Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πατριωακι σου ρχομαι μετα τις 20 αυτου του μηνα περιμενω να ρθει ο μπαμπας γιατι μονη μου 2 αεροπλανα φοβαμαι. θα σε ενημερωσω...για βολτιτσες αμα θες κι εσυ.

Μέσα είμαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβως, το LITE WAY..Πήγα βίντεο κλάμπ και έχυον βγάλει ήδη το βίντεο της Τζούλιας, προς ενοικίαση..πολύ οργάνωση η εταιρία παραγωγής λέμε..

Το είδα σήμερα και αν και είχα ορκιστεί να μην ξαναπάρω κίκο, μου έκλεισε το μάτι! Πολύ ωραίος σχεδιασμός, trendy θα έλεγα και τέλεια χρώματα!!! Πόσο το πήρες και ποιο χρώμα??? Εδώ το δίνουν 135 Ευρώ.

Τα 7 κιλά με προβληματίζουν μόνο...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμενα τρωει περιπου 200 της χολε.ειναι καθε παιδι και τα χουγια του. ολοι μου λεγανε οτι με το σεληνο δεν πολυκουζουλαινονται τα κοπελια αλλα εμενα της αρεσει, μολις της εβαλα το σκισε το μεσημεριανο μαμ της.

Και πόσες φορές θηλάζει βρε πατριωτάκι? Εμένα με τίποτα δεν τρελλαίνεται, μόνο με το βυζί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ειναι μια τσόντα ουσιαστικά, απο "προσωπικες στιγμές"" με 2 καμεραμαν και κοντινά και σκέρτσα μπροστα στην κάμερα.!!!!!!!!

Βελ,το πεσκέσι ειχε μέσα και σπανακοτυρόπιτα..καλά την τσάκισα κανονικά!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

ειναι μια τσόντα ουσιαστικά, που τη γυρισε "χωρις τη θεληση της" με 2 καμεραμαν και κοντινά και σκέρτσα μπροστα στην κάμερα...εντελως άθελα ομως!!!!!!!

Και ποιος-ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τι βόλτα κούνιες; ε όχι δεν υπάρχει λόγος δεν υπάρχει και ψυχή έξω. για ψώνια αναγκαστικά ή στη μάνα μου.

βασικά με το ωράριο είμαι πολύ αυστηρή. με το μεγάλο ακόμα. ποτέ μετά τις 10 το βράδυ έξω, πλην σπάνιων εξαιρέσεων. είναι τόσο δύσκολος με τον ύπνο ακόμα που τηρώ ευλαβικά το πρόγραμμα του.

Ελευθερίτσα εμένα την κρέμα την καταφέρνει μιά χαρα.Τρώει εναλλάξ τη μία μέρα φαριν λακτε ην άλλη βανίλια ρυζάλευρό που τις φτιάχνω με 200 ml νερό αλλά δεν έχουμε ξεκίνησει ακόμα χορτόσουπες το μεσημέρι οπότε αργότερα μπορεί να είναι χορτάτος και να μην τρώει τόσο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και ποιος-ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι?

η τζουλια και ενας πορνοσταρ..για περισσότερες πληροφορίες μπες στο freegossip.

Παω να κυλιστω στο πάτωμα γιατι η τουλουμπα γκρινιάζει..

Τα λεμε μετα.

Φιλάκιαααααααα

Ζηλεύω, σπιτική σπανακοτυρόπιτα, δεν παίζεται..

Εμπλεκόμενοι είναι η Τζούλια, ένας πορνοστάρ, ένα μπουκάλι σαμπάνιας(εξ'ου και το ανέκδοτο για τον Γιώργο Σαμπάνη, τραγουδιστή)..και ο διακαής πόθος της να μοιάσει στην Πάρις Χίλτον(καλά, μην το συζητάς Αννούλα για προσωπικο βίντεο, η δουλειά είναι καραστημένη)

Για το chicco, κι εγώ δεν εμπιστευόμουν γενικά, αλλά αυτό το πήρα, τόσο το βρήκα κι εγώ εδώ απο τιμή, είναι πολύ καινούριο, μόλις το Φλεβάρη λένε οτι ήρθε (μπορεί να είναι και μούφα αυτό)-το δίνουν μαζί με ωραίο ποδόσακο που καλύπτει όλο το παιδί, και παραπάνω και η ζώνη φοριέται εντός του, έτσι ο χώρος όπου κάθεται το παιδί αυξάνεται(θέλω να πω οτι τα πόδια του δεν είναι στον αέρα αλλά μέσα σε στέρεο υλικό)θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις φυσικά, και με το παιδί μέσα..τα 7 κιλά εμένα δεν με προβληματίζουν, μου φαίνονται τίποτα εν συγκρισει με πριν..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...