Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

και ένα θα σου πω! μη τυχόν και δε μου στείλεις το νέο σου αριθμό! και μη τυχόν και δεν αναγγείλω εγώ γεννητούρια!

όσον αφορά το τόπικ με προέτρεψε και η αγαπημένη μου συμπεθερούλα! αν και απ ότι κατάλαβα ολες το ίδιο σκεφτόμασταν.

καληνύχτα! εύχομαι πάντα να μαστε τόσο χαρούμενες όσο σήμερα! μακρυά αλλά και τόσο κοντά!

Νεκτ χθες είχα πει το ενδεχόμενο στον Στέφανο και μόλις μπήκε σπίτι από την δουλειά του λέω...

"Θυμάσαι που σου είπα χθες ό,τι η κοπέλα από τα Χανιά μπορεί να είναι έγκυος????Εεεε είναι τελικά!!!'

και απαντά:

'Μήπως θέλεις να έρθεις στην θέση της???'

Αχαχαχαχα! Καθένας και ο χαβάς του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου πεθαίνω της νύστας! Μόλις τώρα με πήρε η φίλη μου με το νεογέννητο να μου πει ότι δεν έχει γάλα...τα γνωστά ξέρετε... και ήταν μες στην απελπισία και της μιλούσα, τις έδινα συμβουλές, τις έστειλα και το θήλαστρο... Αλλά μέχρι να την πείσω να χαλαρώσει μας πήρε η νύχτα... Έχω να γράψω τόσα πολλά αλλά νυστάζωωω (σόρυυυ!!) και θα σας απαντήσω αύριο. Σας φιλώ γλυκά!!!! Ελευθερία μου όμως δεν κρατιέμαι!!!

Κάνε του τη χάρη καλέ του Στέφανου να πίνουμε συγκαστρούλες τον καφέ στο Τάλος και μετά βουρ στο Μητέρα για Β επιπέδου!!!! ;)

Άντε κοριτσάκι μου να κοιμηθείς γιατί από την νύστα παραμιλάς:):):)

Φιλάκια στην κοιλίτσα σου και αν είναι κορίτσι, θα γίνει το κορίτσι μας στο λέω!!!!

Ο γαμπρός περιμένει!!

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια όλες!!

Με τέτοια χαρά σήμερα κι εγώ παραλίγο να το ξεχάσω!!

Ναι καλέ ξέχασα να σχολιάσω το "στερνοβύζι", είσαι φοβερή Αγγελική!

Πάω κι εγώ, αύριο πάλι υποδέχομαι τον πεθερό, για Παρ-Σαβ/κο θα κάτσει λέει, α να δούμε και καλιμέντο δε βλέπω φέτος!

Καληνύχτα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kαλημέρα! Ορίστε με αυτά και με αυτά πέρασαν απαρατήρητα τα "γενέθλια" του Γιαννάκη μας! Αχ αχ! Σοφάκι μου να το χαίρεσαι το αντράκι σου, να είναι πάντα έτσι γλύκας και τσαχπίνης και με το καλό να τονε δεις και γαμπρό!

Η γκαστρούλα έβλεπε εφιάλτες χθες και ξύπνησε με ένα ψυχοπλάκωμα ΝΑΑΑΑ!!! Σκέφτομαι να ανοίξω κανένα θέμα στο πάρεντς μπας και μου λυθεί η απορία!

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε ένα πονάκι έστω!!Έπρεπε να έχω πονάκια....πώς στην ευχή μεγαλώνει το σακουλάκι αν δεν πονάω?? Και η θερμοκρασία μόλις 36,4-36,5. Θαρρώ θα πάω τη Δευτέρα και ή που σε θα δω μωρό ή που μωρό γιοκ.

Αλλαγή θέματος: Σήμερα ο μπαμπάς μας έχει βάρδια....Μήπως να πάμε στη γιαγιά με τον παππού...?

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα

Νεκταρίτσα βρε χαζό όλα σούπερ είναι, τι λες, η χοριακή άψογη, γατί να χεις πονάκια, δεν είναι έτσι βρε πάντα. Η μήτρα έχει ξαναπεράσει τα ίδια κ "θυμάται", ετσι μου είχε πει ο γιατρός για επόμενη εγκυμοσύνη. Ολα καλάααααααααααααα!!!

Να πας στη γιαγιά κ το παππού να ξεκουραστείς λιγάκι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Να ρωτήσω κ γω κάτι ασχετο.

Σήμερα έχει απεργία στην εφορία γμτ μου??? Και πρέπει να πάωωωωωω!

Επίσης πήρα libero. Πάλι βρεγμένη σήμερα μέχρι το σβέρκο. 4η φορά σερί. Δεν φαίνεται να είναι τυχαίο. Θα πάρω Νο5. Αν κ δε κολλάει ρε σεις, είναι 7200 περίπου και το Νο4 είναι 7-18! Ελεος. Οκ κάνει πολλά τσίσα. Μα τόσο πολλά???

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Χαρίζεται ή διδεται σε πολυ καλή τιμη τουλούμπα..ελαφρώς μεταχειρισμένη (6,5 μηνες), αφράτη,μυρωδάτη, σχετικά καλόβολη την ημερα.

Θα προτιμηθούν οι: έχοντες αϋπνίες,ξενυχτηδες,τραγουδίστριες σε μπουζούκια για να της κάνουν παρέα τα βράδυα.

Και πάμε...12,30-3-5-6-7-8 σηκωμα.

ΣΕΡΝΟΜΑΙ,ΔΕ ΜΙΛΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ...'

Καλημερες

Καλημέρα κορίτσια και εγκυούλα :)

δασκαλίτσα έχεις συμπτώματα τους εφιάλτες.....

εγώ 9 μήνες κάθε βράδυ είχα 3 ταινίες θρίλερ.

Κλοκλό με το 5 μάλλον θα έχεις περισσότερες διαρροές.

Σοφάκι να χαίρεσαι τον παίδαρο, γερός και καλότυχος πάντα!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Kαλημέρα!!!

Νεκταρίτσα να πάς στην μαμά σου να έχεις παρεούλα!!!Όσο για τους εφιάλτες μήπως ξέχασες οτι αυτά τα έχουμε ξαναπεράσει!!!Πιστεύω πως αφου η γέννα σου είναι τόσο πρόσφατη λογικό είναι να μην πονάς και μην ξεχνάς κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!!Άσε που ο Σκορπιός μας είναι πάρα πολύ καλό παιδάκι και δεν θέλει να ταλαιπωρήσει καθόλου την μαμά του!!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...