως ειναι καλυτερα να μην χανουν τα συστατικα τα θρεπτικα, ξερω κι εγω??

κ μεις καθε μηνα κανουμε εμβόλιο..

αυτο το μηνα δε ρωτησα ομως ποιο ειναι..

θα παρω να τη ρωτησω.

Αφηστε που σκεφτομαι να την αλλάξω..δε με πολυγεμίζει.

Ελευθερία,στο "κοτοπουλο με ζυμαρικα" τι σου ειπε ο παιδίατρος σου να βαλεις μεσα ακριβως?

Λεω να της κάνω σημερα μπας και φάει...

Θελω να βαλω κ λιγη ντοματούλα αλλά φοβάμαι...εσεις τι λέτε? εχουν φάει τα δικά σας ή ακομη?

Δεν μου είπε τίποτα άλλο. Αλλά πήρα πεπονάκι και αστράκι που δίνουν στα μωράκια. Αύριο θα του το φτιάξω. Σήμερα έχουμε λαχανικά σκέτα στον ατμό, το κοτόπουλο δεν φάνηκε να το εκτίμησε.

Ντομάτα τρώει εμένα από την μέρα που ξεκίνησε τις χορτόσουπες, δηλαδή 2 βδομάδες περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δηλαδη σκέτο το πεπονάκι με κοτοπουλο? αγευστο δε θα ναι καλε?

Αχ πάλι θα αυτοσχεδιάσω..αυτες τις μακακίες κάνω μου φαινεται κ δε τρωει το παιδί μου.

Το κοτοπουλο το βραζω 20 λεπτά μονο του κ μετα αλλα 10 περιπου με τα λαχανικά μαζι, πολλά δεν ειναι? για 50 γρ κοτοπουλο? εσας ποση ωρα σας ειπανε?

Και γω καθε μερα βραζω λαχανικά,σκεφτηκα να βαζω παραπανω για να εχω κ για την επομένη αλλά σιγά τον κόπο μωρε,αφου σπιτι ειμαι ολη μερα ετσι κ αλλιως, για τα μπουμπουκια μας τα καλύτερα θα κάνουμε!

Μαράκι τόσο πολύ τρέμεις το εμβόλιο καλέ? Ο δικός μου ούτε κλαίει αλλά ούτε και καμιά παρενέργεια είχε ποτέ! Φτου φτου!

Εμείς έχουμε 1 ακόμα στις 20 Μαρτίου, νομίζω της ηπατίτιδας, μόνο του όμως όχι μαζί με άλλο και το επόμενο μετά είνα τον Σεπτέμβριο.

Μου βγάζει το λάδι να τον κοιμήσω. Τον είχα στην κούνια 40 λεπτά, τα τελευταία 25 έκλαιγε. Τον σήκωσα, με άρπαξε από τον λαιμό, με έσφιγγε γερά και γύρευε βυζί. Του έδωσα, μετά έβγαλα στήθος έδωσα πιπίλα τσακ μπαμ και κοιμήθηκε!

Μέγα πρόβλημα ο ύπνος. Κατά τα άλλα είναι αστεράκι το λουκουμάκι μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη σκέτο το πεπονάκι με κοτοπουλο? αγευστο δε θα ναι καλε?

Αχ πάλι θα αυτοσχεδιάσω..αυτες τις μακακίες κάνω μου φαινεται κ δε τρωει το παιδί μου.

Το κοτοπουλο το βραζω 20 λεπτά μονο του κ μετα αλλα 10 περιπου με τα λαχανικά μαζι, πολλά δεν ειναι? για 50 γρ κοτοπουλο? εσας ποση ωρα σας ειπανε?

Και γω καθε μερα βραζω λαχανικά,σκεφτηκα να βαζω παραπανω για να εχω κ για την επομένη αλλά σιγά τον κόπο μωρε,αφου σπιτι ειμαι ολη μερα ετσι κ αλλιως, για τα μπουμπουκια μας τα καλύτερα θα κάνουμε!

Εμένα μου είπε να βράζω χώρια το κοτόπουλο και χώρια τα λαχανικά. Έπειτα τα αναμιγνύω με λίγο ζουμάκι από το κοτόπουλο. Αυτό κάνω κιόλας. Χθες έβρασα το κοτόπουλο στο κατσαρολάκι και τα λαχανικά στον ατμό.

Η νονά του μου είπε ό,τι βράζει το κοτόπουλο και μέσα ρίχνει το αστράκι. Έπειτα βάζει το κοτόπουλο μόνο του στο μπλέντερ και μετά αναμιγνύει με τα ζυμαρικά και λίγο ζουμάκι. Αύριο θα το επιχειρήσω.

Ααα ξέχασα να σου πω. Το μπουκάλι με το κουτάλι που σου έλεγα, θυμάσαι??? Δεν θυμάμαι αν το βρήκες αλλά ρώτησα την κουμπάρα μου και το πήρε από Φαρμακείο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το εχω παραγγείλει στα Λητω εδω, 4 μερες μου ειπανε κ σημερα ειναι η 5η..

Θα τους παρω τηλ να ρωτησω.

Κ γω δεν εχω μαγειρεψει..θα σερβίρω το παστίτσιο μαϊμου και ο Θεός βοηθός, προβλέπω να μου το πετάει στα μουτρα ..σαν την κορη του με τη φρουτοκρεμα!χαχαχαχα

O άντρας μου έχει φρικάρει!!!Είναι αυπνος και θα είναι στο μαγαζί μέχρι το βράδυ!!!Κουτουλάει λέει!!!Μαλίστα μου είπε μην τολμήσω να κοιμήσω το μωρό απο τις 9!!!Θα τον βάλουμε για ύπνο πιό αργα μήπως και δούμε διαφορά!!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...